deci daca era Stancu in loc de surdu poate scoateam cele 3 puncte...
mi`se pare mie sau esti singurul de aici care chair vrea sa castigam meciu asta? ![]()
deci daca era Stancu in loc de surdu poate scoateam cele 3 puncte...
mi`se pare mie sau esti singurul de aici care chair vrea sa castigam meciu asta? ![]()
Superstarule
Dar a cui e vina ca Dayro a zis ca se pisa pe club si dupa a venit si s-a milogit?
Stai un pic. Deci:
- Ciobanul are voie sa delireze orice despre columbian
- Ziaristii cumparati au dreptul sa scrie orice viseaza noaptea despre el
- Suporterii au voie sa il fluiere
- Lacatus are dreptul sa ii distruga cariera (practic singura indicatie a lui Lacatus daca mai tii minte celebrele amicale de prin Cipru/Austria/whatever era: Dayroooooooooo baaaaaaaaaa Dayroooo baaaaa plus niste cuvinte intr`o spaniola de balta )
Iar Dayro Moreno n`are voie sa rabufneasca. El nu e om, ca tot ceilalti. Ce bine ca suntem obiectivi.
mi`se pare mie sau esti singurul de aici care chair vrea sa castigam meciu asta?![]()
vreau ... dar nu pentru ca sunt pro Jiji... asta pentru k am pus pariu cu un prieten:))... in rest poate sa ia bataie sa plece Gigi..
MORI GIBON!
Hai ca poate scoatem un egal istoric...
am urmarit foarte atent jocul lu szekely in repriza a 2a si mi-am notat tot ce a facut
deci:
Recuperari: 5
coborari in aparare: din 10 faze in care au atacat rapidistii szekely a coborat la 7
pase: 11 dintre care 8 reusite
suturi: 5 dintre care 2 pe poarta
faulturi comise: 1
faulturi obtinute: 1
in conditiile astea cum poate sa iasa ciobanu sa faca praf un jucator care din 11 pase da 8 reusite ??
am urmarit foarte atent jocul lu szekely in repriza a 2a si mi-am notat tot ce a facutdeci:
Recuperari: 5
coborari in aparare: din 10 faze in care au atacat rapidistii szekely a coborat la 7
pase: 11 dintre care 8 reusite
suturi: 5 dintre care 2 pe poarta
faulturi comise: 1
faulturi obtinute: 1
in conditiile astea cum poate sa iasa ciobanu sa faca praf un jucator care din 11 pase da 8 reusite ??
Hai sa vedem un motiv bun ... a da... PENTRU CA E SCHIZOFRENIC !
Stai un pic. Deci:- Ciobanul are voie sa delireze orice despre columbian
- Ziaristii cumparati au dreptul sa scrie orice viseaza noaptea despre el
- Suporterii au voie sa il fluiere
- Lacatus are dreptul sa ii distruga cariera (practic singura indicatie a lui Lacatus daca mai tii minte celebrele amicale de prin Cipru/Austria/whatever era: Dayroooooooooo baaaaaaaaaa Dayroooo baaaaa plus niste cuvinte intr`o spaniola de balta )
Iar Dayro Moreno n`are voie sa rabufneasca. El nu e om, ca tot ceilalti. Ce bine ca suntem obiectivi.
1.Nu ma intereseaza ce delireaza ciobanul.
2.Idem
3.Daca nu joaca nimic si pare lenes..da..au voie.
4.Ai stat pe banca langa Laca , sa auzi ce ii s triga in meciurile oficiale?aa.ai auzit ceva pe TV.
Da.Dayro Moreno are voie sa rabufneasca.Dar nu la modul la care a facut-o el.Ceea ce a facut el se numeste lipsa de profesionalism si la un club serios , jucatorul asta nu mai pupa nimic.
1.Nu ma intereseaza ce delireaza ciobanul.2.Idem
3.Daca nu joaca nimic si pare lenes..da..au voie.
4.Ai stat pe banca langa Laca , sa auzi ce ii s triga in meciurile oficiale?aa.ai auzit ceva pe TV.
Da.Dayro Moreno are voie sa rabufneasca.Dar nu la modul la care a facut-o el.Ceea ce a facut el se numeste lipsa de profesionalism si la un club serios , jucatorul asta nu mai pupa nimic.
Dar acum vine intrebarea care ne doare : De cand e Steaua anului 2oo9 o echipa profesionista ? ![]()
Dar acum vine intrebarea care ne doare : De cand e Steaua anului 2oo9 o echipa profesionista ?![]()
Aici ne intersectam puternic.
Nu e profesionista si nici nu o sa fie atata timp cat ciobanul se mai afla la conducere.
Cum niciuna din incercările mijlocașului nu a prins cadrul porții, Gigi Becali a ieșit nervos pe geamul lojei și i-a strigat lui Stoichiță: "Scoate-l, mă, pe ăla! Nu vezi că ne omoară?".
am avut mare noroc
,,,,,am jucat ca cizmele
Pacat ca n-am luat bataie.... oricum Becali a gasit un vinovat: szekely.
Am sa pun o poza in curand, dedicata lui Becali. ![]()
Mai astept pana la meciu cu Fenerbahce... am atata ura pe turci incat daca pierdem nu vreau sa mai aud de "Steaua" atata timp cat e fecalu prezent.
Suntem un mare 0
Vom ajunge sa avem derby cu Prabusirea Botosani !!!

Sper sa va placa ![]()
Sper sa fie realitate cat mai repede
E o onoare prea mare pentru el sa aiba numele scris pe o cruce....el oricum nu stie sa citeasca....asa ca mai bine sa-i punem un bolovan cum se punea in antichitate!!!!
@SuperstaR18
Daca Steaua nu mai e de mult un club profesionist, nu inseamna ca noi suporterii trebuie sa incepem sa gandim ca cei din club.
Naomi zbura daca era la un club profesionist. Sau era suspendat pana la finalul contractului daca nu vroia sa-l rezilieze. Steaua nu e jucaria lui sa joace cand vrea el
Sper sa va placa
trebuia sa fie 2009 ma nu 2010 ca nu mai am rabdare pana tunci:)))
Mai astept pana la meciu cu Fenerbahce... am atata ura pe turci incat daca pierdem nu vreau sa mai aud de "Steaua" atata timp cat e fecalu prezent.
Suntem un mare 0
Vom ajunge sa avem derby cu Prabusirea Botosani !!!
Ciobanul a reusit sa ma faca si pe mine sa nu mai traiesc un meci al Stelei asa cum o faceam pe vremuri... Lasa-i in pace pe aia de la Botosani, saracii se lupta sa ramana in Liga 2
Nu e pabusirea, e FC Botosani ![]()
![]()
Dupa meciul de aseara am ajuns lao concluzie clara: Toja si Ghionea chiar nu au ce cauta in echipa. Ceilalti mai misca ceva , dar astia 2 au ajuns jos de tot
Szekely a fost cel mai praf aseara. Fara ironie acum... Daca el este mijlocasul dreapta si numarul 7 pe care il doream atunci...
o fi jucat Szekely slab aseara, dar mai slab decat blondul, favoritul lui jijel, nu a fost nimeni. tigania din atacul Stelei a facut sa dispara acel altruism care a dat nastere atator goluri in perioada lui Bergodi. acum, daca cioara trage la poarta din orice pozitie, asa fac toti!
imi pare rau ca nu am pierdut, ca ne ajuta un pic sa scapam de hoitul de la loje, dar imi pare rau si ca nu am batut rudele blondului.
incet incet incep sa se vada roadele muncii lui Stoichita. echipa nu mai joaca nimic, a disparut solidaritatea, spiritul de echipa, altruismul. incet incet redevine echipa romaneasca a lui Olaroiu, Piturca... dupa chipul si asemanarea gibonului...
despre dayra morena doar atat: "la pasarea chioara ii face Dumnezeu cuib!"
Yep, Szekely nu a stralucit, dar a jucat bine, a incercat, a ajutat in defensiva, a incercat patrunderi, sut.. cetrari bune.
Nicoliță nu a făcut niș un penis in comparație cu Szekely.
Per total o repriză secundă relativ reușită dacă omitem faptul că echipa e condusă de un jeg.
P.S. Fan FC Steaua deja devii paranoic, folosești cuvîntul Toja mai des decît "mwie Becali" sau "Nicoliță calicul" .. Trezește-te.. sau cel puțin scutește-mă, nu intru pe acest forum să văd la fiecare post cîte o adresare către Toja.
am impresia ca szekely joaca prost pt ca i se cere prea mult in defensiva....am observat ca aseara il prindeau fazele de atac in aparare si trebuia sa sprinteze ca sa ajunga in pas cu faza...am remarcat 5-6 recuperari importante in repriza a 2a...si cand era bergodi i se cere faza defensiva dar nu in halu asta...probabil ca acum sunt si slabiciuni pe partea stanga pana revine p.Marin si emeghara...
Da,o fi jucat Szekely rau aseara,dar ceilalti ce-au facut???De exemplu celalalt mijlocas lateral,Nicolita,favoritul lui Gigi.De aia nu mi se pare prea corect sa-l acuzam doar pe Szekely,cand au fost altii poate si mai slabi ca el,cand toata echipa nu joaca mare lucru.Concluzia e ca ne prezentam slab la ora actuala,jucam doar la nimereala.