incepe repriza a 2-a ..sper sa dam cat mai multe goluri..ca daca ramne 1-0 pt noi..cu o "adunatura" de nigerieni ..ne facem de ras
...cel mai tare ma amuza ca e doar 1 jucator de rezerva la nigerieni :lol:
incepe repriza a 2-a ..sper sa dam cat mai multe goluri..ca daca ramne 1-0 pt noi..cu o "adunatura" de nigerieni ..ne facem de ras
Pai daca nu te-ai dus sa joci pentru Nigerieni... Gandeste-te ca puteai sa-l faci pe Tamas sa planga :twisted: :twisted: :twisted:
Eu am intels altceva de la stirile sportive. Parca spuneau ca joaca cu rezervele...I-a dat drumul Boloni pana la urma la ala din prima reprezentativa nigeriana?
Cine a dat golul ala amarat?
2-0
2-0 pt noi...gol fl.Petre din pasa lui Dica :wink: ...astept mai multe goluri :lol:
Eu am intels altceva de la stirile sportive. Parca spuneau ca joaca cu rezervele...I-a dat drumul Boloni pana la urma la ala din prima reprezentativa nigeriana?Cine a dat golul ala amarat?
Golul l-a dat "superfotbalistul" Daniel Niculae. Nu am vazut meciul si nu-ti pot spune mai multe despre nigerieni... Al doilea l-a dat Petre. Asa ca, reddog, poti sa te bucuri ! ![]()
Eu am intels altceva de la stirile sportive. Parca spuneau ca joaca cu rezervele...I-a dat drumul Boloni pana la urma la ala din prima reprezentativa nigeriana?Cine a dat golul ala amarat?
Daniel niculae..si al doilea gol: fl.Petre
Iti spun eu ca a dat un gol de gol.Pentru ca am vazut golul.
ce saritori esteti voi sa ajutati un poor little puppy :lol: :lol: virgil are dreptate.a fost un gol jucat si gandit frumos...daca se repezea rata.
De care gol vorbesti? De al lui Niculae sau Petre?
schimbare la nigerieni... :lol: :lol:
Alex, ce faci? Ne tii la curent cu toate?
schimbare la nigerieni... :lol: :lol:
a fost prima si ultima schimbare :lol: :lol:
Se termina 2-0 pentru marii nostri campioni???
Se termina 2-0 pentru marii nostri campioni???
pai nu stiu scenariul. Cine l-o fi scris ? Padureanu sau Borcea ???
Motane, ai aparut si tu... Si ce drac' de legatura are acum Borcea???
Ma bucur intr-adevar de Petre, bine ar fi sa dea si cu Moscova unui.
Motane, ai aparut si tu... Si ce drac' de legatura are acum Borcea???
Ma bucur intr-adevar de Petre, bine ar fi sa dea si cu Moscova unui.
Nu te-ai prins... ma refeream ca e expert la scenarii...
Din partea mea Petre sa dea 5 goluri cu Moscova...
Faci tu ce faci si tot de Dinamo aduci vorba...Pana si la nationala. Te refereai cumva, din greseala la meciul cu Gloria? Hai ma, las-o balta!
Faci tu ce faci si tot de Dinamo aduci vorba...Pana si la nationala. Te refereai cumva, din greseala la meciul cu Gloria? Hai ma, las-o balta!
Nu ma refream la un meci anume... Doar ca e un mare expert in scenarii. La fel ca si Padureanu, la fel ca si altii...Atat.
Ca si altii. Hai ca ma multumesc si cu asta.
Totusi, au jucat ceva ai nostri?
cum se joaca ????.. cu se descurca ai nostri ???? .. ca eunu vad meciul ca is la treaba ..
Si eu sunt pe net. Prefer sa stau pe net decat sa ma mai enervez la meciul nationalei, fie el si amical.
si-a luat-o arbitrul :lol: :lol:
aha.. dar vroiam sa stiu cum merge echipa ...ca dupa scor nu prea arata prea bine .. avand in vedere ca joaca cu niste jucatori adunati.. la urgenta
Hai ca nici noi nu jucam chiar cu toti titularii...Si nu sunt nici aia chiar atat de prosti.