Am ajuns sa ma oftic ca am egalat in min. 90.
Mori, ciobane !
Am ajuns sa ma oftic ca am egalat in min. 90.
Mori, ciobane !
Au castigat atata pentru ca l-au avut pe MM si un patron care nu se baga la echipa
rusine rusine de 3x rusine!
Au castigat atata pentru ca l-au avut pe MM si un patron care nu se baga la echipa
Si pentru ca au avut ANTRENOR si nu prea au fost bagati in seama.
Si pentru ca au jucatori PROFESIONISTI, care isi respecta meseria.
Candva, se intampla si la Steaua asta, dar era prin mileniul trecut !
Am ajuns sa ma oftic ca am egalat in min. 90.Mori, ciobane !
Din pacate sunt in aceeasi situatie. Din cauza ciobanului am ajuns sa imi doresc sincer sa piarda Steaua. Trist...
Din pacate sunt in aceeasi situatie. Din cauza ciobanului am ajuns sa imi doresc sincer sa piarda Steaua. Trist...
Vezi ca te injura canadianul.
Ca sa reprim atmosfera deprimanta acumulata in topic si spun ca PN au fost la fel de penibili si au incurajat Fc Steaua non-stop, dragi moderatori, o sa inchideti si topicul asta?
)
nici nu sa auzit PN / PS au fost peste RESPECT
Vezi ca te injura canadianul.
Ala injura numai cand trage pe nas...
On-topic:incep sa-mi doresc sa plece Kape!Ne ia omul asta si ultima speranta... ![]()
Ce inseamna soarta:il faci cu sula mare pe omul care te-a umilit de nenumarate ori!...
exact asa s-a intamplat si la meciul cu CFR, toti au acuzat ALSS ca nu au dat bilete AISSsi dupa ce ALSS a dat un comunicat oficial legat de bilete, nici pana la aceasta ora nu a fost contrazis.
sunt lucruri care dau de gandit.
......................
in aceasta seara am avut ocazia sa egalam liderul, pacat.............oricum campionatul se joaca
Pentru mine ramane un mister cum de o asociatie proaspat "fatata",face si desface,da bilete,palme,suturi in fund si asta cu o nonsalanta sora cu nesimtirea!
CAAARAAAXXX,faci parte din ALSS?...,daca nu, comenteaza in gand,fara impresii de tastatura.(zii repede ce rahat ai facut tu pentru Steaua si ce suporter esti tu fata de ceilalti,care de fapt nu sunt suporteri)
@crx pt ce sa se dea un comunicat oficial? AISS-ul s-a descurcat cum a putut, cu greu, si a facut rost de bilete.
De cate ori intru si vad ca va bucurati de necazul echipei, imi vine sa spun ca nu sunteti stelisti.
in fine, fiecare cu parerea sa.
din pacate nu avem suficienta maturitate sa fructificam ocaziile avute, iar fundasii centrali si portarul trebuie sa isi revina cat mai curand si sa joace ca o echipa.
din cate am vazut eu Unirea s-a bazat foarte mult pe contra-atac si era cat pe ce sa le iasa.
chiar daca nu mai e Petrescu, antrenorul unirii a speculat la maxim fragilitatea fundasilor centrali.
una peste alta am iesit bine din meciurile astea grele, insa din punctul meu de vedere trebuia sa luam 9 puncte din meciurile cu Ceahlaul, CFR si Unirea.
sa speram ca atacul va da mai multe goluri decat ia apararea si atunci totul va fi ok.
Forta Steaua!
![]()
Inca un meci si un rezultat dupa care mai mult mi-e rusine...N-am meritat egalul,noroc cu Kapetanos...
Pentru mine ramane un mister cum de o asociatie proaspat "fatata",face si desface,da bilete,palme,suturi in fund si asta cu o nonsalanta sora cu nesimtirea!CAAARAAAXXX,faci parte din ALSS?...,daca nu, comenteaza in gand,fara impresii de tastatura.(zii repede ce rahat ai facut tu pentru Steaua si ce suporter esti tu fata de ceilalti,care de fapt nu sunt suporteri)
nu fac parte din ALSS poate fac parte din AISS, cine stie.... asa ca (,) comenteaza in gand (ca sa te citez)
vad ca e la moda sa ne batem cu pumnu in piept, care a facut mai multe pentru Steaua
nu am zis ca x e mai suporter decat y, doar ca unora le place sa acuze aiurea si sa creeze tensiune
nu am zis ca x e mai suporter decat y[..]
Esti sigur?
a fi STELIST nu inseamna sa vi numai la meci, inseamna sa te IMPLICI sa te SACRIFICI..... iar cei care introduc torte(risca enorm)........ nu cred ca se pot compara cu cei care vin la meci de 50 de ani.
[..]ce inseamna pentru tine sa fi stelist?tu compari un om care tine cu Steaua de cand a invatat sa citeasca (,) cu unu care merge meci de meci pe stadion, acasa in deplasare (interna sau internationala) de ani buni.[..]
vreti sa va bucurati cand Steaua pierde, bucurati-va aveti dreptu sa faceti ce vreti, dar nu va mai bateti cu pumnul in piept ca tineti cu Steaua.[..]
Se mai schimba si polii intre ei, d-apoi parerile. ![]()
@crx pt ce sa se dea un comunicat oficial? AISS-ul s-a descurcat cum a putut, cu greu, si a facut rost de bilete.
pentru ca toti acuza ALSS ca nu a dat bilete AISS.
daca AISS sa zicem spunea ca a cerut bilete joi la ora x si ALSS le-a promis un numar de y bilete si nu s-a tinut de cuvant, era cu totu altceva.
dar unora le place sa acuze fara sa stie exact ce s-a intamplat si cum au stat lucrurile(nu vorbesc de tine, se stiu ei)
(cineva spunea ca ne purtam ca (,) ciobanu, si avea dreptate, nu suntem departe)
...............................
# sabin1307 # nu eu incepusem discutia aia, mi-am spus doar parerea(incepuse sa se masoare care e mai.......decat x)
pentru ca toti acuza ALSS ca nu a dat bilete AISS.daca AISS sa zicem spunea ca a cerut bilete joi la ora x si ALSS le-a promis un numar de y bilete si nu s-a tinut de cuvant, era cu totu altceva.
dar unora le place sa acuze fara sa stie exact ce s-a intamplat si cum au stat lucrurile(nu vorbesc de tine, se stiu ei)
(cineva spunea ca ne purtam ca (,) ciobanu, si avea dreptate, nu suntem departe)
Care toti? Eu nu am acuzat pe nimeni. Si eunt membru AISS destul de vechi.
@crx
Ok, s-o lasam asa. ![]()
pentru ca toti acuza ALSS ca nu a dat bilete AISS.daca AISS sa zicem spunea ca a cerut bilete joi la ora x si ALSS le-a promis un numar de y bilete si nu s-a tinut de cuvant, era cu totu altceva.
Nu cred ca o sa acuze cineva dupa deplasarea asta ca nu s-au dat bilete.
Spre exemplu ieri am mers la Steaua II si acesti "suporteri" deosebit de inteligenti au gasit mare rivalitate cu maestru Daminuta...marele jucator si mare rivalitate. Dar ce pretentii sa avem de la cei de 16-17 ani cand fac ce vad pe la cultivatii din peluze care se considera adevarati suporteri dar altceva decat mai bun decat sa injure si sa se razboiasca N-S si S-N nu concep acesti mari "stelisti".
Eu zic ca multi sunt mai ceva decat ciobanul. Am auzit multe vorbe din S ca urmeaza sa se bata cu PN pentru ca s-au impacat cu Becali...ca de ce incurajeaza echipa, ca nu le da bilete(nu a da ca nu va duce capul sa va comportati decent si cei care pun curul pt acele bilete nu sunt nebuni sa-si asume riscul de a baga PS pe stadion sa injure tot meciul si sa provoace scandaluri ca nu mai pot trai ei cu ciobanul).
Nivelu de inteligenta depaseste orice limita in peluzele Stelei si singurele noastre probleme sunt ca nu-l mai injura lumea pe cioban si ca PS nu mai are intrare prin deplasare.
Arsenal si Liverpool au sefi de galerii care au facultati terminate iar voi ca oile urmati ordinele unor infractori precum Mustata.
Ar trebui sa va intrebati daca cu adevarat aveti ce cauta pe stadion multi dintre voi. Nu castiga Steaua mai multe puncte daca voi "eroi" din peluze va laudati ca faceti deplasari pentru Steaua de parca finantati Steaua. Faptul ca lumea mai munceste si-n weekend sta acasa cu familia nu inseamna ca nu sunt stelisti adevarati...pur si simplu sunt la fel de Stelisti ca voi si multi dintre cei numiti de voi "Cetateni" si din fericire sunt mai inteligenti decat multi dintre voi.
Mesajul asta o sa supere doar pe cine o sa se simta, asa ca n-o sa-mi para rau de el. Este dedicat oamenilor cu nivelul de inteligenta egal cu cel al maimutelor...pana ca si alea se gandesc la tactici mai inteligente din an in paste.
Si eu cheltui milioane pentru Steaua in fiecare an, si eu imi pierd vocea pe stadion...si eu ma umplu de spume ca Steaua merge jalnic, insa pentru a rezolva ceva noi trebuie sa ne educam singuri si sa ne punem mintile la contributie. Nici o idee proasta nu va castiga razboiul cu Becali, iar pana acum au fost numai idei proaste cu exceptia acelui Miting AISS
Meciul a fost bun dar Tatarusanu nu are ce cauta in poarta.
@Free explica`mi si mie cine cu cine s-au batut aseara la Urziceni. Si explica`mi ce incidente a creat PN in sectorul lor sau PS printre ialomiteni.
Spre exemplu ieri am mers la Steaua II si acesti "suporteri" deosebit de inteligenti au gasit mare rivalitate cu maestru Daminuta...marele jucator si mare rivalitate. Dar ce pretentii sa avem de la cei de 16-17 ani cand fac ce vad pe la cultivatii din peluze care se considera adevarati suporteri dar altceva decat mai bun decat sa injure si sa se razboiasca N-S si S-N nu concep acesti mari "stelisti".Eu zic ca multi sunt mai ceva decat ciobanul. Am auzit multe vorbe din S ca urmeaza sa se bata cu PN pentru ca s-au impacat cu Becali...ca de ce incurajeaza echipa, ca nu le da bilete(nu a da ca nu va duce capul sa va comportati decent si cei care pun curul pt acele bilete nu sunt nebuni sa-si asume riscul de a baga PS pe stadion sa injure tot meciul si sa provoace scandaluri ca nu mai pot trai ei cu ciobanul).
Nivelu de inteligenta depaseste orice limita in peluzele Stelei si singurele noastre probleme sunt ca nu-l mai injura lumea pe cioban si ca PS nu mai are intrare prin deplasare.
Arsenal si Liverpool au sefi de galerii care au facultati terminate iar voi ca oile urmati ordinele unor infractori precum Mustata.
Ar trebui sa va intrebati daca cu adevarat aveti ce cauta pe stadion multi dintre voi. Nu castiga Steaua mai multe puncte daca voi "eroi" din peluze va laudati ca faceti deplasari pentru Steaua de parca finantati Steaua. Faptul ca lumea mai munceste si-n weekend sta acasa cu familia nu inseamna ca nu sunt stelisti adevarati...pur si simplu sunt la fel de Stelisti ca voi si multi dintre cei numiti de voi "Cetateni" si din fericire sunt mai inteligenti decat multi dintre voi.
Mesajul asta o sa supere doar pe cine o sa se simta, asa ca n-o sa-mi para rau de el. Este dedicat oamenilor cu nivelul de inteligenta egal cu cel al maimutelor...pana ca si alea se gandesc la tactici mai inteligente din an in paste.
Si eu cheltui milioane pentru Steaua in fiecare an, si eu imi pierd vocea pe stadion...si eu ma umplu de spume ca Steaua merge jalnic, insa pentru a rezolva ceva noi trebuie sa ne educam singuri si sa ne punem mintile la contributie. Nici o idee proasta nu va castiga razboiul cu Becali, iar pana acum au fost numai idei proaste cu exceptia acelui Miting AISS
Meciul a fost bun dar Tatarusanu nu are ce cauta in poarta.
În mare parte sunt de acord. Bravo.
@Free explica`mi si mie cine cu cine s-au batut aseara la Urziceni. Si explica`mi ce incidente a creat PN in sectorul lor sau PS printre ialomiteni.
Eu nu vorbesc de acum, eu vorbesc de perioada din ultimii 5-6 ani. Eu de la Meciul cu Timisoara din 2005 cand am luat titlul n-am mai vazut pe Peluza Sud sa faca parte din "galeria" Stelei. Aia a fost ultima demonstratie de "stelism". De atunci au inceput proteste usor usor, au inceput injuraturi si pana la urma batai,intrari pe teren si alte manifestari nesportive.
Din PN se vede foarte clar cum la fiecare meci cu Dinamo sau cu vreo echipa cu care avem vreun anumit orgoliu ca minim 50 de oameni se pun instigator pe gardurile despartitoare intre PS si sectorul oaspetilor de parca spui ca sunt somalezi si peste gard sunt altii care mananca orez. Asta nu mi se pare un comportament normal pentru un suporter.
N-am nimic in special cu cei din sud insa prin fapte demonstreaza orice altceva decat "stelismul" pe care zic ei , le curg la multi in vene.
Si in N avem "ultrasii" nostri.....si toti pockemonii posibili, insa mai sunt si oameni care incurajeaza echipa, fara sa faca parte din grupari...sau sa-l asculte pe mustata sau mai stiu eu ce. Nu mi se pare normal sa intrii pe teren la un meci de prezentare(amical) si sa incerci sa lovesti portarul advers. Si nici sa pleci dua stadion cand joci cu Dinamo pentru ca Argaseala nu te lasa cu bennerul mult dorit. Asta e...Steaua este Steaua iar meciul cu Dinamo este special pentru oricare din noi si esti obligat ca stelist sa-ti incurajezi echipa 90 de minute...nu sa pleci pana la pauza.
PS gaseste de ani de zile modalitati de proteste cat se poate de indecente si neeficiente. Drept urmare sa ne uitam la ce s-a intamplat in ultimul an...interzicerea lor din peluza de doua ori intr-un singur sezon. Ce castigati cu asta? in nici un caz simpatie si nici recunostinta miscarii ros-albastre. As aprecia mult mai mult peluza S daca incearca sa se pastreze pe "campul de batalie" si ar incerca sa protesteze intr-un mod eficient si mai putin scandalos.NU poti castiga un razboi daca esti interzis de pe campul de lupta
@free_Steaua sa-ti spun de ce gresesti:
1) daca unul face ceva etichetezi toti oamenii de acolo. Daca a sarit unul in teren nu inseamna ca si restul vor sa faca asta.
2) Numai cine a muncit la o coregrafie stie ce inseamna asta. Sa faci o coregrafie reprezentand un jucator al Stelei si sa nu fi lasat cu ea pe stadion pe motiv de "ca nu vrem noi" mi se pare ca incalca constitutia Romaniei.
Si 3) Da, nu vrem sa fim supusi. Nu vrem sa fim sclavi lor. CUm se aplica legea si un suporter isi ia interdictie pentru ca si-a pus fularul pe fata (vezi procesul castigat de un membru AISS cu jandarmeria dupa un meci de hochei) vrem sa se aplice legea si pentru ei.
@free_Steaua sa-ti spun de ce gresesti:1) daca unul face ceva etichetezi toti oamenii de acolo. Daca a sarit unul in teren nu inseamna ca si restul vor sa faca asta.
2) Numai cine a muncit la o coregrafie stie ce inseamna asta. Sa faci o coregrafie reprezentand un jucator al Stelei si sa nu fi lasat cu ea pe stadion pe motiv de "ca nu vrem noi" mi se pare ca incalca constitutia Romaniei.
Si 3) Da, nu vrem sa fim supusi. Nu vrem sa fim sclavi lor. CUm se aplica legea si un suporter isi ia interdictie pentru ca si-a pus fularul pe fata (vezi procesul castigat de un membru AISS cu jandarmeria dupa un meci de hochei) vrem sa se aplice legea si pentru ei.
Mah eu nu condamn toata peluza, eu condamn liderii de acolo si acele oi care ii urmeaza orbeste. Coregrafia cu orice jucator nu se compara cu a ajuta echipa intr-un Steaua-Dinamo.
EU unul nu sunt un supus al lui Becali sau al unui lider de galerie prin faptul ca nu ma urc pe garduri sau nu injur. Cand vin la Stadion vin doar pt a incuraja Steaua si cam atat. Am fost unul din putinii din cei care dupa meciul tur au ramas in PN pt a aplauda echipa cu toate ca Dinamo ne batuse.....i-am asteptat cu fularul intins deasupra capului si nu mi-a fost rusine cu toate ca prin jurul meu se auzeau doar injuraturi si fluieraturi. Nu ma dau mare stelist...dar unde plm a disparut "stelismul" din voi? Steaua moare o data cu suporterii ei nu o data cu plecarea ciobanului.....Demnitatea Stelei este atacata din toate punctele de vedere tocmai pentru ca noi ne certam intre noi in loc sa afisam o singura fata "stelist pana la moarte".
Daca te face mai fericit un benner decat sa ajuti pe Steaua sa castige impotriva lui Dinamo, inseamna ca tii mai mult la munca ta decat la Steaua(nimic de condamnat in asta) insa Steaua trebuie iubita mereu ..si noi facem prima greseala pt k NOI confundam Steaua in momentul de fata cu ciobanul....Steaua suntem noi si fostele glorii....Steaua este emblema din pieptul jucatorilor,de pe fularul fiecarui suporter si noi nu trebuie sa ne batem joc de ea. Dar fie ca tine...iti urez cat mai multe bennere pt poze prin prosport iar eu o sa-mi permit sa fiu singurul fraer care la urmatorul meci pierdut cu Dinamo va aplauda echipa cand 5000 de oameni o fluera(tribuna a II-a).