Jucam cum era de asteptat,slab.Ca vrem si Cupa...Vise!Sau mai bine zis minciuni ale ciobanului.Jucam cu Bibiskov si altii care n-au mai vazut de mult prima echipa...Si cu trei fundasi.Cine naiba mai joaca azi cu trei fundasi???
Jucam cum era de asteptat,slab.Ca vrem si Cupa...Vise!Sau mai bine zis minciuni ale ciobanului.Jucam cu Bibiskov si altii care n-au mai vazut de mult prima echipa...Si cu trei fundasi.Cine naiba mai joaca azi cu trei fundasi???
nationala spaniei
Vai de capul nostru, asta nu-i echipa ci gluma proasta. Toti, absolut toti sunt pierduti in spatiu, nici unul nu stie unde-i mingea, ce are de facut, de ce incalca legea mintind ca e fotbalist ..
Se aud bine baietii nostri acolo.
.
Se aud bine baietii nostri acolo..
Asta voiam eu sa spun
dar ai fost mai rapid>![]()
meci frumos pana acum.... la ambele porti..
A intrat Grzelak...
sa vedem acum.. Dayro,Bibishkov,Grzelak,Szekely
comentatorii astia nu stiu cum sa-si mai laude marfa; meci second-hand comentat ca pe o finala de Champions League!
nationala spaniei
Bine,poate,dar eu stiam ca Spania joaca cu patru fundasi.
In repriza a doua parca ne miscam mai bine.Dar nu dam gol...
am auzit-o si p-asta la mironica: "Dayro cu un exterior delicios!"
ale,ale,ale ale alee
Daca vrei sa scapi de noi
vinde vinde pleaca mori! ![]()
am auzit-o si p-asta la mironica: "Dayro cu un exterior delicios!"
la fel de delicios ca branza lu Jiji
bibiskov e pedarda:| ... nu stiu ce cauta asta la Steaua...
daca se joaca in felul asta poate batem la careuri.. in rest.. nu stiu .. un gol norocos prin minutul 90...
Baieti,ce face Gigi ?????
cu 5 secunde intainte voriam sa zic k se lasa cu eliminari... ![]()
suje p**a!
Cum era aia ?? Suga kuk
Ce-am ajuns,sa intram cu Bistrita in prelungiri....Parca vad ca ne si elimina...
Care este frate legatura dintre Bistrita si Pro TV? Prea ii lauda cirucurile astea de comentatori. Mi-au scos "peri albi" cu gargara lor.
L.E. Ce sut are Erik. Extraordinar!!
Care este frate legatura dintre Bistrita si Pro TV? Prea ii lauda cirucurile astea de comentatori. Mi-au scos "peri albi" cu gargara lor.L.E. Ce sut are Erik. Extraordinar!!
sunt dinamovisti.
Ne luptam de la egal la egal cu echipa de pe ultimul loc al clasamentului. In asa stare a adus Becali echipa, impreuna cu antrenorul pus de el sa asculte ordinele.
Sper sa ne bata Bistrita !!!! Imi doresc asta chiar!! Fc Steaua nu merita cupa si nici sa castige dupa asa joc...
Demisia!
Afara din Ghencea!
Muje Becali, muje Stoichita, muje la toti becaliotii care il vor pe Gigi la Steaua si care sunt impotriva eliberarii echipei. !
A revenit Naomi la echipa sa dea eseuri ca la rugby. Astia fac cruce pentru Becali, in 3D. Dayro da pe sus, si Banel pe verticala terenului, din tusa-n-tusa.
PS: Penalty-uri. Ce mi-as dori sa rateze naomi si toti jucatorii preferati de Becali.
cu cimisoara o sa fim pardaf... deci sa ne luam gandu de la vreun punct in etapa de weekend
tinem totusi cu echipa asta sau o punem de-o manea aici?
hmmm, oare ne elimina Gloria Bistrita la penalty-uri?
oricum tot e o realizare fata de anii trecuti cand ne scotea rapidII sau Sportul Studentesc.
"intalnire epica" ... cat de penibili pot fi comentatorii astia...
Macar a dat gol Szekely, ii trage la mumu ciobanului. ![]()
Edit: Bubishkov chiar ii da mumu. =))