Dar la ce te asteptai de la o jigodie cu doua fete?Ala e la fel de stelist ca si Corsicanu'...
asa face si nen'tu Gigi, cand nu-i convine de cineva e boschetar, bagabot, homosexual, etc ![]()
Dar la ce te asteptai de la o jigodie cu doua fete?Ala e la fel de stelist ca si Corsicanu'...
asa face si nen'tu Gigi, cand nu-i convine de cineva e boschetar, bagabot, homosexual, etc ![]()
Ne bazam pe tine sa-l contestesti la pauza cu bannere etc etc...evident cu permisiunea lui Stoicha.
Ne bazam pe tine sa-l contestesti la pauza cu bannere etc etc...
tu si mai cine? ![]()
Nu e vinovat MM, nu avea ce sa faca el. Singurul vinovat il cunoastem cu totii.
MM nu avea ce sa faca,nu mai acuzati aiurea,e mai stelist ca multi din interiorul clubului
Daca ma gandesc mai bine,probabil ca toti,ca Panduru prea e marioneta,ar trebui sa se trezeasca
Eu cred ca zice totul prin mesajul asta,mai pe scurt sursa!!!
Biletele se vor distribui exclusiv riveranilor, cred că s-au si distribuit deja. Este un oraș mic si ne cunoastem toti acolo", a declarat Mihai Stoica.
Eu cred ca zice totul prin mesajul asta,mai pe scurt sursa!!!<BR>Biletele se vor distribui exclusiv riveranilor, cred că s-au si distribuit deja. Este un oraș mic si ne cunoastem toti acolo", a declarat Mihai Stoica.
Da cine e vinovat frate?De ce nu ne lasa MM sa intram?pentru ca la sunat fecali si la rugat sa nu ne lase.Jegosul parca ieri canta in peluza,azi e contra noastra.
FIE VORBA INTR-E NOI MAI BINE TE INTORCI LA OI.
Mihai Stoica: "Suporterii din Peluza Sud nu vor avea acces duminica
Scrie pe fruntea lor sudisti?Stie MM cine este de la Sud si cine nu!
Sper ca echipa lu' Telemea sa-si continue transhumanta spre locurile inferioare ale clasamentului mioritic.Hai Unirea! Hai Armata!
Scrie pe fruntea lor sudisti?Stie MM cine este de la Sud si cine nu!
Corect. Daca n-am "insemne" cu Steaua de unde sa stie ca-s stelist? Asa ca fix frectie!
![]()
si totusi,de ce a dat MM acea declaratie ?
Da cine e vinovat frate?De ce nu ne lasa MM sa intram?pentru ca la sunat fecali si la rugat sa nu ne lase.Jegosul parca ieri canta in peluza,azi e contra noastra.
conducerea Stelei a trimis un fax la Urziceni, afirmand ca isi asuma raspunderea numai pentru LSS care a primit bilete de la Jiji.......iar MM a zis firesc ca vor intra numai cei care au biletele de la LSS......ca altfel daca se intampla ceva pe stadion din cauza suporterilor nerecunoscuti de Steaua, MM raspunde......ce e asa greu de inteles?........Sudul si toti ceilalt pot intra numai daca le da LSS bilete
FIE VORBA INTR-E NOI MAI BINE TE INTORCI LA OI.
MM trebuie sa-ti dea voie sa intri pe stadion?
el si-a facut treaba, a dat 300 de bilete Stelei - ALSS
cearta-te cu ei dar nu-l mai critica aiurea pe MM, el n-are nici-o vina
legat de bilete uitati o stire de azi de pe siteul lss:
LE (primit din partea LSS) - Pentru a evita discutiile ulterioare inutile dorim sa va informam ca pana astazi (Duminica 07.03.2010 -ora 12:45) nici un reprezentant al Peluzei Sud sau AISS nu a solicitat bilete pentru meciul de la Urziceni. In aceste conditii vom redirectiona bilete oprite catre cei care ne-au contactat si au solicitat bilete.
Stam si acuzam in stanga si in dreapta ca sud nu primeste bilete, AISS la fel ba ca au cerut si ca nu le-au dat etc...Cat de greu e fratilor sa dati un comunicat, sa il puneti pe site prin care cereti OFICIAL un numar de bilete la meciul respectiv?Atunci lss nu va mai putea sa o dea cotita ca AISS nu a cerut etc...Chiar daca sunt impotriva acestei ligi intr-un fel parca o meritati.
Oare in cat timp o sa trebuiasca sa "solicitam" LSS-ului bilete ca sa putem intra pe Ghencea?
pana la urma cica cei de la sud intra la meci au facut rost de invitati a zis pe gsp TV
Doar nu te asteptai sa stam pe afara..
normal ca nu bine ca au intrat dar nu ma asteptam
normal ca nu bine ca au intrat dar nu ma asteptam
pai ori te asteptai ori nu te asteptai?
)
A pierdut CFR-ul cu Otelul.MA bucur pentru Dorinel.Daca batem,ajungem pe primul loc la egalitate de puncte,deci sport.ro si gsp fac iar rating cu ciobanul mare victorios.
****ti rasa ma-ti tudoseX(X((XX(
Imi place Tudose asta.
S-a dus dracului scorul prezis de razboinicul rusinii. ![]()
V-a trebui sa ne multumim cu 72-1... ![]()
gol=))