Lumea e interesata de Becali aici amice...atat,...din nefericire asta e motivul pentru care sunt ignorate alte aspecte. Apare unu care baga un post de gen VPM si 20 ii dau thanksuri...asta e nivelul ce sa faci....
Serios? Vai, vai! Bine ca ai venit tu sa ne spui despre legea bosman, pfoai! Vezi ca ti-am dat un Thanks, e bine?
1. Cruyff avea doar 3 straini in echipa fara sa stii ca atunci era maximul admis.
Inca nu pricepi unde am batut. dar asta nu e problema. Mai repet, ca nu ma doare degetul.
Cruyff avea atunci 3 straini in echipa. Barca are acum tot 3 straini.
Asta e diferenta intre Barca si restul echipelor. In timp ce restul au inceput sa bage bani in mercenari, Barca a mers pe ceea ce i-a invatat Cruyff si a investit in tineri. Iar rezultatele se vad acum.
2. Dominatia italiana dintre 88-95 a fost bazata pe dopaje, arbitrii si ma rog ce-ai mai zis pe-acolo.
Da, echipele alea au avut valoare.
Nu, faptul ca se dopau nu poate fi negat.
Stau si ma gandesc doar la Maradona. Napoli a facut performanta datorita lui. Poti nega?
Sa luam acum celelalte scandaluri, cu Juventus, de la mijlocul anilor 90, cand jucatorii lui Juve erau acuzati ca iau substante. Poti nega?
Da, fotbalul Italian a avut valoare. Dar a fost si murdar. Iar asta nu poate fi negata.
Echipe precum cea a milanului cu tripleta olandeza vor ramane in istoria fotbalului, nu e asta problema.
3. Un antrenor este direct responsabil pentru succesul repurtat de o echipa la 7 ani dupa ce a plecat...7 ANI!
Si normal, daca el conduce, daca el pune antrenori, daca el decide politica de transferuri. Sau probabil voi credeti ca jucatorii olandezi care au venit la Barca la sfarsitul anilor 90 vreo 8 olandezi, din care 5 erau titulari: Hesp, Reiziger, Cocu, Frank de Boer(ca si fra-su era la Barca) si Kluivert.
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca antrenor a venit Van Gaal.... adica fix baiatul care antrenase Ajax si luase CL cu acea echipa cu doar cativa ani inainte.
Nu, nu, influenta lui Cruyff la Barca e inexistenta!
Tu habar nu ai care au fost cauzele caderii fotbalului italian...mi-ar lua mult sa-ti explic. Esti tu informat ca totul este controlat de Cruyff, nu? De unde tata? De la amici de pe alte forumuri? Eu nu sunt amice habarnist, dar pentru a intelege ceea ce spun eu ai nevoie de cultura fotbalistica serioasa si nu prea au cum s-a aiba toti. De fapt de asta am si fost reprimit, pentru ca fotbalistic mereu am stiut despre ce vorbesc. Tu in schimb ai facut gafe urise (nu ti le mai amintesc, le stii), esti apreciat aici pentru stilul pe care il ai, nu pentru cunostintele fotbalitice
Ai fost reprimit pentru ca esti prieten cu ronny. Asta cu cunostintele tale fotbalistice e doar in creierasul tau. Atat de multe cunostinte ai incat mi-ai raspuns cu "Nu stiu" la o intrebare si pe celalalte doua incerci sa le ignori.
Stai asa...aberatia nr.4...Guardiola mai bun decat Redondo!
Guardiola a jucat un deceniu la Barca si face parte din Dream team-ul ei. Redondo a jucat cativa ani la Real si apoi, de bun ce era, l-au dat la Milan. De faza cu nationala Argentinei am mai vorbit. redondo era un super jucator de care nu era nevoie ![]()
Aoleu...mai e una. 5. Vechiul sistem CL unde jucau doar campioanele era la fel de greu ca si cel de azi!
Pai da, e aberatie. E aberatie in capul unui baiat ca tine. Iar asta nu ma surprinde. ![]()