Schimbi subiectele intr-un hal fantastic si ai si nesimtirea sa spui ca redondo o face. Nu vorbeam despre castigarea CL ci despre cat de ofensiv era Chelsea sub perioada Mourinho.
Nu am schimbat nici un subiect. Am zis doar ca un meci nu stabileste o regula.
Ce nu ai inteles?
Chelsea din perioada Mourinho nu era cunoscuta pentru jocul frumos si ofensiv. Era cunoscuta pentru pragmatism. A fost pragmatica si atat. Dar asta nu i-a ajutat sa castige CL. Daca era o echipa grozava, ca Barca, castiga Cl.
Mi-ai dat exemplu un meci si deja, gata, e cum zici tu? Nu cred. Sa isi spuna si altii parerea.
Nu, in postarea asta spun doar ca ai mentalitatea ingusta tipica romanului. A picat bacul? Clar, e prost, idiot, tampit, jeg, inferior mie. Nu stai deloc sa te gandesti putin si la cauze, de ce s-a intamplat asta etc.
Da, e prost, idiot, tampit, jeg, inferior mie. Ce scuze? Ce cauze?
Nu au avut si ei ca mine tot 4 ani de liceu pentru a se pregati de BAC? Nu a fost aceeasi materie? Le-o fi dat fizica cuantica si nu stiu eu?
Facand clasa de mate-info, am avut cele mai grele materii la BAC. Cu toate astea mi l-am luat cu o nota foarte mare. Indraznesc sa spun ca cei din ziua de azi doar viseaza la o nota ca a mea.
Din pacate, inca de atunci incepuse sa se prosteasca tineretul romanesc. Ca nu o sa uit niciodata cum s-au apucat toti babuinii sa scrie la romana Morometii, cand subiectul a cerut comentarea unui roman interbelic. Era o lista de vreo 11 romane interbelice.
MOROMETII ERA SINGURUL ROMAN POSTBELIC!
Chiar povesteste, in Morometii, actiuni care au avut loc dupa razboi. Dar boii, datatori ai copy/paste-ului prin excelenta, tot ala l-au scris. Ei nici macar nu l-au citit.
De ei trebuie sa imi fie rusine? Mi-e rusine cu ei, ba!
O dovada clara a prostiei romanului. Iar ce s-a intamplat dupa a fost si mai jegos.
Pentru ca erau prea multi care au scris Morometii(adica prea multi prosti), au decis aia de sus sa le ia subiectul drept corect.
Si uite asa s-a intamplat ca eu sa fac primul an de facultate la cu plata, pentru ca, venind de la mate-info, nu aveam medie generala de 9,99 ca dobitocii de la filologie. Si am avut si ghinionul sa dau la o facultate la care se facea inscrierea cu dosar, nu cu admitere, cum e normal.
Inca o data intreb, de ce sa imi para rau de prosti?
Cam astia.
Plus aia care te-au votat pe tine drept cel mai prost moderator.
Sa-ti spun ce s-a mai facut cu acesti bani: terenuri de joc, de antrenamente, investitii masive in infrastructura, investitii in centrele de copii si juniori, popularizarea fotbalului (acum vedem la TV ce campionat vrem in direct), dezechilibrarea intre campionate in functie de puterea financiara (nu mai poate Steaua sa se puna la joc cu campioanele din Anglia, Spania, Italia) etc.
Stai un pic. Tu ai impresia ca toate astea nu existau inainte?
Comunistule! Doar pentru ca nu erau la noi, nu inseamna ca la vestici nu erau.
Zi-mi un fundament, de ce Milan din 89 e mai tare?
Pentru ca avea jucatori de o calitate superioara celor de azi.
Milan 89: Maldini, Costacurta, Baresi, Donadoni, Ancelotti, Gullit, Rijkaard, Van Basten, Massaro
Astia sunt doar oamenii pe care mi-i amintesc eu. Nu, nu am vazut pe viu acele meciuri. Dar am vazut in reluare multe meciuri de-ale lor, printre care si cel cu Steaua.
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca de Gullit si Van Basten se vorbea in Romania(cel putin in orasul meu) ca despre niste eroi. Cam cum se vorbeste azi de Messi si Ronaldo.
Si chiar asa si erau.
De un milion de ori mai bine cocalar decat ca tine.
Acum inteleg de ce esti cocalar 
Prefer ca atunci cand ma culc sa stau cu inima impacata ca nu mi-am manjit mandria si onoarea pentru a obtine cine stie ce beneficii.
Sigur? Esti foarte sigur? 
Bine, asa e.
Dar poate imi zici si mie cand mi-am manjit mandria si onoarea.
Poate cand ma dadeam fan inrait al lui Lacatus, doar pentru a ma face ca uit de el in momentul in care era clar ca e vandut.
UPS!
Iar l-am facut pe ronnie de cacao.
Daca ar stii lumea de pe acest site cum te milogesti si cum inventezi diferite motive (care implica indirect si alti utilizatori de aici) in fiecare zi pe forumul privat sa ma scoti pe mine de la moderare poate ai mai inceta si tu.
Pai, lumea stie, ca nu e secret.
Si nu sunt inventate motivele alea. Sunt aceleasi motive pentru care te-au votat utilizatorii drept cel mai prost moderator. Ai uitat?