s-a cantat extrem de frumos, continuu, unele cantece chiar cate 15-20 de min. si am venit acasa fara voce.
bravo baieti
s-a cantat extrem de frumos, continuu, unele cantece chiar cate 15-20 de min. si am venit acasa fara voce.
bravo baieti
La Urziceni au intrat toti in stadion sau au mai ramas pe afara ca anul trecut ?
Galeria s-a comportat exemplar, au cantat tot meciul, sa speram ca o s-o tinem tot asa.
Ma gandesc cu groaza la meciurile din CL... ![]()
La Urziceni au intrat toti cei care au venit din Bucuresti si nu numai.
da, au intrat toti.
Felicitari celor care au fost la Urziceni. Atmosfera a fost super. Ce bine ar fi daca si la meciurile de acasa s-ar canta la fel.
si sa-mi spuna si mie gezets,ca e din triada,aveti fetishuri cu broscute sau care e dracu' e treaba cu acel cintec?l-ati cintat de cind ati trecut de cimitir si pina la intrarea in stadion!asta asa,sa nu mor prost,va credeti testoasele ninja?
sa inteleg ca nu iti place? ![]()
am mai spus care e treaba cu acel cantec...
si in primavara s-a cantat ..dar acum parca a fost mult mai bine.Efectiv 90 de minute s-a cantat incontinuu..
stie cineva in ce zona locuieste john sau ce nr de tel are.
e foarte important va multumesc.
![]()
Atmosfera a fost un drog ciudat :> se poate , se poate ...
Superba atmosfera de la Urziceni nu am mai auzit de mult asa ceva .....acasa cand o sa cantam asa?
stie cineva in ce zona locuieste john sau ce nr de tel are.e foarte important va multumesc.
Berceni.
Nr de telefon nu o sa-l primesti din motive lesne de inteles.
s-a cantat foarte frumos la Urziceni si steaguri au fost in numar mare si fluturate tot timpul. un meci care in privinta prezentei suporterilor stelisti chiar merita laudat.
Berceni.Nr de telefon nu o sa-l primesti din motive lesne de inteles.
mai exact in aparatori sta ca l-am vazut acum cateva zile intr-o masina super de culoare neagra care avea cu JHN la numar daca nu ma insel dar el era mai mult ca sigur.
oricum o sa dau de el prin jean
bafta
![]()
sex and violenceeeeee...sex and violenceeeeeeee sex and violenceeeeeeee ![]()
fularsteau2 ![]()
![]()
stiu ca o sa imi sariti toti in cap dar am si eu 2 intrebari
1. de la meciul cu Dinamo dc nu s-a mai facut nicio coregrafie ?
2. e chiar asa greu sa faci o coregrafie speciala ??? trebuia una macar pentru Hagi sau pentru CL.
Sincer nu mi se pare asa de greu sa faci o coregrafie cum s-a reusit acea coregrafie superba de la meciul cu Dinamo Kiev cred ca se poate sa facem coregrafie macar la meciurile importante.Sper ca maine ii vom lasa pe milogi cu gura cascata
... stiti la ce ma refer
Va rog nu imi sariti in cap daca se poate 2 raspunsuri ferme e excelent
Stai linistit... cate meciuri cu Rapid ai vazut fara coregrafie ???
spiridus....frate..tu ai facut ceva pentru...imaginea galeriei ???de cand vii tu la meciuri?
de vreo 8 ani
Daca vii de 8 ani atunci nu are rost sa intrebi lucrurile astea pe net
Le poti afla din alta parte.
si eu vin de 17 ani,dak punem la socoteala ca primul meci pe stadion l`am vazut pe la 3 ani ,un Steaua Dinamo pe lia manoliu dak nu ma insel,alaturi de bunicul meu ![]()
astept poze cu coregrafia ![]()
kt despre atmosfera. ... putin mai najpa ca cea de la meciu cu zaglebie .. parerea mea
Daca tu crezi ca a fost putin mai slaba dc nu ai venit tu in peluza sa canti????
Mai terminati ma cu asta, cui nu-i convine ceva in legatura cu peluzele, care considere ca nu se canta destul de tare in ele, nu om in plus nu strica.
Acu sa iti explic , de exemplu in SUD , dupa randul meu nimeni nu canta, toti cu pungile de seminte in mana si injurau jucatorii, nici atunci cand s-au ridicat fularele nu s-au sinchisit sa faca si ei acelasi lucru
, ce sa faci asta e, cantam si noi cati suntem acolo, 10-1000, nu conteaza, eu unu ma simt cel mai bine cand imi incurajez echipa si la bine, dar mai ales la RAU.
Si sa nu ziceti faza aia cu brigada, ca eu nu fac parte din niciuna, da nu ma doare gura sa strig
in legatura cu coregrafia Stelei ... o poza ceva ??? cat despre cea a rapidudlui ...
=)))
Parca asa mai merge, e tot cetateanul multumit....au fost coregrafii (fara prea multa munca, mii de metri patrati de panza vopsita, sute de litri de vopsea si de benzina ori diluant) Si toate astea pentru ce??? pentru a fi afisate 30 de secunde ca cetateanul nu rezista sa nu vada meciul 5 min, dar stie sa intepe ca nu am mai facut de mult coregrafii, ca mereu folosim hartie. pentru ce??? pentru a va putea lauda pe acasa ca "ce galerie tare aveti", pentru a va schimba mai des desktopul la calculatoare. Sa va luati un steag va e greu, e scump, dar pe goarnele alea nenorocite ati avut bani sa le cumparati
@Maresal - bravo....!!!