FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«1112113114115116126»
fedora23.08.2007 15:43
Cei 2 or fi jucatori slabi,mediocri...insa ,macar nu'si "lucreaza" propria echipa.

Cu jucatori ca astia Steaua nu ar prinde nici Liga I, asa nelucratori cum sunt ei.

Uite, chiar si Radoi a dezmintit! Dar tu preferi sa te increzi in Becali. Good for you!

MIREL6RADOI23.08.2007 15:58

Uita-te ce user am.... nu ma asteptam sa zica "Da,domne', vreau sa plece Hagi de la Steaua" Din pacate pentru el, dezmintirile sale nu-s foarte convingatoare....

fedora23.08.2007 15:59

Dar ale celorlalti de ce n-ar fi convingatoare? Ce dovezi ai impotriva lui Dica spre exemplu? Eu cred ca de ciuda ca a comis-o Radoi, ii bagi si pe ceilalti in aceeasi oala.

Wally23.08.2007 16:04
Uite, chiar si Radoi a dezmintit! Dar tu preferi sa te increzi in Becali. Good for you!

Mi se pare normal sa fi dezmintit aceasta informatie. Doar nu era sa spuna: "da' dom'le, am fost la Palat si m-am plans la nasu' ca Hagi nu ma pupa in c*r cum ma pupa Oli!".

fedora23.08.2007 16:12

Nu ai inteles, alternativa la a dezminti nu era a confirma, ci a pastra linistea (cum a facut pana acum)

RaDoooI25.08.2007 19:03

Daca nu vrei sa scandezi numele jucatorilor , nu scanda ... Sunt alti mii de oameni care stiu sa gandeasca

lucvald-190225.08.2007 20:00
Si daca esti la meci si nu stai pe locul care e trecut pe abonament ? :biggrin:

la meciul cu zaglebie s-a filmat cu vreo 3 camere la SUD....

deci, cu siguranta o sa fie repetat procedeul...asa ca.....nu-ti face griji....

si oricum garantez ca la peluze nu se vor pastra locurile...ar fi imposibil omule !

criminalu200525.08.2007 21:36

la cata caterinca se face pe oamenii aia cu camere de filmat eu zic ca se merita. In rest pe mine unu nu ma deranjeaza si eu daca se vor respecta locurile la peluza nu voi mai calca in peluza sau pe stadion nicodata!!!!

Bebe4ever26.08.2007 00:31
la meciul cu zaglebie s-a filmat cu vreo 3 camere la SUD....

deci, cu siguranta o sa fie repetat procedeul...asa ca.....nu-ti face griji....

si oricum garantez ca la peluze nu se vor pastra locurile...ar fi imposibil omule !

N-am facut nicio afirmatie legata de modul de supraveghere... era vorba de cu totul altceva... citeste posturile de mai sus si o sa intelegi. Singura chestie pe care am spus-o referitor la meciul cu Zaglebie, a fost faptul ca la sud am vazut steaguri ( deci s-a putut intra cu bete ), pe cand la nord nu s-a intrat cu niciun bat. Nici n-am spus si nici nu-mi doresc sa se tina cont de locurile de pe bilete... nu vad de ce te iei de lume aiurea...

alexis27.08.2007 21:58

pana la urma,se poate intra cu tzevi(oricare grosime) sau trebuie de maxim 16 MM cum zice in comunicat?pentru ca pan la urma 16 e prea putin...

stelistu1427.08.2007 22:23

Ultima "bomba" lansata de Jiji : Dica pleaca la CFR daca ungurii dau 4 mil euro , in iarna pleaca Neaga Goian si Radoi

CoRsSo28.08.2007 22:06

Propun sa strangem bani si sa ii dam lu Becali sa nu il lase pe Dica sa plece...Alta putere nu avem...Cu batai si scandari pe stadioane nu rezolvam nimic...Ba mai mult inrautatim imaginea Stelei si a Romaniei...Dak il vine pe Dica mai ales la unguri e un om de nimic

Padrese28.08.2007 22:48

Eu propun sa stangem bani sa luam panza si sa facem steaguri ros-albastre eventual chiar si o coregrafie si sa-l lasam pe Becali sa latre cat vrea prin presa.

Ratza29.08.2007 02:09
Eu propun sa stangem bani sa luam panza si sa facem steaguri ros-albastre eventual chiar si o coregrafie si sa-l lasam pe Becali sa latre cat vrea prin presa.

hahahaha f...i vorba aia "I-am batut si pe astia"

benzina30.08.2007 01:50

propun sa facem o cheta....pentru ceva bun...

AmuntBoy30.08.2007 08:33

Trebuie sa se faca ceva sa cante toata peluza, sa fie 4-5 lideri pe toata peluza si sa se strige la cei care nu canta sau care stau jos

Daca vor sa vina la pret mic sa se duca la p2 si gata.

Nu se poate sa vii in p1 si sa stai pe scaun.

Eu zic sa se faca ceva in acest sens, ca suntem cei mai slabi din Bucuresti vocal :(

Kustino30.08.2007 09:06
Trebuie sa se faca ceva sa cante toata peluza, sa fie 4-5 lideri pe toata peluza si sa se strige la cei care nu canta sau care stau jos

Daca vor sa vina la pret mic sa se duca la p2 si gata.

Nu se poate sa vii in p1 si sa stai pe scaun.

Eu zic sa se faca ceva in acest sens, ca suntem cei mai slabi din Bucuresti vocal :(

Cum adica sa vina la P2 ? sa se duca la tribuna, pentru ca la si la P2 se canta

morph3o30.08.2007 12:32

vreau sa stiu si eu daca este vreo brigada din provincie de prin banat

cozmin30.08.2007 21:01

eu cred ca ar trebui sa ne rasfiram prin toata peluza..sa nu mai stam doar jos..

korynna30.08.2007 21:13

@cozmin

Asa o sa fie mai rau din punctul meu de vedere.Oricum e greu chiar si asa...pana intelege toata lumea ce se canta...important e sa fim atenti la lideri cand dau tonul.Fara o statie ca lumea nu prea avem sanse.

Apropos de meciul cu Bate,sincer mi-a parut rau de faptul ca s-a strigat atat de mult impotriva celor de la Dinamo.Indiferenta doare mai mult si chiar a fost aiurea momentul in care jucatorii au venit la peluza si toata lumea a inceput sa strige m**e Dinamo...era momentul nostru de glorie,nu al incapacitatii lor,nu conta ca noi suntem peste ei,conta ca am ajuns acolo unde ne-am dorit si nu ca ei nu au putut.Asta mi-a lasat un gust putin amar.Totusi trebuia apreciat efortul jucatorilor de a ajunge la o performanta,nu faptul ca le-am luat-o inainte adversarilor...asta e parerea mea si nu as fi vrut sa parem frustrati,dar parca mai mult ne-am bucurat de faptul ca ei nu s-au calificat ei decat de cel ca am facut-o noi.

cozmin30.08.2007 21:21

si cand pe olimpico se auzea mu3 Steaua?

korynna30.08.2007 21:26

Noi nu suntem ca altii...si nu trebuie in niciun caz sa ne coboram la nivelul altora...de'aia trebuia sa fim intotdeauna superiori.Acum parerile sunt impartite,eu mi-am spus-o pe a mea si asta a fost singura dezamagire,dar cred ca ar trebui sa aratam mai mult.Nu e nicio jignire,doar o sugestie.

AmuntBoy30.08.2007 23:42
Cum adica sa vina la P2 ? sa se duca la tribuna, pentru ca la si la P2 se canta

dap stiu ca se canta ;) si inca foarte bine

dar totusi acolo este delimitat vizibil ultrasul de cetatean

La nord nu este si se crede in continuare ca toata peluza este galeria cand acolo sunt pe margini si cetateni

Trebuie rezolvata problema asta , toti in picioare si toti sa cante sa sa dea din palme ....

Si o spun inca odata cu tristete, vocal suntem cei mai slabi din Bucuresti si daca nu se accepta asta nu o sa progresam niciodata

The_Foxes31.08.2007 06:34

la meciu cu zaglebie stiu ca au avut statie...acu parca nu ?!!?....oricum e clar...multi nu canta pentru ca nu se aude in colturile peluzei ce striga liderii ...si cand se aude iese telefonu fara fir...si putin offtopic asa ...ce naiba se intampla cu Gabi safta...crainicu asta nou (Ghencea am inteles ca-l cheama) e paralel rau....pe toate le face pe dos...

nique la police31.08.2007 18:29

pe Gabi safta o sa-l auzim duminica la Urziceni cum isi toceste gura cu taranii , pentru ca acum este crainic acolo , fiind adus de MM Stoica...asa ca nu o sa ne mai delecteze cu sloganurile lui prea curand

«1112113114115116126»