FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discuții Generale Despre Fotbalul Extern

«15678917»
Adrian08.09.2011 08:54
Lumea e interesata de Becali aici amice...atat,...din nefericire asta e motivul pentru care sunt ignorate alte aspecte. Apare unu care baga un post de gen VPM si 20 ii dau thanksuri...asta e nivelul ce sa faci....

Serios? Vai, vai! Bine ca ai venit tu sa ne spui despre legea bosman, pfoai! Vezi ca ti-am dat un Thanks, e bine?

1. Cruyff avea doar 3 straini in echipa fara sa stii ca atunci era maximul admis.

Inca nu pricepi unde am batut. dar asta nu e problema. Mai repet, ca nu ma doare degetul.

Cruyff avea atunci 3 straini in echipa. Barca are acum tot 3 straini.

Asta e diferenta intre Barca si restul echipelor. In timp ce restul au inceput sa bage bani in mercenari, Barca a mers pe ceea ce i-a invatat Cruyff si a investit in tineri. Iar rezultatele se vad acum.

2. Dominatia italiana dintre 88-95 a fost bazata pe dopaje, arbitrii si ma rog ce-ai mai zis pe-acolo.

Da, echipele alea au avut valoare.

Nu, faptul ca se dopau nu poate fi negat.

Stau si ma gandesc doar la Maradona. Napoli a facut performanta datorita lui. Poti nega?

Sa luam acum celelalte scandaluri, cu Juventus, de la mijlocul anilor 90, cand jucatorii lui Juve erau acuzati ca iau substante. Poti nega?

Da, fotbalul Italian a avut valoare. Dar a fost si murdar. Iar asta nu poate fi negata.

Echipe precum cea a milanului cu tripleta olandeza vor ramane in istoria fotbalului, nu e asta problema.

3. Un antrenor este direct responsabil pentru succesul repurtat de o echipa la 7 ani dupa ce a plecat...7 ANI!

Si normal, daca el conduce, daca el pune antrenori, daca el decide politica de transferuri. Sau probabil voi credeti ca jucatorii olandezi care au venit la Barca la sfarsitul anilor 90 vreo 8 olandezi, din care 5 erau titulari: Hesp, Reiziger, Cocu, Frank de Boer(ca si fra-su era la Barca) si Kluivert.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca antrenor a venit Van Gaal.... adica fix baiatul care antrenase Ajax si luase CL cu acea echipa cu doar cativa ani inainte.

Nu, nu, influenta lui Cruyff la Barca e inexistenta!

Tu habar nu ai care au fost cauzele caderii fotbalului italian...mi-ar lua mult sa-ti explic. Esti tu informat ca totul este controlat de Cruyff, nu? De unde tata? De la amici de pe alte forumuri? Eu nu sunt amice habarnist, dar pentru a intelege ceea ce spun eu ai nevoie de cultura fotbalistica serioasa si nu prea au cum s-a aiba toti. De fapt de asta am si fost reprimit, pentru ca fotbalistic mereu am stiut despre ce vorbesc. Tu in schimb ai facut gafe urise (nu ti le mai amintesc, le stii), esti apreciat aici pentru stilul pe care il ai, nu pentru cunostintele fotbalitice

Ai fost reprimit pentru ca esti prieten cu ronny. Asta cu cunostintele tale fotbalistice e doar in creierasul tau. Atat de multe cunostinte ai incat mi-ai raspuns cu "Nu stiu" la o intrebare si pe celalalte doua incerci sa le ignori.

Stai asa...aberatia nr.4...Guardiola mai bun decat Redondo!

Guardiola a jucat un deceniu la Barca si face parte din Dream team-ul ei. Redondo a jucat cativa ani la Real si apoi, de bun ce era, l-au dat la Milan. De faza cu nationala Argentinei am mai vorbit. redondo era un super jucator de care nu era nevoie :))

Aoleu...mai e una. 5. Vechiul sistem CL unde jucau doar campioanele era la fel de greu ca si cel de azi!

Pai da, e aberatie. E aberatie in capul unui baiat ca tine. Iar asta nu ma surprinde. :D

stockton08.09.2011 09:03

Maradona s-a drogat, nu s-a dopat din cate stiu eu. Iar talentul sau fantastic si faptul ca fost cel mai mare fotbalist din istorie nu poate fi pus la indoiala. Eu nu am negat niciodata mizeria din fotbalul italian, dar sa nu recunosti ca atunci erau cei mai buni din lume e prostie uriasa...spaniolii erau si sub nemti atunci...acolo nu te bagi sa gasesti ceva?

Barca are azi doar 3 deoarece asa vrea....n-ai tu de unde sa stii cati ar fi avut Cruyff daca ar avut posibilitatea din moment ce atunci erau si echipe care ori n-aveau deloc, ori unul, ori 2...el avea maximul.

Omule, Van Gaal a reusit la Ajax deoarece a crescut acea echipa in spiritul locului...drept dovada acelasi Van Gaal a adus tot Ajaxul la Barca si s-a facut de ras...jucatorii n-au mai dat totul pentru Barca. Vezi sa nu fi trimis cumva tot Cruyff si oamenii pe luna, zau...

Si ca fapt divers, Cruyff e al Ajaxului, nu al Barcelonei.

Ba, Redondo a jucat 6 ani acolo si a fost vandut din cauza varstei desi fusese cel mai bun al CL 2000. El era argentinian, n-avea cum sa fie tinut ca Hierro sau Guardiola pana la 38 de ani. Guardiola a fost poate mai constant, Redondo a fost chinuit ani buni de accidentari dar a atins un nivel mult peste tot ce a fost Guardiola. Si e si el in dream teamul Realului, echipa peste Barca atunci...deci....

Cine n-a avut nevoie de el? Un antrenor fixist care a fost criticat de toata tara? E greu tata cand iti lipseste cultura...

David08.09.2011 09:20

Mie sincer imi ies cel putin 4 jucatori straini la Barca, fara sa ma gandesc prea mult.

Messi, Alves, Abidal, Mascherano.

Adrian08.09.2011 09:24
Maradona s-a drogat, nu s-a dopat din cate stiu eu.

Pentru ca cei care folosesc substante interzise, folosesc doar o substanta interzisa, cea preferata. Ca Mutu, care a tras pe nas si apoi a folosit sibutramina.

Stai un pic!

Mutu a folosit mai multe substante! Dar cum se poata?! Nu cred!!!

Eu nu am negat niciodata mizeria din fotbalul italian, dar sa recunosti ca atunci erau cei mai buni din lume e prostie uriasa.

In momentul in care mizeria te face cel mai bun din lume, nu e sigur ca esti cel mai bun din lume.

Poate ca, daca si Barca beneficia de mizerie, reusea mai multe.

Barca are azi doar 3 deoarece asa vrea....n-ai tu de unde sa stii cati ar fi avut Cruyff daca ar avut posibilitatea din moment ce atunci erau si echipe care ori n-aveau deloc, ori unul, ori 2...el avea maximul.

Crescutul jucatorilor e ceva adus de Cruyff de la Ajax. La Ajax, in 87, el avea 0 straini in echipa. O echipa pur Olandeza, o echipa care dadea nationalei vreo 7 oameni, plus alti cativa care au plecat de la Ajax si jucau la alte echipe. Nu degeaba in 88 Olanda a luat Euro.

Cati jucatori da Barca acum nationalei Spaniei?

Cati dintre titulari sunt de la copii si juniori?

Asta a facut Cruyff. In timp ce altii nu stiau cum sa cumpere mai multi jucatori, la Barca s-a pus accentul pe o anumita academie, academie care seamana izbitor cu ce se intampla la Ajax.

Cand a plecat Ten Cate la Ajax ca antrenor, cine crezi ca l-a trimis? Baiatul nu avea nici o legatura cu Ajax. Era doar un asistent. Dar un asistent care a invatat de la Rijkaard, care a invatat de la Cruyff. Pricepi? Faci legatura sau trebuie sa desenez?

Omule, Van Gaal a reusit la Ajax deoarece a crescut acea echipa in spiritul locului...drept dovada acelasi Van Gaal a adus tot Ajaxul la Barca si s-a facut de ras...jucatorii n-au mai dat totul pentru Barca. Vezi sa nu fi trimis cumva tot Cruyff si oamenii pe luna, zau...

Da, a dat-o-n bara, exact din motivul pe care l-ai zis tu. Jucatorii nu erau de-ai locului, aveau alte idei in cap. A durat ceva pana cand lucrurile s-au pus la punct. A durat pana in 2003, cand a venit Rijkaard la echipa si a inceput dominarea Barcelonei. Cat a fost? O perioada de 5-6 ani in care s-au pus la punct niste treburi ce vor asigura ca barca va domina fotbalul mondial foarte multa vreme de acum inainte? Eu cred ca nu a fost o perioada asa de lunga, date fiind rezultatele.

Si ca fapt divers, Cruyff e al Ajaxului, nu al Barcelonei.

De aia e Cruyff selectionerul Cataluniei, pentru ca nu e al Barcelonei :))

Tu, marele cunoscator al fotbalului mondial, ar fi trebuit sa stii asta.

David

Messi e crescut de Barca. S-a inteles gresit. Ma refeream la jucatori cumparati.

Guardiola a fost poate mai constant, Redondo a fost chinuit ani buni de accidentari

Ca Guardiola nu a avut multe accidentari care l-au impiedicat sa participe la cateva turnee finale. Esti, intr-adevar, un foarte bun cunoscator al fotbalului.

Cine n-a avut nevoie de el? Un antrenor fixist care a fost criticat de toata tara?

Mi-aduc aminte ca au regretat bine de tot madrilenii despartirea de acel antrenor fixist.

Si e si el in dream teamul Realului, echipa peste Barca atunci

A avut noroc ca a prins Barca in perioada constructiei actualei echipe.

stockton08.09.2011 09:25

David...o sa vina ala acum sa zica ca Messi e al lor...deci nu ar fi.

Mourinho e mare pentru ca a luat CL cu FC Porto, in conditiile in care erau in competitie toti granzii campionatelor mari. Rehhagel e mare ca a reusit lucruri fenomenale cu echipe mici....Clough e un geniu din acelasi motiv...a promovat doua echipe mici si cu ambele a luat titlul..cu una a ajuns apoi in semifinala CCE, cu alta a luat CCE de doua ori la rand! Astia sunt geniile, nu unul care a facut performanta oarecum cu echipe foarte mari si unde totul e mult mai usor....

Drogul nu e dopaj...alta mancare de peste. Maradona e mai mare decat Messi (pe langa CM adusa) deoarece a reusit lucruri fantastice la o echipa medie ca Napoli, nu la Milan sau Juventus...

Vorbesti de mizerie in fotbal? Pai Barca a fost ajutata flagrant de arbitrii amice si-n 2006, si-n 2009 si-n 2011 cand a luat CL...Spania idem in 2010...asta nu-nseamna ca nu erau oricum cele mai bune....fa distinctie intre probleme si daca esti fan Barca abtine-te sa critici pe altii privind arbitrajele....nu de alta, dar macane.

Daniel-Ionut08.09.2011 09:30
Mie sincer imi ies cel putin 4 jucatori straini la Barca, fara sa ma gandesc prea mult.

Corect, si daca stam sa aruncam o privire peste echipa Barcelonei din Supercupa Europei, o sa vedem asa: Alves, Messi, Mascherano, Keita, Adriano, Abidal, intrati din primul minut, plus Alexis Sanchez care a intrat pe parcurs.

Deci 6 straini din 11, plus inca o rezerva intrata pe parcurs.

stockton08.09.2011 09:34

Alta gafa de proportii...cand a antrenat Adita mancate-ar tata Daniel Passarella pe Real Madrid? Ca de el vorbeam...

Alexandru H.08.09.2011 09:35

+ Keita, Affelay, Sanchez, Adriano, Maxwell ca sa nu-i pun la socoteala si pe juniorii straini de la Barcelona B.

Adrian08.09.2011 09:36
Vorbesti de mizerie in fotbal? Pai Barca a fost ajutata flagrant de arbitrii amice si-n 2006, si-n 2009 si-n 2011 cand a luat CL...Spania idem in 2010...asta nu-nseamna ca nu erau oricum cele mai bune....fa distinctie intre probleme si daca esti fan Barca abtine-te sa critici pe altii privind arbitrajele....nu de alta, dar macane.

Cred ca ti-a dat Daniel-Ionut un Thanks pentru aberatiile astea.

Auzi, da' de ce nu ne zici cum l-au ajutat arbitrii pe Mourinho sa ia CL cu Inter?

Echipa Barcei care a luat CL in sezonul trecut:

Valdes - Alves, Mascherano, Pique, Abidal - Xavi, Busquets, Iniesta - Messi, Villa, Pedro

7 oameni din 11 sunt crescuti la Barca.

Daca nu era accidentat Puyol, erau 8.

Cam nasol pentru fanii realului, adica fanii perioadelor de transferuri.

Redondo

Ma refeream la Del Bosque, ca el l-a vandut la Milan pe nimic pe cel mai bun jucator din CL :))

p.s.

Daca facem o paralela cu Ajax-ul de azi vedem asa:

Vermeer - Van Der Wiel, Vertonghen, Alderweireld, Anita - De Jong, Janssen, Eriksen - Sulejmani, Sigthorsson, Boerrighter

8 din 11 oameni sunt crescuti la Ajax.

Mai puneti aici inca 2, Ebecilio si Boilesen, jucatori la fel de importanti dar care nu prind primul 11, si veti vedea asemanarea cu Barca.

stockton08.09.2011 09:42

2006...semifinala cu Milan, gol Sheva anulat eronat...gol care ducea dubla in prelungiri.

2009...momentul Stamford Bridge...japca pe fata

2011...cu Arsenal la 2-3 la general cand mai erau 35 de minute Van Persie e eliminat eronat.

contra Realului au fost 3 meciuri diferite in ultima vreme in care C Ronaldo a avut 11m si nu s-a acordat

Supercupa de acum...penalty clar pentru Porto la 1-0 in min. 76 neacordat.

Sunt multe, stai calm....la Bojan atunci nu se poate stabili clar din reluari daca ala pune sau nu mana pe minge...ceea ce este evident e ca Sergiu simuleaza si Inter joaca tot meciul in 10.

Pai asta e fratioare ca nu Del Bosque l-a vandut, ci Perez peste capul antrenorului...daca nu cunosti, taci!

Daniel-Ionut08.09.2011 09:47
Cred ca ti-a dat Daniel-Ionut un Thanks pentru aberatiile astea.

Auzi, da' de ce nu ne zici cum l-au ajutat arbitrii pe Mourinho sa ia CL cu Inter?

Echipa Barcei care a luat CL in sezonul trecut:

Valdes - Alves, Mascherano, Pique, Abidal - Xavi, Busquets, Iniesta - Messi, Villa, Pedro

7 oameni din 11 sunt crescuti la Barca.

Daca nu era accidentat Puyol, erau 8.

Cam nasol pentru fanii realului, adica fanii perioadelor de transferuri.

Cu ce l-au ajutat arbitrii pe Mourinho sa castige Liga cu Inter? Ca a facut o tactica excelenta in returul de pe Camp Nou si marea Barcelona nu a putut sa mai faca nimic?

De Barcelona ce sa mai zicem daca... protejati de arbirii pentru ca sunt cei mai buni, la orice atingere fault, sa nu se juleasca printii. Ei au voie sa il faca pe Marcelo maimuta. Ei au voie sa simuleze cu nerusinare.

Si ce sa mai zicem de returul cu Chelsea daca tot zici ca Mourinho a fost ajutat la Inter. Minutul 95, Ballack cere lovitura de la 11 metri pentru hent, arbitrul nu dicteaza nimic, Barcelona este in finala.

Cat despre Real, pana una alta Barcelona mai are de tras cu Cruyff, Guardiola, si cu cine mai vrei tu ca sa ajunga Realul la numarul de performante, si sa punem aici numarul CL, pentru ca asta se castiga cel mai greu.

Adrian08.09.2011 09:50

Clar, asa e. Iti mai da Daniel Ionut inca un Thanks :D

Dupa cum am mai zis, frustrare mare, mon cher.

contra Realului au fost 3 meciuri diferite in ultima vreme in care C Ronaldo a avut 11m si nu s-a acordat

Esti sigur ca la 5-0 ala nu ar fi meritat Ronaldo mai multe penaltyuri?

Mie oricum mi-a placut cel mai mult ultimul meci dintre cele doua, cand Mourinho i-a bagat degetele in ochi lui Tito Vilanova. Un gentleman adevarat, un campion si un super caracter. Doar invingatorii adevarati se comporta ca el :))

Cat despre Real, pana una alta Barcelona mai are de tras cu Cruyff, Guardiola, si cu cine mai vrei tu ca sa ajunga Realul la numarul de performante, si sa punem aici numarul CL, pentru ca asta se castiga cel mai greu.

Stai calm Daniele ca vin si alea. Trebuie doar sa ai rabdare. Academia functioneaza, scoate jucatori. Guardiola e tanar, are o echipa tanara, inca 10 ani nu are probleme.

Alexandru H.08.09.2011 09:51

Ca om obsedat de Barcelona, e stupid sa spui ca Guardiola a fost mai bun decat Redondo. Guardiola e un soi de Giggs, tipul de jucator constant pe care te bazezi intotdeauna insa niciodata cel mai bun om al echipei. Redondo a avut o cariera de varf mai scurta insa mult mai spectaculoasa. Timp de 2 ani a fost clar cel mai bun mijlocas defensiv al lumii iar accidentarea a survenit exact in momentul sau de apogeu. Nu sunt de acord cu stockton, insa, in privinta logicii Realului de a-si vinde una din vedetele echipei. Perez pur si simplu nu dadea doi bani pe acel post: a scapat de Redondo, aflat intr-o perioada geniala de forma, si l-a cumparat pe Makelele la un pret de nimic, platindu-i "peanuts" (vorba americanului) pentru a scapa de el trei ani mai tarziu.

stockton08.09.2011 09:51

Iniesta si Messi simuleaza frecvent...se stie asta. Numai in prelungirile finalei mondiale in repriza a doua Iniesta a scos doua lovituri libere din afara careului prin simulari.

Referitor la fenomenalii catalani...si pe Alves al lor l-au facut "maimuta".

Alexandru...Perez a castigat alegerile in 2000 pentru ca l-a promis pe Figo...altfel avea sanse mici in fata lui Sanz care ii era superior in ceea ce priveste fotbalul si care adusese doua CL in ultimii 3 ani. Perez n-a mai spus insa ca-l vinde pe Redondo decat atunci cand castigase deja...eu eram la Madrid atunci intr-o excursie si am vazut cum fanii protestau la stadion din cauza asta. Redondo avea totusi 31 de ani atunci.

Adrian08.09.2011 09:57
Iniesta si Messi simuleaza frecvent...se stie asta.

Se stie!

Ca la manele suntem aici.

E vreo statistica undeva?

E ceva oficial? Sa stim si noi, daca se stie. Ca vad ca doar fanii realului stiu astea.

Aici se vede bine cum simuleaza Messi:

Daniel-Ionut08.09.2011 09:58
Stai calm Daniele ca vin si alea. Trebuie doar sa ai rabdare. Academia functioneaza, scoate jucatori. Guardiola e tanar, are o echipa tanara, inca 10 ani nu are probleme.

Si tu chiar crezi ca performantele se vor tine lant? Posibil in Primera, care este un campionat slab, slab rau de tot, in care conteaza doar Real si Barcelona, una castiga cu 6-0 iar cealalta cu 5-0 cu o echipa calificata in grupele ligii. Iar Realul o sa conteze din ce in ce mai mult, deoarece relatiile de joc au inceput sa apara, cred ca ai vazut si tu in dubla din supercupa.

Alexandru H.08.09.2011 09:59

Daniele, stockton, uite ce facea Ballack in meciul ala de legenda, "furat" de catalani:

nm0m02.jpg

Da, hent in careu exact in minutul 5 al meciului. S-a dat penalty? Ooops, nu. Asta cum se mai numeste? :hump:

Eu zic sa incetati cu aberatiile si cu viziunile anti-catalane. Ala nu a fost hent, celalalt a fost hent, nici voi nu mai stiti ce sa inventati ca sa justificati presupusa conspiratie pro-Barcelona. Vedeti-va de fan-clubul "Cristiano Ronaldo"!

stockton08.09.2011 09:59

Stai sa se stinga Messi si sa mai vezi atunci performante cu Sergica si Petrica....

Da Alexandru, un 11 m si pentru aia...pentru ceilalti au fost 3 in pastele masii. Poti sa vorbesti de multe alte momente dar da-o jos cu meciul ala ca nu tine...e istoric deja. Ideea e ca tu nu poti nega ajutoarele primite flagrant de Barcelona. asta nu inseamna ca n-ar fi cea mai buna si chiar nu doream sa duc discutia acolo...era un raspuns la conu' Adita de la 2 care acuza de arbitraje favorabile echipele italiene in anii 90.

Alexandru H.08.09.2011 10:02
Stai sa se stinga Messi si sa mai vezi atunci performante cu Sergica si Petrica....

Da Alexandru, un 11 m si pentru aia...pentru ceilalti au fost 3 in pastele masii.

Plus o eliminare nejustificata la Abidal. Deci avem deja 2 greseli in favoarea lui Chelsea si 3 in favoarea Barcelonei. Imi pare rau, dar o asemenea statistica nu are nicio treaba cu "furtul" pe fata inventat de voi. Da, arbitrajul a fost FOARTE slab dar in niciun caz nu a fost centrat pe avantajarea Barcelonei. Altfel, ai fi vazut 1-0 in favoarea catalanilor din acel minut 5, dupa un penalty.

Adrian08.09.2011 10:04

Daniel Ionut

Am vazut in dubla din Supercupa o echipa a Barcei care a batut fara sa se oboseasca prea mult. Aia am vazut eu.

Iar astea cu "Spania - campionat slab" si "Realul o sa conteze tot mai mult", astea sunt wishfull thinking. La fel cum e si

Nu stiu de ce, dar am impresia ca Cristiano Ronaldo se va retrage inainte sa se stinga Messi.Sa-l vezi atunci pe redondo cum isi da lame :))

Va rog sa cititi acest articol:

http://soccernet.espn.go.com/columns/story...-legacy?cc=5739

Mai jos pun doar o parte din el:

Venables recognises that Cruyff's return was the catalyst for the future explosions of talent at Camp Nou and has no doubt that Guardiola's first-hand experience of La Masia in his playing days is responsible for the emphasis he now places on giving homegrown youngsters a chance as a coach.

"It was when Johan Cruyff came along that things really picked up - he had been at the club before, he had lived in the area and of course he was very successful," Venables explains. "He instilled an academy system that was already prevalent in the Netherlands, a country that has a rich tradition of producing excellent young players through a great learning process.

"Guardiola came through that system himself and he is very aware of the history. He is a teacher and a result-getter. Aside from [Zlatan] Ibrahimovic and [David] Villa, he doesn't subscribe to the fast, buy-the-player now approach. He's got the conveyor-belt system that brings through players who all know and understand the game from a very young age and that means he is happy to throw them straight into the first team. The message is, 'if you work hard enough, you will get opportunities'.

Daca si Venables e un nimeni si nu stie fotbal cat redondo...

stockton08.09.2011 10:07

Plus faptul ca Malouda scapa singur si e oprit eronat cu off-side, plus ca la un 11m Abidal trebuia si eliminat etc etc...hai sa fim seriosi...imi vorbesti de eliminarea aia nejustificata dar taci cand e vorba de simularea lui Sergica cu Inter care a dus la eliminare....acolo vorbesti doar de acel presupus gol al lui Bojan si atat.

Adita....eu parca am vazut un 11m clar pentru Real al Madrid la 2-2, nu? Si parca am vazut cum Barca a avut noroc cu caru'...

Alexandru H.08.09.2011 10:12

Busquets e un caz mai special, e un rege al simularilor. Daca as fi arbitru, nu as fluiera nicio cadere de-a lui, doar ca sa fiu sigur. Aici nu laud arbitrajele, ca sa fie clar, spun doar ca aceasta conspiratie inventata de voi pentru a justifica esecurile echipelor diferite cu care tineti in fiecare dimineata nu are nicio legatura cu realitatea. Si folosesc nu numai contraexemplele de arbitraje nefavorabile, dar arat faptul ca in 2009/2010, Barca putea sa primeasca la finalul semifinalei cu Inter un gol perfect valabil, suficient pentru a ajunge in finala si care nu ar fi suscitat niciun protest, si nu l-a primit. Daca era o conspiratie, in care arbitrii inventeaza goluri si faulturi, era mult mai simplu sa se fluiere pentru validarea unui gol valabil...

Bine, vorba lui Daniel, Inter a jucat fotbal in acea semifinala (not) si merita sa mearga mai departe...

stockton08.09.2011 10:14

Si ce asta e scuza? Ca e Sergica mai special, nu? N-are legatura cu subiectul...mai mult Barcelona nu are nimic in comun cu fair-playul.

Da, Inter a meritat clar atunci sa joace finala.

Vlad Bogdan08.09.2011 10:14
Daniele, stockton, uite ce facea Ballack in meciul ala de legenda, "furat" de catalani:

nm0m02.jpg

Da, hent in careu exact in minutul 5 al meciului. S-a dat penalty? Ooops, nu. Asta cum se mai numeste? :hump:

Eu zic sa incetati cu aberatiile si cu viziunile anti-catalane. Ala nu a fost hent, celalalt a fost hent, nici voi nu mai stiti ce sa inventati ca sa justificati presupusa conspiratie pro-Barcelona. Vedeti-va de fan-clubul "Cristiano Ronaldo"!

Da, intr-adevar, 1 penalty pt Varza la Ballack + alte 5 penalty-uri pentru Chelsea cat se poate de clare.

Nu mai manca c*cat, stim cu totii ca in meciul ala Chelsea a fost furata ca in codru!

Adrian08.09.2011 10:28

Eram sigur ca domnul redondo se face ca nu vede acest articol:

Venables recognises that Cruyff's return was the catalyst for the future explosions of talent at Camp Nou and has no doubt that Guardiola's first-hand experience of La Masia in his playing days is responsible for the emphasis he now places on giving homegrown youngsters a chance as a coach.

"It was when Johan Cruyff came along that things really picked up - he had been at the club before, he had lived in the area and of course he was very successful," Venables explains. "He instilled an academy system that was already prevalent in the Netherlands, a country that has a rich tradition of producing excellent young players through a great learning process.

"Guardiola came through that system himself and he is very aware of the history. He is a teacher and a result-getter. Aside from [Zlatan] Ibrahimovic and [David] Villa, he doesn't subscribe to the fast, buy-the-player now approach. He's got the conveyor-belt system that brings through players who all know and understand the game from a very young age and that means he is happy to throw them straight into the first team. The message is, 'if you work hard enough, you will get opportunities'.

L-am pus iar, ca-s al dracului.

Redondo, daca nu cunosti limba engleza, foloseste cu incredere un Google Translate si apoi spune-ne despre cine zice Venables ca a facut academia asta frumoasa a Barcelonei.

«15678917»