in ideea mesajului de mai sus al lui @sergiu_titan, am si eu cateva propuneri punctuale, poate-s bune de luat in considerare
- sa se faca o Asociatie (non-profit) - ca forma juridica - a suporterilor stelisti, de pretutindeni. Denumirea ei nu e o problema. Sa se finanteze prin taxe anuale, sa zicem 500 000 sau 1 milion de om, sau mai putin, cat credeti, taxe care inseamna inscrierea in asociatie + drept de vot. Sa se faca un plan bun de marketing pt atragere de fonduri (inclusiv reclama pe site-ul asta, articole publicitare la firme de echipament sportiv etc etc), sa vina toata lumea cu idei. Sa se dea un termen, din data de X intr-o luna se fac actele, care da banii in perioada asta e membru fondator. Sa se faca un statut cu accent pe transparenta fondurilor. O firma sa tina gratis contabilitatea, iar alte persoane sa fie cenzori, fara legatura cu prima firma. Nimeni sa nu ia bani ca si salariati sau ma stiu eu cum, sa fie un administrator, dar sa-si doneze banii asociatiei. Nefiind din Bucuresti, un meci al Stelei cu motorina si cazare ma costa pe la 5 milioane, totusi eu n-as da nici 500 000 daca nu stiu pe facturi unde se duc banii. Toti banii sa fie bagati in coregrafii pt meciuri, nu deplasari sau mai stiu eu ce... Se face la inceput un buget de venituri si cheltuieli si se trece la treaba. Sa se afiseze toate datele referitoare la venituri si cheltuieli pe siteul asta, si sa aiba acces la ele numai membri asociatiei, pe baza de parola. Oricum, daca ar fi sa se faca, eu as da maine banii, si i-as propune in conducere pe unul din baietii care au avut initiativa siteului astuia. Si cred ca sunt multi in situatia mea. Chiar daca stiu ca eu nu pot ajunge la toate meciurile, daca banii sunt cheltuiti pentru Steaua as fi incantat. A, si inca ceva - coregrafiile sa fie facute democratic, pe tot stadionul, nu numai la peluza X sau Y, sau numai la baietii din brigada A sau B. Sa fie niste fete frumoase care la inceputul meciului le dau samantarilor niste steaguri, d exemplu, poate ca asa o sa fie mai miscati. Si sa nu fie nici o relatie d subordonare sau angajat / patron intre asociatie, liderii ei si clubul Steaua, una-i una , alta-i alta. Conducatorii Stelei vin , pleaca etc, Steaua si suporterii ei sunt vesnici.
PS: Evident ca sunt dispus sa vin si cu chestii concrete la propunerile de mai sus, dupa cum sunt pregatit sa o si incasez, daca am aberat sau am jignit ceva orgolii.