Rezultat final , 1-0 gol Kapetanos min 71 ![]()
![]()
Rezultat final , 1-0 gol Kapetanos min 71 ![]()
![]()
Stiti ce se intampla daca iar castigam? Gigi se laudaaaa, si nu mai pleacaaa... echipa ia un avans in clasament sa ramana in primele 6, deci bani pentru Gigi din Europa League, ca Champions League nu mai pupam noi.
Eu imi doresc sa pierdem (nu e tot una cu a-ti dori sa castige rapid), si daca tot pierdem, sa nu conteze rezultatul.. si cu, cat mai multe goluri luate, cu atat se va face ciobanul de maro ...
Asta e Fc Steaua, nu FC Steaua Bucuresti. FCSB = FC Steaua lui Becali.
cum ii chema pe ala dea mancat lebedelein viena ? stie cineva?![]()
CINE SUGE ****?
degeaba fara spectatori nu o sa fie frumos,poate spargem gheata sa ii batem la noi acasa,da oricum Steaua in Ghencea nu mai joaca nimic.PLEACA DIN Ghencea CIOBANE PLEACA DIN Ghencea
Diseara se va protesta la stadion?
sunteti niste fraieri.....din cauza voastra echipa trebuie sa joace fara suporteri cele mai importante meciuri......nu mai am nimic de zis......sper sa batem.....si sper ca o sa pot si eu sa merg la un meci important in campionatul asta.....daca nu ne suspenda iar terenul din cauza voastra.......inapti..... nici eu nu il sufar pe Becali dar asta este.....oricum nu va pleca...mergeti la el acasa si dati-i in cap....dar fiti civilizati pe stadion
sunteti niste fraieri.....din cauza voastra echipa trebuie sa joace fara suporteri cele mai importante meciuri......nu mai am nimic de zis......sper sa batem.....si sper ca o sa pot si eu sa merg la un meci important in campionatul asta.....daca nu ne suspenda iar terenul din cauza voastra.......inapti..... nici eu nu il sufar pe Becali dar asta este.....oricum nu va pleca...mergeti la el acasa si dati-i in cap....dar fiti civilizati pe stadion
Maye, ti'ai facut cont multiplu? ![]()
Nu e avion dar zboara, nici liliac, e... ? ![]()
Pronostic: 2-0
CINE SUGE ****?
Gigi!!!Si e fericit!!!
Pe seara mi-e cam indiferent ce se intampla,datorita situatiei create de cioban,n-are rost sa ma mai agit.Cred totusi ca va fi un meci egal.
@ snakebyte_1 : iti uram si tie de bine ,ca si ciobanului.
Gigi!!!Si e fericit!!!Pe seara mi-e cam indiferent ce se intampla,datorita situatiei create de cioban,n-are rost sa ma mai agit.Cred totusi ca va fi un meci egal.
@ snakebyte_1 : iti uram si tie de bine ,ca si ciobanului.
hai sal ![]()
Tie ti se pare normal ca oamenii sa nu mai aiba libertate de exprimare? Iti place sa taci si sa inghiti?
Te cam contrazici. Nu poti sa fii civilizat pe stadion si sa mergi acasa la cioban sa-l pocnesti in cap. In primul rand ca nu are asa ceva, iar in al doilea rand cei care ii tin partea in razboiul asta trebuie sa priveasca dincolo de cuvinte si scandari, pentru a vedea ca civilizatia ros-albastra e tocmai ce incercam sa salvam prin indepartarea lui. Toata lumea se cramponeaza de injuraturi. Si pana la urma care ar fi alternativa la injurii ?
Ce-ar fi sa lasi tu aprecierile astea?
Continua cu jignirile si o sa mai blamezi "huliganii" doar pe blogul lui Becali
Sper sa castige Steaua... sa le dam la bot si la astia
dar mai mult imi doresc sa plece Jiji ![]()
VINDE PLEACA MORI!
----------
Pe culoarea visinie
Ne pisam la vesnicie
Si pe fanii lui rapid
Ne pisam la infinit!
cum ii chema pe ala dea mancat lebedelein viena ? stie cineva?![]()
Gigi
Au intrat piratii-n Ghencea...niste tigani spurcati!
Au intrat piratii-n Ghencea...niste tigani spurcati!
Doamneeeee cat pot sa ma oftic ca se joaca cu portile inchise ![]()
![]()
![]()
Naomi titular.
Cu Naomi titular e clar, ne asteapta o noua umilinta cu ciorile. In ultima vreme ne-au cam batut pe unde ne-au prins....
Umilinta era garantata dinainte, ca se stia ca e toja titular. Dar cu toja si naomi sigur ne-o luam bine de tot... macar sa nu dea 2 sau 3, sa ne dea 7....
Sper sa piarda Steaua ! Ca asta nu mai e Steaua mea, e Steaua lui Gigi, e Fc Steaua.
PS: Ati observat ca la fiecare meci, toja era un fel de jalon de care treceau adversarii fara probleme? Si asta cand nu atinge mingea, ca atunci cand o face, se distruge tot...
PS: Ati observat ca la fiecare meci, toja era un fel de jalon de care treceau adversarii fara probleme? Si asta cand nu atinge mingea, ca atunci cand o face, se distruge tot...
Nu..
cand vad ce jucatori joaca acuma la Steaua / Afc Becali imi pare rau ca m-am lasat de fotbal.
@Ronnie inseamna ca te uitai la alt meci. Eu am vazut ca la ORICE meci in care juca el, absolut TOTI adversarii treceau de el in cel mai usor mod posibil, doar o intorceau si toja ramanea pe loc.
Si in plus, el dupa fiecare pasa (numai pase aiurea da), sta numai pe loc, nu avanseaza dupa pasa. El intra la minge doar prin saritura in fata, sau prin apucare de tricou si ia si galben.
Sta 10 ani sa se intoarca cu fata la poarta, da numai pase la adversari, strica jocul in viteza, pierde toate mingiile pe care le obtine din greseala adversarilor, alearga ca o capra pe teren si degeaba, nu are o pozitie fixa pe teren, se baga in locurile in care ar trebui sa stea alti jucatori si le intercepteaza pasele si apoi le strica. Ce jucator e asta domne? Mai bine joc eu in curtea scolii....
hmmm, oare cum ar fi sa cada un meteorit in momentul asta sa renoveze loja lui Becali?!
Hopa, deja 0 - 1 ... inca 6 nu strica ![]()
Sa cada meteoritu' ala odata pe loja, si sa mai cada unu pe toja...