FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«1111112113114115126»
carminastan17.08.2007 15:02

Da, asta am remarcat si eu de dimineatza, cu toata frustrarea mea, tanti aia de la casa a fost foarte amabila si si-a cerut si scuze de 10 ori ca nu merge "SISTEMUL" si trebuie sa astept.

alexis17.08.2007 17:31

am si eu o intrebare...in urma unui comunicat apartinand FC Steaua,se spune ca la meciuri nu este voie cu tzevi mai groase de 16 MM...de asemenea stiu ca a fost o sedinta a clubului si cu cei de la bgs in care s-a discutat ceva despre aceste bete de steaguri...pana la urma cum sta treaba?pentru ca ar fi cam trist

habarnam8518.08.2007 16:40
Diseara ma duc sa-mi fac abonament! Sunt curios ce surprize voi avea...

Spre surprinderea mea totul a mers bine .Chiar a iesit caterinca...:)

ORICUM O SUPuN CU REGRET TOCMAI AM PARTASIT Peluza Nord...

NIMIC NU SE MAI POATE FACE pentru BINELE EI...E O CAUZA PIERDUTA!

parerea mea...

Hassan18.08.2007 17:49

Tocmai m-am intors de la stadion, de unde mi-am facut abonament. Sincer, fiind sambata seara in jurul orei 7.30 nu ma asteptam sa gasesc pe nimeni si ma asteptam la replici de genu "care comunicat de prelungire a programului? cei ala web sait?!". Insa spre surprinderea mea generala, casele erau deschise, desi era cam pustiu (eu si inca unu la vreo 4-5 case deschise). Baiatul care mi-a facut abon a fost foarte amabil, mi-a dat si pix, mi-a si schimbat locul cand m-am razgandit sa iau un sector mai in stanga, toata treaba a durat 5-6 minute. Totusi, am ramas la P1. Am stat in absolut toate sectoarele stadionului si aici este cea mai frumoasa atmosfera, dupa mine. Oricum, celor care se tem ca "nu mai sunt", stati calmi. Am mai stat un pic sa vb cu baiatul de acolo de la casa, daca era asa pustiu, si mi-a spus ca s-au vandut abia vreo 1600 de abon pentru peluza. Deci abon mai sunt destule, duceti-va maine si mai mult ca sigur prindeti. Oricum, e un pas in directia buna, la fel ca datu drumu la bilete cu multe multe zile inainte (de luni pentru 29). Incet, incet, ne indreptam spre normalitate.

MALDINI_STEAUA18.08.2007 21:03
La mine a mers totul struna (am fost pe la 5) si am intrat in posesia unui abonament la Peluza Sud. Astazi merg sa m-ai fac 2 abonamente pentru niste colegi. Tipu' de la casa -foarte amabil(nu e o ironie)- mi-a spus ca pot face maxim 3 abonamente cu conditia sa am si buletinele celorlalti 2 insa am vazut pe cineva cu 7 buletine(pe numarate) care a luat fara nici o problema. NU se dau 2 abonamente pe acelasi buletin.

Later edit:

Aseara am facut si celelalte 2 abonamente. Din nou totul a mers struna, ba chiar mi-au dat si un pix cand i-am rugat. Sistemul incepe sa se miste si cred eu ca daca suplimenteaza numarul de case si daca pun totul la punct o sa fie tare bine si pentru noi si pentru ei.

Mersi ca mi-ai luat abonament :Pfularsteaua2 fularsteaua2

Bebe4ever18.08.2007 21:14
am si eu o intrebare...in urma unui comunicat apartinand FC Steaua,se spune ca la meciuri nu este voie cu tzevi mai groase de 16 MM...de asemenea stiu ca a fost o sedinta a clubului si cu cei de la bgs in care s-a discutat ceva despre aceste bete de steaguri...pana la urma cum sta treaba?pentru ca ar fi cam trist

Nu stiu cat de mult se tine cont de acel comunicat, cert este ca pana acum nu s-a intrat cu niciun fel de batz ( nici macar mai mici de 16 MM ). Ideea e ca doar celor de la PN li s-a aplicat aceasta regula, la PS am vzt ca au fost cu steaguri la meciul cu Zaglebie. Ce-o sa fie de acum incolo, doar ei stiu... dar bine ar fi sa aflam si noi!

lucvald-190218.08.2007 21:39

azi am fost si mi-am facut abonament la Sud in jurul orelor 13...erau doar vreo 4 persoane la 5 case deschise !!!!!

Am indicatorul 5059..sa fie cumva suma totala de pana atunci a tuturor abonamentelor?!..... cronometrat am zabovit cam 45 de secunde plus completarea celor doua exemplare tip ;)

Parca au inceput sa se miste mai natural si doamnele de la ghiseu ;)

Curios insa..nimeni nu lcumpara bilete pentru meciurile cu Pandurii sau Bate !!!

stelistu2519.08.2007 05:52
Curios insa..nimeni nu lcumpara bilete pentru meciurile cu Pandurii sau Bate !!!

n-au cum de maine se pun in vanzare pentru bate si Pandurii :tongue:

radooku_steaua19.08.2007 11:33

Am fost si am facut abonament. Treaba a mers surprinzator de repede. Deci cine mai vrea sa se duca azi sa isi faca abonament fugiti ca nu e coada deloc si nu asteptati mult. Si totusi am o intrebare. Eu am un anumit loc in peluza. Daca scaunul de pe acel loc pateste ceva, e rupt de cineva sau e deteriorat , chiar daca nu e vina mea, cine plateste? Si mai mentionez ca e e clar ca nu o sa se respecte locul de pe abonament in peluza.

phunkdoktor20.08.2007 08:19

evident ca nu se respecta locul cu toate ca nu-i nimic rau in chestia asta..si ce-i asa de grav sa ai locul tau in stadion? si sa stii ca l-ai inchiriat pe tot sezonul si este numai al tau pentru a-ti sustine echipa. mentalitatea nu trebuie sa si-o schimbe ei, trebuie sa ne-o schimbam noi. ei sunt prea batrani si prea prosti ca sa mai inteleaga si altceva.

radooku_steaua20.08.2007 13:37

Ce e atat de rau ca ai locul tau rezervat? Ce zici de faptul ca poate tu nu vei fi acolo la un meci, ca esti plecat din Bucuresti sau de faptul ca nu vei sta exact pe locul tau la un meci si apoi vei primi citatie acasa ca scaunul de pe locul tau e rupt si trebuie sa il platesti sau cine mai stie ce.

lucvald-190220.08.2007 14:11
n-au cum de maine se pun in vanzare pentru bate si Pandurii :tongue:

ah ..... ce m-ai faulat...ptiu :) :)... ce idiot sunt :))

Azzido20.08.2007 15:46
Ce e atat de rau ca ai locul tau rezervat? Ce zici de faptul ca poate tu nu vei fi acolo la un meci, ca esti plecat din Bucuresti sau de faptul ca nu vei sta exact pe locul tau la un meci si apoi vei primi citatie acasa ca scaunul de pe locul tau e rupt si trebuie sa il platesti sau cine mai stie ce.

Pai avem sistem nou de acces in stadion, iar daca tu nu o sa fii la meci, se va vedea in baza de date si nu iti trimite nimeni citatii din moment ce nu ai fost la meci.

Logic, nu ?

Bebe4ever20.08.2007 17:38
Pai avem sistem nou de acces in stadion, iar daca tu nu o sa fii la meci, se va vedea in baza de date si nu iti trimite nimeni citatii din moment ce nu ai fost la meci.

Logic, nu ?

Si daca esti la meci si nu stai pe locul care e trecut pe abonament ? :biggrin:

Dragoshel20.08.2007 19:39

la peluze sigur nu se va sta pe locurile unde scrie pe bilet. Mi-a spus asta si SSK nici la meciul retur cu polonezii nu s-a stat unde scrie pe bilet.

Bebe4ever20.08.2007 22:11
la peluze sigur nu se va sta pe locurile unde scrie pe bilet. Mi-a spus asta si SSK nici la meciul retur cu polonezii nu s-a stat unde scrie pe bilet.

pai tocmai asta era ideea... niciodata nu s-au respectat locurile de pe abonamente ( bilete ) la peluze, de ce s-ar respecta acum?! Ar fi chiar culmea ca la fiecare meci sa-ti pazesti scaunul ca nu cumva sa-l sparga cineva... si nu mare mi-ar fi mirarea daca o sa ne trezim cu citatii sau amenzi, acasa.

Azzido20.08.2007 22:52
Si daca esti la meci si nu stai pe locul care e trecut pe abonament ? :biggrin:

exista camere video si se vede exact cine/ce a facut.

:wink:

eferman21.08.2007 14:41

Mai mie mi se pare chiar haios cand aud discutzii despre locurile de pe bilete respectate in peluze... :) ... oricum are careva idee dc mai sunt abonamente in vanzare si saptamana asta pentru peluze?

cannavaro21.08.2007 15:24
Mai mie mi se pare chiar haios cand aud discutzii despre locurile de pe bilete respectate in peluze... :) ... oricum are careva idee dc mai sunt abonamente in vanzare si saptamana asta pentru peluze?

in urma unor discutii cu cei din conducere s-a stabilit ca in pauza competitionala datorata meciului nationalei sa se mai puna spre vanzare inca o transa de abonamente la peluze.asa ca nu disperati.e timp pentru toate.nu se vor vinde toate abonamentele zilele astea.
CrAzY23.08.2007 10:43

Suporterii timișoreni strîng semnãturi pentru a opri proiectul inițiat de Miticã Dragomir privind violența pe stadioane. Timișoara face din nou revoluție. Dupã ce au ieșit în stradã pentru a-și recupera palmaresul istoric, fanii bãnãțeni strîng acum semnãturi pentru a opri proiectul de lege inițiat de Miticã Dragomir privind violența pe stadioane. Membrii galeriei Commando Viola au fãcut front comun cu ceilalți suporteri din țarã pentru a stopa legea lui Miticã și vor sã adune semnãturi de adeziune la partida cu Rapid de la toți spectatorii care își vor cumpãra bilete la peluzã. "Nu este o lege democraticã. Acolo se prevãd pedepse de pînã la patru ani pentru suporterii care folosesc torțe. Pãi, la stadion nu e teatru și chiar dacã mai au loc efecte pirotehnice într-un mod organizat, nu se întîmplã nimic. Nu putem sã judecãm suporterii ca pe ultimii infractori", a spus Alin Boldura, liderul Commando Viola.

Suporterii timișoreni considerã cã legea propusã de președintele LPF nu face decît sã-i mãreascã cota de popularitatea lui Dragomir. "Sã respecte legile fotbalului românesc, pentru cã, pînã acum a tot amenințat, dar nu am vãzut nici un oficial sau jucãtor sancționat", a spus un al lider al fanilor, Cristi Brîncovan, completat de camaradul sãu, Mircea Munteanu: "Cum sã fac pușcãrie pentru o torțã? Au înnebunit toți? Dragomir face ceea ce face doar pentru capital electoral, vom strînge semnãturi de la toate galeriile și vom trimite foaia la Parlament pentru audiențã".

INTERESANT...

David_Steaua200723.08.2007 15:11

Nu e interesant!!

E chiar necesara si binevenita actiunea lor!!N-avem nevoie de huligani, dar ce spune "legea lui mitica" e chiar hilar!!Avem teatre in Bucuresti nu trebuie sa le mutam pe stadioane!!Nici macar

muitica nu ar putea respecta tot ce scrie acolo!!

Forza Steaua!!

MIREL6RADOI23.08.2007 15:16

Intrebare pentru cei din Peluza Nord:la meciul cu Borisov,care va fi atitudine fata de Goian ,Neaga,Petre Marin,Dica si Radoi?!Personal,daca am sa reusesc sa ajung pe stadion la acest meci,cat si in urmatoarele luni,nu voi scanda numele celor 5....nu fac mii de km ca sa aplaud niste indivizi care-si saboteaza propriul antrenor , propria echipa....Asta nu inseamna ca nu voi canta in peluza.Insa la anuntarea echipei si a marcatorilor(daca unul dintre ei va marca) nu am sa scandez numele lor.

fedora23.08.2007 15:24

Asa si motivul care e?

Sau tu inghiti orice zice Becali si nu asculti dezmintirea lui Dica spre exemplu?

Numele cui o sa-l scandezi? Al lui Lovin? Al lui Ovidiu Petre?

MIREL6RADOI23.08.2007 15:30

Cei 2 or fi jucatori slabi,mediocri...insa ,macar nu'si "lucreaza" propria echipa.

Padrese23.08.2007 15:32

Initiativa nu a fost a timisorenilor a fost a altora, ei doar au vrut doar sa se dea importanti si sa-si atribuie unele merite.

Oricum daca va cere cineva sa semnati tabelele pentru stoparea legii nu ii refuzati.

«1111112113114115126»