FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre galerie

«11011121314126»
Radu mic23.03.2006 08:39
daca e adevarat mie imi pare rau ca l-a arestat pe mustatza dar eu sper ca asa se va reface si mai mult galeria si chiar JEAN sa dea o mana de ajutor avem mare nevoie de el!!!

imi pare rau ca a fost arestat desi stiam de mult ca el are treaba cu camatarii si treburi dastea grave!

doamne sper ca asa el sa fie discreditat si sa nu ne mai reprezinte ca pe oriunde intervine ne face de cacao cu dezacordurile lui , analfabetismu si prostia!!

Gica , JEAN, john ,Bogdan UNUL DINTRE VOI TREBUIE SA IESITI ACUM IN FATA SI ACOLO SA RAMANETI!!!!(imi cer scuze fata de lideru de la tk si el pare un lider bun!)

dar de la desant????

dbd23.03.2006 09:21

a scris cineva pe pagina anterioara ca am primit numai 850 de bilete...cum naiba ca peste tot am auzit de 2000...

Recoba23.03.2006 09:28

pei dak e adevarat k infectul de Meme si nespoveditul ala de Argaseala au obtinut decat 850 de bilete, inseamna k kiar avem conducatori de rahat :( e prea de tot si nu decat akuma ,mereu pe noi ne ard la bilete si la noi vin mereu un cazan de suporteri ,o caruta :lol: serios vb e chiar cea mai mare prostie doamne decat 850 :cry: sper sa fie decat un zvon

habarnam8523.03.2006 10:42

Bai :ionutdal....sa faci tu o astfel de coregrafie ....galeria setlei e de "DREAPTA" DAK STI CE INSEAMNA ....deci nu mai posta aberatii!!!

Mirel_Radoi23.03.2006 10:47

stiu ca nu are legatura cu ce vorbiti dar v-ar place asemenea stadion?

olimpya%20stadion.jpg

Mirel_Radoi23.03.2006 10:48

stadionul e al lui bayer

albanezul23.03.2006 10:58

in primul rand ca se scrie.."nu v-ar placeA tra la la.."..in al doilea rand a fost stadionul lui bayern..acum nu mai e.in al treilea rand..de ce ne-ar interesa stadionul ala..cu 48372897 de locuri?ca sa vina iar multi semintari?vechea problema.si in al 4-lea rand..fiind doar 850 de bilete..normal ca le vor da liderilor de galerie..asa ca..daca va vetzi lua bilete la peluza aia..riscatzi sa stati in afara spatiului care va fi alocat brigazilor.asa ca..cel mai corect ar fi sa va interesatzi mai intai.oricum..decat 2000 de inshi cu 1150 de semintari care nu shtiu decat sa injure..si cu dinamuishti infiltratzi..mai bine 850 cu mentalitate care canta mereu si nu injura aiurea..si care ne shtim intre noi.parerea mea!

Mirel_Radoi23.03.2006 11:00

nu ma refeream la locurile si biletele si etc si la froumusetea lui :(:(

AGRESSIVO198+123.03.2006 11:36

daca Mustata a fost arestat(nu stiu),cred ca in sfarsit a venit randul unul stelist adevarat sa fie sef de galerie.Eu il propun pe Bogdan care chiar merita pt ca eu unu m-am saturat de din astia care in afara de faptul ca nu stiu cantecele,nu stiu nici ce trebuie cantat in momentele grele.Inca ceva,Bogdan este unul din putinii care stiu sa promoveze cantecele noi.

Daca Bogdan va fi sef va spun eu ca toti vor canta,unii de bunavoie iar altii de frica pt ca il cunosc destul de bine.

As vrea un lider care a fost mereu alaturi de Steaua,indiferent cine a fost presedinte,care mereu a luptat pt Steaua asta chiar si pe strazi(cum se face ca il cunosc toti cainii si africanii?)

Unii il admira altii il urasc dar toti il respecta..(sper sa se intample,pana acum mereu au planat suspiciuni asupra tuturor liderilor,a venit randul sa se schimbe asta)

Unii poate ma veti injura,altii poate veti fii de acord cu mine,dar ca"sef de galerie"ar trebui sa fie o pasiune,nu un loc de munca unde se castiga bine.

Va rog veniti cu pro sau contra argumente.(cunosc destul de bine lucrurile)

lordandrey0023.03.2006 11:59
daca Mustata a fost arestat(nu stiu),cred ca in sfarsit a venit randul unul stelist adevarat sa fie sef de galerie.Eu il propun pe Bogdan care chiar merita pt ca eu unu m-am saturat de din astia care in afara de faptul ca nu stiu cantecele,nu stiu nici ce trebuie cantat in momentele grele.Inca ceva,Bogdan este unul din putinii care stiu sa promoveze cantecele noi.

Daca Bogdan va fi sef va spun eu ca toti vor canta,unii de bunavoie iar altii de frica pt ca il cunosc destul de bine.

As vrea un lider care a fost mereu alaturi de Steaua,indiferent cine a fost presedinte,care mereu a luptat pt Steaua asta chiar si pe strazi(cum se face ca il cunosc toti "cainii" si africanii?)

Unii il admira altii il urasc dar toti il respecta..(sper sa se intample,pana acum mereu au planat suspiciuni asupra tuturor liderilor,a venit randul sa se schimbe asta)

Unii poate ma veti injura,altii poate veti fii de acord cu mine,dar ca"sef de galerie"ar trebui sa fie o pasiune,nu un loc de munca unde se castiga bine.

Va rog veniti cu pro sau contra argumente.(cunosc destul de bine lucrurile)

Idee foarte buna...Sa plece o data Mustata si sa vina un om pasionat de Steaua, sa faca sa cante toata peluza si chiar tot stadionu atunci cand e nevoie

Andrey_SUPERsteaua23.03.2006 13:40

Daca imi iau bilet de la stadionu giulesti , la peluza de langa teatru , o sa pot intra in sectorul pt oaspeti ?

Ar trebui sa pot , nu cred ca e vreo diferenta intre biletele de la casa si cele date gratis galeriei , toate usnt la peluza I ...

lioara23.03.2006 14:07

este prima data cand scriu aici, cu toate ca am citit cam tot ce e pe forum si sunt la curent cu informatiile; nu am reusit inca sa ajung pe stadion, sunt din provincie; nu vreau sa ma amestec in "problemele" galeriei, este treaba voastra, important este ca spectacolul sa fie frumos, asa cum a fost aproape mareu la meciurile Stelei; vreau sa va felicit pentru ceea ce faceti la fiecare meci, ceea ce se vede la TV(ca asa nu am ratat nici un meci,indiferent de miza sau adversar)...si in special pentru spectacolul de la primul meci de la imtoarcerea lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] "la costum" in Ghencea. in alta ordine de idei...eu sunt stelista ..cam de cand stiam ce-i ala fotbal si sunt "de vina" fratii mei :) nu cred ca va interesa asta in mod special :)...am avut si eu noapte alba alaturi de voi,cu gandul,(bineintel ca nu am iesit la ora 2 noaptea singura din casa...) si acum, cu Betis, si cu valencia anul trecut.. si as fi vrut ca si la meciul cu Barcelona, de acum 20 ani sa stiu ce s-a intamplat.. dar nu aveam decat o luna :lol: am aflat intre timp... sper ca nu am suparat pe nimeni cu interventia mea...si vreau sa va spun ca am incredere in ceea ce o sa faceti in legatura cu scandarile rasiste HAI Steaua!!!

noname_fu23.03.2006 14:45

Nu inteleg cum se face ca oameni care nu au vadit nici o treaba cu galeria Stelei pot opina despre schimbari de lider, despre impartirea in peluze, subiecte foarte sensibile care pot dauna multora din cauza unor simple confuzii. Incercati sa nu mai postati absolut aiurea... intelegeti ca, daca iubiti Steaua, cum sustineti sus si tare trebuie sa fiti mai realisti si mult mai rationali in momentul in care dati reply-uri. Nu va bagati in treburile galeriei, daca nu faceti parte, in treburi care nu va privesc... si chiar daca faceti parte, lucrurile astea nu se vbesc pe net, in vazul tuturor! Ma bucur ca au fost repartizate doar 850 de bilete, asa macar o sa fie numai stelisti adevarati pe stadion, oameni care se pot controla daca stiu ca dauneaza echipei prin scandarile lor... restul sa cumpere bilete de la casa, daca pot!

Piece of Mind23.03.2006 14:47

Cum spunea si Bogdan, luati-va bilete la peluza rapidista sau tribune, sa nu se prinda cei care cu siguranta vor face de paza la casele lor de bilete. In acest fel, am avea sansa de a umple complet tarcul (2000 de oameni).

bppd23.03.2006 18:04
Cum spunea si Bogdan, luati-va bilete la peluza rapidista sau tribune, sa nu se prinda cei care cu siguranta vor face de paza la casele lor de bilete. In acest fel, am avea sansa de a umple complet tarcul (2000 de oameni).

Macar vom avea tot tarcul? Sa nu ne trezim ca ne luam bilet si ne ingradesc o zona de exact 850 de locuri.

Andrey_SUPERsteaua23.03.2006 18:05

1. la peluza rapidista nu se vand bilete decat daca arati ca ai abonament (neoficial bineinteles )

2. chiar daca luam bilete la peluza rapidista nu putem intra cu ele in tarcul pentru oaspeti..

alinush8923.03.2006 18:07

Stie cineva cadn se pun in vanzare biletele pentru tur?:)

ultras200423.03.2006 21:57
Am o idee de coregrafie la meciul din giulesti : cred ca cel mai indicat ar fi un steag mare pe care sa scrie  NO RASISM si jos numele lui Banel , le-am rupe gura celor de la UEFA . Sper ca este o idee buna .

o idee mai proasta nu puteai avea?

Ionutdal24.03.2006 14:19

http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=100202

Stie cineva daca este adevarat ce scrie in prosport ?

poli_forever24.03.2006 16:18

Dar oare e adevarat ce scrie Reuters:Articolul celor de la Reuters se încheie cu fraza "Steaua, care are unii dintre cei mai necivilizaţi suporteri din România, va disputa turul sferturilor de finală cu Rapid, pe 30 martie".???

Grav nu e ca mustata asta a a juns unde ii e locul,grav e ca v-ati lasat condusi de asemenea scursura; :x

Ionutdal24.03.2006 16:54

Dar oare e adevarat ce scrie Reuters:Articolul celor de la Reuters se încheie cu fraza "Steaua, care are unii dintre cei mai necivilizaţi suporteri din România, va disputa turul sferturilor de finală cu Rapid, pe 30 martie".???

Grav nu e ca mustata asta a a juns unde ii e locul,grav e ca v-ati lasat condusi de asemenea scursura; :x

Ala se conducea singur , asta e clarrr...(pe noi nu ne conduce nimeni cu forta )

poli_forever24.03.2006 17:04

Ala se conducea singur , asta e clarrr...(pe noi nu ne conduce nimeni cu forta )

Astea sunt povesti...e usor de spus...dar realitatea a fost alta;cum nu v-a condus ma chiar cu forta din moment ce a desfiintat o gramada de grupuri de-ale voastre cu interlopii lui :x

FANATIK RED-BLUE24.03.2006 17:05

Pentru Ionutdal: nu cred ca era cazul sa ne spui acelasi lucru de 4 ori!

Ionutdal24.03.2006 17:12
Pentru Ionutdal: nu cred ca era cazul sa ne spui acelasi lucru de 4 ori!

Mi-am cerut scuze ,(nu mergea si am apasat de mai multe ori si au aparut toate ) inca odata scuze .

Ionutdal24.03.2006 17:14

poli_forever

Tu de unde stii cate grupuri s-au desfiintat odata cu mustata ?

«11011121314126»