FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«1113114115116117126»
Quetzalcoatl31.08.2007 18:35

Cu parere de rau, spun, ca la meciul cu Bate, Peluza Nord n-a avut o prestatie buna...... si mie care-mi parea rau ca n-am prins bilet la Nord :|

Am un gust amar cand ma gandesc la meciurile din Liga, de pe Ghencea. Presimt o atmosfera de rahat, ca cea de anul trecut.

cozmin31.08.2007 19:51

din ce punct de vedere ti s-a parut tie ca Peluza Nord n-a avut o prestatie buna?la critici sunteti buni cu totii..dar cand e vorba sa ajutati cu ceva va dati in spate..

MarkCortez31.08.2007 20:05
Cu parere de rau, spun, ca la meciul cu Bate, Peluza Nord n-a avut o prestatie buna...... si mie care-mi parea rau ca n-am prins bilet la Nord :|

Am un gust amar cand ma gandesc la meciurile din Liga, de pe Ghencea. Presimt o atmosfera de rahat, ca cea de anul trecut.

Tocmai daia mai bine stai acasa.

Gezets31.08.2007 20:14
Tocmai daia mai bine stai acasa.

la meciul de miercuri s au impartit 6 mii de coli cu cantecele mai noi din peluza,cand am plecat de pe stadion erau toate pe jos,rupte s au facute coif...

cozmin31.08.2007 21:01

eu nici macar pe jos nu le-am vazut..bine ca n-au facut confeti din ele

bodanelu31.08.2007 21:26
la meciul de miercuri s au impartit 6 mii de coli cu cantecele mai noi din peluza,cand am plecat de pe stadion erau toate pe jos,rupte s au facute coif...

felicitari pentru chestia cu foile...

Quetzalcoatl01.09.2007 07:57
din ce punct de vedere ti s-a parut tie ca Peluza Nord n-a avut o prestatie buna?la critici sunteti buni cu totii..dar cand e vorba sa ajutati cu ceva va dati in spate..

Prestatia ce-a lasat de dorit din partea peluzei nord, a fost vocal si coloristic [ foarte putine steaguri fata de Sud]. Poate nu-s eu obisnuit sa vad lucrurile din afara [stand la acest meci, la Peluza Sud decat la nord, unde stau de regula]........si nu-s vreun Gica contra, da' asta am constatat eu la meciul cu bielorusii.

ssinpadureacualune01.09.2007 11:02
Trebuie sa se faca ceva sa cante toata peluza, sa fie 4-5 lideri pe toata peluza si sa se strige la cei care nu canta sau care stau jos

Daca vor sa vina la pret mic sa se duca la p2 si gata.

Nu se poate sa vii in p1 si sa stai pe scaun.

Eu zic sa se faca ceva in acest sens, ca suntem cei mai slabi din Bucuresti vocal :(

LOL cica sa vina la P2...pai la SUD se canta de 3 ori mai mult ca la NORD.Nordul este intr-o continuua scadere...au mai ramas 6 brigazi din care doar 3 conteaza,iar ca raport vizual 0.Nu vezi decat 2-3 steaguri de la triada si 2-3 de la nucleo.In niciun caz nu se compara cu Peluza Sud.Iar vocal nordul e mai puternic doar pentru acolo sunt si oameni dinafara brigazilor care canta pentru ca s-au obisnuit.La SUD mai putin.Dar daca lucrurile o tin asa, intr-un an maxim doi SUDUL va fi peste NORD la toate planurile.

Personal cred ca singura solutie la Nord este aducerea meci de meci a unei statii foarte puternice gen cea din giulesti poate mai tare si pur si simplu facuti sa cante.Cu forta,dar cum sa faci asa ceva cand nici macar membrii unor brigazi nu canta.

crafft01.09.2007 13:05

asa e ,dupa ce ca vin multi retardati in peluza, nici ,macar, toti membrii nu canta,pana nu se spun lucrurilor pe nume nu se va redresa nimic,probabil la meciurile mici se va canta mai bine,sa vezi la meciurile de cl ce va iesi,eu zic ca si criticile sunt bune

carminastan01.09.2007 15:49

Eu stau la nord dar nu fac parte din nicio brigada. Merg in peluza pentru atmosfera, pentru ca se canta. Obisnuiesc sa cant. cantecele le-am invatat in timp, auzindu-le. Dar se canta totusi din ce in ce mai putin. Stau undeva la mijloc, sa zic, de obicei si pot sa spun ca nu se aude cand se da tonul. Daca ai noroc sa-l vezi, citesti pe buzele unuia din cei ce dau tonul. Altfel, este un delay pana cand auzi si incepi si tu sa canti. Sunt convinsa ca cei din partea de sus nu aud nimic. Ar trebui cateva portavoci, asta daca statia aia de la stadion nu poate fi folosita.

Eu sper nu numai intre o competitie permanenta intre Nord si Sud care ar avea numai efecte benefice. Eu sper la ziua in care TOT stadionul va canta.

De acord, sunt idealista :)))

O alta problema e ca e greu sa filtrezi oamenii. Sunt convinsa ca majoritatea asa-zislor samantzari nu sunt in T2, ci in peluze. Pentru simplul motiv ca e mai ieftin. Si desi am stat o singura data la tribuna a doua, mai cred ca oamenii de acolo ar fi mult mai cooperanti decat par, daca s-ar incerca.

yo_marius_xxx01.09.2007 16:29

@carmina

eu stau la tribuna a 2-a pentru ca asa m-am obisnuit....si spre surprinderea multora nu mananc semintze!!!

de acord ca daca ar veni cineva,cum s-a facut la peluze,cu acele foi cu cantece si cu o portavoce s-ar realiza ceva frumos si la t2

ar fi de vis ca la meciul cu sevilia 3 sferturi din stadion sa cante..........si repet "sa cante" nu sa injure Dinamo, ca eu unul ma indoiesc ca atunci cand zapata aude m*** Dinamo e mai conectat la meci........dar asta e parerea mea.....:(((....un idealist ca sa zic asa..........

Extremist Stelist01.09.2007 17:05
LOL cica sa vina la P2...pai la SUD se canta de 3 ori mai mult ca la NORD.Nordul este intr-o continuua scadere...au mai ramas 6 brigazi din care doar 3 conteaza,iar ca raport vizual 0.Nu vezi decat 2-3 steaguri de la triada si 2-3 de la nucleo.In niciun caz nu se compara cu Peluza Sud.Iar vocal nordul e mai puternic doar pentru acolo sunt si oameni dinafara brigazilor care canta pentru ca s-au obisnuit.La SUD mai putin.Dar daca lucrurile o tin asa, intr-un an maxim doi SUDUL va fi peste NORD la toate planurile.

Personal cred ca singura solutie la Nord este aducerea meci de meci a unei statii foarte puternice gen cea din giulesti poate mai tare si pur si simplu facuti sa cante.Cu forta,dar cum sa faci asa ceva cand nici macar membrii unor brigazi nu canta.

7 brigazi , mai este si ATTACK.......oricum SUD-ul este mult peste Nord la toate capitolele....cantat, steaguri........macar daca de la Nord fiecare brigada ar avea macar 2 steguri mari, ar fi o treaba......si cea mai mare problema este lipsa unei statii.....chiar nu se poate face nimic pentru a cumpara o statie...cat poate sa coste?

no_problem01.09.2007 17:51

Sunt mai multe stiluri. E greu de inteles?

Nu tuturor le plac steagurile mari de fluturat...

Desi sunt sudist pot privi cu obiectivitate treaba si pot spune ca la meciul cu Bate Nordul a cantat mai bine ca Sudul. Noi am cantat bine in prima repriza,da' mai slab in a 2-a revenindu-ne abia spre finalul meciului.

PS:Pe mine parerile celor neavizati si posturile ce contin pareri neargumentate ma dezgusta. E a nu stiu cata oara cand insist pentru stergerea lor. Sa vb oamenii care au ceva de spus si care stiu cu ce se mananca viata de peluza!

Bebe4ever01.09.2007 18:15

La Nord s-a cantat in prima repriza.... pe urma a obosit lumea si nu prea s-a mai cantat. Daca cei din brigazi nu canta, ce pretentii aveti la ceilalti ?!? Trebuie facut ceva in privinta asta si nu numai... sa vedem si cand.

cozmin01.09.2007 20:15

yo_marius_XXX : "eu stau la tribuna a 2-a pentru ca asa m-am obisnuit....si spre surprinderea multora nu mananc semintze!!!

de acord ca daca ar veni cineva,cum s-a facut la peluze,cu acele foi cu cantece si cu o portavoce s-ar realiza ceva frumos si la t2"

degeaba vii cu foi cu cantece si portavoce..la tribuna a2a.Acolo vin oameni in varsta care vor sa vada linistiti meciul, nu sunt tinerii majoritari asa cum sunt in peluze si dispusi sa-si sustina echipa intr-un mod ultra`.

cannavaro01.09.2007 20:25

Nu conteaza varsta in sustinerea echipei :)

cozmin01.09.2007 20:39

corect..maine il iau pe tataia (care are 80 de ani) la Urziceni sa fluture steaguri :P

cannavaro01.09.2007 22:20

Sa moara englezii de ciuda :biggrin:

godsaveultras01.09.2007 23:44

@ carmina

coboara cateva randuri si vei auzi la ce cantec se da tonul!daca stai la mijloc vei avea aceeasi problema ca si pana acum!cine vrea sa se implice bine cine nu...se plange! simplu.

Azzido02.09.2007 00:09
Nu conteaza varsta in sustinerea echipei :)

ba pardon.

suntem romani deci conteaza.

daca aveam o alta nationalitate intelegeam, dar la noi conteaza.

@ carmina

coboara cateva randuri si vei auzi la ce cantec se da tonul!daca stai la mijloc vei avea aceeasi problema ca si pana acum!cine vrea sa se implice bine cine nu...se plange! simplu.

pai si tu ce faci acum, te duci la efect in loc sa subliniezi cauza ?

bobo_PH02.09.2007 03:08

parerea mea ca fara a se face o sortare a suporterilor chiar nu se poate face nimic pentru a putea spune ca exista o GALERIE.

VIN IN PELUZA DE 5 ANI DE ZILE ...DESI SUNT DIN CAMPINA......si impresia mea ca pe meci ce trece NU MAI EXISTA O GALERIE.....decat cateva grupari care vor sa faca o treaba buna dar NU AU CU CINE. Mi se pare incredibil ....dupa mai mult de un an de zile de cand se canta trup si suflet .... aud "vrem sa fim invingatori" :(( deci inca nu se sthie nici dupa atata timp versurile...la fel si in cazu mel ce drog ciudat o mel care cantata asa cum ar trebui ar avea cel mai mare efect ....ar fi cel mai frumos si mai motivant cantec(vezi pe YOUTUBE - HORTO MAGICO).....si plus alte multe mel ....care din cauza unora ...care vin la meci ....si iti cumpara bilet la peluza doar pentru a o VEDEA pe Steaua NU pentru A O SUSTINE .....nu sunt cantate cum trebuie sau chiar deloc astfel neajungandu-se la nici un rezultat ....in ciuda eforurilor unora de a forma o galerie adevarata (felicitari pentru ideea cu versurile impartite prin peluza....pacat ca unii au crezut ca e hartie pentru facut confetii:(( )

o PARERE pentru a inbunatatii treaba.....repet DOAR O PARERE.......ar fi ca adev suporteri ...cei ce sthiu ce inseamna viatza ultra .....viatza in peluza....cei ce vin si canta non stop ....isi sustin echipa...si ii vor binele....sa fie grupati in trei sectoare de pe mijloc si nu raspanditi de primele 3-4 randuri ....de-a lungul intregiii peluze....in primu rand ...un grup unit de oameni s-ar auzi mult mai bine ....si in al doilea rand ca aspect s-ar Vedea mult mai frumos.......

SCUZE DAK AM PARUT CRITIC....DAR PUR SI SIMPLU ASA VAD EU LUCRURILE.

The Flyer02.09.2007 07:44
@ carmina

tati,uite cum sta treaba:la meciul cu Bate,PN,adica galeria.n-a prea fost!am stat la T1 nu pentru ca mi-ar fi facut vreo placere deosebita sa stau printre toti cretinii ci pentru ca acolo am facut rost de bilete!ma uitam la PN si cred ca am avut probleme cu ochii:nu erau steaguri,fata de sud unde pe 10-12 rinduri erau 5 steaguri mari si citeva mai mici!d-abia in repriza a doua am vazut niste steaguri si in PN!si in plus s-a cintat ca un fund!bine ca ne-am bagat p..a in ciini,de parca jucam cu ei!

vad ca se marseaza pe idee ca fiecare sa se implice!vax albina!am spus-o si o s-o mai spun:daca nici macar membrii din brigazi nu cinta de ce dracu' aveti pretentia ca ceilalti sa cinte?si nu ma refer doar la acest meci unde am fost la T1!vorbesc in general!

si sa-mi spuna si mie gezets,ca e din triada,aveti fetishuri cu broscute sau care e dracu' e treaba cu acel cintec?l-ati cintat de cind ati trecut de cimitir si pina la intrarea in stadion!asta asa,sa nu mor prost,va credeti testoasele ninja?

albanezul02.09.2007 09:11

te deranjeaza asa de mult cantecul?

Bebe4ever02.09.2007 10:21
@ carmina

Nu cred ca asta e cea mai buna solutie. In felul asta o sa cante numai cei din primele 5 - 6 randuri, ca si pana acum.

Andreea stelista02.09.2007 16:26

SUPERBA atmosfera de la Urziceni! bravo baieti!

«1113114115116117126»