oke atunci ne auzim la meci ! Trebuie sa incurajam echipa este un meci foarte greu stiti ca Otelul are 9 puncte din 9 returu asta ... mai bine il injuram pe Ochirosii: "Cel mai frumos cadou de ziua mea ar fi o victorie cu Steaua" ![]()
oke atunci ne auzim la meci ! Trebuie sa incurajam echipa este un meci foarte greu stiti ca Otelul are 9 puncte din 9 returu asta ... mai bine il injuram pe Ochirosii: "Cel mai frumos cadou de ziua mea ar fi o victorie cu Steaua" ![]()
oke atunci ne auzim la meci ! Trebuie sa incurajam echipa este un meci foarte greu stiti ca Otelul are 9 puncte din 9 returu asta ... mai bine il injuram pe Ochirosii: "Cel mai frumos cadou de ziua mea ar fi o victorie cu Steaua"![]()
Pai, mai hauritule, de ce sa injuri omul care a fost aruncat ca o masea stricata?
e imprumutat daca nu stiai nu aruncat
a fost cineva la casele bilete sau vandut sau suntem decat 2 sute de la nord si sud
eu am fost miercuri pe la 17 si nu prea s-au dat ![]()
mai bine il injuram pe Ochirosii
Mai bine te injuram pe tine.
Mai bine te injuram pe tine.
Imi pare rau pentru tine nu ma cheama Becali
N-as paria pe asta.
Liniste!
Macar de data asta numai aruncati cu bulgari in teren a fost amuzant la inceput cand nu ii lasati pe aia de la Ceahlaul sa se incalzeasca da dupa aia cand era sa pierdem 3 - 0 din cauza voastra ce mai ziceti ... sustineti echipa cilivizat va rog
DeAur, explica-mi si mie te rog frumos, cum "sustineau civilizat" echipa baEtii de la T1 care aruncau cu bulgari de zapada in banca de rezerve a celor de la Ceahlaul, daca tot ai fost pe stadion. Cu ce sunt ei mai civilizati decat cei de la Peluza Sud sau cei de la Tribuna a 2a? Aaaa sau poate "M..e dinam0" e mai civilizat decat "Pleaca din Ghencea". Pentru ca daca ai observat, la acel meci s-a strigat impotriva rivalilor. Zi-mi tu cum ajutati voi, cei civilizati, echipa, daca va bagati toate cele in dinam0. Ori crezi ca da "idolul tribunelor" zis Banel mai multe goluri daca aude cum isi iau spurcatii m00ie.
Lumineaza-ma te rog. Traiesc intr-o lume trista, trista de tot; in lumea mea, noi nu il iubim pe Jiji ![]()
scuza-ma eu am stat la t0 si nu prea ma uitam la ce fac astia de jos, voi vedeati mai bine de acolo asa cum eu vedeam bine ca voi ati inceput sa aruncati in teren cu bulgari... scuze inca odata ca am dat vina pe voi cum ca ati intrerupt meciu !
Apare cate unul ca asta dupa fiecare ninsoare? ![]()
deci cum sp am fost la casele de bilete acum 30 de min si mi-a zIS ca dupa ora 5 da bilete la t 2
[...] limbaj grosolan
oke atunci ne auzim la meci ! Trebuie sa incurajam echipa este un meci foarte greu stiti ca Otelul are 9 puncte din 9 returu asta ... mai bine il injuram pe Ochirosii: "Cel mai frumos cadou de ziua mea ar fi o victorie cu Steaua"![]()
A deci acum ce trebuie sa faca? sa o lase mai usor?? sa strige dupa el fostii coechipieri ca dupa Bicfalvi? De ce nu o lasi mai usor??
sper sa sa ne strangem diseara in Ghencea cat mai mult imi doaresc foasrte mult sa scapam de satana .:X:X:X:X:X
Astazi pana la ce ora se vand bilete?...Stie cineva?...Nu stiu daca ajung in Bucuresti pana la ora 8 . ![]()
Astazi pana la ce ora se vand bilete?...Stie cineva?...Nu stiu daca ajung in Bucuresti pana la ora 8 .![]()
Programul caselor de bilete este urmatorul:
Miercuri, 10 martie - 10:00 - 18:00
Joi, 11 martie - 10:00 - 18:00
Vineri, 12 martie - incepand cu ora 10:00
Programul caselor de bilete este urmatorul:
Miercuri, 10 martie - 10:00 - 18:00
Joi, 11 martie - 10:00 - 18:00
Vineri, 12 martie - incepand cu ora 10:00
Mersi frumos...inseamna ca se vand pana la ora de incepere a meciului.
ciobane!!!
Mersi frumos...inseamna ca se vand pana la ora de incepere a meciului.
ciobane!!!
Hahaaaaa... ce sa se vanda?
Vezi tu un Steaua-Otelul cu casa inchisa? ![]()
Hahaaaaa... ce sa se vanda?Vezi tu un Steaua-Otelul cu casa inchisa?
Daca Robben, Ribery si Messi ar juca la Otelul...cred ca am putea asista la un meci cu casa inchisa
.
In conditiile date nu prea vad stadionul plin nici macar pe jumatate, dar ma gandeam ca se trezeste Jandarmeria sa opreasca vanzarea biletelor cu o ora inainte de inceperea meciului din...motive de securitate ![]()
Da...pericol de Sidexplozie ![]()
mai bine stam in plm acasa:-j sa duca baietii aia de la nord galeria aia adevarata;) rad rapidisti de noi:-jasta e galerie unita?:-jar fii trebuit sa fie si sudu de acord..nu sa se duca 2 3 arici sa faca repede pace
Vezi tu un Steaua-Otelul cu casa inchisa?![]()
S-a vazut, da' la Constanta.
TOT STADIONU SA STRIGE TOT STADIONU / Becali PLEACA DIN Ghencea PLEACA DIN GHENCEAAA ne vedem la tribuna 2
Stiu, stiu, stiu de ce ma "bucur" eu, asta seara joaca Steaua 2003, in peluza, pardon, tribuna ne-adunam, pe cioban sa-l contestam.