Sa vedem daca putem reinitia seria aia de articole in care se anuntau partidele stelistilor de la toate sectiile din saptamana urmatoare. Chiar daca nu erau ele foarte interesante pentru majoritatea userilor, erau acolo informatii extrem de utile.
Sa vedem daca putem reinitia seria aia de articole in care se anuntau partidele stelistilor de la toate sectiile din saptamana urmatoare. Chiar daca nu erau ele foarte interesante pentru majoritatea userilor, erau acolo informatii extrem de utile.
Mariuse chiar esti carcoas...
Ce conteaza de ce nu a fost omul pana acum la meciuri? O fi avut problemele lui, conteaza ca de acum vrea sa mearga si asta este un lucru bun.
Nu vrea nimeni "grup comando" si nici sef de galerie, el a dorit sa mearga organizat in grup cu altii care simt/gandesc ca el si daca tot se merge la meci sa si cante/sustina echipa, nu doar sa fie simplu spectator.
Spune-mi ce vezi tu jenant aici? Daca din interpretarea ta reiese jenanta actiunea nu inseamna ca asa si este.
Cat despre faptul ca nu ar trebui sa vorbim prea multe aici cred ca se exagereaza putin, dar pana la urma cine doreste poate trimite un pm si sa se discute intr-un loc mai privat, nu vad cu ce v-ar deranja treaba asta.
Daca AISS-ul isi discuta problemele in privat inseamna ca este grup de comando? Prin actiunea lui (pare ca) a atras mai multi oameni sa mearga la meciuri. Acum spune-mi tu cum este mai bine... sa se duca singur si sa isi vada de treaba lui sau acum cand vor merge mai multi in grup (sper sa duca la bun sfarsit actiunea).
Mai bine l-ai ajuta cu sfaturi ca sa nu mai fie "jenanta" actiunea nici din punctul tau de vedere.
mstef, asta ai inteles tu? ![]()
hai sa nu mai vb aici ca citesc cainii ![]()
decat sa fi ironic si sa faci offtopic (moderator fiind) nu ar fi mai bine sa iti vezi de treaba ta?
fredySteaua... daca nimeni nu te va insoti, ai ramane acasa? Daca da, atunci e aiurea. ![]()
In rest, ideea e laudabila.
am fost doar 4 insi
din cati am vorbit si tot am mers
....si chiar daca eram 2 sau 1 tot mergeam ![]()
dap am fost 4 insi si am mai recunoscut din tribune d-acolo 3 baieti de la sud...
a fost adus un grup de "TIGANI, MUNCITORI, SANTIERISTI" cum vreti sa-i spuneti care au cantat numai "Bucuresti Steaua Bucuresti", "Plecati acasa", "LA REVEDERE VA SPUNEM LA REVEDERE", "cine sare Armata ultra ee ee"
nu stiu cand va simtiti voi stiind ca acesti tigani, tarani, cetateni "incurajeaza" echipele de baschet, hochei, handball, rugby ... daca tineti macar un pic la Steaua si daca puteti, as vrea sa va rog sa veniti la meciuri !!! o sa pun si niste filmari ca sa vedeti si voi in ce stadiu a ajuns situatia...au venit cu sticle pline cu nisip sa bata...cu o toba...si au fost adusi cu 2 autocare !!
tot meciul a cantat numai cele 4 cantece mentionate mai sus...aa ba nu, mint.. 5! au cantat si "PRIVITI TABELA"
@fredy aia sunt angajatii MAPN. SUnt adusi de la unitatile din apropiere pentru a incuraja.
Mah, fredy, faptul ca sunt adusi angajati MAPN sa incurajeze este consecinta logica a lipsei fanilor.
or fii frate ! important e ca nu stiu un cantec !! si incredibil este ca ei canta "cine sare Armata LUTRA !!" daca ii intrebi ce numar a avut Lacatus nu stiu!
nu stiu cum unii pot sta indiferenti la lucrurile astea...
si tocmai dasta rog cat mai multi sa vina nu neaaparat in grupul de care vorbim aici ! sa vina invidual la meci! sa fim cat mai multi sa putem incuraja baietii calumea...nu sa lasam niste oameni platiti sa strige cand ei poate nici nu tin cu Steaua...si credeti-ma ca ei nu ajuta echipa din contra..eu am stat tot meciu langa ei si dupa 20 min incepe sa te doara capu pt ca ei canta acelas lucru !!
ba fredy .
esti prea entuziast .
fii mai cu bagare de seama .
idee excelenta .
realizare 0 .
stelutz daca tu te asteptai sa strang 100 de oameni in 1 zi jumate imi cer iertare ca nu am strans!
apreciez foarte mult sfatul tau dar nu stiu daca stii cum e sa vorbesti azi cu cineva ba mergem maine facem plm si apoi sa o dea usor la intors..domne fac nush ce, domne ma duc sa ma tund, tre sa ii gatesc ciorba lu mamaia.
uneori imi taie tot chefu' si ma scarbesc chestiile astea dar doar gandul si dorinta sa fac ceva pt Steaua mai ma tine in jocu' asta de kkt.
ma simt de tot kktu cand ma duc la un meci de baschet a lu' Steaua si aud niste tigani cum canta cine sare Armata ULTRA! si mai rau e faptul ca nu pot sa fac nimic. STII DC? PENRU CA NU AI CU CINE FRATE, D-AIA!!
adevarat...si in loc sa stati si sa faceti misto mai bine ati veni la meciuri ....ne-am strange si noi mai multi si am putea sa incurajam noi echipa ....nu sa plecam de acolo cu dureri de cap ...
astazi la 19:00 este meciul de handball !! ar fi bine sa fim cat mai multi ca sa putem sa sustinem baietii
cine doreste sa mearga??
O sa incerc sa vin si eu. Cat plm e beletul, ca iau banii poimaine si sunt in gaura
.
gratis, 0 lei
si daca e iti platesc eu
numai vino oricum vb pe mess ca am id tau
sper sa fim cat mai multi azi la handbal
ca la volei e prea de dimineata sa vina lumea....
plm...azi erau 3 meciuri...nu puteam merge la toate am ales handball pt ca este mai seara...
la meciul viitor d volei vom veni.
Weekendul asta n-am cum...dar vikendul viitor incerc sa va "onorez" cu prezenta !
maine la 5 juma hockey nu ?
unde e meciul de hokey ,poate vin si eu
PATINOARUL NAÞIONAL Mihai FLAMAROPOL
va asteptam astazi la meciul de hochei ! inca nu stiu la ce ora e dar revin..cel mai probabil al 5