lasa portavocea... dar geaca, cand o mai schimba? sau o spala cand face el baie?!
adevarat
) io nu am vazut alta geaca pe asta
))
lasa portavocea... dar geaca, cand o mai schimba? sau o spala cand face el baie?!
adevarat
) io nu am vazut alta geaca pe asta
))
adevarat) io nu am vazut alta geaca pe asta
))
ati cautat pe net totul despre mustata, sau mergeti la nord si nu vreti sa recusoasteti?
ati cautat pe net totul despre mustata, sau mergeti la nord si nu vreti sa recusoasteti?
tinere de 7 ani de cand merg pe stadion o singura data am stat in Nord
( si in deplasari numai geaca asta o are ) nu cauta anturaj cu mine. bafta
tinere de 7 ani de cand merg pe stadion o singura data am stat in Nord( si in deplasari numai geaca asta o are ) nu cauta anturaj cu mine. bafta
l-ai studiat bine daca ai observat tu asta ![]()
Ce-aveti, ma, cu geaca omului? O fi geaca lui norocoasa.
Ce-aveti, ma, cu geaca omului? O fi geaca lui norocoasa.
poate noroc la pacanele, ca la fotbal nu prea ii merge
geaca aia e la fel de celebra precum "maibahul" lui fecali
))
o poarta lafel cum poarta ivan bogdanov tatuajele
daca e sa existe o comparatie=)),cica.
Aseara a fost revenirea sudului in peluza?Sau a fost un ''salut'' pentru echipa ca s-a reintors in Ghencea?![]()
De ce va luati ma de om? Poate are omul mai multe exemplare.
" Venirea lui "Lippi" la Steaua a impartit suporterii Stelei in doua tabere. Peluza Sud i-a transmis antrenorului ca va avea parte de tot suportul, in timp ce nucleul dur de la Nord nici nu vrea sa auda de o impacare cu Stoichita. "
http://www.sport.ro/Liga-1/Stoichita-s-a-i...a-impartit.html
Pe bune?
NU!
Acum daca am sta in fiecare zi sa dezmintim orice tampenie apare prin ziare ne-am duce naibii. Daca nu se anunta nimic nu mai luati de buna orice aberatie. Cand vom avea ceva de zis vom spune.
Da, ba, si Iisus era stanist.
Da, ba, si Iisus era stanist.
Bine ca era stanist si nu stanici-st!
)

ai dreacu' bruneti..au reusit sa-mi sparga capu' cu o moneda...ca deh atat stiu si ei sa faca, sa arunce cu bani ca la lautari
Au invatat sa arunce si cu brichete..am 2 capete in momentu asta..asa e cu magrebienii ce sa le faci.
Merge cineva in deplasare la Ploiesti . Eu sunt venit de cateva luni in buc si nu am mai facut deplasari pana acum .. daca e cineva interesat putem merge cu masina mea am 3 locuri libere. dati-mi un pm si spuneti-mi cum se procedeaza..
Ce-i cu asta?
site-ul peluzei . se va deschide in curand .
Felicitari Peluza Sud pentru meciul cu cRapid... ![]()
site-ul peluzei . se va deschide in curand .
It's up and running