Eu stau la nord dar nu fac parte din nicio brigada. Merg in peluza pentru atmosfera, pentru ca se canta. Obisnuiesc sa cant. cantecele le-am invatat in timp, auzindu-le. Dar se canta totusi din ce in ce mai putin. Stau undeva la mijloc, sa zic, de obicei si pot sa spun ca nu se aude cand se da tonul. Daca ai noroc sa-l vezi, citesti pe buzele unuia din cei ce dau tonul. Altfel, este un delay pana cand auzi si incepi si tu sa canti. Sunt convinsa ca cei din partea de sus nu aud nimic. Ar trebui cateva portavoci, asta daca statia aia de la stadion nu poate fi folosita.
Eu sper nu numai intre o competitie permanenta intre Nord si Sud care ar avea numai efecte benefice. Eu sper la ziua in care TOT stadionul va canta.
De acord, sunt idealista
)
O alta problema e ca e greu sa filtrezi oamenii. Sunt convinsa ca majoritatea asa-zislor samantzari nu sunt in T2, ci in peluze. Pentru simplul motiv ca e mai ieftin. Si desi am stat o singura data la tribuna a doua, mai cred ca oamenii de acolo ar fi mult mai cooperanti decat par, daca s-ar incerca.