FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«1910111213126»
dbd16.03.2006 11:40

buey unde va intalniti in seara asta dupa ce ne calificam ?

Motanu D16.03.2006 11:42

In toata lumea !

Ionutdal16.03.2006 14:14

Toti stelisti mobilizati-va si sa iesim diseara dupa calificarea Stelei in tot orasul sa le aratam dusmanilor care este cea mai iubita echipa din tara , important este sa iesim cu totii ...

FORZZA Steaua.

dbd16.03.2006 18:46

ies si eu aci pe strada sa se uite astia la mine mai rau decat la un handi... :lol:

AGRESSIVO198+120.03.2006 19:57

am vazut meciul cu national inregistrat si tin sa va felicit pe cei care ati fost la meci pt modul in care ati incurajat echipa,BRAVO ati cantat in continuu...Si aveti mare grija cu scandarile in meciurile cu africanii(cel putin in UEFA,in campionat mai vedem)

apa_plata20.03.2006 20:55

1. "cantam cu totii IMPREUNA Steaua ale" nu stiu de ce, dar mi se pare pleonasm... mai bine o treceti (daca nu cumva asa e originalul) "cantam cu totii IN PELUZA Steaua ale" (cum mi se pare logic sa fie); aviz pt toti cei care cantati cu "impreuna"

2. sper din tot sufletul sa nu mai aud "cine sare, ros-albastrii"; -- "cine sare, ros-albastru" (ca doar nu suntem hooliganii din giulesti.

ps. vb de Rapid: nu care cumva sa cantati "am avut si vom avea mereu.....", sau "mori tigane" ca e nasol)

George Stan20.03.2006 21:24

Originalul era "cantam cu totii IN PELUZA", ai dreptate. Si Nord si Sud canta "IMPREUNA", la Sud ar fi ai usor de remediat, caci sunt mai putini si mai uniti in cantat.

Treaba cu "cine sare - ros albastrii" e cam asa: cantecul este: "cine sare-i rosu-albastru" dar unii (multi) canta "cine sare? ros-albastri".Intradevbar, suna agramat total, insa am discutat cu cineva in care am o mare incredere in ceea ce priveste gramatica limbii romane, si acesta, dupa ceva timp de gandire, mi-a spus ca e destul de posibil ca si "cine sare? ros-albastrii" sa fie corect. Mi-a spus ca nu e atat de simplu, nu terbuie juedecat la fel ca "ros-abastri sare", pentru ca este o intrebare la care e presupune ca nu conosti raspunsul si la care trebuie sa se raspunda intr-un singur cuvant. In fine, e de Pruteanu, desi nu pare.

Ionutdal21.03.2006 02:43

Putem vota pt un nou sef de galerie ?

sau inca la noi este comunism ?

sunt tare curios ? , si stiti de ce ? , am vazut la otv pe mustata si pe rromu de la rapid , pur si simplu omu nu are nici o legatura cu istoria Stelei este paralel , eu cred ca avem nevoie de un lider adevarat care vine la stadion de la 8-9 ani si acum sa aiba 30 si ceva , sa cunoasa traditia etc . Sper sa-mi raspunda cineva

Radu mic21.03.2006 03:17

iarasi incepem cu tampeniile astea???

Mirel_Radoi21.03.2006 05:59

mie imi place cum spune reporterul atunci cand a castigat Steaua cupa campionilor

"suntem finalisti

am castigat cupa

cupa campionilor europeni

este la Bucuresti"

ce bine suna!!!

anonimnoname21.03.2006 11:18

sunt tare curios ?

pe cine ai vota tu ca sef de galerie? doar asa de curiozitate....

Ionutdal21.03.2006 11:26

sunt tare curios ?

Nu stiu exact cred ca pe John (daca mai este in tara ) din Berceni

SSK21.03.2006 15:32

sunt tare curios ?

Nu stiu exact cred ca pe John (daca mai este in tara ) din Berceni

Lasa-ne adresa de acasa si poate-ti trimitem un buletin de vot, in cazul asta... :roll:

Fox_SSLazio21.03.2006 19:26

nu exista sef de galerie prietene!mai intereseaza te...si mai stai si in berceni....

Ionutdal22.03.2006 16:06
nu exista sef de galerie prietene!mai intereseaza te...si mai stai si in berceni....

Atunci Mustata ce se crede , si pe cine a reprezentat la otv ?

Grinch22.03.2006 16:34

A reprezentat cei 7 lideri de galerie ma .

c_strike22.03.2006 19:30

Gheorghe Mustaţă, şeful galeriei Stelei, a fost arestat.

Sursa GSP

Radu1822.03.2006 19:55

Stie careva de ce a fost arestat Mustaza? Orikum mai bn ka a fost arestat. Poate ka asa skapam de el. FORZA JEAN.

Ionutdal22.03.2006 20:02

Am banuit eu ceva cu Mustata , na ca aproape am scapat de el ,... Forza Steaua

criminalu200522.03.2006 20:18

daca e adevarat mie imi pare rau ca l-a arestat pe mustatza dar eu sper ca asa se va reface si mai mult galeria si chiar JEAN sa dea o mana de ajutor avem mare nevoie de el!!!

imi pare rau ca a fost arestat desi stiam de mult ca el are treaba cu camatarii si treburi dastea grave!

doamne sper ca asa el sa fie discreditat si sa nu ne mai reprezinte ca pe oriunde intervine ne face de cacao cu dezacordurile lui , analfabetismu si prostia!!

Gica , JEAN, john ,Bogdan UNUL DINTRE VOI TREBUIE SA IESITI ACUM IN FATA SI ACOLO SA RAMANETI!!!!(imi cer scuze fata de lideru de la tk si el pare un lider bun!)

gabi2922.03.2006 23:00

sa speram ca ramane acolo mustang. si apropos, daca nu stiati si d-ul john era in legaturi stranse cu musti (taxe de protectie - oltenitei) asa ca nu m-ar mira sa imparta in acest moment o celula cei doi.

din cei care au ramas liberi (ce aiurea suna :) ) l-as prefera pe vale sau, dupa el, pe Gica, in locul lui "british petroleum".

danciu1922.03.2006 23:50

Bogdan e randul tau ,preia conducerea si reorganizeaza peluza dk ai spate si Forza.

Forza Steaua!

THE RADICAL23.03.2006 00:05

Seful care va veni trebuie sa fie si baiat destept , sa cunoasca fotbal,istoria Stelei si meciurile de referinta.Astfel vom evita un viitor episod penibil cand un cioroi de corsican sa se pise pur si simplu pe "liderul" suporterilor stelisti.Boratura se lua de trecutul Stelei(da tocmai "cele 3 titluri",si alea ciordite) iar retardatul si analfabetul de Mustata nu-i raspundea nimic.Ce vrei, daca acu 5 ani nici nu stia unde e stadionul?!Eu n-am putut sa rezist decat un sfert de ora atunci la OTV desi discutia a durat vreo 2 ore, imi venea sa spar televizorul vazandu-i pe cei doi!

Sper ca bulangii de Gigi si MM care l-au tinut in spate pe acest bataus( nu pentru Steaua se batea orcum ,cum facea Jean) sa nu-l mai scoata de la bulau ca prima data si sa inteleaga ca este o imensa rusine pentru Steaua ca un asa individ sa reprezinte chiar si galeria.

looley!23.03.2006 01:24

mama ce conducatori belea avem,MM si Argaseala care au obtinut doar 850 de bilete pt meciul din tziganie!si rrapidisti au 3000 de bilete la noi!mai bine se respecta norma UEFA si astfel primeam si noi aproape 2000 de bilte!deci fratilor mergeti si cumparati bilete la peluza 1 de la casele de bilete din giulesti!

Ionutdal23.03.2006 07:33

Am o idee de coregrafie la meciul din giulesti : cred ca cel mai indicat ar fi un steag mare pe care sa scrie NO RASISM si jos numele lui Banel , le-am rupe gura celor de la UEFA . Sper ca este o idee buna .

«1910111213126»