Ca sa nu mai deschid un nou topic postez aici:
Se implică Gigi la Bacău?
"Mutarea cea mai spectaculoasă va fi cea de la nivelul conducerii, Gigi Becali fiind interesat să bage bani la clubul prietenului său, Dumitru Sechelariu.
După Steaua și FC Argeș, latifundiarul din Pipera vrea să investească și la Bacău, club de unde a transferat cei mai mulți jucători de când a preluat Steaua. Sechelariu este prietenul meu. Ne-am ajutat reciproc. Am plătit la timp transferurile jucătorilor de la Bacău, așa că nu au fost probleme. La câți bani am dat pe cei cinci jucători, pot spune că sunt și acționar la acest club, a spus Becali. De partea cealaltă, Dumitru Sechelariu a spus că va rămâne in continuare principalul finanțator al clubului, chiar dacă echipa va retrograda in Liga secundă. Când copilul tău este răcit, nu cred că este vreun părinte care vrea să-l dezmoștenească, a subliniat Sechelariu. Fără nici o șansă de a mai prinde lotul la Steaua, fostul băcăuan Eugen Baciu se va intoarce sub formă de imprumut la echipa patronată de Dumitru Sechelariu. Căpitanul Bacăului, Daniel David, este dorit in Ghencea, in special pentru a se reface cuplul Daniel David - Dorin Goian. Cum Mirel Rădoi a urcat la mijlocul terenului ca inchizător, iar Sorin Ghionea are evoluții oscilante, este de ințeles de ce gruparea din Ghencea iși dorește un nou fundaș central. David și Goian se cunosc foarte bine, au jucat mulți ani impreună, așa că nu ar fi o problemă de adaptare, au spus oficialii moldavi. "
Sursa: Prosport
Cred ca sunt speculatii. Maine-poimaine ne trezim ca Gigi se implica la toate echipele din Divizia A. Urmeaza sa se implice la Dinamo si Rapid. :roll: