David_Steaua2007 daca nu esti samantar cum zici tu si ai veni la meciuri atunci te-ar cunoaste lumea. Atat timp cat unii merg in deplasari si isi cheltuie si ultimii bani pentru. echipa mi se pare foarte normal sa aiba prioritate fata de cei care vin doar la meciurile din cupele europene.
La meciuri vin,stai calm!!Da doar nu vrei sa ma laud ca ce-am facut si la cate meciuri am mers ca e aiurea si nici nu-mi sta in fire!!Si chair nu inteleg ce e asa de greu!!Am spus odata si chiar am repetat ca nu ma intereseaza ca s-au bagat primii(asta e,prin prisma anturajului si a devoatmentului fata de club si-au permis).M-a enervat simplul fapt ca zicea cineva ca trebuie sa se dea toti la o parte cand vine cutarica sa ia bilete(atitudinea asta de sclav,pupincurist e chiar scarboasa)E ceva in genul alora care stau pe langa Becali de cersesc bani si il lauda pentru 100 de lei!!Mi-as spune eu parerea si in legatura cu incetarea manifestatiilor impotriva lui Gigi Becali dar mi-e ca iau ban!!Poate sunt cam nervos ca dupa atatia ani nu am reusit sa iau bilet desi am stat la coada destule ore!! Dar in fine,asta e!!