FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nationala in Ghencea!

«12345»
alex_lef15.11.2005 14:21
Ce sa zic... e foarte trist vazand cum gandesc unii dintre voi :!:  :!:  :!:  

Cu totii avem datoria de a sustine echipa nationala, indiferent,... UNDE, CAND SI CUM !!!

Oriunde in lume, alaturi de Echipa Nationala !

pt ce sa ii sustii???au reazlizat ceva notabil in ultimii ani ???nu sunt eu de vina ca nu ii mai sustin, ei sunt de vina ca au pierdut sprijinul meu prin jocul prestat de ei.Pe tine te incanta jocul lor??? pe mine unul ma plictiseste!!!

Bogdan4Steaua15.11.2005 15:24

Problema este ce jucatori sunt in teren. Degeaba cerem performante daca selectia nu e buna. Cu petarde gen Adi Ilie, Codrea sau Contra este greu sa prestezi jocuri reusite. Si din pacate in cazul in care Popescu pune mana pe FRF, nationala va fi doar o rampa de lansare pentru jucatorii impresariati de clanul Becali. Asa nu vom mai face performanta.

misha16.11.2005 12:09

nu mai pot de ras :lol: :lol: :lol: ..ce haos e cu nationala Nigeriei ..oare au adus si portar cu ei :lol: :lol: ..ar fi cea mai mare rusine daca ne-ar bate astia :lol: :lol:

http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...6&viewItem=6624

Doamne nu mai pot de ras .....ce organizare "misto" :lol: :lol: :lol:

later edit: a mai venit un nigerian..acum sunt 12 :lol: :lol: :lol:

astia nici macar n-au rezerve :lol: :lol:

I.N.Money16.11.2005 12:15

Ziceau mai devreme ca ei sunt in pat la ora meciului...ca ei joaca decat la 8 :lol: :lol:

misha16.11.2005 12:19
Ziceau mai devreme ca ei sunt in pat la ora meciului...ca ei joaca decat la 8  :lol:  :lol:

ar fi culmea sa ne bata :lol: :lol: ..ca sa se joace trebuie sa fie cel putin 15 jucatori ..si pana acum sau adunat 12 jucatori :lol: :lol: ...rog toti nigerienii sa se prezinte la preselectie la stadionul Ghencea..ca astia n-au rezerve :lol: :lol:

misha16.11.2005 12:20

Nigerienii vor să boicoteze meciul!

Deși este 17:10 și mai sunt doar 50 de minute pînă la așa-zisul start al partidei, jucătorii nigerieni nu au plecat de la Hotel Intercontinental, prefăcîndu-se că au uitat diferite obiecte prin cameră. Ei sunt supărați pe situația creată și nu doresc să mai joace. Mircea Sandu il sună insistent pe oficialul FRF care se ocupă de acest amical, Mircea Mihail, intrebîndu-l de ce nu sosesc jucătorii la stadion.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

later edit: au plecat spre stadion..insa saracii ai fost treziti din somn :lol: :lol: ..au plecat 11 de la hotel si unul vine direct ...oare cine va mai intra in teren :lol: :lol: ..le imprumutam jucatorii nostri :lol: :lol: :lol:

misha16.11.2005 12:28

cea mai tare faza e ca jucatorii nu aveau numere pe tricouri si sau dus la magazinul Unirea sa-si imprime :lol: :lol: :lol:

http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...6&viewItem=6624

poate intra Radoi sa joace in nationala Nigeriei..ca oricum astia n-au rezerve..si ce mai conteaza ca nu e nigerian :lol: :lol: :lol:

redandblue16.11.2005 12:29
cea mai tare faza e ca jucatorii nu aveau numere pe tricouri si sau dus la magazinul Unirea sa-si imprime :lol: :lol: :lol:

http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/fot...p;viewItem=6624

Totusi sunt din Nigeria tre sa-i intelegem...

misha16.11.2005 12:39

Intrarea gratuită la meci!

Dacă doriți să vedeți meciul naționalei pe viu, veți putea intra gratuit pe stadionul Ghencea, liderul galeriei steliste, Gheorghe Mustață, permițind intrarea fără bilete. De asemenea, tribunele stadionului stelist sunt populate cu juniori de la loturile naționale. La ora 17:30, nigerienii incă nu ajunseseră la meci.

:lol: :lol: :lol: ce teapa au luat cei care si-au cumparat bilete...n-am ras in viata mea asa de mult :lol:

Virgil16.11.2005 12:53

Nu cred ca au luat nici-o plasa.Organizatorii sunt obligati sa le dea banii inapoi.

misha16.11.2005 12:55
Nu cred ca au luat nici-o plasa.Organizatorii sunt obligati sa le dea banii inapoi.

la ce organizare e la noi..s-ar putea sa nu primeasca nimic :? ...in fine..sper sa primeasca banii inapoi

ps: Nigeria parca ar fi campioana mondiala :roll: :lol: :lol: :lol: :D

Virgil16.11.2005 13:01

Daca cer banii inapoi si nu ii primesc inseamna ca au fost inselati,iar inselaciunea constituie fapta penala.

Motanu D16.11.2005 13:03

Sper sa ne bata Nigeria (sau ce a mai ramas din ea...) la vreo 4-5 goluri diferenta. De abia atunci o sa foe interesant...

misha16.11.2005 13:03
Daca cer banii inapoi si nu ii primesc inseamna ca au fost inselati,iar inselaciunea constituie fapta penala.

stadionul e gol(cel putin pana acum) ..deci nu cred ca au fost prea multi cei care au cumparat bilete..si nu cred ca vor fi probleme :D

redandblue16.11.2005 13:04
Sper sa ne bata Nigeria (sau ce a mai ramas din ea...) la vreo 4-5 goluri diferenta. De abia atunci o sa foe interesant...

sa sti ca nu-i exclus...

Motanu D16.11.2005 13:04

Primul 11 al României: D. Coman - Fl. Stoican, Tamaș, Goian, Raț - B. Nicoliță, Lazăr, Dică, Cociș, Boștină - D. Niculae. În tribune sunt 500 de spectatori. Abia la ora 17:55 nigerienii au ieșit la incălzire.

Ce mai, se anunta un super-meci...

misha16.11.2005 13:05

muscati limba...vezi ca echipa e formata cel mai mult din stelisti :oops: ...adica daca nu gresesc ai nostri e bine ..insa nu e bine sa luam bataie pe greselile stelistilor :?

Motanu D16.11.2005 13:11

muscati limba...vezi ca echipa e formata cel mai mult din stelisti :oops: ...adica daca nu gresesc ai nostri e bine ..insa nu e bine sa luam bataie pe greselile stelistilor :?

Cu Stoican, Tamas si... Nicolita (din pacate) in echipa esecul e asigurat... Se mai pune problema scorului !

alex ripper16.11.2005 13:15

exceptional meci...eu ma gandesc sa ma dau cu carbune si sa intru sa joc pt nigeria...mai merge cineva,sa fie cativa jucatori si la ei :lol: :lol: :lol:

Motanu D16.11.2005 13:17

Pai am putea sa bagam la nigerieni cativa rapidisti. Maftei, de pilda, ar putea oricand sa joace pentru ei...

misha16.11.2005 13:18
exceptional meci...eu ma gandesc sa ma dau cu carbune si sa intru sa joc pt nigeria...mai merge cineva,sa fie cativa jucatori si la ei  :lol:  :lol:  :lol:

daca primesc si fete...merg si eu :lol: :lol:

alex ripper16.11.2005 13:21

cred ca primesc,la cati jucatori sunt... :lol: :lol:dar ai carbuni sa te dai sa te confunzi cu ei??

misha16.11.2005 13:24
cred ca primesc,la cati jucatori sunt... :lol:  :lol:

dar mi-e frica ca va pierde astfel nationala Romaniei...si eu nu vreau sa piarda :lol: :lol:

later edit: a inceput acest meci care se anunta senzational....nigerienii au gasit spatii sa suteze spre poarta noastra ..si cred ca vor gasi si spatii pt a da gol :lol: :lol:

alex ripper16.11.2005 13:26

oi fi si tu vreun pui de maradona si noi nu stim :lol: :lol: :lol:

misha16.11.2005 13:28
oi fi si tu vreun pui de maradona si noi nu stim  :lol:  :lol:  :lol:

mai stii :lol: :lol:

«12345»