FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«1109110111112113126»
stifler_cale08.08.2007 22:52
Noi pentru ce sa ii aplaudam???

pentru ca asa ii frumos...

cannavaro08.08.2007 23:11

Inima-Ros-Albastra schimba-ti semnatura, daca nu ai treaba cu grupul.

Gezets08.08.2007 23:33
Inima-Ros-Albastra schimba-ti semnatura, daca nu ai treaba cu grupul.

sigur nu are,adica...sper :D

ps. frumos bannerul.

MadFroG08.08.2007 23:38

Ca in vremurile bune...

Quetzalcoatl09.08.2007 02:55

In sfarsit....... cred c-a fost cea mai tare atmosfera de la revenirea noastra pe Ghencea dupa auto-exilul de pe Lia Manoliu.

cannavaro09.08.2007 07:24

Multumim de aprecieri.

Pacat de unele chestii !!!!!!

Inima-Ros-Albastra09.08.2007 08:49
Multumim de aprecieri.

Pacat de unele chestii !!!!!!

ce chestii ???

ETO'O09.08.2007 09:51
Ar fi fost si mai bine daca avea si Dorin portavoce ca noi ramaneam mereu in urma fata de cei din dreapta.Oricum nimic de reprosat :biggrin: S-o tinem tot asa!Forza Steaua!

DIN PACATE AM VAZUT MECIUL LA TV. AI DREPTATE. SE AUZEAU CANTECE DIFERITE SI MULTE VOCI INTARZIATE

ETO'O09.08.2007 09:54
Dar era si mai frumos dak ii aplaudam pe zaglebie putin .. pentru respect .. ca si ei ne`au aplaudat in polonia .. pai nu ?

AR FI CULMEA ACU SA VREI SA-I APLAUDAM SI PE BATE BORISOV

cannavaro09.08.2007 10:03
ce chestii ???

De ce esti asa de curios?

MarkCortez09.08.2007 10:21
La meciul de astazi , ultrasii din Peluza Nord si Peluza Sud , si toti cei care au cantat , s-au comportat absolut exemplar. Tot respectul din partea mea , dar sunt de accord cu restul , ar fi trebuit , sau ar trebui totusi sa facem o coregrafie cu Hagi , cel care a fost atatia ani un jucator fantastic , emblematic pentru Steaua , Romania , un stelist adevarat ... ! Bravo si respect inca odata !

Ar trebui SA FACEM ?? Si cu ce ajuti Tu la coregrafie ? Toata lumea are pretentii, dar cand e vorba de muncit la o coregrafie, IOC ! Puteti sa veniti doar cu idei sau parari, NU CU CERERI ! (doar daca doriti sa sponsorizati voi intreaga coregrafie, atunci DA ! ) O sa fie probabil coregrafii daca jucam in Liga, fularultras, in rest nu va mai aberati aici cu tot felul de cereri pentru ca sunteti extrem de enervanti.

habarnam8509.08.2007 10:36

OFF topic :

Se mai pot face abonamente ??? Daca stie cineva sa-mi spuna !

MULTUMESC

Inima-Ros-Albastra09.08.2007 10:38
AR FI CULMEA ACU SA VREI SA-I APLAUDAM SI PE BATE BORISOV

asa ar fi frumos .. :) sa`i respectam .. sa`si faca o parere buna despre noi ..

MarkCortez09.08.2007 10:43
asa ar fi frumos .. :) sa`i respectam .. sa`si faca o parere buna despre noi ..

Mah baiatule, aici nu e concurs de cine posteaza mai multe mesaje. Dekat mult si prost, mai bine putin si destept.

Gezets09.08.2007 10:52
Mah baiatule, aici nu e concurs de cine posteaza mai multe mesaje. Dekat mult si prost, mai bine putin si destept.

eu zic ca trebuia sa i respectam putin,sa i incurajam chiar la 1-0 pentru ei,poate se calificau..si o coregrafie cu Hagi,Balint,Iordanescu poate si Belodedici...parerea mea:)

lucvald-190209.08.2007 11:42

se putea si mai bine..am fi punctat si mai artistic daca erau prezenti mai toti aietii de pe la SUd...nu vreau sa fiu rautacios,au fost perioade moarte in a doua repriza.....cativa erau ca in vacanta...si prea multi copii care vin in peluza pentru ca asa o cere"curentul"..

dar sa bifam partea pozitiva..s-a stat compact..s-a cantat sustinut..cu pauze mici..au fost glasuite cantece mai noute si mai vechi..cromatic s-a stat bine....destul de decent cu numarul de steaguri..per total a fost OK !

doar un minus mai am..se tipa in gura mare ca nu mai sunt bilete...bla..bla.....sa inteleg ca au ramas attea scaune libere pe stadion pentru ca nu brea au izbutit invarteala bisnitarilor?!..

mama lor de colorati... :(

noroace si sa speram ca echipa o sa mearga din inertia nostra si poate se vor stradui sa joace si ei ceva mai....hm..mai fara emotii!(momentan ii voi menaja de apostrofari)

INTODEAUNA SUPERIORI09.08.2007 11:42

imi cer scuze daca nu postez unde trebuie :

stie cineva unde pot gasi si eu un video filmat de pe stadion la meciul de aseara cand tot stadionu striga numele marcatorului(Nicolita/Zaharia) , cred ca stiti la ce ma refer deoarece se auzea incredibil ! cel putin la TV :) pe stadion ... nici nu se compara

Azzido09.08.2007 16:01

Ca sa vezi coincidenta, subsemnatul a facut filmulete de aproximativ 1 GB aseara, printre care prezentarea echipei alaturi de crainicul stadionului, atmosfera de dupa goluri si alte momente in care s-a cantat foarte bine.

o sa fie pe tracker in seara asta :rolleyes:

---

off topic, mi-au suspendat contul pe youtube si am pierdut o gramada de filmulete cu Steaua :dry:

Maresal09.08.2007 16:34

Inseamna ca esti un om foarte rau daca te-au suspendat. Un huligan al netului :D Asteptam filmuletele

MarkCortez09.08.2007 21:37
Ca sa vezi coincidenta, subsemnatul a facut filmulete de aproximativ 1 GB aseara, printre care prezentarea echipei alaturi de crainicul stadionului, atmosfera de dupa goluri si alte momente in care s-a cantat foarte bine.

o sa fie pe tracker in seara asta :rolleyes:

---

off topic, mi-au suspendat contul pe youtube si am pierdut o gramada de filmulete cu Steaua :dry:

Fa contestatie la FRF, ca astia sigur iti ridica suspendarea, E la moda

cannavaro09.08.2007 23:20
imi cer scuze daca nu postez unde trebuie :

stie cineva unde pot gasi si eu un video filmat de pe stadion la meciul de aseara cand tot stadionu striga numele marcatorului(Nicolita/Zaharia) , cred ca stiti la ce ma refer deoarece se auzea incredibil ! cel putin la TV :) pe stadion ... nici nu se compara

amzaciprian10.08.2007 06:10

Steaua are suporteri rai

CSA10.08.2007 07:59
Steaua are suporteri rai

nu cred ca un astfel de comportament poate fi tolerat, BAN pe IP, inregistrat ieri si 276 de postari??? mai mult de 10 postari pe ora, o postare la fiecare 6 minute???

LASA-NE!

EDIT: am facut un calcul rapid, avand in vedere ora la care s-a inregistrat: a postat o data la fiecare 4 minute si jumatate. Sa-l opreasca cineva, va rog, sunt oameni care citesc forumul asta si isi pierd timpul citindu-i aberatiile.

EDIT2: este prieten cu ultra_steaua_ole_ole_ole, care are ca avatar tricoul Stelei cu numele Ciprian, si care a fost banat 3 zile pentru spam: 101 mesaje in 3 zile... nu mai am nimic de zis... propun un sistem care sa interzica postarea a mai mult de 10 mesaje pe zi, 30 pe saptamana, sau ceva de genul asta.

EDIT3: Inima-Ros-Albastra: 121 de postari de alalteieri.

habarnam8510.08.2007 08:43
nu cred ca un astfel de comportament poate fi tolerat, BAN pe IP, inregistrat ieri si 276 de postari??? mai mult de 10 postari pe ora, o postare la fiecare 6 minute???

LASA-NE!

EDIT: am facut un calcul rapid, avand in vedere ora la care s-a inregistrat: a postat o data la fiecare 4 minute si jumatate. Sa-l opreasca cineva, va rog, sunt oameni care citesc forumul asta si isi pierd timpul citindu-i aberatiile.

EDIT2: este prieten cu ultra_steaua_ole_ole_ole, care are ca avatar tricoul Stelei cu numele Ciprian, si care a fost banat 3 zile pentru spam: 101 mesaje in 3 zile... nu mai am nimic de zis... propun un sistem care sa interzica postarea a mai mult de 10 mesaje pe zi, 30 pe saptamana, sau ceva de genul asta.

EDIT3: Inima-Ros-Albastra: 121 de postari de alalteieri.

Invazie de copii pe forum!:))

Se vede ca e vacanta...

Azzido10.08.2007 08:49

L-am observat si noi ca abuzeaza de posturi si l-am avertizat de vreo doua ori, chiar are warn 20 %.

In concluzie:

Ban ip , cont sters

«1109110111112113126»