Nota 4 ca am stat o juma de zi si nu s-a schimbat nimic.Uratilor!
Dar ce asteptai?
Nota 4 ca am stat o juma de zi si nu s-a schimbat nimic.Uratilor!
Dar ce asteptai?
Probabil ati uitat cu cine avem de-a face... Credeti ca o sa inteleaga? Nu cred. Daca va fi stadionul gol va spune ca din cauza rezultatelor... El intelege doar cu forta, asa cum am facut-o si pana acum
Tie ti se pare c-a inteles ceva.Atat doar.
Dar tu crezi ca G.B. a urmarit meciul de handbal?
Normal ca n-a inteles ce suntem si ce reprezentam, dar a inteles ca-l contestam... Ceea ce nu intelege despre cei care nu vin la stadion....Asta voiam sa zic
@Daniel-Ionut
pai nici nu avea cum sa urmareasca meciul de handbal.nu ai vazut si tu cata tristete in sala?!el e obisnuit cu atmosfera creata de cei "99 la suta dintre suporterii Stelei" la meciurile echipei de fotbal si care populeaza tribuna I si fotoliile.pentru personaje de genul asta este inexplicabila tristetea de la semifinala!
sCOIchita Limbbi: "Cei din Peluza Sud nu sunt Steaua, ei doar injura, distrug masini. Steaua sunt cei din Peluza Nord. E o mare greseala ca acei huligani sunt sustinuti de presa.", a declarat Mihai Stoichita la Sport.ro. (ziare.com)
Te pomenesti ca esti tu Steaua, sclavule!
Peluza Nord care la acest meci l-a injurat pe Jiji si a sarit in sprijinul celor de la Sud ?
Oare cand o sa se termine cu aceste diferente intre peluze, care pana la urma sunt amandoua Steliste.
Nu vreau sa fiu inteles gresit,nici nu vreau sa atac pe cineva,vreau doar lamuriri,daca se poate...
De ce pe steagurile de fluturat predomina albul? Mie mi se pare un pic ciudat... Adica erau mai multe steaguri albe decat ros-albastre...
Multumesc anticipat!
unde erau mai multe steaguri albe ?!
unde erau mai multe steaguri albe ?!
hai **** ca erau..tu nu te uiiti la poze?
Oare cand o sa se termine cu aceste diferente intre peluze, care pana la urma sunt amandoua Steliste.
domnu Limbii-n cur la cioban & CO au incercat sa ne separe, sa ne certam intre noi, intre peluze.... aproape au reusit, dar... din pacate pentru ei, nu toti din PN danseaza cum le canta ciobanu, si s-ar putea sa aibe o surpriza neplacuta.
domnu Limbii-n cur la cioban, isi joaca ultima carte, incearca o apropiere disperata de PN (vedeti declaratiile date inaintea meciului cum ca a vorbit cu cei din PN si toti sunt fericiti.... nu exista nici-o problema, si cele dupa meci cand ataca PS, suparat fiind si pe faptul ca PS ar fii sustinuta de presa)
nu trebuie luate in seama aceste declaratii, care nu fac decat sa incite, sunt declaratiile unui om disperat.
Nu vreau sa fiu inteles gresit,nici nu vreau sa atac pe cineva,vreau doar lamuriri,daca se poate...De ce pe steagurile de fluturat predomina albul? Mie mi se pare un pic ciudat... Adica erau mai multe steaguri albe decat ros-albastre...
Multumesc anticipat!
daca au un desen pe ele, este cam necesar sa aiba mai mult alb, pentru ca altfel nu se poate pune desenul in evidenta decat foarte greu. Oricum, steagurile mari de fluturat au fost in mod clar ros-albastre predominant.
daca au un desen pe ele, este cam necesar sa aiba mai mult alb, pentru ca altfel nu se poate pune desenul in evidenta decat foarte greu. Oricum, steagurile mari de fluturat au fost in mod clar ros-albastre predominant.
Nu zic de alea mari...
De ex: Steagurile Ultras,cred ca ar avea o cromatica mult mai mare pe negru decat pe alb...Si,parerea mea,daca ar aparea steaguri pe fond negru,desen ros-albastru cu insertii galbene,contrastul steagului ar fi mai mare si,automat,ar fi remarcat mai usor,ar iesi in evidenta.
In fine,voi stiti mai bine si va pricepeti mai bine,eu doar intrebam:)
Apropo de steaguri...

nu stiu ce echipa sustine tipul dar e tare poza ![]()
(si cum a fost facut: http://www.ultras-tifo.net/news/41-how-to-...r-own-flag.html )
cred ca Dinamo Kiev
Am o intrebare in legatura cu filmuletul de pe prima pagina: am vazut o poza in care era un steag cu o sectiune a grupului Ultras, de la Fagaras. Intrebarea este daca este facut cu acordul grupului sau asa de capul lor, pentru ca in una din poze era un mesaj: "Becali ciobane dute si lasa-ne"?
probabil de capul lor, cum au mai facut si altii din bacau.
din cate am observat grupul Ultras nu mai are sectiuni prin tara
Apropo de steaguri...
nu stiu ce echipa sustine tipul dar e tare poza
(si cum a fost facut: http://www.ultras-tifo.net/news/41-how-to-...r-own-flag.html )
Pai, vezi ce scrie pe fularul lui. FCDK 1927. F.C. Dynamo Kyiv 1927 ( anul in care s-a infiintat clubul.) Afara ninge, e urat, deci clar e in Ucraina ![]()
Numai bine.
si numarul de la masina ![]()
Ce vedeti suspect in poza asta??? ![]()
La Gloriosa Ultra Sur 34 - fans The Strongest La Paz

In centru langa portretul lu El Che e sigla de la Ultras ai nostri,nu?
iron maiden?