Cu cetatenii care insista sa strice coregrafii din cauza prostiei trebuie facut ceva.
Iar cei care aduc cacaturile alea de goarne ar trebui pusi sa le manance.
Cu cetatenii care insista sa strice coregrafii din cauza prostiei trebuie facut ceva.
Iar cei care aduc cacaturile alea de goarne ar trebui pusi sa le manance.
@Maresal - true, m-am intrebat si eu de ce ati lasat jos coregrafia dupa 30 de secunde. Probabil ca nu sunt eu cel mai in masura sa dea sfaturi, dar puneti niste baieti si sus, mai ales cand e panza.
Oricum, a fost "tare" coregrafia rapizilor. Au fost atat de prosti incat sa rupa plasa inainte de coregrafie si le-a iesit un mare fsss. Probabil ca panza mai mare de 2x5 n-au reusit sa fure.
Ma intrebam in timpul meciului de ce aplaudau aia de la T1, da' m-au lamurit milogii pe siteul lor total - s-a dus Jiji (nu ala al nostru, ci corsicanu') la fotolii, ca vroia sa stea acolo, si l-a fugarit celalalt Jiji (al nostru) de acolo. Milogu' s-a dus la galerie, da' nu avea bilet
, asa ca a luat unul de la aia care erau inca afara ca sa intre. ![]()
M-a dezamagit in schimb Zmarandescu, faza cu bannerul de la SUD a fost de kkt.
felicitari baietilor care au muncit la cele 2 coregrafii.
sa fac ceva in gura vanzatorilor de goarne. nu am fost la meciul de aseara, dar la meciul cu Bate m-au terminat psihic 2 baiati cu astfel de goarne. si nu sunt vinovati cei din tribuna, sunt vinovati cei care le vand.
ce scria pe bannerul de la sud de l-a rupt Zmadandescu?
ce scria pe bannerul de la sud de l-a rupt Zmadandescu?
"Admirati-ne spectacolul spuneti NU legii Dragomir"
stati sa vedeti ce o sa fie la meciurile din Liga, un cor de goarne. sa vedeti atunci laude prin ziare, ca ce public minunat care a pus presiune pe adversari cu goarnele lor de rahat.
nu ajunge ca si-au luat aia din tribune, dar cand si in peluza sufla in ele ca disperatii...
Am observat si eu ca, in ultima vreme, tot mai multe speimene cu fetzele arse de soare si mainile cat lopetile isi sufla naduful in dracoveniile alea. Cred ca le e mult mai usor sa faca asa decat sa invete un cantec nou. Oricum, la meciul cu Rapid a fost o statie care a ajutat mai mult la coordonarea fonica a peluzei - un lucru imbucurator. O problema ramane in picioare- se canta doar in primele randuri iar restul stau si freaca menta. Oricum, salut aparitia cu steaguri de gard, fulare personalizate, etc, a grupului "Nasty Boys". Succes, baieti!
BGS-ul in loc sa faca exces de zel in alte domenii ar trebui sa nu mai permita acces cu acele goarne de rahat. Sau jandarmii care o freaca in afara stadionului sa-i salte pe burtosii care le vand(cu aroganta unui om caruia nu-i pasa ca n-are autorizatie) la intrarea in complex.
cand ai doi insi care iti sufla cu goarnele alea in urechi, simti ca vrei sa o iei si sa i-o indesi pe gat...
edit: am inteles ca a fost o mare caterinca la adresa subpodarilor. s-au prezentat jalnic la meci?
citeam pe forumul lor ca vor sa dea in judecata clubul nostru, ca nu ai intrat la meci cu bilete cumparate pentru portile I si J.
si tin sa remarc primul avantaj al sistemului de acces. nu ai bilet la poarta aia, nu intri ![]()
Parca asa mai merge, e tot cetateanul multumit....au fost coregrafii (fara prea multa munca, mii de metri patrati de panza vopsita, sute de litri de vopsea si de benzina ori diluant) Si toate astea pentru ce??? pentru a fi afisate 30 de secunde ca cetateanul nu rezista sa nu vada meciul 5 min, dar stie sa intepe ca nu am mai facut de mult coregrafii, ca mereu folosim hartie. pentru ce??? pentru a va putea lauda pe acasa ca "ce galerie tare aveti", pentru a va schimba mai des desktopul la calculatoare. Sa va luati un steag va e greu, e scump, dar pe goarnele alea nenorocite ati avut bani sa le cumparati
Adevãrul gol- goluț!!!! Ai mare dreptate.
Ca idee coregrafia SUD-ului a fost de nota 10, ca realizare cea de la nord.
pentru ce??? pentru a fi afisate 30 de secunde ca cetateanul nu rezista sa nu vada meciul 5 min, dar stie sa intepe ca nu am mai facut de mult coregrafii, ca mereu folosim hartie. pentru ce??? pentru a va putea lauda pe acasa ca "ce galerie tare aveti", pentru a va schimba mai des desktopul la calculatoare. Sa va luati un steag va e greu, e scump, dar pe goarnele alea nenorocite ati avut bani sa le cumparati
la SUD au fost rupte vreo 4 trompete idioate
Altfel vad ca nu se poate.....
respect celor de la ULTRAS si GLAS (scuze daca n-am bagat de seama si actiunile similare ale celorlalte factiuni) care si-au raspandit baietii prin peluza pentru a "stimula" cetatenii..inclusiv cu portavoce prin centrul peluzei !
E greu sa-i educi..of...
@lucvald-1902
Eu am stat la sud si nu mi-a rupt nimeni goarna (cei drept eu am luat-o pentru sora-mea care nu e din Bucuresti si am tinut-o tot meciul in punga). Trebuie sa remarc si eu ca la SUD au inceput sa se inmulteasca specimenele de care pomenea cineva mai sus. Unul dintre ei a inceput sa se certe cu un baiat de la Glas cred ca de ce s-a urcat cu picoarele pe scaunul lui(era marginea panzei acolo si omul se pozitionase sa tina de ea) ca el are abonament pe scaunul ala. Foarte neplacut. Totusi au fost si lucruri bune - am vazut cativa pusti care cand au vazut ca nu suntem destui cei care tinem coli negre in mana au au venit si ei sa tina coli( ieri au fost 10-15 data viitoare poate vor fi mai multi). Poate totusi incetul cu incetul vom reusi mai mult. Foarte buna ideea celor din brigazi de a se raspandi in peluza - poate si asta a contribuit la motivarea acelor pusti de care vorbeam putin mai sus impreuna cu faptul ca nu au tratat pe nimeni de sus(cum ca ei ar fi stelisti adevarati, ca au facut multe pentru Steaua - episod pe care l-am vazut o data sau de doua ori in PN ).
De ce ne era frica nu am scapat ![]()
Steaua ar putea evolua 4 etape fara suporteri pe Ghencea
4 etape fara suporteri pe Ghencea! Steaua ar putea fi sanctionata de comisia de disciplina cu disputarea fara spectatori pe Ghencea timp de 4 etape dupa ce jucatorul Vladimir Bozovici a fost lovit in dreby-ul cu Rapid cu un surub aruncat din sectorul suporterilor stelisti. Steaua ar mai putea primi si o amenda de 30.000 de lei.
"Din peluza Stelei s-au aruncat cu monede, cu brichete si cu acel surub care l-a lovit pe jucator. El a fost predat observatorului ( Alexandru Boc) care a notat acest aspect in raport. Este o abatere foarte grava. In cazul in care fotbalistul ar fi fost ranit, Steaua putea pierde meciul la masa verde. Asa, Steaua ar putea juca fara spectatori", au declarat pentru Mediafax, surse din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal
Gruparea giulesteana risca si ea sanctiuni dure. Rapidul ar putea primi o amenda cuprinsa intre 40.000 si 100.000 de lei si ar putea evolua fara spectatori in urmatoarele doua partide de pe teren propriu.
"Galeria echipei Rapid a aruncat in suprafata de joc cu monede, cuie, dupa care fanii au aprins o fumigena de culoare rosie si o torta pe care le-au indreptat inspre sectorul ocupat de suporterii de la Steaua. O parte din arsenalul folosit de rapidisti a fost predat observatorului de catre arbitrul de centru Alexandreu Deaconu si toate incidentele au fost notate in raport", a adaugat aceeasi sursa din cadrul LPF.
Decizie exagerata tinand cont ca spurcatii s-au batut parte-n parte cu jandarmi si n-au primit deloc suspendare .. pentru 1 surub cineva ne pune bete-n roate ... nush ce sa mai cred oricat ne-am abtine se gaseste un RATAT sa arunce cu ceva
-un mesaj, total inofensiv,rupt de smardoiescu, plus inca vreo trei mesaje ,confiscate
-negrii,rup plasa si incep ,aruncarile cu piatra,foarte multi suporteri loviti,Copos,zota si manea(nume predestinat) ii felicita la TV,pentru faptele lor vitejesti,televiziunile sunt alaturi de horopsitii fani rrapidisti
-bruta,fiara,Vali Badea,din senin,loveste un biet fan rrapidist,fara aparare, atat de tare, incat ceilalti 4 prieteni ai sai ,sunt inspaimantati si nu au nici o reactie
-negrii incearca sa intre la SUD Steaua,sunt intampinati la porti,fug in mare viteza cu tot cu garda
-echipa joaca foarte prost
-se canta binisor,pacat de goarne
-coregrafii superbe ,din ambele peluze
-ciobanu din nou vrea...... .-chiar imi este scarba de personajul asta
in mare parte a fost bine,cyorile au fost total eclipsate ,la mai toate capitolele
stiu ca au fost confiscate 2 mesaje, dar in spate era ala cu palmaresul, noroc ca nu l-a rupt si pe ala, mama ce m-am speriat cand m-am trezit cu smardoiescu in fata mea, mai erau inca vro 6 matahale cu el si unu care filma, poate cineva sa spuna ce era scris pe mesajele rupte?/
sunt si eu curios sa vad ce au facut ciorile....ca pe stadion nu am putut sa vad, stiu ca aveau ceva cu niste placute aurii parca
"R" de la... retardati, probabil ![]()
mai era ceva cu GOOO rapid! =))
sunt si eu curios sa vad ce au facut ciorile....
Au avut si un mesaj : "Have fun, Slavia !"
Ii doare... si pe ei si pe Manea, si pe Lazar...
fratii mei albi !!....se inmultesc goarnele astea in prostie..uite ca au aparut multi si in peluza cu trompete d-astea cum bine zicea cineva mai sus...iar de portavoce....e de cateva meciuri dar se aude doar in primele randuri...din cauza asta multi zic" nu vor sa cante cetatenii aia din spate" desi sunt multi care vor sa cante...dar pana se prind ce se canta...se trece la altceva..s-a vrut sa se cante non-stop bravo....dar nu s-a putut cu toata lumea tocmai din cauza asta
da nu au facut nimic/incercat ceva cu niste placute, nu de alta da asa am vazut eu din peluza, s-ar putea sa ma fi inselat, oricum SUPERBE colegrafiile:D
Chiar atat de incompetenti sunt unii? S-au bagat sute de mii de dolari in sisteme de securitate , in intrari computerizate , firma de securitate care la intrare te pune sa-ti lasi monezi , orice porcarie care o ai in buzunar....pentru ce ? Atata timp cat scaunele din peluza sunt in stare jalnica iar cimentul uzat se rupe daca ii dai doua picioare... sa tot arunci cu pietre,scaune si suruburi frate. Daca n-au picat la "bolostanci" din sectorul colorat , un sfert din meci am stat cu ochii pe cer sa vad daca nu cumva vine vreo grindina
Chiar o fi asa scumpa o renovare a peluzei ...
Chiar o fi asa scumpa o renovare a peluzei ...
In locul investirii in infrastructura mai bine se investeste in smardoiescu pentru ranirea suporterilor...

asta e una din cele 2 "minuni" pe a2a nu o gasesc...e o piesa rara..
vrem nu vrem.....trebuie sa recunoastem ca ce s-a facut la meciul cu Dinamo Kiev....nu se va ridica niciodata la nivelul de complexitate al acestei capodopere.....pur si simplu briliant.....la mai multe(fara numar)!
Era un desen animat pe care il urmaream cand eram mic. Niste supereroi care invocau puterea pamantului , focului , apei si apoi ca sa o primeasca spuneau: GOOO !. Probabil la asta au facut referire.
Era un desen animat pe care il urmaream cand eram mic.
Capitan Planet e desenul animat... E bine ca au descoperit copilul din ei supoterii rrapidisti... data viitoare poate ne incanta cu Tom si Jerry...
Loool :laugh: :laugh: Eu cred ca erau power puff girls cu inca 2 prietene...chiar e neinspirata coregrafia.
Baietii nostri,ca de obicei,s-a vazut ca au pus suflet!GG si la mai multe de acest gen!ne faceti mandri ca suntem stelisti cu fiecare coregrafie facuta,pacat ca nu avem cum sa va multumim pentru ca duceti tot greul,in schimb toti ne bucuram de reusita voastra si ne-o insusim :biggrin: