cum pot sa fac rost de 2 bilete in sectoru stelistilor?
cum pot sa fac rost de 2 bilete in sectoru stelistilor?
varianta care ne-ar face placere este asta:=)
da Steaua gol de 1-0 in min 98 din offside,hent, se da Becali de gol ca i-a platit pe arbitrii, intra la bulau:), scapam de el si gata:)... suntem cu toti fericiti
@ pytycrys - adevaru' doare intotdeauna cand nu ai argumente
@ danimarcu - de cine razi tu fecior???
din toate discutiile pe care le-am urmarit pe forum rezulta un singur lucru: a disparut spiritul stelist
in primul rand noi ne batem joc de Steaua ca pe Jiji il doare la banana de ce strigati voi in tribuna si de ceea ce discutati pe forum
azi maine mai da afara antrenori si jucatori si iar o ia de la capat, iar noi suntem mandri ca stim injura in tribune
felicitarile mele
azi maine mai da afara antrenori si jucatori si iar o ia de la capat, iar noi suntem mandri ca stim injura in tribune
felicitarile mele
Si o atitudine normala in cazul in care el da afara antrenori si jucatori fara un plan, fara sa gandeasca este sa-l aplaudam, sa-l incurajam, sa-i multumim. Adica nu cumva sa criticam lipsa de profesionalism din club, ci sa o intretinem cum putem. Bravo, ce gandire geniala!
E inadmisibil ce face Jiji, pur si simplu nu-l mai suport... lipsa de profesionalism e putin spus... e un termen prea bland cu oierul.
Nici nu mă tem de meciul cu Urziceni, batem cu 72-0!
Deja se stie cine a zis-o.
La baschet sau la ce
?
Nici nu mă tem de meciul cu Urziceni, batem cu 72-0!
E clar,nu mai are mult!"Balaceanca" scrie pe fruntea lui.
Nu mai zic nimic de papagalii din presa care ar trebui sa aiba un pic de bun simt sa nu mai bage in seama toate bazaconiile nebunului...
Si el face cu pippi 69 - 69.
Multe goluri.
..RESPECT JANOS,PANTELIS chiar si Bogdan si RUFAY,restu`-niste carpe.
stii ce nu inteleg eu, daca tot vreti sa piarda echipa de ce plm injurati jucatorii ca joaca prost?
sunteti niste ipocriti ordinari, cand ziceti ca vreti sa piarda Steaua sa va uitati in oglinda sa-mi spuneti ce vedeti...
organizeaza cineva deplasarea asta ?? cum facem si noi rost de bilete ??? helau!?!?
0-0 sau 1-1, ca noi suntem echipa pacii de vreo 2 campionate incoace. Nu batem pe nimeni dar nici nu ne bate nimeni din primele 4-5 clasate. Asa mai prindem si noi un loc 6. Dar anul asta poate ese de un 7 macar...
@danimarcu
Stii declaratia completa a lui Boloni de la semnatura ta? Sau ai vreoun link unde as putea s-o gasesc?
@danimarcuStii declaratia completa a lui Boloni de la semnatura ta? Sau ai vreoun link unde as putea s-o gasesc?
L-am gasit.Iata-l:
http://www.ziare.com/sport/alte-sporturi/0...a-titlul-265513
detali despre delasare daca stie cineva ?
Un meci de X2, dar totusi cred ca pe astia ii putem bate undeva la limita, lipseste Galamaz de la ei si nu ai mai au nici pe Varga sau Balan in echipa, acum depinde si de cat va rezista apararea noastra care "scartaie" destul de tare, ca in atac stam cat de cat ok, avem cu cine sa marcam impotriva oricarui adversar din Liga asta de la noi ...
ALSS este baza ei sunt cei mai tari,probabil suporterii stelisti prin intermediul lor vor putea intra la meci.... ![]()
Asa cum am mai spus sunt din Urziceni si pe langa mine si altii care doresc sa intre la meci,dar din pacate , se pare ca nu am gasit o solutie de a face rost de bilete,ne poate ajuta cineva ?
Ca sa ma fac inteles,cum as putea face rost de bilete la acest meci, in sectorul rezervat oaspetilor ?
Arbitrul Cristian Balaj va conduce la centru meciul Unirea Urziceni - Steaua Bucuresti, programat duminica, in etapa a XX-a a Ligii I, informeaza site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor. Balaj va fi ajutat de asistentii Zoltan Szekely si Ioan Onicas, in timp ce Robert Dumitru va fi rezerva, iar Nicolae Grigorescu, observator de arbitri.
Arbitrul Cristian Balaj va conduce la centru meciul Unirea Urziceni - Steaua Bucuresti, programat duminica, in etapa a XX-a a Ligii I, informeaza site-ul Comisiei Centrale a Arbitrilor. Balaj va fi ajutat de asistentii Zoltan Szekely si Ioan Onicas, in timp ce Robert Dumitru va fi rezerva, iar Nicolae Grigorescu, observator de arbitri.
E clar ca o sa pierdem. Numirea lui Balazs e un semn clar. L-as fi preferat pe Avram.
Asa cum am mai spus sunt din Urziceni si pe langa mine si altii care doresc sa intre la meci,dar din pacate , se pare ca nu am gasit o solutie de a face rost de bilete,ne poate ajuta cineva ?Ca sa ma fac inteles,cum as putea face rost de bilete la acest meci, in sectorul rezervat oaspetilor ?
De ce nu puteti sa va uitati la meci de la gazde? poate din cauza vostra ar putea sa ramanem afara noi astia care merge la toate dleplasarile care am facut 15 ore pe drum de la Cluj la Bucuresti.
@NICKSTELIST SI DUPA MOARTE
De unde le scoti mah ?
Daca omul tine cu Steaua,nu-i normal sa vina in sectorul nostru ?
De ce nu puteti sa va uitati la meci de la gazde? poate din cauza vostra ar putea sa ramanem afara noi astia care merge la toate dleplasarile care am facut 15 ore pe drum de la Cluj la Bucuresti.
Uite de asta se indeparteaza lumea de Steaua.
Lasati in slob.oz aerele de superioritate.
@NICKSTELIST SI DUPA MOARTE
De unde le scoti mah ?
Daca omul tine cu Steaua,nu-i normal sa vina in sectorul nostru ?
Nu. SI dupa parerea lui, daca nu esti din Capitala, nu esti Stelist.