Ceva imi spune ca asta e ultimul meci in tricoul Stelei(care Steaua???) pentru Tudose. Il va mitralia ciobanul. Imi pare rau pt el. La un moment dat se anunta ca un mare talent. Vad ca intra in seria nascut speranta... si continuarea celebra.
Ceva imi spune ca asta e ultimul meci in tricoul Stelei(care Steaua???) pentru Tudose. Il va mitralia ciobanul. Imi pare rau pt el. La un moment dat se anunta ca un mare talent. Vad ca intra in seria nascut speranta... si continuarea celebra.
Ne trage dupa el.
Superb acum pierdem campionatu din cauza unuia care vrea sa castige UEFA Champions League cu 0 lei investiti in echipa
pleaca pippi =)))
gol
![]()
Cat bulan are Gigi asta!
kape loveste din nou
.. bravo lui dar cam atat.. echipa e de tot c*****l
hai ca luam campionatu.. ![]()
p.s. bravo kapetanos, bafta la nationala
noroc cu kapetanos iar nea scos
Superb acum pierdem campionatu din cauza unuia care vrea sa castige UEFA Champions League cu 0 lei investiti in echipa
El nu vrea sa castige, vrea doar sa ia aia 10-12 milioane pe care ii primeste pentru participarea in grupe ca sa mai cumpere niste oi si pamant.
pepe si-a scos banii de taxiu primiti de la cioban cu "pasa" asta cu spatele ..
Singura mea dorinta e sa ia Kape titlul de golgeter si sa se transfere pe undeva in Vest sa scape de mocirla asta si de atmosfera asta insuportabila. Altfel se va stinge ca Ghionea, Goian si altii.. ![]()
Pepe Moreno e baza.A atins mingea o data cu spatele,l-a ciomagit pe tipu' ala de la Urziceni si a reusit cat fac altii intr-un meci,un asist si un galben.
Pepe Moreno e baza.A atins mingea o data cu spatele,l-a ciomagit pe tipu' ala de la Urziceni si a reusit cat fac altii intr-un meci,un asist si un galben.
Nu a fost assist.
JENANT!!! Ar trebui sa le fie rusine jucatorilor pentru modul in care sau bucurat ca au egalat pe Unirea Urziceni in minutu 92...
Pe cat ca pleaca Limbi?![]()
ma bine pleaca Gigi... nu meritam egalul ![]()
Parerea mea
Se pare ca foarte multi stelisti inca nu pricep lucruri de baza despre echipa asta. Bai fratilor,cum vreti sa luam titlul cu 0 investitii si mai important,de ce naibii vreti sa luam cand stiti ca asta va fi gaz pe focul nebuniei becaliene?
Trei lucruri au tinut cat de cat aceasta echipa in ultimul an,zapata,Goian+Ghionea si kapetanos. Zapata a gafat cu Ceahlaul,kape a ratat mult azi si asta a fost,am luat un pc in trei meciuri. Nu exista plan B pentru ca si planul A este foarte simplist. Va rog pentru a mia oara sa dati in jucatori. ASTA LE ESTE VALOAREA!!!
Tudose e fotbalist de Liga a 2-a nu de Steaua. Kape ne-a scos din rahat de atatea ori,ce mai conteaza ca a ratat azi. Tatarusanu e un blatist talentat si atat(observati cum nu a avut cojones sa iasa din nou pe centrare) De alti jucatori nici nu mai vreau sa vorbesc pentru ca imi bat gura degeaba.
INVESTESTI 0,PRIMESTI 0.
Daca si ceilalti erau mai profesionisti acum chefere/Urziceni erau cel putin la 6 pc de noi si nu mai aveam sperante de doi bani la titlu. Nu conteaza ca am avut ceva ocazii,conteaza de cate ori o bagi in poarta. Apararea e terci pentru ca ciobanul a vandut-o pe nimicuri. Si cu Goe+Ghionea apararea era slabuta pentru ca cei doi isi cam depasisera termenul de validitate. Asa insa,cand ai veterani de 36 de ani,bulgaroi mediocri si pustani necopti in aparare,nu poti sa te astepti la mai multe.
Hai la o infrangere cu dinamu,ca sa fie completa distrugerea Stelei de catre cioban,sa nu mai aiba fraierii iluzii.
Later edit: Kape egaleaza si ne scoate pentru a mia oara din rahat. Ciobanul ar trebui sa ii dea mai mult de 10.000 de coco pe luna. Fara baiatul asta nu stiu daca aveam goluri marcate in acest campionat. Exagerez insa fara bulanul lui kape(mai ales bulanul dupa care a fost ghicit stiind politica noastra de transferuri) Steaua inota pe la mijlocul clasamentului. Ca sa nu mai vorbesc ca fara paradele lui rufay(mult mai multe ca gafele) eram praf si pulbere.
Ura baieti,ura,ne-am apropiat la 2 pc de chefere. Hai sa nu mai protestam la adresa lui nea Jiji. Nu vedeti ca echipa joaca fotbal?
Vai de capul nostru.
Mi se pare mie sau Balaj trage cu noi la maxim?
Cam asta a fost si impresia mea.
Nu a fost assist.
a fost bulan !
REPET: nu meritam egalul .
Nu a fost assist.
Imi place sa romanizez cuvintele engezesti folosite des in romana.Asa cum scriu maus,sait,etc.Pruteanu e de vina.
Nu a fost assist.
"Nu a fost assist" sau " Nu, a fost assist"? ![]()
Cam atat am de comentat despre jocul de azi.
Imi place sa romanizez cuvintele engezesti folosite des in romana.Asa cum scriu maus,sait,etc.Pruteanu e de vina.
Nu faceam referire la originea britanica a cuvantului.
Chiar nu a fost pasa de gol ![]()
"Nu a fost assist" sau " Nu, a fost assist"?Cam atat am de comentat despre jocul de azi.
Fara , . ![]()
Atunci.. Cuvinte, retragerea! ![]()
...........................Bai fratilor,cum vreti sa luam titlul cu 0 investitii...........................
INVESTESTI 0,PRIMESTI 0.
..........................
oare?
cat a investit Unirea anu trecut, si cat a scos?
suntem praf noroc cu kapetanos Stoichiță: "Nu-l cert pe Tudose, s-a descurcat. Am avut ghinion 90 de minute"
legat de bilete uitati o stire de azi de pe siteul lss:
LE (primit din partea LSS) - Pentru a evita discutiile ulterioare inutile dorim sa va informam ca pana astazi (Duminica 07.03.2010 -ora 12:45) nici un reprezentant al Peluzei Sud sau AISS nu a solicitat bilete pentru meciul de la Urziceni. In aceste conditii vom redirectiona bilete oprite catre cei care ne-au contactat si au solicitat bilete.
Stam si acuzam in stanga si in dreapta ca sud nu primeste bilete, AISS la fel ba ca au cerut si ca nu le-au dat etc...Cat de greu e fratilor sa dati un comunicat, sa il puneti pe site prin care cereti OFICIAL un numar de bilete la meciul respectiv?Atunci lss nu va mai putea sa o dea cotita ca AISS nu a cerut etc...Chiar daca sunt impotriva acestei ligi intr-un fel parca o meritati.
exact asa s-a intamplat si la meciul cu CFR, toti au acuzat ALSS ca nu au dat bilete AISS
si dupa ce ALSS a dat un comunicat oficial legat de bilete, nici pana la aceasta ora nu a fost contrazis.
sunt lucruri care dau de gandit.
......................
in aceasta seara am avut ocazia sa egalam liderul, pacat.............oricum campionatul se joaca