FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nationala in Ghencea!

«1235»
ADRIAN PACURAR14.11.2005 11:24

In cea de-a doua partida de verificare pe care tricolorii o vor disputa in aceasta prima parte a lunii noiembrie, dupa infrangerea in fata Coastei de Fildes, Romania va intalni Nigeria. Meciul va avea loc miercuri 16 noiembrie 2005, cu incepere de la ora 17, pe stadionul Steaua. Este prima partida pe care tricolorii o vor disputa din nou in Ghencea, la o distanta de trei ani si 34 de zile, de meciul Romania-Norvegia 0-1 din preliminariile CE 2004, disputat pe 12 octombrie 2002.

Biletele pentru partida Romania-Nigeria se vor pune in vanzare numai la stadionul Steaua si numai in ziua meciului, intre orele 10-17 la urmatoarele preturi:

- Tribuna O (700 buc.) 50 RON

- Tribuna I (3.000 buc) 15 RON

- Tribuna a II-a (4.000 buc) 15 RON

- Peluza I (3.500 buc) 7 RON

- Peluza a II-a (3.500 buc) 7 RON

redandblue14.11.2005 12:18

Este pacat ca putem vedea in Ghencea doar meciuri amicale ale nationalei si alea printr-o conjunctura favorabila.

Light14.11.2005 13:06

Orice s-ar intampla trebuie sa fim acolo sa aratam ce inseamna publicul din Ghencea !!!

BAFTA

FORZA Steaua

gone14.11.2005 13:24

Cat timp e Piturca antrenor nu ma intereseaza ce face nationala.

I.N.Money14.11.2005 14:02

Cu siguranta tribunele o sa fie goale....

sorin_77714.11.2005 17:02

Cu siguranta nu am sa ma duc la meci pe Ghencea decat la primul meci al Stelei... Eu nu sunt deloc incantat ca vine nationala sa terfeleasca si ultimul petic de iarba de pe Ghencea... De ce s-au intors daca au spus ca lor nu le-a aduce noroc asa cum spun ca ia adus generatiei de aur?

George Stan14.11.2005 17:43

Eu abia astept meciul Nationalei. Odata pentru ca nu am mai vazut Nationala acasa de foarte mult timp (sincer parca nu mai era nationala mea cand juca in Giulesti - nu sariti) si a doua oara pentru ca mi-e dor sa merg in Ghencea la meci - si pana la urmatorul meci acasa al Stelei mai e ceva timp.

SSK14.11.2005 17:49

Bai fratilor, da' ati luat-o razna... :roll: Ce e aia, am ajuns sa ne dorim sa nu joace nationala in Ghencea ca ne strica gazonul ?!? Sau, lasati-ma sa ghicesc, voi sunteti mai intai stelisti si abia apoi romani ?...

Light14.11.2005 18:09

Haideti mah la meci,ca nu suntem suspendati :wink:

BAFTA

FORZA Steaua !!!

AdiM14.11.2005 18:38

Situatia-i complicata. La acest meci n-am cum sa merg ca-s la servici pana la 6, da' problema mea e alta. Am zis ca nu pot sa sustin o echipa nationala care e facuta doar in ideea de a se plati anumite polite. Echipa din ultimile meciuri nu a mai fost "reprezentativa Romaniei", a fost doar un instrument. Pe de alta parte chiar zilele trecute am vazut niste steme si steaguri de lupta vechi ale Romaniei, cu inscrisul "ONOARE SI PATRIE". Cu astea cum ramane? Avem obligatia morala de sustine nationala tot timpul, in orice conditii, pe orice teren, si cei ce au un cuvant de spus in privinta alcatuirii echipei trebuie sa se gandesca doar la a face tot posibilul pentru a aduce glorie tarii, atat.

FanSteaua4Life14.11.2005 21:36
Cat timp e Piturca antrenor nu ma intereseaza ce face nationala.

Pe mine ma intereseaya insa nu ma voi bucura decat pentru cei care joaca(si nu toti)...pt mine Piturca nu mai exista...om mai arogant ca el rar mai intalnesti...poate doar Borcea...

sorin_77715.11.2005 04:19
Bai fratilor, da' ati luat-o razna...  :roll:  Ce e aia, am ajuns sa ne dorim sa nu joace nationala in Ghencea ca ne strica gazonul ?!? Sau, lasati-ma sa ghicesc, voi sunteti mai intai stelisti si abia apoi romani ?...

Cand vine vorba de fotbal sunt inainte de toate stelist, apoi roman...

misha15.11.2005 04:44

daca o sa am timp voi merge..daca nu..asta este :roll:

alex_lef15.11.2005 06:23

Chiar nu ma intereseaza acest meci cum nu m-a interesat nici cel cu ........Coasta de Fildes.Cat timp jucam cum jucam nu ma intereseaza ce facem.In ultimi 5 ani natioanala nu ne-a mai facut nici o bucurie mai rau e ca nu jucam nimic asa ca nu are rost sa ma agit NU MERITA!!!

steff27715.11.2005 07:41

Ce sa zic... e foarte trist vazand cum gandesc unii dintre voi :!: :!: :!:

Cu totii avem datoria de a sustine echipa nationala, indiferent,... UNDE, CAND SI CUM !!!

Oriunde in lume, alaturi de Echipa Nationala !

redandblue15.11.2005 07:55
Ce sa zic... e foarte trist vazand cum gandesc unii dintre voi :!:  :!:  :!:  

Cu totii avem datoria de a sustine echipa nationala, indiferent,... UNDE, CAND SI CUM !!!

Oriunde in lume, alaturi de Echipa Nationala !

Dar <barbugiul no.1> n-ar trebui sa sustina si el echipa nationala convocand jucatori extrem de valorosi si folositori ca Radoi, Ogararu sau Iacob?Doar ati vazut cat de "bine" s-au descurcat Tamas si Iencsi la meciul cu Coasta de Fildes!Ce sa mai spunem de marele atacant... Daniel Niculae!
bogdan_p15.11.2005 09:56

Haideti toti la meci miercuri sa-i strigam lu piti din primul pana in ultimul moment: MIREEL RAADOOOI,ESTE UNUL DINTRE NOOOIII:))))))))) sa i se urce sangele in cap.

I.N.Money15.11.2005 09:58

Pentru Piturca faptul ca meciul se joaca in Ghencea este o bataie de cap ...cu siguranta se va striga numele lui Radoi si probabil Piti o sa fie cam apostrofat...

redandblue15.11.2005 10:10

Sigur o sa se supere iar eu nu vreau sa-l supar pe "selectionerul nostru iubit"

Bogdan4Steaua15.11.2005 10:28

Se pare ca Mutu a plecat deja spre Italia si nu va juca. Acelasi lucru si in cazul lui Chivu. Dorinel a plecat deja la Cluj. Colac peste pupaza, Nigeria vine fara antrenori. Sa vedem ce se va intampla la meci. Oricum, sper sa nu razbata vreo urma de rasism.

redandblue15.11.2005 10:31
Se pare ca Mutu a plecat deja spre Italia si nu va juca. Acelasi lucru si in cazul lui Chivu. Dorinel a plecat deja la Cluj. Colac peste pupaza, Nigeria vine fara antrenori. Sa vedem ce se va intampla la meci. Oricum, sper sa nu razbata vreo urma de rasism.

Cred ca va iesi un meci de nota 10!!!

Stryker15.11.2005 11:28

DE CE IN Ghencea?(din sport total)

Selectionerul este foarte bucuros ca echipa nationala va juca din nou in Ghencea, dupa mult timp in care a evitat contactul cu suporterii stelisti. "Stadionul Stelei este cel mai bun pentru un joc international, pentru ca are dotarile necesare. E important sa testam si reactiile publicului din Bucuresti. In trecut au fost probleme, cu acei spectatori care scandau impotriva anumitor jucatori si care nu faceau decit rau. Sper ca acum va fi altfel."

redandblue15.11.2005 11:35
DE CE IN Ghencea?(din sport total)

Selectionerul este foarte bucuros ca echipa nationala va juca din nou in Ghencea, dupa mult timp in care a evitat contactul cu suporterii stelisti. "Stadionul Stelei este cel mai bun pentru un joc international, pentru ca are dotarile necesare. E important sa testam si reactiile publicului din Bucuresti. In trecut au fost probleme, cu acei spectatori care scandau impotriva anumitor jucatori si care nu faceau decit rau. Sper ca acum va fi altfel

vrajeala...

fco15.11.2005 11:40
:( ce meci e asta e bataie de joc 38 de jucatori convocati pentru nigeria ,antrenorul nu vine ca are alte probleme,sosirea in Romania miercuri dimineata,cred ca inainte de ora 10 ca daca nu vin federatia sa nu apuce sa vinda bilete si sa fie probleme.acum nu mai e ghinion in Ghencea sau terenul greu.iubim Romania dar urim bataia de joc.nu uitati intrarea nu e libera e pe bani si e pe banii vostri
AdiM15.11.2005 12:08
Haideti toti la meci miercuri sa-i strigam lu Piti din primul pana in ultimul moment: MIREEL RAADOOOI,ESTE UNUL DINTRE NOOOIII:))))))))) sa i se urce sangele in cap.

Si nu doar Radoi, ci si Ogararu "este unul dintre noi", dar Piti nu-l baga nicioadata nici cat a fost antrenor la noi. Sa ne amintim ca Olaroiu l-a readus in prima echipa dupa, ce Piti il imprumutase prin provincie, si a jucat f bine in meciu cu Dinamo, si dupa plecarea lu Oli Piti iarasi a inceput sa-l bage pe Fl Dumitru fundas dreapta. Noroc ca a zburat Piti, iar Zenga l-a remarcat imediat pe Ogararu si a ajuns cel mai bun fundas dreapta pe care-l are Romania acum, dar Piti..., e prost selectioner, ce sa mai...

PS: N-am uitat de Iacob, dar el n-are loc la nationala ca strica media de 1,65 pe care probabil a impuso Piti.

«1235»