FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Jiul 1-2 STEAUA!

«12346»
dianna21.11.2005 07:09

Astia de la Telesport chiar ma enerveaza.Ei au transmis pana in prezent aprox jumatate din meciurile Stelei :roll:

NU e corect sa stau pe gsp sa vad evolutia meciului. :x ca asa,parca nici nu mai sunt "conectata" la joc...parca e un meci amical lipsit de importanta,cum mi se par si cele fara suporteri...

Sper ca in retur sa nu mai avem meciurile transmise de Telesport.Eu ii inteleg ca au nevoie de bani si de audienta si asta e motivu pt care televizeaza meciurile Stelei,dar SA NE LASE :x

Apropo,ce se mai aude de SteauaTV???Becali tot promite de cativa ani ca o sa avem televiziunea nostra.

I.N.Money21.11.2005 08:46
Astia de la Telesport chiar ma enerveaza.Ei au transmis pana in prezent aprox jumatate din meciurile Stelei :roll:

NU e corect sa stau pe gsp sa vad evolutia meciului. :x K asa,parca nici nu mai sunt "conectata" la joc...parca e un meci amical lipsit de importanta,cum mi se par si cele fara suporteri...

Sper k in retur sa nu mai avem meciurile transmise de Telesport.Eu ii inteleg k au nevoie de bani si de audienta si asta e motivu pt care televizeaza meciurile Stelei,dar SA NE LASE :x  

Apropo,ce se mai aude te SteauaTV???Becali tot promite de cativa ani k o sa avem televiziunea nostra.

Bine zis....PROMITE..... :lol:

Bogdan4Steaua21.11.2005 10:02

Intelegerea e urmatoarea: la fiecare 3 etape, meciul Stelei este transmis pe Telesport. Acelasi lucru se intampla si in cazul lui Dinamo si Rapid. Exceptie fac meciurile directe, acesea fiind transmise tot timpul de TVR.

I.N.Money21.11.2005 10:24

Da...Telesport este al doilea program TV care are drepturile de a transmite Divizia A dupa TVR...ei au luat locul antenei 1 de anul trecut...dar este o greseala a federatiei ca a vandut meciurile unui post care nu prea este prins la TV de noi...

Bogdan4Steaua21.11.2005 10:37

E greseala Ligii, nu a Federatiei.

redandblue21.11.2005 11:02
E greseala Ligii, nu a Federatiei.
poate o avea Corleone vreo manevra cu Telesportul(care este un nimic de post...sa nu spun altcumva)
Bogdan4Steaua21.11.2005 11:07

Daca dam crezare zvonurilor, chiar are legaturi cu Telesport.

redandblue21.11.2005 11:13
Altfel nu se explica cum meciurile celor mai importante echipe din Romania sunt transmise de un post pe care nu-l prinde nimeni...
zarboss21.11.2005 11:43

nu stim noi exact....daca are vreo legatura cu Telesport .. dar cred ca a primit un plic gras de la ei....si cred ca a dat ceva "cascaval",doar sunt si ei la inceput si aveau nevoie de ceva meciuri importante pentru a castiga clienti

armanovici21.11.2005 14:01

nu stim noi exact....daca are vreo legatura cu Telesport .. dar cred ca a primit un plic gras de la ei....si cred ca a dat ceva "cascaval",doar sunt si ei la inceput si aveau nevoie de ceva meciuri importante pentru a castiga clienti

Chiar nu inteleg de ce vedeti teorii ale conspiratiei peste tot...oare pentru ca suntem romani??

TELESPORTUL a castigat LICITATIA pt drepturile de televizare a diviziei A...El are dreptul de a difuza orice meci din divizia A..in consecinta isi alege ce meci doreste sa difuzeze,ce meci nu doreste il vinde carei televiziuni vrea...Totul tine de rating,reclama etc...De ce nu a achizitionat Pro TV drepturile de difuzare a meciurilor din divizia A sau Antena1.Pt ca nu li s-a parut ca merita...pana si orice imagine din divizia A difuzata trebuie sa aiba acordul Telesport..

Ca si in orice tara civilizata daca vrei anumite meciuri care nu sunt difuzate pe canalale de audienta nationala trebuie sa platesti..Si cu asta nu mai are rost sa discutam...cine vrea sa vada meciurile Stelei pe Telesport sa isi achizitioneze decodor sau programele Digi-TV/focus/maxx..si nu va mai plangeti pe aici ca Dragomir e de vina...Nu ca mi-ar fi mie f.simpatic Dragomir dar cu drepturile de televizare sa stiti ca a scos bani bunicei pt Divizia A...la ce se joaca in Divizia A.

meshteroo21.11.2005 15:14

Veniti in Satu-Mare...langa acest oras este o localitate Odoreu...care CULMEA...arata TELESPORTUL! Am cateva rudenii prin Odoreu...mai bine TV Sport arata meciul. :(

zarboss21.11.2005 16:17

eu nu contest licitatia facuta .. desi pentru ca "suntem romani" e obisnuit sa se faciliteze o licitatie .. cu o suma de bani....puteau aia sa cumpere toate meciurile dar sa le vedem si noi.. chiar daca platea 50000 in plus .. intelegi ??!?!?!??

mie chiar mi se rupe daca au dat sau nu spaga .. dar sa vedem si noi meciurile alea...

I.N.Money21.11.2005 17:16

Trebuie sa fie lasate cluburile sa-si vanda drepturile de televizare...insa acest lucru e imposibil atat timp cat Mitica e sef la Liga...

bebeto21.11.2005 18:17

corect spus.

si pt cei din Bucuresti:in cazino berlin-astra bets(vizavi de CCA)se pot vedea meciurile Stelei transmise de Telesport.e probabil sa fie la fel si la celelate locatii a caselor de pariuri.

armanovici21.11.2005 20:05
Trebuie sa fie lasate cluburile sa-si vanda drepturile de televizare...insa acest lucru e imposibil atat timp cat Mitica e sef la Liga...

Nicaieri in europa nu exista contract separat intre cluburi si o televiziune..pt ca nu e corect..ar avea de suferit cluburile mici..luati ex oricarei ligi din europa..de ex Premier League..cat ar primi de ex Man UTD comparativ cu Bolton...de aceea SKY negociaza exclusiv pachetul cu toate meciurile din PL nu doar meciurile lui Man UTD...nu mai fiti paranoici...Mitica are alte defecte..

Bogdan4Steaua21.11.2005 21:37

Nu este vorba de asta. Problema este ca Telesport nu poate fi vizionat de abonatii anumitor retele de cablu. Mai nou a fost introdus si in grila celor de la Digi TV, insa grupul RCS nu l-a inclus deocamdata si pentru abonatii prin cablu. Eu sunt abonat RCS si ma aflu in imposibilitatea de a receptiona Telesport. Si sincer nu acea taxa mi se pare mare. 50.000 pe luna nu este o suma enorma in conditiile in care prin alte tari se platesc cativa euro pentru un singur meci(Mediaset Premium te taxeaza cu 5 euro pentru un singur meci spre exemplu).

Motanu D22.11.2005 04:16

RCS nici nu-l va include in grila... Atat timp cat RCS si alte companii de televiziune prin cablu AU ACTIUNI la TV Sport, postul concurent, nu au nici un interes comerical sa difuzeze Telesport.

iancu dragosh22.11.2005 04:38

Din pacate in aceasat situatie ar trebui sa se implice Oifciul Concurentei. Dar, dupa cum bine stim, concurenta este punctul cel mai slab al dosarului Romaniei pentru aderare, asa ca nu trebuiue sa ne mire nimic.

sorin_77722.11.2005 07:58

In retur va fi aceeasi situatie de cacao...??? Legat de televizari

Sau se poate modifica ceva intre timp?

mandru22.11.2005 09:37

Stie cineva un bar sau ceva unde se prinde Telesport si se pot urmari meciuri?

Teoctist22.11.2005 10:07

Jiul tocmai si-a gasit cadenta.

Steaua tocmai a reluat sirul victoriilor.

Fara indoiala ca va fi un meci in care vor sari scantei.

Mizand pe valoarea superioara a echipei noastre,pe experienta si puterea ei de lupta,probabil ca vom castiga.

Daca pun in balanta si faptul ca ma astept ca petrosanenii sa joace pe viata si pe moarte,ca au de partea lor un stadion cu 25.000 de oameni,le acord si lor sansa unui meci egal.

Pronostic Jiul - Steaua : x,2.

Motanu D22.11.2005 13:23
Stie cineva un bar sau ceva unde se prinde Telesport si se pot urmari meciuri?

Intreaba-l pe Tamas. Ca el le stie cel mai bine...

zarboss22.11.2005 13:25

mai bine pui intrebarea asta pe site-ul dinamovistilor .. la rubrica intrebari pentru jucatori... si atunci sa vezi ca o sa ai de unde alege

sorin_77722.11.2005 16:52
Pronostic Jiul - Steaua : x,2.

nu te doare sufletul cand spui pronostic: x,2? ce cauta x in aceasta schema?

I.N.Money22.11.2005 17:03

L-a pus ca inca nu stim cine e arbitru....daia...ca daca e Corpodean... :lol:

«12346»