FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«1110111112113114126»
spiridusu10.08.2007 10:09

care ati filmat din peluza la meciul cu zaglebie puneti si voi aici ... cred ca e super marpha :)))

s inca ceva ... o sugestie pentru galerie :D:D:D la sf. fiecarui meci sa ridicam toti fularele si sa se cante E echipa mareee galerie tareee asta-i faima meaaa ultras si steauaaa ar fi super marpha sa cante tot stadionu :D:D:D

Azzido10.08.2007 11:17

1. http://www.fcsteaua.ro/tracker/details.php?id=122

2. s-a cantat la sfarsit cantecul de care zici tu

3. mai urmareste si tu ce se posteaza pe site-ul asta inainte sa cere anumite materiale :D :D :D

:unsure:

SSK10.08.2007 13:14

In acest moment, la Sud nu se vand bilete, intrucat "peluza a doua e rezervata suporterilor oaspeti".

CSA10.08.2007 13:29

Asa intelege Gigi sa ne ignore? Nici macar sa ne ignore nu e capabil.

Inca o data a demonstrat ca pentru el cuvantul dat nu reprezinta nimic.

La TV a declarat ca suporterii s-au impacat cu el, cati dinte cei care l-au auzit au crezut? Prea multi oricum.

Andreea stelista10.08.2007 13:29
JDERUL10.08.2007 13:36

@

Poate sunt si unii care l-au crezut,dar in nici un caz nu sunt dintre cei care au stat doua zile in ploaie framantand mocirla din fatza caselor de bilete pentru a-si cumpara bilet.Sugerez si eu celor care stau acasa comozi in fatza televizorului s-o lase mai moale cu pretentziile despre galerie.

andyro10.08.2007 13:54

Cand o sa intelegeti ca Becali e tipul de om in fata caruia cu cat pleci mai mult capul, cu atat apasa mai mult cu talpa pe ceafa ?

SSK10.08.2007 14:01

Ok, alarma falsa, din cate se pare. De fapt, biletele la Sud se vor pune maine in vanzare am aflat din surse destul de sigure.

O sa va rog sa nu mai continuati discutia asta! Imi asum vina pentru "incident" (desi el e real, adica azi nu se vand bilete la Sud, iar la case nimeni nu poate sa spuna de ce), de cand cu "razboiul" asta suferim cu totii de putina scenarita.

MadFroG10.08.2007 14:09

Imi spuneti si mie daca mai trebuie sa stau trei ore pentru un bilet?

SSK10.08.2007 14:20

Repet: in acest moment merge super usor. Nu dureaza mai mult de 1-2 minute. E posibil ca maine sa fie mai aglomerat.

Quetzalcoatl10.08.2007 16:53

Doamne ce scarbe-s alea de la casa de bilete. Parca-s trase pe acelasi calapod.....sictirite mai sunt.

Dupa meciul cu Zaglebie, mi-am reamintit de-o scandare veche de pe vremea lui Jean Pavel datorata celor de la Sud, care aduce cu cea la care ma refer. Forza Steaua.....Forza Steaua......Forza Steaua, vinci per noi!!!!!!! Suna bestial scandat de-o peluza intreaga. Ok, am renuntat la italienisme si alte cele da' se poate adapta pe graiul nostru.Adica : Forza Steaua...Forza Steaua ....Forza Steaua, Lupta pentru noi !!!!

noname_fu11.08.2007 12:04
Doamne ce scarbe-s alea de la casa de bilete. Parca-s trase pe acelasi calapod.....sictirite mai sunt.

Sa le vezi pe alea de la magazin, sunt crizate, ameninta ca-l cheama pe Zmara :)))))))

Azzido16.08.2007 12:39

Tinand cont ca s-au pus in vanzare (in sfarsit) abonamentele la peluze, am fost si eu azi la stadion sa-mi achizitionez un abonament.

Nu era aglomeratie, organizare buna, ceva jandarmi prezenti, totul ok per total.

De stiut pt cei care vor sa-si ia abonament:

trebuie sa aveti la voi un act de identitate, un pix (nu radeti) si 50 lei / abonament.

O sa fiti nevoiti sa completati un formular in dublu exemplar si abia dupa ce l-ati completat o sa se elibereze si abonamentul.

Formularul vi l-am atasat mai jos.

Se elibereaza si pt cei care nu sunt prezenti, numai sa aveti buletinele lor sau un alt act de identitate care sa le apartina si sa semnati pt ei.

Abonamentele ca si aspect, sunt facute din plastic dar surprind prin lipsa unui cod de bare care ar putea sa fie scanat la intrarea in stadion, chiar sunt curios cum o sa se faca intrarea tinand cont ca avem un nou sistem de acces in stadion.

Sistemul de eliberare al abonamentelor mi s-a parut destul de sofisticat, exact, dar destul de lent, avand nevoie de aprox 5 min pt eliberarea unui abonament.

Am observat ca se efectueaza si o scanare a buletinului, astfel ca organizatorul are in baza de date, pe langa datele personale si fotografia de pe buletin, ca urmare a scanarii despre care vorbeam.

Asadar, mergeti sa luati abonamente cat mai aveti timp...

fata.JPG

verso.JPG

abonament.JPG

cozmin16.08.2007 14:23

ciudat este la abonament,de fapt daca stau sa ma gandesc si in ceilalti ani era la fel..la abonamentul la peluza este poza cu tribuna a2a..iar la tribuna a2a..inainte avea o poza din peluza. S-ar fi putut edita corespunzator cele de la peluza sa aiba o imagine d-acolo..iar tribunele la fel. Cand o sa ajung director de marketing va promit ca asa vor sta lucrurile :)

cRiss4Steaua16.08.2007 14:53
Sa le vezi pe alea de la magazin, sunt crizate, ameninta ca-l cheama pe Zmara :)))))))

omg

vb serios ?

=)))))))))))))))))))))))))))))

ManiaCU16.08.2007 15:04

@Azzido mi-ai luat o piatra de pe inima ! Credeam ca nu se elibereaza decat celor prezenti , asa am inteles de la altii. Imi era tare greu sa ajung pana duminica in Buc dar asa se rezolva mai usor :D Merci pentru info !

axl2316.08.2007 15:33
la abonamentul la peluza este poza cu tribuna a2a..iar la tribuna a2a..inainte avea o poza din peluza.

Pai e bine asa, poza reprezinta vederea. Iata, aici avem tribuna II, cu vedere la peluza... Daca doriti puteti achzitiona abonament la peluza, cu vedere splendida la tribuna II, etc.

stelistu2516.08.2007 16:49

Azzido deci tre obligatoriu buletinul persoanei ?!...

azi dim cand am fost dadeau jandarmii foi dalea si zikeau ca poti lua 3 abonamente / buletin lucru ce mi s-a parut ciudat

PS sambata seara, duminika dim credeti ca mai sunt?

bodanelu16.08.2007 17:42

nu cred ca se fac 6.000 de abonamente la Peluza Nord.

albanezul16.08.2007 18:10

in urma unor discutii cu cei din conducere s-a stabilit ca in pauza competitionala datorata meciului nationalei sa se mai puna spre vanzare inca o transa de abonamente la peluze.asa ca nu disperati.e timp pentru toate.nu se vor vinde toate abonamentele zilele astea.

costincoco16.08.2007 20:04

mia placut ce a zis Bogdan p si cred ca suporterii nebuni ar trebui sa asculte

radooku_steaua17.08.2007 02:57

Ce a zis?

carminastan17.08.2007 08:53

AAAAAAAAAAAAA DECI NU. Nu e posibil sa ai asemenea sistem. Am fost acum de dimineata sa fac abonamentul. Era cam cate un suporter, maxim 2 la fiecare casa. De doua ori i s-a blocat rajnitza. Apoi au zis ca trebuie sa inchida sistemele jumatate de ora, ca asa li s-a spus (WTF?!). isi revine windowsul (tre sa aflu cine sunt decIT). euluam 2 abonamente. aparent 1 rezervare fusese facuta, cealalta a crapat odata cu maretzul sistem. drept pentru care locul imediat de langa a ramas blocat. nu putea fi nici selectat nici deselectat L-) L-) L-). Toata distractia a durat lejer 1 ora.

Multumesc sefilor ca ma inteleg

habarnam8517.08.2007 10:25

Diseara ma duc sa-mi fac abonament! Sunt curios ce surprize voi avea...

Bodanel17.08.2007 10:50

La mine a mers totul struna (am fost pe la 5) si am intrat in posesia unui abonament la Peluza Sud. Astazi merg sa m-ai fac 2 abonamente pentru niste colegi. Tipu' de la casa -foarte amabil(nu e o ironie)- mi-a spus ca pot face maxim 3 abonamente cu conditia sa am si buletinele celorlalti 2 insa am vazut pe cineva cu 7 buletine(pe numarate) care a luat fara nici o problema. NU se dau 2 abonamente pe acelasi buletin.

Later edit:

Aseara am facut si celelalte 2 abonamente. Din nou totul a mers struna, ba chiar mi-au dat si un pix cand i-am rugat. Sistemul incepe sa se miste si cred eu ca daca suplimenteaza numarul de case si daca pun totul la punct o sa fie tare bine si pentru noi si pentru ei.

«1110111112113114126»