FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Timisoara - Steaua 0-1 (0-0)

«14567»
KERATOCONUS01.11.2009 21:59

Stoichita are geaca precum a lui Cesare Prandelli.  :bananadance:

David_Steaua200701.11.2009 22:03

Meci de kkat in prima repriza,frumusel in a doua!!

Penibila bucuria de la finalul jocului in care jucatorii nostri sareau in asa hal, incat ai fi crezul ca au castigat El,UCL,o cupa sau un camponat!!

Adica na,stiu ca suntem destul de jos, da chiar in halul asta am ajuns... :(

In fine....

Forza Steaua!!

Vinde Pleaca Mori!!

red&blue_boy01.11.2009 22:04
Stoichita o sa antreneze intr-o zi Real Madrid!

Doar pe Real Madrid???Cred ca e putin spus la ora actuala !!! :D

Cat am jucat de modest dupa mine,chit ca e Gigi incantat si nu poate intra pe posturile TV sa se laude,pe de alta parte ma bucur ca am invins la Poli,dupa atatia ani,i-am dat peste nas lui Iancu!

red&blue_boy01.11.2009 22:12

Stoichita cred ca e beat.Tot lauda publicul de la Timisoara,zici ca antreneaza Poli.Si ca Poli e la fel de iubita in tara ca Steaua...Really?

ssilviu_1901.11.2009 22:16

Tanase e fotbalist.Se vede dupa cum loveste mingea,dupa cum o controleaza.Singurul transfer bun facut de Jiji.Daca are noroc sa nu se mai accidenteze,poate ajunge departe.Mi-a placut si Dayro.Mult mai muncitor si mai bataios decat anul trecut.Oricum Timisoara n-are fata de titlu.Nu stiu sa atace.Se apara supraaglomerat si joaca pe contraatac.Vedem joi la Istanbul daca rezultatul de azi e doar un foc de paie.Vinde,pleaca,mori!

fredysteaua01.11.2009 22:21

a vazut cinva daca surdu dupa gol sa dus la galerie si a pupat stema dupa piept??

daca da are tot respectul meu in ciuda oricarui lucru

red&blue_boy01.11.2009 22:25

Da,parca asa a facut Surdu.Sau cel putin a aratat emblema cu mana.

Free_Steaua01.11.2009 22:40

Cred ca in seara asta am avut putin noroc. In mod normal trebuia sa pierdem acest meci, insa ceva s-a intamplat, jucatorii au fost foarte motivati, Dayro a alergat mult peste media sa si prin mai multa concentrare a reusit sa nu mai gafeze(asta daca reusesc sa-mi sterg din memorie faza din debutul partidei :)) ), Surdu in nota normala insa cu mai mult cap si apararea spre marea mea surprindere a fost eficienta in 80% din cazuri. Insa norocul nostru cred ca se numeste Sabau, pentru ca si-a gresit tactica pentru acest meci, Timisoara a schimbat de doua ori registrul tactic in sezonul asta si de doua ori s-au ars, din fericire cu noi si cu nemtii :D .

Stoichita a reusit sa faca o echipa din carpeli care nu putea sa inscrie decat pe contre sau greseli, Zapata a fost iar fenomenal, m-a surprins in mod placut Baciu care n-a mai complicat lucrurile si a fost foarte exact si Plesan care si-a facut treaba destul de bine. Intrarea lui Tanase a fost un lucru benefic insa ma sperie putin viteza lui de deplasare, sper ca i-a fost frica sa alerge mai mult pentru ca daca asa va alerga mereu nu este de bine(la tehnica n-am ce sa-i reprosez). Ma bucur pentru victorie insa nu ca alta data, sunt foarte triste meciurile Stelei cu oierul patron. Poate pana la urma face stop cardiac pe la P.E :D

Stryker01.11.2009 23:14

in sfarsit am avut si noi noroc dupa nu stiu cat timp ... in ciuda unui joc slab pe care l-am facut in atac am reusit sa dam un gol care ne-a asigurat o victorie mare ... cei mai buni de pe teren Zapata, pt interventiile lui care ne-au salvat inca o daya si Dayro, pt efortul depus, implicarea sa in joc si faza golului pe care a creat-o ...

intrebare, stie cineva ce s-a intamplat cu Kapetanos de nu a jucat ?

Fan FC Steaua02.11.2009 00:45
a vazut cinva daca surdu dupa gol sa dus la galerie si a pupat stema dupa piept??

Si daca pupa si Becali stema? Ce mare rahat a facut ca a pupat o stema? Si stema actuala e din era neagra (becaliera)...

Nu ma bucur ca am castigat, dar nici nu-mi pare rau ca n-am pierdut... eu imi doresc doar sa-l vad pe Becali plecat de la echipa....

Maye02.11.2009 06:42

Da, a pupat emblema.

MoWeed02.11.2009 07:21
Placerea a fost de partea mea, in gatu' mamii lor de frustrati!

Pentru cine cunoaste, il poate vedea si pe Stanici acolo, dupa ce urla p-aci ca mai bine pierdem toate meciurile... :whistle:

LE: Nu e in filmuletul asta, dar il veti vedea pe drogat dupa ce voi ajunge acasa, ca de-acilea merge aiurea upload-u'...

O fi fost sub influenta bauturilor alcoolice :bananadance:

Da' filmu'? Unde e filmu'?

Astristul02.11.2009 08:40
Si daca pupa si Becali stema? Ce mare rahat a facut ca a pupat o stema? Si stema actuala e din era neagra (becaliera)...

Nu ma bucur ca am castigat, dar nici nu-mi pare rau ca n-am pierdut... eu imi doresc doar sa-l vad pe Becali plecat de la echipa....

Stema actuala, este copia fidela si mai moderna a stemei din anii 80!

mountytoma02.11.2009 09:01

am vazut un meci superb, cu faze cursive, combinatii spectaculoase, ratari incredibile, un antrenor al Stelei foarte inspirat, si ...cand m-am trezit mi-am amintit ca Steaua lui Stoichita joaca la nimereala, asteptand parca sa plece oierul.

in afara de Zapata, mi-au placut un pic Baciu si poate Plesan, plus ambitia lui Surdu. in rest, parca erau gaini decapitate, asa se deplsau pe teren. se cunoaste mana antrenorului! iar blondul blondul ma "incanta" la fiecare meci...

singurul lucru bun este ca le-am dat peste nas timisorenilor, ca si-o luasera si ei in cap, si mai ales ma bucur ca asa nu mai pot da meciul cainilor!

pytycrys02.11.2009 09:19

Eu cred ca am facut compromis cu Poli si l`am lasat pe Banel in teren,sa jucam 10-10

Guardian02.11.2009 12:02

Parerea mea e ca Stoichita are asa un pic mai mult talent de antrenor , probabil e urmatoru dupa Dan Petrescu .

Pana la urma el i-a adus in Romania pe fratii karamian , el l-a promovat pe Ovidiu Petre s.a.m.d

Sper sa ramana cel putin pana la sfarsitul campionatului , indiferent de rezultate ; deja echipa arata mai bine

David02.11.2009 12:15

Nu stiu cum poate arata o echipa bine cand nu are rezerve demne de Liga I.Din punct de vedere tehnic,nici o echipa nu juca ceea ce se poate numi fotbal.Prea sarea minge ciudat din oricine.

Free_Steaua02.11.2009 12:41
Nu stiu cum poate arata o echipa bine cand nu are rezerve demne de Liga I.Din punct de vedere tehnic,nici o echipa nu juca ceea ce se poate numi fotbal.Prea sarea minge ciudat din oricine.

ai vazut tu jucator roman in afara de Hagi,Mutu sau Ady Ilie din care sa nu sara mingea ca din gard? Eu nu ..

mircea_1003.11.2009 06:07

inseamna ca nu vazut jucatori precum Boloni, Tudorel Stoica, Belodedici(si era fundas central), Denis Serban, etc

pytycrys03.11.2009 08:25
ai vazut tu jucator roman in afara de Hagi,Mutu sau Ady Ilie din care sa nu sara mingea ca din gard? Eu nu ..

Din atatea valori,l-ai gasit pe Mutu?

red&blue_boy03.11.2009 11:40
Din atatea valori,l-ai gasit pe Mutu?

Exact.Cand am avut jucatori ca Dobrin,Lita Dumitru,Boloni,Balaci,Tudorel Stoica etc,taman Mutu e intre cei buni.Mai lipsea sa fie nominalizat Banelinho ! ;)

Ronnie03.11.2009 12:49
Parerea mea e ca Stoichita are asa un pic mai mult talent de antrenor , probabil e urmatoru dupa Dan Petrescu .

Au inima ce-am citit...

Stoichita e ala care dupa meciul din Cupa spunea: "Nu ne intereseaza Cupa. Noi vrem Champions League, aia e competitia banoasa. Pe noi ne intereseaza doar banii din Champions League, nu Cupa."?

KERATOCONUS03.11.2009 13:59
Au inima ce-am citit...

Stoichita e ala care dupa meciul din Cupa spunea: "Nu ne intereseaza Cupa. Noi vrem Champions League, aia e competitia banoasa. Pe noi ne intereseaza doar banii din Champions League, nu Cupa."?

Probabil n-ai auzit si ultima declaratie a "marelui" Limbi. Citez din Mihai Stoichita:"Europa League e o competitie frumoasa si spectaculoasa pentru o echipa din Romania. Sunt cheltuieli mari. Incercam sa facem tot ce putem, dar campionatul ramane pe primul plan. Nu trasez eu obiectivele clubului, asta e treaba lui Gigi Becali, dar pentru mine titlul inseamna accederea in Liga Campionilor, ceea ce inseamna BANI buni, din care traiesti doua sezoane."

Sper sa nu ai probleme cu inima.

Ronnie03.11.2009 15:43

Lippi de Romania.

Astristul03.11.2009 18:28

Mai degraba pippi! :rolleyes:

«14567»