Tinand cont ca s-au pus in vanzare (in sfarsit) abonamentele la peluze, am fost si eu azi la stadion sa-mi achizitionez un abonament.
Nu era aglomeratie, organizare buna, ceva jandarmi prezenti, totul ok per total.
De stiut pt cei care vor sa-si ia abonament:
trebuie sa aveti la voi un act de identitate, un pix (nu radeti) si 50 lei / abonament.
O sa fiti nevoiti sa completati un formular in dublu exemplar si abia dupa ce l-ati completat o sa se elibereze si abonamentul.
Formularul vi l-am atasat mai jos.
Se elibereaza si pt cei care nu sunt prezenti, numai sa aveti buletinele lor sau un alt act de identitate care sa le apartina si sa semnati pt ei.
Abonamentele ca si aspect, sunt facute din plastic dar surprind prin lipsa unui cod de bare care ar putea sa fie scanat la intrarea in stadion, chiar sunt curios cum o sa se faca intrarea tinand cont ca avem un nou sistem de acces in stadion.
Sistemul de eliberare al abonamentelor mi s-a parut destul de sofisticat, exact, dar destul de lent, avand nevoie de aprox 5 min pt eliberarea unui abonament.
Am observat ca se efectueaza si o scanare a buletinului, astfel ca organizatorul are in baza de date, pe langa datele personale si fotografia de pe buletin, ca urmare a scanarii despre care vorbeam.
Asadar, mergeti sa luati abonamente cat mai aveti timp...