FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel mai memorabil meci pe care l-ati trait pe Ghencea

«12345»
SSK28.01.2006 19:35

Normal ca Ciocoiu si Danciulescu ! Am si acum ProSport-ul de a doua zi, cu cei doi exultand si-aratandu-si cruciulitele !

Precum il am si pe cel de dupa un alt meci tare (pe care l-am ascultat doar la radio) - Dinamo - Steaua 1-2 in semifinalele Cupei, in 99 primavara (daca nu ma insel). Era perioada aceea superba in care toata presa incepuse sa numere anii in care nu ne mai batusera cainii (erau vreo 8 sau 9) si le-o amintea cu fiecare ocazie. Iar in primavara aia i-am nenorocit : 1-2 in Cupa in groapa, 3-1 in cupa in Ghencea si 0-0 in groapa in campionat (ocazie cu care au pierdut si titlul 8) ).

Iar in ziarul susamintit : Danciulescu cu tricoul cu nr 19 scos si aratat catelandrilor 8) Vremuri...

I.N.Money29.01.2006 16:02

La acel meci 0-0 din Groapa,imi amintesc ca Ritli a facut un meci de exceptie,ceva de genul facut de Martin Tudor in acea dupa-masa in ajun de Pasti in Giulesti.Pentru noi desi sezonul era incheiat am jucat serios si le-am luat tilul din mana.

bostina2329.01.2006 17:10
ai dreptate Bostina cu pasa ,la golu doi a dat lutu   :lol:  :lol: nu ai memoria chiar asa de proasta  :lol:  :lol: totusi niste lecitina ca e bagat sa bagi mana in foc aiurea  :lol:  :lol:  :lol:

acum ma simt mai bine :lol:

SSK29.01.2006 20:36
La acel meci 0-0 din Groapa,imi amintesc ca Ritli a facut un meci de exceptie,ceva de genul facut de Martin Tudor in acea dupa-masa in ajun de Pasti in Giulesti.Pentru noi desi sezonul era incheiat am jucat serios si le-am luat tilul din mana.

Da, dar in minutul 90, la o lovitura libera a lui Mutu (parca...), Ritli a incremenit pe linia portii. Mingea a atins bara si a iesit afara. In clipa aia mi-am zis ca astia au vrut sa blatuiasca meciul. Mai ales ca ratase Rosu o ocazie prin min 70...

bajuvarul29.01.2006 22:09
De departe cel mai bun meci vazut in Ghencea a fost Steaua - Anderlecht 3 - 0 in semifinalele Cupei Campionilor. Acesta a fost cel mai frumos meci vazut in Ghencea.

...subscriu si eu parerii tale, eram in a doua peluza pe rindul 31 (acolo a marcat Steaua in prima repriza) ce mai nebunie a fost la 2-0 (Mobreta Pele), parca prin min. 23... fro 5-6 rinduri am "cazut".

p.s.

nu exista comparatzie cu feelingul de atunci!!!!

Ana-Maria30.01.2006 21:40

Steaua-Dinamo in Supercupa,2 martie 2002!Ziua aia a fost incredibila,nici in cele mai frumoase vise nu mi-as fi imaginat ca o sa ajung pe stadion.Chiar daca nu am prins prima repriza,conteaza ca am ajuns la inceputul celei de-a doua!Pacat ca nu stiam sa ma manifest :lol:

devotee01.02.2006 14:39

Cu Valencia, clar... La cele din marea perioada de glorie nu ma gandesc, pentru ca desi eram prezent, eram prea mic... :wink:

Recoba04.02.2006 12:42

cred ca sunt in topic daca ma refer si la meciul nationalei Romaniei ke vb de meci in Ghencea :wink: mia placut enorm Romania ungaria 2-0 cand a dat cainele de niculae 2 goluri a fost super atmosfera

dankressman104.02.2006 13:19

Cel mai frumos: Steaua - Anderlecht in semifinala CCE

Cel mai emotionant: Finala Cupei Romaniei Steaua - U Craiova = 1-2....prima data cind Galeria Stelei aflata sub vechea copertina pe Republicii a dominat fondul sonor al unui meci cu oltenii(rar lucru pentru vremea aia)

Cel mai dezamagitor:

in Ghencea: Romania - Yugoslavia =3-5(parca)

Prima data cind Galeria Stelei a fost adusa cu autocarele la stadion de la vechiul sediu din Plevna

Recoba04.02.2006 13:47
Cel mai frumos: Steaua - Anderlecht in semifinala CCE

Cel mai emotionant: Finala Cupei Romaniei Steaua - U Craiova = 1-2....prima data cind Galeria Stelei aflata sub vechea copertina pe Republicii a dominat fondul sonor al unui meci cu oltenii(rar lucru pentru vremea aia)

Cel mai dezamagitor:

in Ghencea: Romania  - Yugoslavia =3-5(parca)

Prima data cind Galeria Stelei a fost adusa cu autocarele la stadion de la vechiul sediu din Plevna

4-6 a fost scorul la final :wink: sa zis desprea acel meci k e un meci ce se vede odata la 100 de ani pana si arbitru era uimit :lol: dupa ce Romania deschisese scoru din minutu 1 si la pauza a fost 3-2 pentru noi insa destinul mereu joaca feste Romaniei :cry:

dj-cata04.02.2006 14:05

Dupa mine, cel mai frumos meci a fost cel cu Valencia. A avut de toate, intoarcerea scorului din tur, prelungiri, penalty.. ca sa nu mai spun de stadionul plin, atmosfera extraordinara si emotiile de la penalty. Asa ceva nu cred ca o sa mai traiesc in urmatorii 20 de ani :)

OZZY06.02.2006 13:03

Steaua-ASTON VILLA 2-1.Toata lumea se astepta sa fim umiliti.Iar din campionat acel 5-0 cu Dinamo, cand ardeau cainii in tribuna ca mielul la protap.

ultras200609.02.2006 16:46

aaaa

FANATIK RED-BLUE09.02.2006 16:57
SPER!!! Sper sa urmeze un meci memorabil. Sper ca acel meci sa fie chiar CASTIGAREA CUPEI UEFA!!!
ultras200610.02.2006 10:26

aaaa

Virgil10.02.2006 10:40

@ Recoba

6 - 4 pentru iugoslavi intr-adevar.A fost un meci interzis cardiacilor,cu rasturnari spectaculoase de scor.Partea interesanta e ca in tur ii batusem la Belgrad.Cu 2 - 0 parca.Daca i-am fi batut si acum ne-am fi calificat la Mondial.

Meciul a fost transmis in foarte multe tari,inclusiv ale continentului sud-american.

A fost probabil cel mai memorabil meci al nationalei.

S-a jucat deschis si extrem de spectaculos.De unde si atatea goluri.Imi amintesc doua faze fantastice.Golul lui Vigu din lovitura libera,dintr-o pozitie imposibila si imbratisarea lui Bolonyi cu Dudu Georgescu parca,la un gol in poarta sarbilor.

Ei amandoi veniti in viteza,aruncandu-se pe burta si imbratisandu-se in timp ce inca mai alunecau pe iarba...in poarta plavilor.

aditza_cheliosu21.02.2006 21:40

Steaua - psg 3-2 (3-0)atmosfera fanatastica si surpriza a 2-a zi dimineatza in prosport:"Dumnezeu e stelist"...; rapid - Steaua 1-1 '98 ; Dinamo - Steaua 1-2 in cupa (stadion arhiplin in groapa cu stelisti amestecatzi cu javrele la tribuna 2); Steaua - valencia bineintzeles.

ultrababy21.02.2006 22:22

Cel mai tare meci trait in Ghencea e fost cel de acum un an cu valencia!

A fost un meci si o atmosfera extraordinara cel putin pt mine(o fata)!

ADRIAN PACURAR21.02.2006 22:45

Steaua -Psg , nimic nu se compara pentru mine cu acel meci plus toate infrangerile rivalilor , toate sunt meciuri de neuitat...

redandblue22.02.2006 11:24

Apropo de infrangerile rivalilor...am dat petrecere dupa ce Dinamo a luat-o cu 4-0 de la rusii...spartak moscova parca...

I.N.Money22.02.2006 14:38
Steaua -Psg  

Ala a fost meci cum rar o sa mai vedem..am intors scoru de la 2-0 la pauza si am batut cu 3-2 marele PSG de atunic care ii avea pe Rai,Lokko,Leonardo sau Guerin...a fost una dintre cele mai frumoase seri ros-albastre dupa revolutie.

Bisquit22.02.2006 16:10

Au fost multe meciuri care merita a fi mentionate aici dar nu ma pot opri asupra unuia. O perioada frumoasa a echipei noastre a fost pe la mijlocul anilor 90', ca sa nu mai zic de vremea cand juca la noi Adrian Ilie, Ilie Dumitrescu, "Bursucul" si altii... Tineti minte ca erau meciuri frumoase cu echipe de top din Europa...., echipe care si acum sunt in fotbalul mare!! A fost frumoasa perioada aia..eu asa zic!!!!!!!

L3x03.03.2006 19:00

vin cam de 5 ani regulat la meciurile Stelei dar asa atmosfera ca la meciul cu valencia nam mai vazut!!!!!! :D Eram ud pana la piele(cu 2 bluze pe mine si cu gluga in cap) si tipam ca un descreierat!!!! cand a ratat divaio parca sa prabusit stadionul.... sper sa mai traiesc asemenea meciuri de ce nu chiar in primavara asta cu toate ca pe lia manoliu poate sa fie si 70 000 de oameni ca tot nui ca pe Ghencea!!!! Chiar ca este templul fotbalului romanesc pe Ghencea!!!!!!

drops03.03.2006 23:48

ultimu meci...cel cu Poli din sezonui trecut...a fost f frumos...ma impresionat publicu...si coregrafia ...misto...probabil dak as fi fost la meciurile vechi ale Stelei.,...as fi scris altceva acu...da oricum e misto....

soare_yo04.03.2006 01:14

CLAR CEL CU VALENCIA. SPER ca cel cu Betis de pe 23 august sa devina cel mai memorabil

«12345»