Urmatorul meci de campionat va fi impotriva Jiului din Petrosani! Comentarii inainte si dupa meci aici!
Urmatorul meci de campionat va fi impotriva Jiului din Petrosani! Comentarii inainte si dupa meci aici!
Cu siguranta ii batem!!! 8) 8) 8)
Cu siguranta ii batem!!! 8) 8) 8)
Sa fii sigur pustiulik ca-i meshterim si p-astia ca pe studenti insa cu o obiectie :o sa dea gol Goian...
Cu siguranta ii batem!!! 8) 8) 8)Sa fii sigur pustiulik ca-i meshterim si p-astia ca pe studenti insa cu o obiectie :o sa dea gol Goian...
asa e... ii facem praf 6-0!!!
Goluri: Radoi, Dica, Cristea, Goian, Iacob, Nicolita! :lol:
Cred ca va fi un meci urat, dar vom bate, va semana cu cel de la Pandurii...
Cu siguranta ii batem!!! 8) 8) 8)Sa fii sigur pustiulik ca-i meshterim si p-astia ca pe studenti insa cu o obiectie :o sa dea gol Goian...
Nu mah pustiulik le dam 11...
Goluri:Dica,Iacob,Radoi,Lovin,Nicolita,Bostina,Nesu,Ogararu,Goian,Ghionea si Paraschiv
Goluri:Dica,Iacob,Radoi,Lovin,Nicolita,Bostina,Nesu,Ogararu,Goian,Ghionea si Paraschiv
Poate si Hamu ![]()
Mai mari sanse sunt sa dea gol Khamutovsky decat Lovin. :lol:
Mai mari sanse sunt sa dea gol Khamutovsky decat Lovin. :lol:
pustiulik dc mai esti rautacios te spun lu' mamica si nu te va mai lasa pe net la o ora asa de tarzie... :lol:
aproape tot timpul avem probleme cu echipele mici...sper sa facem o exceptie de data asta :roll:
aproape tot timpul avem probleme cu echipele mici...sper sa facem o exceptie de data asta :roll:
Uite si exceptia !!!
Am dat eu in paranoia...sau meciul este transmis de Telesport...si iar nu-l vedem??? :cry:
E pe Telesport, conform GSP. Dezastru. Cred ca am sa ma duc de la Iasi la Petrosani sa vad meciul...
Meci greu, dar e bine ca nu avem meci in Cupa UEFA, asa jucatorii vor fi odihniti. Pofta de joc aratata in meciul cu Sportul ma face sa fiu optimist.
bine zis..... sa speram ca asa va fi
E pe Telesport, conform GSP. Dezastru. Cred ca am sa ma duc de la Iasi la Petrosani sa vad meciul...
iar fratilor, nu s-a terminat cu astia? Sunt ca raia!!! Nu mai suport... parca jucam intr-un campionat fantoma: acasa portile inchise in deplasare pe Telesport... parca joc FIFA si dau Visual Simulation... :lol:
Astia de la Telesport sunt mai rai ca raia... Nu puteau sa faca un contract particular cu Dinamo. Ca si asa la aia nu se uita nimeni...
Buna idee, si sa lucreze in colaborare cu dinamoTV unde mai bine s-ar difuza emisiunii despre caini si s-ar auzi Constantiniu cu "Iubiti si cainii vagabonzi!" ... Foarte sentimental... :lol: :lol:
Sa stiti ca nu este vina telesportului ca majoritatea microbistilor nu pot urmarii meciurile de fotbal din Divizia A Problema este la companiile de cablu si la Consiliul Concurentei.
Uite, la mine la Iasi se prinde Telesport. Dar in restul tarii...
Si transmisiunile sunt pe masura !
Este important sa nu ne culcam pe o ureche. Meciul cu Jiul va fi unul greu. Gazdele se vor apara din primul minut si nu ne va fi deloc usor. Totusi, Jiul a castigat in aceasta etapa si cred ca vor pierde cu noi.
Batem si vom redeveni pe Primul Loc...Dinamo o ia cu 1-0...
O sa avem un meci destul de dificil la Petrosani din doua motive:terenul va fi greu,iar Jiul se va baga cu curul in poarta.Si in plus de asta noi tot timpul am avut pb.cu echipele mici,dar cu toate astea trebuie neaparat sa batem.Si vom invinge!!!
Duminica seara vom fi noi lideri ai diviziei A!
SPRE 23
Uite, la mine la Iasi se prinde Telesport. Dar in restul tarii...Si transmisiunile sunt pe masura !
Eu stau in Magurele,Ilfov si avem Telesport dar sa stii ca nu sunt chiar stralucite transmisiunile ce sa mai zic de comentarii,eu unul zic ca sunt la pamant ca televiziune,dar norocul meu este ca pot sa vad telesportul ca altfel nu stiu ce ma faceam.
P.S.:Care nu prindeti telesportul v-as recomanda sa ascultati meciul pe TotalsportFM unde comenteaza Gabi Safta.
batem sigur 2-0 maxim 2-1 e o echpa surpriza si Steaua trebuie sa aiba grija neaparat