FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali vrea sa cumpere FC Arges.

«12345»
Bisquit24.11.2005 08:40

Decat sa se apuce sa bage banii in alte cluburi mai bine ar cumpara niste jucatori noi la Steaua sau poate ar platii datoriile. Gigi deabia daca mai are bani sa tina Steaua pe culmi, dar sa mai investeasca si in alta parte. Apoi, s-ar putea sa aveti dreptate, poate si-o indeplinii visul cu echipa lui crestina si cred ca tot noi vom avea de pierdut,(sau de castigat, poate ne lasa-n pace). Poate-si ia oierul oile si se muta la Pitesti.

Pe de alta parte, n-as vrea sa se intample la fel cum s-a intamplat cu Bacaul, adica jumatate de echipa, valorosi sau nu, sa vina la noi.

E aiurea.....

ceausescu24.11.2005 10:44
Poate-si ia oierul oile si se muta la Pitesti

iti dai seama ce spui ?

vii tu sa finantezi clubu' ?

vrei sa ajungem la fel ca aia de la Craiova ?

sa fii oier nu-i o rusine , fa si tu business daca esti capabil , fa o avere ca Becali , si pe urma vino sa-l critici.

avem nevoie de Gigi la Steaua.

cristianotopeanu24.11.2005 10:46
Poate-si ia oierul oile si se muta la Pitesti

iti dai seama ce spui ?

vii tu sa finantezi clubu' ?

vrei sa ajungem la fel ca aia de la Craiova ?

Iti impartasesc opinia 1000 %. Dar ma duc sa imi iau o umbrela repede, sa ma ascund :)

Teoctist24.11.2005 10:47

Sigur ca avem nevoie de el.De el sau de oricare altul la fel de potent financiar ca el.

montreal24.11.2005 11:21

parcursul lui Jiji incepe sa semene cu cel al lui Netoiu,

s-a suparat, si-a luat jucariile (lotul de jucatori) si a plecat de la Rocar la U Craiova, apoi la FC Arges si asa mai departe.

mai mult ca sigur ca FC Arges este exact ce cauta Jiji dupa ce a pierdut Steaua...

prea putin ma intereseza ce se intampla cu Jiji si noua lui echipa (nici asta nu este sigur 100%, daca vor investi mai mult cei de la Dinamo?),

in schimb ce se va intampla cu Steaua?

Am inteles ca Fianatele vor alege o firma care sa evalueze brandul, locul in Divizia A, si apoi licitatia....

Poate atunci vom mai vorbi de Abramovici, mai sti?

reddog24.11.2005 12:04

Sa vedeti ce razboi tare iese intre alde Jiji si alde Netoiu...Voi rade cu lacrimi. Si, pana la urma, culmea ar fi sa fie amandoi actionari la FC Arges.

PS: Isi permite al vostru finantator sa joace rolul lui Abramovici? Si, atentie, vrea sa ii duca pe cei de la Arges in Liga...Nasol, avand in vedere ca mai e si Steaua cu aceasta optiune (ca sa nu mai spun de noi, dar asta nu va doare)...

montreal24.11.2005 12:13

tot ce se poate red, asa s-ar apropia Jiji de Dinamo, ca n-ar fi prima oara ...

Tunariul stie de ce.

reddog24.11.2005 12:16

Doamne fereste sa se "apropie "Jiji" de noi... Sa faca ce vrea el la Arges daca reuseste sa se impuna in fata lui Netoiu...Dar de U Cluj nu se mai aude nimic? Am inteles ca s-ar fi implicat si acolo, sa ii sustina material si pe ardeleni, mai ales acum cand sunt foarte aproape de promovare. Acum chiar trei echipe ar fi cam mult. Sau, poate asa acopera si el o sfera de influenta benefica Stelei.

Motanu D24.11.2005 12:22

S-o fi gandit Gigi sa-si faca propria lui cooperativa. Mai ales ca acum are si "sustinerea" federatiei...

La urma urmei Steaua nu-i are in spate pe Giovanni si pe Netoiu sa aduca zeci de jucatori pe 3 parale. Ne trebuie si noua "fabrici" de fotbalisti...

reddog24.11.2005 12:26

Pai si cu Bacaul ce faceti? Nu va mai ajunge?

Prostia e ca ar trebui sa se puna mult mai mult accent pe centrele de tineret, de acolo se pot scoate la suprafata jucatori buni. Si chiar de la tine din curte...

PS: Nu stiu ce sa spun de "sepcile rosii", ei niciodata nu au fost pro Steaua... Nu stiu cat de bine ar fi primit Jiji acolo. Dar, cine stie, banul schimba tot.

montreal24.11.2005 12:31

ce expresie "sfera de influenta benefica Stelei"!!

parca ne-am intoarce in timp la Steaua - FC Olt

si Dinamo - Flacara Moreni .....

Sper sa nu s-a ajunga la asa ceva.

Oricum Netoiu si Jiji incep sa se interesecteze din ce in ce mai mult, poate formeaza un cuplu, si asa "prietena" Craciunescu a cazut in dizgratie.

Apropo de Hagi, ciobanasul tocmai a zis de ce nu a venit, pentru ca urma sa-i se ia clubul, ceea ce se si intampla,

si cati din asa zisi "stelisti" au dat in Hagi....

"In nemernicia lor" vorba lu' Dinica.

reddog24.11.2005 12:33

Montreale, tocmai la chestia aia faceam aluzie...Sa speram ca se va indrepta situatia si nu vom ajunge iar la "sfere de influente".

Craciunescu sa vedem ce face pe la Poli si cat timp ramane in functia de director general...

ceausescu24.11.2005 12:36
Bai nene vad ca u cam tii cu ciobanu .... dc ar vedea abramovici ca l-ai compara cu Becali cred ca nu ai apuca sa-mi dai raspuns la acest mesaj hai dute tare si rupe santu cu ciobanu tau cu tot

Parerea mea e ca Gigi e de 100 de ori mai CURAT in afaceri ca Abramovici.

Si daca a fost cioban , unde-i problema ?

A facut bani din brinza si oi , bravo lui !

Sinteti invidiosi , de aia-l insultati tot timpul.

Avem nevoie de Becali la Steaua.

reddog24.11.2005 12:38

Aveti nevoie de banii lui, atata tot. La imagine nu va face deloc bine. Si stai ca nu s-a terminat inca circul, cartea nu e scrisa, mai urmeaza ceva capitole...

ceausescu24.11.2005 12:39

REDDOG -

Dinamo v Flacara Moreni parca a fost 3-2 pt moreni in groapa, dupa ce conducea Dinamo cu 2-0 .... :lol:

cam prin ce an a fost ? 87 sau 88, nu ?

reddog24.11.2005 12:42

Si ce-i cu asta? Nu inteleg unde bati. Au fost n meciuri de astea, nu numai de-ale lui Dinamo.

ceausescu24.11.2005 12:44
Aveti nevoie de banii lui, atata tot

Cine n-are nevoie de bani ?! :wink:

S-au dus timpurile alea linistite cind statul finanta sportul, acum e capitalism .... ai bani, joci in Divizia A

N-ai bani, ajungi ca Craiova sau UTA (uta se pregateste de C..)

reddog24.11.2005 12:47

Te anunt personal cand ajunge UTA in C, promit... :evil: Stai tu linistit ca echipa fanion a vestului nu va ajunge acolo. Momentan au mai urcat in clasament, sunt pe 11. Si vor mai urca.

La capitolul bani, ai dreptate, nu mai sunt decat foarte putine echipe romanesti care au sustinere (si asta nu vine de la stat). Dar am inteles ca si la UTA se va investi, cat mai curand.

ceausescu24.11.2005 12:48
Si ce-i cu asta? Nu inteleg unde bati. Au fost n meciuri de astea, nu numai de-ale lui Dinamo.

Nu bat nicaieri. Am pus doar o intrebare.. !

Stiu ca s-au facut meciuri d'astea peste tot, si Steaua a cistigat la Oradea cu FC Bihor , 3-2 dupa 8 minute de prelungire (gol Balint) , cu ordin venit de la Ceausescu Valentin ( vezi marturia lui Mateianu, care era atunci antrenor la FC Bihor)

Intrebarea mea n-avea nimic rautacios, pur si simplu nu mai retin exact anul.

In orice caz, a fost o perioada trista din fotbalul romanesc

reddog24.11.2005 12:51

Nu bat nicaieri. Am pus doar o intrebare.. !

Stiu ca s-au facut meciuri d'astea peste tot, si Steaua a cistigat la Oradea cu FC Bihor , 3-2 dupa 8 minute de prelungire (gol Balint) , cu ordin venit de la Ceausescu Valentin ( vezi marturia lui Mateianu, care era atunci antrenor la FC Bihor)

Intrebarea mea n-avea nimic rautacios, pur si simplu nu mai retin exact anul.

In orice caz, a fost o perioada trista din fotbalul romanesc

Nici nu am spus ca ai fi fost rautacios, doar ca aduci aminte de unele meciuri rusinoase care ar trebui uitate. Am inteles ca ai dat un exemplu la cele discutate anterior, dar taman Dinamo...aici nu am priceput unde bateai.

montreal24.11.2005 12:56

Ce legatura au "meciurile amicale",

cu Jiji si FC Arges- Noua Steaua Crestina ?

Exista pericolul real ca Jiji sa fie Netoiu 2, versiunea mai putin reusita.

ceausescu24.11.2005 12:56

REDDOG , bine , hai c-o las balta cu meciurile alea.

Cit despre UTA , sa dea Domnu' sa se salvaze , n-am nimic cu ei, personal am chiar o simpatie pentru echipele noastre din Ardeal si Banat (Timisoara -vorbesc de adevarata Poli ajunsa acum prin C, UTA, Univ Cluj, )

reddog24.11.2005 13:01

Nu-mi vine sa cred...in sfarsit un timisorean care stie care e adevarata Poli. Toata stima. Oricum, deviind de tot de la subiect, imi pare sincer rau ca Poli a ajuns prin C, iar UTA e prin B.

Daca Jiji preia Argesul, nu stiu ce va iesi...

Nu mi-ati raspuns la intrebare. Se baga si la U Cluj in ograda?

montreal24.11.2005 13:10

in cireada poate ...

nu cred, daca ii iese figura cu Pitestiul, care e in Divizia A si e doar la 120 km fata de Tunari,

nu vad de ce ar continua cu U Cluj.

Clujul a fost doar o varianta de moment, meanwhile

a aparut o varianta mult mai convenabila.

La anul il vinde pe Radoi, ca doar d-aia insista sa fie chemat la Nationala, sa aiba un pret bun, si ce mai ramane poate lua calea Pitestului, acolo unde vrea sa faca o echipa de UCL.

Repet daca ii iese figura, daca nu, cauta in continuare.

reddog24.11.2005 13:14

Sper sa nu caute si pe la Arad... :evil:

Daca ii iese figura, dupa cum spui tu, el a spus (poate din greseala) ca vrea sa duca Argesul in Liga...Ciudat, avand in vedere ca deocamdata ar trebui sa vrea sa ii duca pe Steaua acolo in primul rand.

Deci Clujul a picat. Mai bine asa. Pentru Cluj adica. :wink:

«12345»