Si cred ca era ultimul mondial la care mai putea sa evolueze.
Si cred ca era ultimul mondial la care mai putea sa evolueze.
Portari (3): Iker Casillas (Real Madrid), Jose Manuel Reina (FC Liverpool/Anglia), Victor Valdes (FC Barcelona);
Fundasi (7): Raul Albiol, Sergio Ramos, Alvaro Arbeloa (toti, Real Madrid), Joan Capdevila (Villarreal), Gerard Piqué, Carles Puyol (FC Barcelona), Carlos Marchena (Valencia CF);
Mijlocasi (6): Xabi Alonso (Real Madrid), Francesc Fabregas (Arsenal Londra/Anglia), Sergio Busquets, Xavi, Andres Iniesta (FC Barcelona), Javier Martinez (Athletic Bilbao);
Atacanti (7): Juan Manuel Mata, David Villa, David Silva (Valencia CF), Jesus Navas (FC Sevilla), Fernando Torres (FC Liverpool/Anglia), Pedro (FC Barcelona), Fernando Llorente (Athletic Bilbao).
Lotul Spaniei.
Just perfect.
Cat de idiot e Maradona asta.
Cum dracu ma sa ii lasi acasa pe Zanetti si Cambiasso?
Si ii iei la prostituatele din Africa de Sud pe ilustrii Burdisso (asta era cel mai panarama la Inter), Otamendi , Garce , Pastore si Bollati.
Ca sa nu mai spun de Lucho Gonzales sau Datolo sau Lavezzi sau Lisandro.
Idiotul!!!!
Asta e lotul Argentinei pentru Mondial in viziunea iubitorului de coca :
portari: Sergio Romero (AZ Alkmaar/Olanda), Mariano Andujar (Catania/Italia), Diego Pozo (Colon);
fundasi: Nicolas Otamendi (Velez Sarsfield), Martin Demichelis (Bayern Munchen/Germania), Walter Samuel (Inter Milano/Italia), Gabriel Heinze (Olympique Marseille/Franta), Nicolas Burdisso (AS Roma/Italia), Clemente Rodriguez (Estudiantes), Ariel Garcé (Colon);
mijlocasi: Jonas Gutierrez (Newcastle/Anglia), Maximiliano Rodriguez (Liverpool/Anglia), Javier Mascherano (Liverpool), Juan Sebastian Veron (Estudiantes), Angel Di Maria (Benfica Lisabona/Portugalia), Javier Pastore (Palermo/Italia), Mario Bolatti (Fiorentina/Italia);
atacanti: Lionel Messi (FC Barcelona/Spania), Gonzalo Higuain (Real Madrid/Spania), Martin Palermo (Boca Juniors), Sergio Agüero (Atletico Madrid/Spania), Diego Milito (Inter Milano), Carlos Tevez (Manchester City/Anglia).
Maradona si cu Dunga - doi idioti ! Pacat de jucatorii pe care-i au argentinienii,ca antrenor nu poti sa spui ca au...Mare lucru nu cred ca au sa faca la mondial...
Maradona si cu Dunga - doi idioti !
Daca vor avea performante notabile la Campionatul Mondial, nu se va mai scrie despre selectia lor dubioasa.
Pacat, mare pacat, pentru generatia care o au argentinienii. La ce jucatori au in atac si, daca-i luau si pe Zanetti si Cambiasso, puteau chiar castiga competitia. Nu cred ca peste 4 ani o sa mai aiba o asemenea echipa...
Din cate imi amintesc, Zanetti a spus ca se retrage de la nationala pentru a face loc tinerilor.
Din cate stiu eu a spus asta dupa ce nu a fost selectionat pentru acest Mondial.
Bine ca le cunosti tu pe toate.
Daca vor avea performante notabile la Campionatul Mondial, nu se va mai scrie despre selectia lor dubioasa.
Asta asa e...Dar eu sunt sceptic in privinta lor,mai ales in ceea ce-l priveste pe Maradona...Ramane de vazut...
"Puscarias" (si la propriu si la figurat) mai mare ca Maradona n-am vazut.Cum drq poti sa-i lasi acasa pe Lisandro,Cambiasso,Zanetti (proaspat-castigatori ai UCL),Lucho Gonzales(z) si in fine,multi altii, care, spun eu , erau mult mai potriviti decat no-name-urile selectionate.
Acum , mai mult ca niciodata,inclin balanta in favoarea Spaniei,pe care o dau drept favorita.
Argentina si Brazilia la furat.
Nu vreau sa ma leg in niciun fel de Lacatus,dar si la ei,ca si la noi,sunt numiti antrenori foste glorii,chiar daca,in cariera de antrenorat n-au stralucit.Totusi,acolo e vorba despre echipa nationala si despre o competitie extrem de importanta si prestigioasa.
Totusi,acolo e vorba despre echipa nationala si despre o competitie extrem de importanta si prestigioasa.
Si noi l-am avut pe Hagi intr-un baraj pentru campionatul mondial...
Nu vreau sa ma leg in niciun fel de Lacatus,dar si la ei,ca si la noi,sunt numiti antrenori foste glorii,chiar daca,in cariera de antrenorat n-au stralucit.
Tin sa te contrazic. Ceea ce a facut Laca la Vaslui in acest sezon este ceva deosebit.
Sa speram ca va reusi sa castige Cupa Romaniei.
Bine ca le cunosti tu pe toate.
Stiu.
Maradona si cu Dunga - doi idioti !
O sa vedeti ca Dunga stie ce face. Lotul pe care l-a selectionat pentru Cupa Mondiala este aproape acelasi cu care a mers la Cupa Confederatiilor si sunt jucatori pe care s-a bazat si in calificari. Si nici atunci nu au fost Ronaldinho, Ronaldo, Adriano sau Pato si s-au descurcat si au jucat un fotbal spectaculos.
O sa vedeti ca Dunga stie ce face. Lotul pe care l-a selectionat pentru Cupa Mondiala este aproape acelasi cu care a mers la Cupa Confederatiilor si sunt jucatori pe care s-a bazat si in calificari. Si nici atunci nu au fost Ronaldinho, Ronaldo, Adriano sau Pato si s-au descurcat si au jucat un fotbal spectaculos.
Ok , dar Maradona tot idiot e.
De acord. N-am obiectat decat la Dunga.
Nici eu la Dunga.Poate doar Diego ![]()
Nu ai bagat la cap situatia cu Diego, ma ? ![]()
NU.
Vad in schimb ca Mancini il vrea la City.
City pe cine nu vrea.
Este un jucator mare Diego, insa nu a impresionat in acest sezon.
Ar fi fost cel mai bun ![]()
Mai mult imi doream sa'l vad pe Pato la CM.
O sa il vezi in 2014 la el acasa ![]()