FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali vrea sa cumpere FC Arges.

«12345»
I.N.Money24.11.2005 16:48
Sper sa nu caute si pe la Arad... :evil:  

Daca ii iese figura, dupa cum spui tu, el a spus (poate din greseala) ca vrea sa duca Argesul in Liga...Ciudat, avand in vedere ca deocamdata ar trebui sa vrea sa ii duca pe Steaua acolo in primul rand.

Deci Clujul a picat. Mai bine asa. Pentru Cluj adica. :wink:

Si daca pana la urma baga bani in Pitesti si face o echipa super acolo???

meshteroo24.11.2005 16:53

Daca ii iese figura, dupa cum spui tu, el a spus (poate din greseala) ca vrea sa duca Argesul in Liga...Ciudat, avand in vedere ca deocamdata ar trebui sa vrea sa ii duca pe Steaua acolo in primul rand.

Poate sa faca...o echipa puternica care sa bata Dinamo(javrele deja au fost invinse :lol: ), rrapidu', Poli, CFR-u' si alte echipe care pot pune pericol Stelei.

Bogdan4Steaua24.11.2005 16:59

Nu se va intampla asa. FC Arges va fi un fel de pepiniera pentru Steaua. Sigur ar avea loc schimburi de jucatori(sub forma de imprumut). Prepelita+Tanasa la noi, eventual Cristea, Dinita, Litu sau Simion la ei. Oricum am avea de castigat. Aducem valori si rodam la FC Arges jucatori care sunt in criza de forma. Nici Arges nu va merge prost in campionat deoarece nu va avea un lot slab. Tot ce imi doresc este ca meciurile directe sa se dispute strict pe teren.

montreal24.11.2005 17:33

stai linistit, tot 1 mil pe an, nu-l intereseza prea mult fotbalul,

mai mult imaginea publica.

Bogdan4Steaua25.11.2005 21:24

Ca sa nu mai deschid un nou topic postez aici:

Se implică Gigi la Bacău?

"Mutarea cea mai spectaculoasă va fi cea de la nivelul conducerii, Gigi Becali fiind interesat să bage bani la clubul prietenului său, Dumitru Sechelariu.

După Steaua și FC Argeș, latifundiarul din Pipera vrea să investească și la Bacău, club de unde a transferat cei mai mulți jucători de când a preluat Steaua. Sechelariu este prietenul meu. Ne-am ajutat reciproc. Am plătit la timp transferurile jucătorilor de la Bacău, așa că nu au fost probleme. La câți bani am dat pe cei cinci jucători, pot spune că sunt și acționar la acest club, a spus Becali. De partea cealaltă, Dumitru Sechelariu a spus că va rămâne in continuare principalul finanțator al clubului, chiar dacă echipa va retrograda in Liga secundă. Când copilul tău este răcit, nu cred că este vreun părinte care vrea să-l dezmoștenească, a subliniat Sechelariu. Fără nici o șansă de a mai prinde lotul la Steaua, fostul băcăuan Eugen Baciu se va intoarce sub formă de imprumut la echipa patronată de Dumitru Sechelariu. Căpitanul Bacăului, Daniel David, este dorit in Ghencea, in special pentru a se reface cuplul Daniel David - Dorin Goian. Cum Mirel Rădoi a urcat la mijlocul terenului ca inchizător, iar Sorin Ghionea are evoluții oscilante, este de ințeles de ce gruparea din Ghencea iși dorește un nou fundaș central. David și Goian se cunosc foarte bine, au jucat mulți ani impreună, așa că nu ar fi o problemă de adaptare, au spus oficialii moldavi. "

Sursa: Prosport

Cred ca sunt speculatii. Maine-poimaine ne trezim ca Gigi se implica la toate echipele din Divizia A. Urmeaza sa se implice la Dinamo si Rapid. :roll:

I.N.Money25.11.2005 22:03

Mai bine Pitestiul...la bacau nu este nevoie sa fie actionar ca sa cumpere jucatori.. :lol:

Bogdan4Steaua25.11.2005 22:07

Argesul continua sa impresioneze. Azi au invins pe Poli Iasi, o alta echipa care indrageste pe Dinamo. Ar fi excelent sa avem un podium cu Steaua pe primul loc si Arges pe 2 sau 3(cu infuzie de jucatori de la Steaua). :wink:

Cu lotul intarit si cu un antrenor ca si Cartu, si Arges ar putea face o figura frumoasa in UEFA.

Steaua+Dinamo in preliminariile UCL, Arges+Rapid in UEFA(Rapid prin castigarea Cupei Romaniei).

I.N.Money25.11.2005 22:09

Cartu si-a aratat clasa cand a calificat Otelul in UEFA.... 8)

Bogdan4Steaua25.11.2005 22:12

Unul dintre cei mai buni tehnicieni romani fara indoiala. A aratat ca nu intra in jocurile lui Dinamo si merita respect.

I.N.Money25.11.2005 22:19

Daca castiga cu TSKA au sanse mari...pentru ca s-ar putea sa dea de o echipa OM care o sa fie deja calificata la ora meciului... :roll:

Bogdan4Steaua25.11.2005 22:23

Sa speram ca va fi asa....pentru binele fotbalului romanesc. Chiar azi vorbeam cu un amic dinamovist si era destul de plouat. Nu prea mai credea in calificare...Am ajuns sa il incurajez eu, un stelist. Asta da ironie. :)

armanovici26.11.2005 07:25

OM nu as prea crede ca o sa joace in dorul lelii chiar daca o sa fie calificati!

Si haideti sa revenim la subiectul acestui topic care este cu totul altul decat performantele lui Dinamo in Europa...

Asadar...Cumpara Gigi(netoiu sau Becali) Argesul sau totul e furtuna in pahar cu apa minerala?

Bogdan4Steaua26.11.2005 08:48

E clar ca de data asta nu sunt doar inventiile presei. Momentan nu avem noi detalii.

Virgil29.11.2005 05:06

Ultima strigare : Gigi B. si Gigi Copos vor finanta Argesul.Evident ca vor avea avantaje de 10 ori mai mari.

Ayrton29.11.2005 05:37
Ultima strigare : Gigi B. si Gigi Copos vor finanta Argesul.Evident ca vor avea avantaje de 10 ori mai mari.

Eu am auzit ca Jiji (in cazul in care va lua Argesu') il va obliga pe Copos sa dea mai multi bani la echipa...

reddog29.11.2005 10:58
Argesul continua sa impresioneze. Azi au invins pe Poli Iasi, o alta echipa care indrageste pe Dinamo. Ar fi excelent sa avem un podium cu Steaua pe primul loc si Arges pe 2 sau 3(cu infuzie de jucatori de la Steaua).  :wink:  

Cu lotul intarit si cu un antrenor ca si Cartu, si Arges ar putea face o figura frumoasa in UEFA.  

Steaua+Dinamo in preliminariile UCL, Arges+Rapid in UEFA(Rapid prin castigarea Cupei Romaniei).

Imi place finalul mesajului tau, desi as fi pus invers ordinea... Dar nu vad de unde pana unde Poli Iasi sunt mari iubitori de caini...Aici chiar ca m-ai luat prin surprindere.

Mie mi-a placut declaratia lui Jiji ca Argesul ar fi bine sa iasa pe locul 2...Asta e deja de cascadorii rasului. :lol:

Motanu D29.11.2005 13:40

Poli Iasi cu Dinamo ?! Hai ca am mai auzit una ? daca ar fi asa de ce s-a aruncat nu demult cu pietre si s-a plecat cu TAB-ul la meciul Iasiului cu Dinamo...

Astia de la Iasi isi urmaresc propriile interese, nu tin cu nimeni.

Bogdan4Steaua29.11.2005 14:17

Parca am vazut niste bannere pro-Dinamo in galeria lui Poli Iasi la meciul cu noi.

dbd29.11.2005 14:51

dar lasati-l in pace pe bietu' om ...face ce vrea cu banii lui...cata vreme nu face rau Stelei...

Motanu D29.11.2005 14:58
Parca am vazut niste bannere pro-Dinamo in galeria lui Poli Iasi la meciul cu noi.

Nu cred ca ai auzit si reactia tribunelor la afisarea lor... Si nici n-ai vazut ca cei cativa care-au avut porasta inspiratie cu bannerele au fost luati de jandarmi si unii scosi de pe stadion ca sa nu fie linsati de multime...

Exista si dinamovisti la Iasi, ca altfel nu s-ar putea. Dar un procent nesemnificativ...

A... si bannerele nu erau in "galerie". Desi la Iasi exista vreo 3 "galerii"...

armanovici29.11.2005 15:43
Revenind la subiect.... :lol: cred ca o sa avem decat 2 echipe in primavara...desi imi doresc 3 ...e greu de crezut ..mai ales la felul cum joaca...

REVENIND LA SUBIECT:reciteste titlul topicului...restul mesajelor nu isi au rostul...sa va readuc aminte,titlul topicului e Gigi Becali la Arges??

montreal29.11.2005 16:47

Din ciclul a innebunit oaia:

"Stii ce vreau sa arat eu? Ca o echipa din provincie poate sa ia campionatul. O sa o fac si pe asta", a incheiat Becali.

In speta FC Arges.

Balaceanca te asteapta.

armanovici29.11.2005 17:36

din ciclu a invatat sa iubeasca oaia:

"stiti ca pe primul copil il iubesti cel mai mult(Steaua) il iubesti mai mult ca si pe al doilea(Arges) dar si pe al doilea il iubesti la fel de mult"

Gigi la recurs.

ultrared_blue03.12.2005 09:28

draculasblood: "dar lasati-l in pace pe bietu' om ...face ce vrea cu banii lui...cata vreme nu face rau Stelei.."

Sa faca ce vrea cu banii lui dar daca va merge cu 2 echipe nu stiu daca nu o sa-i faca rau Stelei. S-ar putea sa le duca pe amandoua de rapa si nu prea e bine pentru Steaua. Asa ca bine ar fi sa-si vada de treaba cu Steaua.

I.N.Money03.12.2005 10:36

Insa totusi...are voie sa fie finantator principal la doua echipe distincte din Divizia A? e cam ciudat...

«12345»