CE FACE Gigi))????
O SUGE RAUUU'
CE FACE Gigi))????
O SUGE RAUUU'
Felatie
SUGE ****
))
se fwte ca poponaru'
SA VEDEM CATI DINTRE VOI AU LOAT INTERDICTIE CU FENER SPER SI LA URMATORUL MECI SA MAI FIE CONTESTATARI
) SA MORA DE CIUDA AM AUZIT CA O SA FIE INTRAREA LIBERA:))))
sis a vedeti k sclavu de Stoichita il scoate pe Dayro si il baga pe kapetanos in loc sa il scaota pe surduX(...
mai asteptati inca nu a dat ordin..
Pacat ca nu e si Carlos in echipa actuala a Stelei ![]()
haha:)) doamne ce schimbare:)) il baga pe Banel ca fundas:))
ba gol?![]()
Gooolll naomi goooll!!
a dat naomi gol ... ce-o sa-l pupe presa-n cur acum, dar si Gigi.....
A dat Naomi gol. De necrezut
Dayro Naomi
nu cred ca merita porecla asta,
Fc Steaua-rapid 1-1....ma bucur doar ca a luat gol rapidul,daca era Bistrita in locul Fc Steaua aveam aceeasi reactie......unde m-a adus nenorocitul asta.........PLEACA!!!!
Ia sa vezi dupa meci ca cica Dayro e ultra supra hiper jucator ![]()
Sunteti atat de orbi inca nu vedeti ca Jiji de`a`lungul timpului a transformat anumiti jucatori in scuturi umane (Surdu, Ovidiu Petre, Nicolita, acum Dayro ) pentru a scapa de apostrofari.
Fc Steaua-rapid 1-1....ma bucur doar ca a luat gol rapidul,daca era Bistrita in locul Fc Steaua aveam aceeasi reactie......unde m-a adus nenorocitul asta.........PLEACA!!!!
Exact asta simt si eu,parca nu ma traim un derby ca altadata.Multumim Gigi!
Ia sa vezi dupa meci ca cica Dayro e ultra supra hiper jucator![]()
Fi sigur de asta.
Dayro Naominu cred ca merita porecla asta,
De ce nu merita?Ca seamana mult.

@SuperstaR18
Iti mai amintesti cum juca sezonul trecut?
Dar mizeria care ne-a facut-o in vara?
Acum ca nu l-a vrut nimeni, a revenit la Steaua. Pai ce, Steaua sta dupa toti anonimii din Columbia? O echipa profesionista il zbura pe asta pentru ce a facut in vara
Macar nu ne fwte CRApidul iarasi pe teren propriu.
@SuperstaR18
Acum ca nu l-a vrut nimeni, a revenit la Steaua. Pai ce, Steaua sta dupa toti anonimii din Columbia? O echipa profesionista il zbura pe asta pentru ce a facut in vara
Nu vreau sa acuz sau sa generalizez intr`un fel, dar din cate am vazut majoritatea userilor acestui site considera aceasta echipa ca "Fc Steaua" (citat). Acum nu stiu daca tu si cei cativa dinainte care au comentat au aceeasi parere. Dar mie mi se pare sincer o dovada de ipocrizie sa spui ca nu sustii Steaua pentru ca e a ciobanului, iar apoi sa dai in anumiti jucatori (sincer nici nu ma intereseaza care dintre ei ) pentru ca nu se comporta cu profesionalism. Pai stai un pic... parca am zis ca nu mai era profesionalism la club... Si plesan a plecat beat mort in atatea seri in vara asta, sau s-a batut cu Ghionea si nimeni nu il injura.
Dar pentru ca sunt cativa ziaristi spalatori de creier gen Udrea care scriu ca D. Moreno foloseste 161268321061031 de cutii de gel de par, acuma toti copiii isi permit sa ii puna porecle.
Ma ANONiMiLOR, e vina lui Dayro sau a celorlalti straini din lot ca la noi la club e mai putin profesionalism decat de la o gradinita? Ca antrenorii care au fost la Steaua cu exceptia lui Bergodi stiu mai putina tactica decat un pustan dependent de Football Manager ?
Sa va fie rusine ! Ca va lasati manipulati de presa si loviti jucatorii !
CE FACE Gigi))????
O ia la bot!!!
@SuperstaR18
Ai dreptate,asa trebuia procedat,dar nu uita ca la Steaua nu mai e de mult timp o conducere profesionista.Asa ca sa ne asteptam poate in viitor la un duet Naomi-Dayro!!!
aolo naomiiiiiiiii:|
Superstarule
Dar a cui e vina ca Dayro a zis ca se pisa pe club si dupa a venit si s-a milogit?
Lui Gigi i se potriveste mai mult porecla Naomi.
De ce? Pentru ca suge po_la!
deci daca era Stancu in loc de surdu poate scoateam cele 3 puncte...