te asteptam la onicescu![]()
Ma... am vrut sa raman la Onicescu, da am plecat ca erau prea multi... m'am dus la Viilor ca erau mai putini sa ii ajut ![]()
te asteptam la onicescu![]()
Ma... am vrut sa raman la Onicescu, da am plecat ca erau prea multi... m'am dus la Viilor ca erau mai putini sa ii ajut ![]()
Am pierdut smifinala cu onicescu... ![]()
dar respect baietilor de la chipa scolii care sunt doar pusti de clasa a 9-a si a 10-a, chit ( numarul 10 ) este cel mai mare dintre ei. Oricum viitorul suna bine pentru viilor si sper sa castigam finala mica cu T.V sa prindem un loc pe podium steagro
Am pierdut smifinala cu onicescu...dar respect baietilor de la chipa scolii care sunt doar pusti de clasa a 9-a si a 10-a, chit ( numarul 10 ) este cel mai mare dintre ei. Oricum viitorul suna bine pentru viilor si sper sa castigam finala mica cu T.V sa prindem un loc pe podium steagro
sa-ti spun sincer
sunte`ti buni...mai ales 10 chitz... e f.bun omu...dar asta e:) noi am castigat mergem mai departe.... asa e fotbalul...la anu poate ne ingropati voi
...noi no sa mai avem echipa asa buna
....
apropo eu sunt portarul celor de la onicescu ... ![]()
EDIT : sa`i bateti pe TV ....bafta xD
Baaaaaaaaaaa m'a disperat portaru ala din Onicescu... Pupaza sau cum il chema... a scos tot!!!!
Bravo lui... o juca undeva????
Noi suntem baietii de care va feriti,
Noi suntem baietii de care voi fugiti,
Noi suntem baietii ce va i'au la mistoo, noi suntem fanii Viilooorrr!!! (Da' de fapt a lu' Cerchez ![]()
)
A fost frumos... pacat ca in finala a fost doar o singura echipa pe teren...
@Daniel-Ionut
Tovarasul de deasupra ta e portarul celor de la Onicescu(@Kire).
Si nu mai canta cantecele spurcatilor. ![]()
Baaaaaaaaaaa m'a disperat portaru ala din Onicescu... Pupaza sau cum il chema... a scos tot!!!!Bravo lui... o juca undeva????
Noi suntem baietii ce va i'au la mistoo, noi suntem fanii Viilooorrr!!! (Da' de fapt a lu' Cerchez
)
daniele, fututi cantecu' asta. da-ti 2 palme, spala-te cu sapun in gura si promite ca n-o sa mai canti in viata ta asa ceva.
Baaaaaaaaaaa m'a disperat portaru ala din Onicescu... Pupaza sau cum il chema... a scos tot!!!! Bravo lui... o juca undeva????
Noi suntem baietii ce va i'au la mistoo, noi suntem fanii Viilooorrr!!! (Da' de fapt a lu' Cerchez )
@Daniel-Ionut
Tovarasul de deasupra ta e portarul celor de la Onicescu(@Kire).
Si nu mai canta cantecele spurcatilor.
daniele, fututi cantecu' asta. da-ti 2 palme, spala-te cu sapun in gura si promite ca n-o sa mai canti in viata ta asa ceva.
@Daniel Ionut.Epic fail dintr-o postare! ![]()
lasa baa ca nu se pune la cupa liceelor, ca am cantat'o cu fularul Stelei la gat
... imi bag p**a in dinamoooo!!!
imi suna mie cunoscuta... da nu stiam d unde sa o iau ![]()
Kire e portarul celor de la Onicescu????
bravo lui... m'a disperat cu paradele alea!
Kire esti legitimat la vre'un club?
Kire la TV pe antena1!
Joaca ma la vre'un club????
Bamboo.
nu nu joc la nici un club dar am primit niste oferte acum ![]()
am primit de la dunarea giurgiu... o oferta pot sa ma duc cand vreau dak nu prind o echipa mai buna... ![]()
Aia de la Steaua nu te primesc?
Aia de la Steaua nu te primesc?
nu stiu...nam primit nimic de la Steaua...
haha ce mai radeam dupa finala la metrou cand iam vzt pe rapidistii cu dosare penale si baietii nostri fugisera totii:))hahaha :X bv baietii toti de la rapid erau cu gura sparta:))
Kire, la poarta mare te descurci la fel de bine?
Kire, la poarta mare te descurci la fel de bine?
da ma pricep la fel
poate mai bine la poarta mare
Felicitari ca i-ati batut pe bruneti si felicitari tie, probabil acum treci la toate materiile ![]()
Felicitari ca i-ati batut pe bruneti si felicitari tie, probabil acum treci la toate materiile![]()
oricum treceam...nam medie sub 7... probabil doar la chimie ![]()
oricum ms ![]()
sa-ti spun sincersunte`ti buni...mai ales 10 chitz... e f.bun omu...dar asta e:) noi am castigat mergem mai departe.... asa e fotbalul...la anu poate ne ingropati voi
...noi no sa mai avem echipa asa buna
....
apropo eu sunt portarul celor de la onicescu ...
EDIT : sa`i bateti pe TV ....bafta xD
Am iesit pe locul 3 in cele din urma. Multumim baieti
. Cat pentru tine Kire ma bucur k esti stelist si te felicit pentru modul formidabil cum ai aparat cu Sf.Pantelimon si nu numai.
P.S. : trebuia sa il lasi si tu pe chit sa dea gol k sa plece acasa cu 2 premii ![]()
Am iesit pe locul 3 in cele din urma. Multumim baieti. Cat pentru tine Kire ma bucur k esti stelist si te felicit pentru modul formidabil cum ai aparat cu Sf.Pantelimon si nu numai.
P.S. : trebuia sa il lasi si tu pe chit sa dea gol k sa plece acasa cu 2 premii
mersi ![]()
app am vrut sal las pe chit...de 2 ori dar a dat pe langa poarta... ![]()
si dupaia am aparat... ce am putut ca eram rupt ![]()
acum sunt vanat in coate
mersi
app am vrut sal las pe chit...de 2 ori dar a dat pe langa poarta...
si dupaia am aparat... ce am putut ca eram rupt
acum sunt vanat in coate
Eh! n`are nimic,oricum e bine si asa. Inca odata felicitari si sa te faci bine in coate ![]()
Eh! n`are nimic,oricum e bine si asa. Inca odata felicitari si sa te faci bine in coate![]()
ms
)
apropo am inteles ca mai e o competitie la futsal care poti ajunge si pe tara ....
stie cineva cand incepe ???
Bai chitra... au sarit toate majoretele alea pe tine... da' la "sarmanii" aia din tribune care au urlat nu te'ai gandit sa le trimiti... ![]()