FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cupa Mondiala 2010 - Africa de Sud

«191011121350»
ady.fcsb12.06.2010 20:55

In Africa se pare ca oameni nu au evoluat deloc.Cum naiba sa se joace WC in tara ta,in orasul tau acolo,vin echipe mari , jucatori foarte mari si tuu un african retard vi si sufli 90 min intr-un kkt de vuvuzela.

on:Mie Argentina mi-a lasat impresia ca joaca doar din valoarea jucatorilor,adica Maradona e 0 . Acest lucru se confirma la fiecare meci al pumelor.Cred ca primul meci adevarat o sa-l vedem maine sau miercuri(Spania).

Adrian12.06.2010 21:06

Clint Dempsey e un super mijlocas. Chiar il laudam astazi, in timpul meciului, ziceam cat de bine joaca si, ca sa demonstreze parca ca am dreptate, a dat baiatul gol. E un super mijlocas. Anul trecut a fost cel mai bun american la cupa confederatiilor si se pare ca si acum o sa fie la fel.

E Gerrard al SUA :)

Unu' din asta de ar juca la Steaua...

blindica12.06.2010 21:15

Orgoliul american al celor din State nu s-a dat la o parte,chiar vorbeam cu cineva inainte de meci,care spunea ca Anglia ii va calca in picioare si i-am zis sa asteptam,fiindca vorbim totusi de America as in U.S.A. Au multi jucatori activi in Europa,la nivel inalt,distantati de soccer-ul for fun care se joaca pe arenele de fotbal american.Dempsey,pana la urma,este finalist al Europa League.

Si detasandu-ne un pic de sport,sa remarcam istoria acestui meci,britanicii care au fugit in america de nord pentru a scapa de regulile din regat,acum sute de ani,pentru ca astazi sa intoarca din nou spatele prin fotbal.Ok,asta a sunat a la Dinu.

Adrian12.06.2010 21:17

Eu il apreciez pe Dempsey pentru ca la nationala tarii sale da 120%. Omul trage foarte tare si face meciuri mult mai bune decat cele de la Fulham.

Stryker12.06.2010 22:06

Argentina nu au aratat ca au fata de o echipa care sa castige CM, de Anglia nici sa nu mai vorbim ...

Si Grecia lui Kape, au fost incredibili de slabi, sunt ca si eliminati de la mondial ... cand vedeam unele centrari ale lor, incluzandu-le pe cele din corner, ma gandeam la Banel ...

Sa-i vedem la lucru pe spanioli, eu unul am incredere in ei ca pot castiga acest turneu

*Alecs*12.06.2010 22:17

De remarcat si Onyewu de la americani. Un meci sigur facut de el in aparare, periculos si la faze fixe. E de apreciat modul cum s-a descurcat dupa ce in acest sezon nu a jucat mai deloc din cauza unei accidentari suferita in toamna trecuta. La englezi n-a mers mai nimic azi, in afara de Gerrard si Terry. Capello a inceput ciudat cu Green si Heskey, Milner nu era conectat la meci, King din nou cu aceleasi probleme la genunchi, Rooney a fost si el sters parca dupa accidentarea din finalul sezonului nu mai baga piciorul la minge cum o facea inainte.

Azi l-am remarcat si pe portarul nigerian Enyeama.

Adrian12.06.2010 22:32

Mi s-a parut mie sau jogul Greciei s-a imbunatati odata cu intrarea lui Kapetanos? E prost Otto daca nu il baga titular in meciul urmator. A facut mai multe decat Charisteas. Si, culmea, Kapetanos era considerat, cand juca la tineretul Greciei, noul Charisteas :))

red&blue_boy12.06.2010 22:37

Argentina si Anglia au cam dezamagit,cu diferenta ca argentinienii au luat trei puncte...Mi-a placut cum au jucat americanii,ambitia lor...La englezi,pe langa gafa lui Green,acelasi punct slab la ei-portarul,nici vedetele din atac n-au facut un meci bun...Gerrard ce-a mai jucat,ca Lampard sau Rooney au fost destul de stersi...In rest,sa le ia naiba de vuvuzele...

Maye12.06.2010 22:43

Green omul zilei.

Kellerman13.06.2010 09:07

Doar nu suneti atat de redusi sa credeti ca sufla spectatorii 90 de minute in alea, nu ?

The vuvuzela is powered by several air horns attached at the mouth piece end, and it will be blown at the beginning of each of the World Cup matches.

Credeti ca aia 27.000 de englezi suflau in rahaturile alea ca sa nu se auda ei, sau cum ? sau americanii la fel ?

Maye13.06.2010 09:24

Inseamna ca aia care sufla cand sunt filmati doar simuleaza.

Interesant.

RobYnho13.06.2010 09:27

Astazi

14.30 Algeria - Slovenia

17.00 Serbia - Ghana

21.30 Germania - Australia

*Alecs*13.06.2010 09:34

Din nefericire Kellerman chiar se sufla in vuvuzele timp de 90 de minute. Exista multi spectatori neutri, africani, care intra pe niste preturi de nimic sau chiar pe gratis, doar pentru a umple stadioanele. Si nici macar unul nu-si lasa acasa acea trompeta.

Ce e si mai trist este faptul ca dupa ce ca sunt destui localnici care sufla in ele, vuvuzelele au fost adoptate si de catre fanii comerciali ai altor nationale. Am vazut francezi, greci, americani si chiar si englezi care folosesc acele instrumente.

E pacat. Trebuiau lasate doar la meciurile in care joaca echipele din Africa daca tot face parte din cultura si traditia lor. Iar la celelalte meciuri, sa-i lase si pe ceilalti fani sa-si incurajeze echipa in stilul lor, prin cantece, batai din palme, tobe etc.

Maye13.06.2010 09:41

Astazi probabil avem ultima sansa sa scapam de vuvuzele.

Sa speram ca intra sarbii in ei.

bodrumdan_barkahan13.06.2010 10:53

ma enerveaza vuvuzelele alea...

Maye13.06.2010 11:33

Incredibil cate locuri goale sunt.

LanDSharK13.06.2010 11:45
Incredibil cate locuri goale sunt.

meci ce pare a fi unul plictisitor. :thumbdown:

mdaa, chemati-ma si pe mine cand incep sarbii. :clap:

red&blue_boy13.06.2010 12:23

Ar fi bine,dar cred ca si la meciul lor au sa se auda...Oricum,Serbia-Ghana ar trebui sa fie meciul zilei...Dupa prima repriza la Algeria-Slovenia m-a luat somnul...

Tanaru` Young13.06.2010 12:38

Spre deosebire de mult vitejii englezi.Daca ar reusi sa faca ceva in privinta asta,i-as respecta de 100 de ori mai mult.

Serbia bate Ghana iar Germania va invinge Australia si uite asa se rezolva D-ul.

Daniel-Ionut13.06.2010 12:52

"Oan ciu fri viva algeri" :clap:

Mare soare ce este afara, si aia tin nocturna aprinsa.

Maye13.06.2010 13:36
Mare soare ce este afara, si aia tin nocturna aprinsa.

Oare pentru ca la ei e iarna si la 5-6 se intuneca?

Ca toti de pe aici si eu am adormit la Algeria - Slovenia.

In sarbi e ultima speranta!

Desi se pare ca o sa avem vuvuzele multe si aici :(

FORZA SRBIJA!

LanDSharK13.06.2010 14:26

mdaa...vuvuzele peste tot. sarbii putini, doar 3000. imposibil sa le faci fata vuvuzistilor. :(

Poate un meci Anglia - Germania cu un stadion plin, in marea majoritate cu europeni sa ne readuca atmosfera de meci de fotbal.

Hai Srbija !! :clap:

metzzz13.06.2010 14:56

Ii bate Ghana daca o tin in stilul asta . Si sincer la ce s-a jucat in prima repriza , africanii ar merita.

red&blue_boy13.06.2010 15:05

Ma asteptam la mai mult de la sarbi...Sa vedem in repriza a doua ce va fi...Sper sa invinga pana la urma,desi mi-e ca se duce spre un egal si meciul asta...

LanDSharK13.06.2010 15:41

impecabil arbitraj, impecabil !!! :kisstogether:

«191011121350»