trebuia sa iei taxi ceva
in legatura cu meciul...cel mai probabil se va califica echipa gazda
mai bine continuam drumul ca prideam si eu penaltyurile. ![]()
trebuia sa iei taxi ceva
in legatura cu meciul...cel mai probabil se va califica echipa gazda
mai bine continuam drumul ca prideam si eu penaltyurile. ![]()
sa`mi bag **** in bibishkovu pwli!!!!
X(X(X(
Mda. Cum sa-l lasi pe bulgar sa execute penalty, frate?
Felicitari Bistrita??!!!
Tatarusanu e praf. Sare inainte sa traga jucatorul.
bv ba bibicule... mai mare teapa si decat toja ...
tatarusanu nush dar parca se arunca dupa seminte pe mingii...absolut niciuna n-a ghicit-o,macar pe directie n-a fost
Am primit ce meritam.Suntem o rusine de echipa. Si atunci ca vrem anul asta si Cupa. Ciobane pleaca si ia-l si pe Stoichita!!!
sincer sa fiu..puteti sa ma criticati cat vreti..mie rusine ca iubesc Steaua...
Inca un motiv sa-i dau MUlE lu` Becali.
fu*** familia mati de bulgar prost...
tatarusanu e prea tanar se arunca prea repede:|
PROSTI MA!
Becali MORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIX(!!!!!!!!!!!!!!!!
Mai sunt si obositi acum cu aek bragadiru...
Tatarusanu e praf. Sare inainte sa traga jucatorul.
de bibishkov ce zici?
de Dayro?
tocmai de Tatarusanu te iei... fara el pierdeam din prima repriza
MURIȚI TOȚI!
DAR MAI ALES: MORI Becali!
Nu se poate să ratezi atâta.
Nu se poate să fii umilit de atâtea ori.
Să vedem ce vor zice dup ce vor fi bătuți la cimișoara.
MORI, CIOBANE!
S-a rezolvat un obiectiv hihihihihihi jiiiiiijiiiiii gura matiiiiiiiiii. Joi mai pleaca inca unu si ramanem sa mai cumparam un loc de Europa League. Ce-am ajuns ce-am ajuns.....
Ce aveti cu bulgarul ma? Fc Steaua a primit ce merita, adica MUJE de la echipa de pe ultimul loc.
Totul se datoreaza ciobanului ca a bagat echipa a doua pe teren, si lui Stoichita care sta capra la Gigel si executa orice ordin.
Nu-mi pare rau deloc, dar chiar deloc! Sper sa vad numai dinastea pana pleaca Becali! Sa ne-o luam pana si de la ultimii jucatori.
Poate asa face Gigel infarct, sau ulcer la buzunar si pleaca...
tatarusanu cred ca prindea muste....un colt n-a nimerit
tot raul spre bine sa speram....cu cat nu or sa mai fie rezultate cu atat lumea se va intoarce impotriva
(ciobanului)
Tatarusanu asta n-a jucat la Bistrita? N-a ghicit nici o lovitura ![]()
Bravo Gloria!
5 penalty-uri .. și Tătărușanu nu a GHICIT .. cel puțin 1 colț .. păi ce să mai vb ...
Nu-l skoateți țap ispășitor pe Bibișkov.. a bătut bine.. a avut ghinion.. a nimerit bara.. asta e ...
Toată echipa este de vină pt eșek + desigur in frunte cu măgarul de porc impuțit și frecat in anus de către o girafă mută .. mult spurcatul jj ..
**** mea..distrusi !
VREM.... dar nu putem...
de bibishkov nu mai zic nimic...
pana sa bata penalty-ul nu l.am vazut pe teren.. ![]()
si tatarusanu ala mai e portar, bgm ****, un colt sa nu ghicesti, te arunci ca o gasca, te mai crezi si vedeta pentru ca joci la Steaua..vai de tn. Zapata e cu 3 clase peste.
cu cat nu or sa mai fie rezultate cu atat lumea se va intoarce impotriva(ciobanului)
de-acord,dar totusi,noi ce facem frate?...murim de inima de la rezultatele astea... mmm mamii lui de cioban ordinar,dar totusi e echipa pe care o sustineam cu atata drag inainte sa vina capusa... este incredibil,incredibil ce mizerie este aceasta echipa
Sunt extrem , extrem de suparat. M-am saturat de infrangeri , de fitosi pe teren si de bulgari care rateaza intentionat
Da de cioban nu zice nimeni nimic????O MWUIE sincera si din suflet nu ii dedicam??? Nu fiti rai,sincer cred ca merita....
Pai are plin frigideru deja.....numai ca posteaza lumea prea repede si nu se mai vede
sincer sa fiu..puteti sa ma criticati cat vreti..mie rusine ca iubesc Steaua...
scuza-ma, dar chiar o meriti; ai gandit-o mult inainte s-o spui?! noi il vrem pe Becali plecat dar asa prostie n-ai sa auzi despre echipa noastra.
mi-a placut tatarusanu! saracu' a fugit de minge la fiecare lovitura.
Ce aveti cu bulgarul ma? Fc Steaua a primit ce merita, adica MUJE de la echipa de pe ultimul loc.
Totul se datoreaza ciobanului ca a bagat echipa a doua pe teren, si lui Stoichita care sta capra la Gigel si executa orice ordin.
Nu-mi pare rau deloc, dar chiar deloc! Sper sa vad numai dinastea pana pleaca Becali! Sa ne-o luam pana si de la ultimii jucatori.
Poate asa face Gigel infarct, sau ulcer la buzunar si pleaca...
Și totuși, parcă tot doare. Orice aș face, tot doare.
Parcă totul e făcut dinadins. NU pot să cred, sunt inmărmurit.
Am inlmenit de prin 85, preimțeam că o bubuim la penaltiuri, o jur.
E ceva incredibil, cangrena asta, tumoarea asta malignă ne spulberă și cea mai mică speranță și năzuință.
"E ultimul moment!" vor zice mulți. Dar sunt multe ultime momente. Mai ales in Golgota asta a noastră de suporteri steliști, martiri cu cancerul ăsta de Becali.
Cred că voi spune gata . Nu are rost să mă mai uit.