Cred ca usor usor o luam razna si ramane Spitalu' 9 fara paturi disponibile cu razboiul asta civil.
In primul rand nu cred ca topicul asta e o necesitate, in al doilea consider ca in loc sa se injure x si y din PN, sau chiar peluza in sine, e o greseala. Daca intr-adevar vanzatorii aceia exista si personal cred lucrul asta, asta nu sterge cu buretele istoria PN, una de altfel semnificativa in peisajul fenomenului ultras din Romania si nu numai.
Pe de alta parte sunt sigur ca si acolo sunt destui baieti cu cap care si-au dat seama aseara, daca nu o facusera mai inainte, ca din pacate nu toti gandim la fel si nu toti suntem la fel de demni si cinstiti. Cea mai indicata solutie ar fi ca cei ce se simt lezati de gluma de protest de ieri sa refuze a mai merge in acea parte a stadionului si eventual sa se alature celorlalti, fie in PS, fie la tribune. Sau sa renunte, pentru ca in opinia mea, decat sa se afiseze ca aseara, intr-un mod absolut penibil si nedemn de Ghencea, mai bine privelistea scaunelor goale. Acum nu stiu cat de primitori vor fi cei din zona opusa, insa cred ca se merita incercat. Sa ramana aia 7-8 conducatori si sa conduca ei ce or putea.
Si ma mai intreb, cum or putea anumiti baieti din grupuri sa ramana pasivi la ce fac asa-zisii lor sefi ?