ekiade de rahat!!!
)iau batut "ospatari" cu 5-0...matei ala zis Messi nu a jucat nimic;)
nr 10 de la viilor a dat parca 4 goluri;)le'a scos fotbalu din cap:-j
ekiade de rahat!!!
)iau batut "ospatari" cu 5-0...matei ala zis Messi nu a jucat nimic;)
nr 10 de la viilor a dat parca 4 goluri;)le'a scos fotbalu din cap:-j
gen pantelimon eliade benjamin sau onicescu
vino maine la meci ... va razbunam noi
pff am pierdut cu 3-1 cu petru rares...
nam vazut asa noroc ce au... am dat 4 bari...
si am avut o gramada de ocazii....
Un meci intereant va fi intre Sf Pantelimon si Maniu, merg pe o victorie al lui Maniu cu 3 la 2.![]()
un neverosibil Sf. Pantelimon - I. Maniu 8-1
(
(
(
...macar din pct galeriei am fost tari, peste 1000. ![]()
pff am pierdut cu 3-1 cu petru rares...nam vazut asa noroc ce au... am dat 4 bari...
si am avut o gramada de ocazii....
La astia de la Rares vad ca le place mult rahatu...mananca cu pofta !
Le`am scos ( viilor ) fotbalul din cap celor din Eliade, s-a vazut k numarul (
) 10 de la noi are 5 clase de futsal peste cei din Eliade ( el fiind jucator tot pe teren mare ). Dar baietii sa treaca repede peste meciu` asta si peste laude ca sa ne califice mai departe !
FORZA VIILOR !!! steagro
Felicitari Viilor! ![]()
Le`am scos ( viilor ) fotbalul din cap celor din Eliade, s-a vazut k 10 de la noi are 5 clase de futsal peste cei din Eliade ( el fiind jucator tot pe teren mare ). Dar baietii sa treaca repede peste meciu` asta si peste laude ca sa ne califice mai departe !
FORZA VIILOR !!! steagro
10 jucatori au 5 clase... ![]()
graba strica treaba
otherwise, felicitari...daca i-ati batut pe aia
10 jucatori au 5 clase...graba strica treaba
otherwise, felicitari...daca i-ati batut pe aia
numarul 10 ba!
da-ti 2 palme si treci la cratita, lasa fotbalul barbatilor.
atunci sa specifice numarul 10.
n-am cratita ![]()
![]()
![]()
Extraordinar baiatul cu nr. 10 de la Viilor care a dat 4 boabe. In loc sa il pupe in fund pe Matei chiar si dupa meciul asta, presa ar trebui sa-l laude pe baiatul ala. Nu va bucurati.. tot fac ceva cei de la Eliade si se califica din grupa. Ati uitat acum 2 ani cand aveau nevoie de o victorie la 12 goluri diferenta?
Extraordinar baiatul cu nr. 10 de la Viilor care a dat 4 boabe. In loc sa il pupe in fund pe Matei chiar si dupa meciul asta, presa ar trebui sa-l laude pe baiatul ala. Nu va bucurati.. tot fac ceva cei de la Eliade si se califica din grupa. Ati uitat acum 2 ani cand aveau nevoie de o victorie la 12 goluri diferenta?
Nu trece azi de Madgearu.
era sa o incaseze iar eliade de la madgearu...
dar si ei au mancat rahat cu caru si au dat 2 goluri in ultimile minute...au batut cu 2-1...
iar noi onicescu am batut cu 10-1 pe m.bravu si maine dak batem pe saligny ne calificam in semi-finala
o sa fie un meci greu ![]()
viilor v`a juca finala ! baiatul cu nr 10 este chitz...joaca f bine
! steagro viilor !atentie se canta !
ha ha vad ca sunteti incantati la maxim pentru victoria celor de la viilor in fata lui eliade
nu ma chinui sa va explic nimic, oricum nu cred ca a-ti intelege (poate doar cei care practica sau au practicat fotbalul).Doar ganditi-va dupa 3 ore de antrenament fizic la club, sa vi DIRECT la polivalenta sa mai joci si acolo 30 minute.In caz ca nu a-ti observat baietii erau RUPTI nu erau in stare sa alerge in aparare dupa un atac.Meciul a fost programat asa special, pana acum eliade si pantelimon (care au legitimati care dimineata au antrenamente) aveau meciuri seara, tocmai pentru a fi toti ok.Ei au venit direct la polivalenta dupa antrenamente (au venit chiar si cu echipamentul de antrenament pe ei) si au trebuit sa joace.Oricum respect viilor pentru ce a-ti reusit.
eliade castiga si anul asta. la viilor sunt ospatari, n-au nicio sansa ![]()
Nu cantati inca victorie.... Eliade mai are timp sa fure ![]()
Nu cantati inca victorie.... Eliade mai are timp sa fure![]()
nu mai are sanse...
Eliade a fost eliminata...
nu mai are sanse...
Atunci dam baieram ![]()
onicescu in semi finale ![]()
jucam cu viilor
Eu nu stiu de ce nu a fost si Moisilu meu pe acolo....
Ca s-a rahat antrenoru pe el ca ia jucatori, ca de ce sa ia unu de a 9-a si sa nu ia un ude a 11-a sau a 12-a, ca face pe dreacu si vad ca nu a facut nimic.
Da' Rosetti a castigat vreun meci anul asta? ![]()
Da ma.. da macar a fost acolo
))
onicescu in semi finalejucam cu viilor
Am fost si eu azi in galerie la Viilor in lipsa de Cerchez ![]()
Maine am de ales intre Pantelimon si Onicescu ![]()
te asteptam la onicescu ![]()