@Katau parca il citezi pe Jiji : la lupta vitejii mei =))
@Katau parca il citezi pe Jiji : la lupta vitejii mei =))
hai laso in **** mea,acum ne certam intre noi ,iar?cu toate ca avem aceleasi pareri,ne certam,asta chiar e marfa,cum reusiti,deci,toti anti cioban dar tot ne certam,poate si noi suntem de vina,poate asa suntem toti ,cautam cearta din orice,poate asa am ajuns din cauza lui,eu nu mai stiu pe cine sustin si de ce,nu mai aud o vorba, de la conducere ,jucatori,administratie,de spirit pur Stelist,aud numai bani,autografe de la pizdici si iar bani"am jucat pentru acesti suporteri minunati"sau"au venit saracii pana aici sa ne incurajeze si i-am dezamagit","cu acest public poti invinge pe oricine",NU ,noi auzim ca ciobanul a invatat tehnici,strategii,tactici,filozofii din tot ce inseamna fotbal,e ceva la ce nu se pricepe?de ce vorbim numai despre el ? pentru ca ne tot loveste incontinu,cum sa il ignori ,cand el isi bate joc de tine,cum? suntem facuti golani,derbedei,spera sa ajungem la inchisoare,stam multe ore la cozi la bilete,intrarea in stadion se face in cea mai mare bataie de joc,nu poti sa intri cu un suc dar 2 litri de apa, in incinta stadionului ,gasiti la numai 20ron,se cearta cu mitica,se pupa cu mitica,cu Copos la fel,cu multi altii la fel,ia popii sa sfinteasca stadionul si ijura la telefon ziaristii de toti *****,invoca,obsedant,divinitatea,dar ce treaba are Dumnezeu cu fotbalul? pentru sustinatorii lui,daca exista ceva ce nu a facut sa va enerveze,o sa o faca in viitor si va gasi si scuze,oricum la meciurile din cl nu cred ca merg,prefer un meci pe ploaie si frig cu Vaslui,nu stiu de ce mai vin dar sigur vin ,ca un tampit sa cant tot meciul,sunt contaminat de Steaua,ne vedem la urmatorul meci,bafta baieti trecem noi si peste cioban
Amice, mai bine iti cauti tu alta echipa daca asa intelegi tu sa o sustii. Sa o privesti cum e trasa prin mocirla inspre prapastie. Nu e normal asa. Nu stiu care dintre noi isi sustine echipa de la TV din moment ce tu esti din galati. "Sa vada el stadionul gol, o data, de doua ori, de trei ori, pana se plictiseste" nici asta nu e o solutie. Mai important ar fi un stadion plin cu oameni care inteleg ca el face rau Stelei si care il contesta, oameni care vin meci de meci nu doar la Champions League sau cand au chef de fotbal. Dar din pacate categoria mentionata e pe cale de disparitie, oameni de acest gen intalnindu-se din ce in ce mai rar.
Steaua nu e Becali... Oricum imi caut alta echipa ca sa o sustin... Am cautat in sufragerie si acum caut in dormitor... Daca nu gasesc ma duc sa caut si la baie da' acolo echipele sunt cam de ..... . Vad eu ma descurc. Oricum te anunt daca gasesc ceva.
@Crafft - bine scris,bine gandit.
yang
ai dreptate Steaua nu e Becali....dar face rau Stelei incet incet...si nu se mai poate..nu zice nimeni...numai tii cu Steaua...dar ce a facut el din acest club e jenant...in mom de fata cred ca e mult mai imp sa ne sustinem punctul de vedere adica sa il contestam pe Gigi ....cred ca este un moment potrivit sa se reia protestul...acum depinde si de restul...
Sunt stelist , asta nu poate sa skimbe nimeni , nicodata ... dar nu imi permit sa dau 210 ron pe un paket sunt student ... si dupa aia sa il aud pe cioban ca se lauda cu stadionu plin + unde mai pui ca eu nu ii mai recunosc pe jukatori. uitati`va Daniel niculae de la rapid : a venit din franta doar sa inkurajeze echipa ! cati dintre actualii nostri jukatori ar face asta ?
in afar de Rika , altul nu imi dau seama...
Cu regret spun asta...de aia a plekat si MM si Lacatus si Hagi si de aia NIMENI nu o sa mai vina la noi ! Stelist voi fi mereu... O data ieseam cu afara si ma mandream ca sunt stelist , acum toti asociaza Steaua cu ciobanu ... toti ne ironizeaza toti isi bat joc de noi. Uneori obosesti sa te lupti cu toti sa le explici ca Steaua nu e Jiji ... La meciu cu ciorile cand strigau ei " La **** Jiji Becali " le dadeam dreptate , si nu numai eu cred.... Trebuie facut ceva pana sa ajunga Steaua o echipa de pluton , am dat 4 goluri in 7 etape . pana si mioveniu are mai multe ca noi da`on plm.
cred ca este un moment potrivit sa se reia protestul...acum depinde si de restul...
Protestul nu trebuie sa insemne lipsa suporterilor de la stadion... Eu asta vreau sa zic... Ce vina are Zapata, Nesu sau Goian ca ciobanul face "figuri"... trebuie sa continue ce a inceput acum 2-3 luni dupa meciul CFR-dinam0...
jumate de echipa e trup si suflet pentru Gigi...si toata echipa agreeaza suporterul taran care striga "cine sare armatra ulta" care nu il va critica niciodata....daia niciodata nu vin sa salute galeria...protestul trebuie sa se reia...dar cu alte mijloace...nu decat sa il injuram pe Gigi...
Fara suparare, da ce ai cu Armata Ultra???Chiar daca nu mai exista de ceva vreme eu zic ca nu avem motive sa ne fie rusine cu acea perioada(din punct de vedere vocal,nu neaparat al coregrafiilor)!!Puteai sa zici si tu "taranii care mananca seminte non-stop" sau "taranii care injura jucatorii mai des decat ii incurajeaza" sau "taranii care nu canta deloc si tipa aiurea Stati Jos" sau gaseai tu ceva,da asa...Chiar nu vad legatura!!
Forza Steaua!!
Fara suparare, da ce ai cu Armata Ultra???Chiar daca nu mai exista de ceva vreme eu zic ca nu avem motive sa ne fie rusine cu acea perioada(din punct de vedere vocal,nu neaparat al coregrafiilor)!!Puteai sa zici si tu "taranii care mananca seminte non-stop" sau "taranii care injura jucatorii mai des decat ii incurajeaza" sau "taranii care nu canta deloc si tipa aiurea Stati Jos" sau gaseai tu ceva,da asa...Chiar nu vad legatura!!Forza Steaua!!
si eu nu vad legatura postului tau,a dat siomu un exemplu ce sari de fund in sus ?=))
si eu nu vad legatura postului tau,a dat siomu un exemplu ce sari de fund in sus ?=))
Pai majoritatea au ceva cu defuncta Armata Ultra, sau asa mi se pare mie!!Si doar mi-am exprimat si eu o parere ,nu am dat cu parul ![]()
La Multi Ani Vacarm !!!
cred ca s-a referit la cei care strigau "armatra" in loc de "Armata" --- p.s. cel mai frumos banner facut vreodata in Romania
Ce luati mah foc asa ?.....ar trebui sa va mandriti cand se striga Armata ULTRA...indiferent de ce parte a stadionului se striga...este pacat sa-ti contesti istoria si traditia, nu din Armata ne tragem ????
LA MULÞI ANI VAC*ARM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! steag3
ms maresal ca ti ai dat seama...nu am avut ceva cu Armata ultra ..ci cu cei care habar nu aveau sa strige...si muream de ras...genul de suporteri care atunci strigau "armatra ulta" acuma striga Gigi Gigi...
_yang
Am vrut sa spun ca nu prea gasesc multi jucatori, care sa tina la Steaua, singurul exemplu pe care il am in minte este RICA Neaga, primul care comenta la TV dspre banii din UCL era Goian, pentru el nu era importanta performanta de a juca acolo ci banii.Banii vin si trec stai linistit, dar mereu imi voi aminti un Neaga care a venit din corea pentru Steaua.
Stai linistit sunt cu Steaua si la bine, dar mai ales la rau
La multi ani VACARM
La multi ani VCM!
La multi ani Vacarm!!
La cat mai multe realizari in peluza!
la multi ani baieti bafta in peluza care va reprezinta si sa speram ca ne vedem la hochei in peluza nu la tribuna.
Dupa cum sta scris pe gard la capatul lui 41 !
Noi prezenti pentru Steaua o viata si-o zi...TU pana cand te tin banii ! ii felicit pe cei care au scris acest mesaj, unii dintre voi nici macar 10 % nu va regasiti in acest mesaj!
Dupa cum sta scris pe gard la capatul lui 41 !
Fa si tu o poza si posteaz-o...
mai e un mesaj tare cred ca facut de acelasi grup..de genul "mintea ta inculta nu poate intelege o iubire profunda"