FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«11112131415126»
waste24.03.2006 17:35

Cei 6 lideri ai galeriei Stelei, la Fanatik Show

Diseara, începînd cu ora 20:00, Fanatik Show îi are ca invitati pe cei 6 lideri ai suporterilor campioanei. Aceştia vor vorbi despre viitorul galeriei steliste. gsp.ro

SteauaToronto25.03.2006 02:56

Video - liderii la fanatik ( 1 ora si 10 minute)!

Aici:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/2259

ss lucki25.03.2006 07:38

Penibila prestatia lderilor de galerie... In afara de punkeru si Dorin care puteau lega mesaje civilizate, restul erau varza...

Apropo, Punkere, degeaba scrii pe forum daca nu te poti impune ca lider unic in Armata Ultra...

Ai facut o imagine buna, la camasa alba, ai charisma de lider, dar din pacate ai trac...

Scapa de inhibitii si vorbeste liber si toata lumea o sa se stranga in jurul tau...

Chiar imi pari cel mai potrivit!!!

noname_fu25.03.2006 09:25

frate tu esti chiar idiot? ce Armata ultra ati innebunit iar ? de abia scapasem de sindromul armatRa ultra(s) si taranimea se ridica din nou sa ceara o porcarie despre care nu are habar.

Piece of Mind25.03.2006 09:38
Penibila prestatia lderilor de galerie... In afara de punkeru si Dorin care puteau lega mesaje civilizate, restul erau varza...  

Apropo, Punkere, degeaba scrii pe forum daca nu te poti impune ca lider unic in Armata Ultra...  

Ai facut o imagine buna, la camasa alba, ai charisma de lider, dar din pacate ai trac...  

Scapa de inhibitii si vorbeste liber si toata lumea o sa se stranga in jurul tau...

Chiar imi pari cel mai potrivit!!!

Si John a vorbit bine.

SSK25.03.2006 11:49

John a fost de departe cel mai proeminent in emisiunea de aseara. Ceea ce poate ca nu e o coincidenta.

apas25.03.2006 12:52

am si eu o intrebare ..am ajuns mai tarziu acasa si am dschis TV pe la 8 si 20 si nu am o nelamurire Bogdan era din titan jhon din skins Dorin din cauza voastra asa si mai departe cum era treaba ceilalti de la ce brigazi erau ...banuiesc ca erau de la desant insurgenti etc zby

Piece of Mind25.03.2006 13:16
John a fost de departe cel mai proeminent in emisiunea de aseara. Ceea ce poate ca nu e o coincidenta.

Si nu uita ca inainte sa plece Jean, in 2001, pe John il desemnase succesor.

SSK25.03.2006 13:31

Da, stiu, a si condus galeria vreo cateva luni de zile. Dupa care a urmat o pauza, Gica si in cele din urma Mustata.

Cei 6 reprezentau Cauza Noastra (Dorin), Skins Berceni (John), Desant (Gica), Titan Boys (Bogdan), Insurgentii (Rica) si Nucleo (Bady).

CSA25.03.2006 16:44

Am vazut emisiunea de pe OTV cu cei 6, nu ii cunusc din peluza, dar din ce am vazut la TV, daca se va alege un reprezentant care sa iasa in fata si sa dea declaratii, un "puratator de cuvant", eu cred ca acela trebuie sa fie Dorin, se descurca cel mai bine dintre toti.

Ca sa fie clar, nu vb despre care trebuie sa fie lider in peluza, nu ma pricep si nu este treaba mea.

waste25.03.2006 17:16
daca se va alege un reprezentant care sa iasa in fata si sa dea declaratii, un "purtator de cuvant", eu cred ca acela trebuie sa fie Dorin, se descurca cel mai bine dintre toti.

Dorin, sau Bogdan, sau John, care a vorbit clar si la obiect.

Andreiasu25.03.2006 20:00

VOI CHIAR NU PUTETI INTELEGE DRACULUI, CA NU O SA FIE UN SINGUR LIDER ?!? CA SI PANA ACUM, VOR FI 7 ( S A P T E ) E ASA DE GREU SA INTELEGETI ODATA ?

Radu mic25.03.2006 21:17

este mai greu sa-ti exprimi parerile in timpul unei emisiuni live, pt unii chiar prima aparitie TV. ori cum realizarea emisiunii a lasat de dorit, au vorbit mai mult dusmanii si garda de cat liderii nostri iar, intrebarile adresate lor au fost aiurea.

Radu mic25.03.2006 21:21

Si nu uita ca inainte sa plece Jean, in 2001, pe John il desemnase succesor.

in 2000(?) la meciul cu porumbeii, cand jean si-a luat-o de la militieni si-a plecat mai devreme tot John a iesit in fata!ce coincidenta!

albanezul25.03.2006 22:32

Gica e in desant?de cand?

anonimnoname25.03.2006 22:44

s-a transferat de curand :lol:

Crociffixio31.03.2006 10:21

Bai fratilor, sunt un membru vechi din Titan Boys si eu niciodata nu am inteles de ce e ura asta intre noi si cu prostimea asta de lider si asa mai departe. Echipa joaca si suporterii sunt unici, nu ala cu aia si celalalt cu ailalta. In fine, dupa decaderea lu' Pavel eu nu am mai calcat pe la meciuri si asta datorita faptului ca au venit momente grele pentru mine...salut cu stima si respect pe baietii din Titan Boys si intreaga galerie stelista.

Pentru Punkeru : Frate, ce se mai aude de Titan Boys, tare as vrea sa revin in galerie sa mai dam cu tarie prin Soc si cu pumnu prin cainii moderni si vaccinati :).

P.S. Forza Steaua!

ult_ras31.03.2006 11:10
s-a transferat de curand  :lol:

...ce va mai roade si pe voi... :roll:

albanezul31.03.2006 12:33

pai frate..nu ne roade..doar ca..ii cunosc pe cei de la desant..si nu shtiam sincer ca Gica e in desant.pur si simplu..nu ca ma roade sau prostii de genul asta.mersi de informatie oricum..sau mai bine zis..de confirmarea informatiei!pace all!

Radu mic31.03.2006 16:38

sunt putin off topic dar ce mai conteaza!!!

la meciu basel-boro elvetienii au afisat un banner cat toata peluza pe care esre scris in limba engleza ce va de genul:

"Beat that F..IN boro win the cup tomorrow!!"

Cum este posibil ca in alte tari, vestice, suporterii sunt lasati sa se manifeste pe plac iar la meciul nostru de ieri cu porumbeii nu am avut voie nici "sa ne uitam urat la ei"??? ar fi fost normal ca legea sa fie respectata de toti si nu nu mai de tarile mici ex-comuniste! (la meciurile de mondiale dintre serbia si bosnia eufa a zis ca va suspenda echipele pe termen lung daca exista altercatii). Cum de la Roma dupa gravele incidente dintre hooliganii lui boro si ultrasii romei, AS Roma nu a avut de suferit???

Ps. nici in engleza nu se mai poate injura!!!bravo moderatorilor, sunteti cu un pas innaintea mea!lol

am adaugat si poza http://i8.photobucket.com/albums/a15/euros...ut123/basel.jpg

bodanelu31.03.2006 16:43

@Radu, noi suntem priviti ca niste suzete... care le luam bani, nu le si dam cum fac cluburile vest europene!

PS. da`i si tu un edit, din cate stiu eu basel sunt elvetieni!

alexis31.03.2006 17:56

apropo de topic,tin sa fac si eu o remarca.slaba prestatia galeriei in giulesti...si din punct de vedere fonic mai ales.dar,apropo,coregrafia care se anunta de catre liderii galeriei la otv cand au fost invitati UNDE A FOST?e destul de dureros ca suntem in sferturi,jucam si cu o rivala si nu s-a facut coregrafie.(in deplasare).sa speram ca in retur ne vom revansa pe plan ultra(atat dpdv al coregrafiei,dar mai ales fonic)...

ultras194731.03.2006 20:12

ba da ce ceri u socoteala ? ai fost acolo sa canti? te`ai int daca se vopseste sa vii sa ajuti?

capul jos

sergiu_titan03.04.2006 18:07

alexis ai fost in giulesti ? iti zic eu ca s-a cantat bine in prima parte si ca multe foarte multe steaguri nu a fost fluturate si nu s-au scos deoareca am fost tinuti in niste conditii mizere vreo 1000 1100(poate mai mult) pe 750 de locuri cu jandarmi si bodygarzi printre noi care nu ne lasau pe scari si tu vb de coregrafie.

O sa vezi ce steaguri frumoase, imprimate, s-au facut la meciul de pe lia ...problema e ca erau mari si efectiv nu aveai cum sa le ti, nu se vedeu unul de altul ce sa mai am stat ca sardelele.

danciu1904.04.2006 16:12

Faceti ceva cu bisnitarii de la Lia sa nu avem vreo surpriza cu ciorile.Aia vand fara rusine bilete in ograda noastra,Titan interveniti.

«11112131415126»