FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Grup Prezent Peste Tot

«1235»
fredysteaua08.10.2009 16:42

M-am gandit sa facem un grup de oameni care sa fie prezent la toate meciurile de baschet, hochei, volei, handball. Consider ca baietii de acolo chiar merita sa facem ceva pentru ei si noi meritam sa sustinem pe cineva care se straduieste. Cine este interesat si doreste mai multe detalii imi poate da un pm cu un id de messenger.

Multumesc anticipat!

AG08.10.2009 17:03

da ma, mai aduna u, mai adun si eu, si plm ne descurcam, vdm noi ce facem

fredysteaua08.10.2009 17:07

nu frate...nu sef de brigada nu am preferinta asta...va fii doar unul care sa dea tonul..sau mai multi ... unii care sa stie multe cantece :D

rezistenta_ultras08.10.2009 17:14

fredy , sef de brigada !

fredysteaua08.10.2009 17:15

da frate asta sa fie problema? cn da tonu? il dam toti...problema e sa fim cat mai multi.

eu nu vreau sa fac "BRIGADA" eu vreau doar sa fim mai multi oameni care sa mergem la cate meciuri putem !!

Lari08.10.2009 17:19

Pai degeaba le stie ala, ca tre' sa le stiti si voi... :rolleyes:

MoWeed08.10.2009 17:38

Mah, orice idee pentru sustinerea sportivilor CSA Steaua mi se pare admirabila. Decat sa il luati la misto, mai bine ati incerca sa ii explicati omului de ce credeti voi ca greseste

fredysteaua08.10.2009 17:59

lasa-mi id pe privat Andrey

andrey_ptm_steaua08.10.2009 18:06

eu ma bag daca intr-adevar se face asa cv :steag_sah_mic:

The Game08.10.2009 18:38

E foarte buna ideea lui Fredy,decat sa vina la meciuri taranii care sunt platiti sa incurajeze echipa,mai bine sa vina niste oameni care intr-adevar iubesc Steaua din suflet,stiu o mare varietate de cantece,nu doar "Forza Steaua" si sa vina cu scandari gen "dinamu,nu-i nimic,castigati la loz in plic" cum au fost la rugby la meciul cu spurcatii.

Sustin initiativa baietilor,sper sa ne adunam cat mai multi.

fredysteaua09.10.2009 07:13

e posibil sa se amane hoheiul...nici o problema la 19:00 este handball :)

o sa spun aici diseara daca este sau nu meciul de hochei sambata/duminica...am inteles ca se amana pt luni/marti

mstef09.10.2009 07:39

Ca idee, cei din "grup" se strang inainte intr-un loc stabilit si merg impreuna la meciuri sau direct la fata locului?

Marius09.10.2009 07:52

Si pana acu, fara grup, ce v-a oprit sa mergeti la meciuri?

fredysteaua09.10.2009 08:03

@mstef. ne strangem inainte...cei care nu pot, vin direct la meci nu-i probl.

@Marius observ ca niciodata nu esti multumit si iti place sa iei lumea peste picior.

poate unii pana acum nu au stiut daca vine cineva...cum e si ce este acolo.

eu de exemplu nu stiam daca vine cineva la hochei..ce mai aflam asa dupa net. Asa fiind mai multi avem informatii mai multe si ne putem strange ca sa putem fi siguri ca mergem sa cantam pt baieti...nu sa ne ducem asa poate o fi cineva sau poate nu.

darkye09.10.2009 08:17

ma bag si eu fredy :)

mstef09.10.2009 08:18

Daca ne strangem si mergem ca grup eu sunt de acord, asta ma interesa... sa nu fie fiecare de capul lui, sa existe o oarecare organizare. Cat imi permite timpul (serviciul) eu vin, iti las PM.

r3fl3x09.10.2009 08:25

darkye vin si eu cu tine :P:steag_cruce_invers:

darkye09.10.2009 08:32

da frate ....cat mai multi :):hai_steaua:

AG09.10.2009 08:48

deja se contureaza si cred k cel mai bine este sa nu mai vorbim aici despre asta pentru ca mai exista si spurcati care mai pandesc p-aici, cine e interesat de ideea lui freddy sa ii lase id-ul pe privat , lucrurile astea nu se vorbesc pe un forum public .

asa , si offtopic.. dc fcsteaua.ro are ip de germania frate ?:))

godsaveultras09.10.2009 08:48

AG are dreptate, terminati cu discutiile astea in public!

Padrese09.10.2009 08:51

Hai sa va spun eu weekendul asta unde sa va duceti daca tot vreti sa fiti peste tot:

Vineri incepeti de la ora 4 la Floreasca, incepe Superliga de polo primul meci Steaua-Rapid, apoi dati o fuga spre sala Mihai Viteazul de langa Apaca, e etapa la baschet de la ora 17:15, Steaua contra Elba Timisoara.

Sambata incepeti de dimineata cu traseul invers, intai de la ora 11 e volei Steaua- UCluj in sala Mihai Viteazul in prima etapa a campionatului, apoi de la 12 la Floreasca meciul 2 la polo dintre Steaua si Rapid. Urmeaza si putin rugby, chiar daca nu joaca Steaua ci selectionata Bucurestiului, ea are in componenta si vreo 12 stelisti deci cred ca se merita. Ziua se termina la Chiajna la ora 7 unde e handbal si pentru ca e prima etapa cu portile deschise ar fi pacat sa o ratati.

Cam atat pentru competiile din weekend, luni si marti o sa fie hochei dar pentru asta revin eu in alt post. Hai sa ne vedem cu bine ca poate ne intalnim pe la meciurile astea si cantam impreuna.

Marius09.10.2009 09:05

da ma fredy, asa-s io, mai carcotas...

mai intai ca la meciurile Stelei te duci pentru Steaua, nu pentru ca se duc unii sau nu. Daca ai timp si vrei sa vezi echipa, poti sa fii si singur in tribune.

apoi, impresiile de tipul om care sa dea tonul la cantece imi provoaca sila. daca vrei sa canti si sa sustii Steaua nu-ti trebuie ton.

nu in ultimul rand, vazand posturile de tipul "cel mai bine este sa nu mai vorbim aici despre asta pentru ca mai exista si spurcati care mai pandesc p-aici" ma stric de ras. ori vrei sa popularizezi intentia asta, ori vrei un grup comando care sa mearga la meciuri in haine de camuflaj de teama ca spurcatii vor face interventii la... volei.

intentia de a sustine CSA-ul este fantastica si merita orice lauda, insa modul in care vad ca o puneti in practica e jenant.

P.S. daca vreti detalii despre date meciuri, locatii etc. luati legatura cu Padrese. omul merge la meciuri, nu are brigada de comando si nici nu se intreaba inainte daca mai vine cineva.

fredysteaua09.10.2009 09:15

am si facut asta ! ms de sfaturi...eu nu am zis sa numai vorbim aici...isi dau oamenii cu parerea. Este dreptul lor..

godsaveultras. daca o lom asa nu ar mai trebui sa mergem la nici un meci ca ne vaneaza nush cine...stai linistit cu astea ca nu se intampla nimic.

sa incheiem subiectul cu vanatul etc...cine vrea sa vina sa dea pm si gata !

Nu cred ca ne facem de ras doar pt ca unii spun ca sa numai vb aici sa vb in privat..

padrese ms frumos de informatii!

ultra_ss09.10.2009 09:17

vad postu lui Marius si in sfarsit cineva care le taie din elan teribilistilor astia, bravo frate ai spus totu scurt si la obiect. RESPECT.

godsaveultras09.10.2009 09:24

@ Marius

poti sa razi cat vrei dar dupa ultimile doua "episoade" ar trebui luat in calcul orice!si stii de ce sunt spurcatii asa "mari si tari" tocmai pentru ca de multe ori au fost subestimati si neluati in calcul.bafta pe mai departe in ceea ce faceti.

«1235»