Din cate stiu eu, Marius Constantin a fost STELIST insa, odata ajuns in ghiulesti, s-a transformat si el in tigan. ![]()
Din cate stiu eu, Marius Constantin a fost STELIST insa, odata ajuns in ghiulesti, s-a transformat si el in tigan. ![]()
Vorbesti serios??? ![]()
Gigi va aduce decat jucatori gratiss liberi de contract ca de obicei numai petarde nu va investi nimic este criza asa a fost mereu
Cine e ma fundasul spaniol de la Liverpool cu care negociaza Steaua? ![]()
iar credeti toate minciunile spuse in presa si la TV chiiar daca ar fi adevarat ce jucator iti vine de la Liverpool pe 120 de mi salariu
)))
Da nici nu are Liverpool fundasi spanioli in lot ![]()
A jucat la Liverpool. Am gasit vreo 3 nume pe net : Antonio Barragán (Valladolid), Josemi (Mallorca) si Mikel San José (Athletic Bilbao)
Clar, il ia pe Arbeloa de la Real Madrid
Mda.Insua sau Roberto Carlos sau Glen Johnson , ca parca si asta e spaniol.
Cine e ma fundasul spaniol de la Liverpool cu care negociaza Steaua?![]()
E vorba de Godwin Antwi, un ganez cu cetatenie spaniola. Probabil cu un bunic mort in vreo mina din Spania pentru a putea fi comunitar. Are 21 de ani si nu a jucat nici un minut pentru Liverpool, a fost mai mereu imprumutat in ligile inferioare engleze...
Deci spaniol negru... ![]()
Vorbesti serios???![]()
Vorbesc foarte serios. Informatia o am de la niste tovarasi care au participat la o petrecere unde se afla si Marius Constantin. Stii cum e: oamenii la betie sunt mai sinceri! ![]()
Atunci sa vina!
Dar nu-l vrea ciobanul! ![]()
Atunci sa vina!Dar nu-l vrea ciobanul!
![]()
Acum o dati la intors? ![]()
marele transfer sburlea la Steaua a picat:)))
ca deobicei...![]()
Pai daca umbla cu fete... lu' Gheorghe ii place doar cu baietei ![]()
stati linistiti.
Stoichita sa fie multumit daca ramane cu lotul actual. Ce jucatori sa vina?
Da' chiar, Armenteros ce mai face?
Acum o dati la intors?![]()
Nu cunosteam amanuntul acela. ![]()
Acum o dati la intors?![]()
Eu nu vreau nici acum sa vina Constantin la Steaua... ![]()
Deocamdata nu stie nimeni, dar o sa aflam in iarna asta...
Si o sa mai aflam si de Camus cate ceva...
Probabil cel mai important transfer al Stelei in aceasta iarna va fi EMEGHARA!
stati linistiti.
Stoichita sa fie multumit daca ramane cu lotul actual. Ce jucatori sa vina?
Deocamdata nu stie nimeni, dar o sa aflam in iarna asta...Si o sa mai aflam si de Camus cate ceva...
Of, of, ce oameni rai care nu-l respecta ei pe nenea Jiji, dupa ne-a dus pe culmile gloriei europene. Armenteros si Camus sunt doua zdreeente si hahalereee care nu are loc de Banel la Steaua !
lasa ma ca a dat Banel o pasa geniala ieri. A calculat ca portarul ala e dobitoc si ca trece mingea pe sub mainile lui, astfel i-a pus pasa pe picior lui Kapetanos cu poarta goala...
On: nu imi doresc niciun transfer la Steaua.
Nu putem discuta despre transferuri.Cel putin nu despre jucatorii care ne trebuie,ci doar despre cine trebuie sa plece:Jiji (+rudele din club),Argaseala si marele "lippi".Dintre jucatori l-as vrea out pe Banel.
DECI PENTRU CEI CARE VOR TRANSFERURI MAI AVETI DE ASTEPTAT Gigi Becali: "Transferurile Stelei sînt Tănase și Emeghara! Cu ei luăm titlul"
Primul transfer care se va vedea la Steaua in primăvară va fi Cristi Tănase, pînă acum nu a arătat nimic. Abia din retur o să vadă lumea cine e Cristi Tănase. Steaua poate cîștiga campionatul cu actualul lot. Tănase și Emeghara mă interesează cel mai mult. Și Emeghara mi-a demonstrat aseară că n-are nevoie de acomodare", a spus Gigi Becali la GSP TV