Hai ca nici noi nu jucam chiar cu toti titularii...Si nu sunt nici aia chiar atat de prosti.
Hai ca nici noi nu jucam chiar cu toti titularii...Si nu sunt nici aia chiar atat de prosti.
titulari sau nu.. jucatorii convocati ar trebui sa rupa ternul in doua...ceva nu merge la nationala si asta e de ceva vreme...
3-0 ..gol l.rosu sau autogol..nu stiu sigur(tre sa ma mai uit o data la faza ..dar n-am chef)...ce gol norocos :lol: ..sau autogol ghinionist :lol:
pe prosport nu s-a actualizat inca pagina
Se pare ca a fost marcat de Rosu...
Min. 90+3: Arbitrul a pus capăt partidei
cam asta a fost.....
si astfel a luat sfarsit marea bataie de joc cu 10 negrii mititei in rolul echipei nigeriei...ultimii 2 veniti erau de umplutura...
da doggy te tin la curent 220 V :wink: sa nu pierzi nimic
Min. 90+3: Arbitrul a pus capăt partidei
cam asta a fost.....
mai bine nu fluiera startul... :lol: :lol: :lol:
nu mai pot de ras...mai ales de faza cu arbitru :lol: :lol: ..nici nu pot sa ies din casa ca o sa creada lumea ca-s nebuna...ma apuca rasul cand imi amintesc :lol: :lol:
misha pai daca nu te-ai dus sa joci fotbal...poate nu patea arbitru nimic...oricum arbitrul cred ca era inchiriat la un asemenea meci :lol: :lol: misha alearga,paseaza sut si gooooooooooool :wink: :lol: :lol:
si astfel a luat sfarsit marea bataie de joc cu 10 negrii mititei in rolul echipei nigeriei...ultimii 2 veniti erau de umplutura...da doggy te tin la curent 220 V :wink: sa nu pierzi nimic
Ai fost foarte amabil Alex, merci. :wink:
cu placere...sunt de meserie amabil
Vorba lui Gradinescu...mai bine aranjam eu euro amical cu...Moldova.. :lol: meciul asta cu Nigeria a fost chiar comic... :lol: :lol:
Mai comic decat cel cu ivorienii???Ai ras mai mult?
Comici suntem noi, de fapt tragico-comici, daca exista asa ceva...
Hai ca abiodun asta ar avea un loc asigurat pe banca de rezerve a Stelei...el si alti cativa de la national... :lol:
Meci fara miza, fara spectatori, fara adversari de valoare...si fara rezerve in tabara oaspete :lol:
Chiar adversari fara valoare? Nu stiu ce sa spun, deocamdata noi nu suntem calificati la mondiale, pe cand ei si ivorienii...
Ma refeream la cei care au jucat astazi.
Cat despre campionatul mondial...doar ivorienii sunt calificati...vezi informatii la: http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/t/team.../qualified.html
Am vazut meciul; a fost mediocru, dar eu consider ca e bine ca s-a disputat. Chiar daca a fost o abrambureala totala din punct de vedere organizatoric, un joc de pregatire ramane un joc de pregatire; am mai testat o serie de jucatori. In plus, avea o cota buna la pariuri(am castigat 300.000). Din pacate nu am fost inspirat sa pun 1 milion pe Romania(in conditiile date a fost un meci absolut sigur si m-am mirat de ce nu a fost blocat de casele de pariuri - cota 1.80-1.90 a fost enorma).