xulescusus
xulescusus
buna, sunt un membru nou si vreau sa joc si eu, daca se poate contactati-ma pe Id-ul de Yahoo : sega_unlimited ... indeplinesc toate conditiile si sper sa ma contactati cat de curand!
Nu sunt sigur ca indeplinesti toate cerintele ........ ![]()
ce dorinte badboy?![]()
Taci mah ca n-a vazut nimeni =))
buna, sunt un membru nou si vreau sa joc si eu, daca se poate contactati-ma pe Id-ul de Yahoo : sega_unlimited ... indeplinesc toate conditiile si sper sa ma contactati cat de curand!
God, tu esti ? ![]()
blind1ro
se pare ca merge sa fac host,cel putin tocmai am jucat 2 meciuri ![]()
ID: fifa09ever >>> daca mai e loc si ma primiti.
Nu indeplinesti conditiile, deci nu ai nici o sansa
heruand20
Useri admisi pentru testare:
dark_da_rapper
peridrome
mrnscaln
sory_2812
heruand20
bossySteaua
razvanel_razvan28
xulescusus
blind1ro
Veti fi contactati in cel mai scurt timp - maxim 24 de ore. Eu, roby si Ronaldo ne vom ocupa de testari.
Rezultatele vor fi postate aici.
ce conditie nu indeplinesc?
- acceptam DOAR SUPORTERI STELISTI
- jocul fifa 2010 full
- conexiune buna la net, ip rootabil
- disponibilitate de timp
- id yahoo messenger
pe astea le indeplinesc cu varf si indesat.
nu-i nimic, poate sezonul urmator ma aveti in vedere
Vechimea pe forum prietene....
va ardeti in cur pe vechime, nu va sufar cand va aud cu asa vorbe,sunteti prea plini de voi,poate k omu s-a inregistrat special pentru a juca,si pt k tine cu Steaua, nu fiti labari daca mai sunt locuri libere bagati-l
@AG
Regula asta cu vechimea pe forum este facuta datorita unor personaje care nu sunt stelisti, au facut parte candva din campionatul de FIFA si acum, la fiecare inscriere, isi fac alt user doar-doar o fi acceptati.
Ideea este ca acest campionat de FIFA se dorea a fi un campionat intre userii fcsteaua, nu intre oameni inscrisi numai pentru FIFA.
Daca abia s-a inscris, de unde stiu organizatorii acestui campionat ca el tine cu Steaua?
bai fratilor eu am vechime chiar mai vechi decat unii dintre voi si vreau sa stiu dc nu m-ati inclus in lista
just.bibanu
@ MO,am inteles perfect ce mi-ai spus tu, dar nu inteleg si asta :
bai fratilor eu am vechime chiar mai vechi decat unii dintre voi si vreau sa stiu dc nu m-ati inclus in lista
@nicktziganu , mai stii sezonul acela cand luai cate 6-7 goluri ,minim
? apropos,eu inca n-am primit nici un offline,nici o cerere de adaugare in lista de la cei care testeaza. Va rog frumos,daca se poate,as dori sa nu fiu testat de Ronaldo.
Multumesc.
c conteaza asta frate tu jucai excelent tot timpu? stiu ca m-ai batut da oricum eram la promovare si parca dc nu ma primiti daia nu mai dorm noapte
@nicktziganu : era o gluma ... si eu jucam prost,oricum.Peace !
ID: fifa09ever >>> daca mai e loc si ma primiti.
vi-l recomand sa-l primiti. Are un joc f bun si frumos. A jucat si joaca pe SS.
@nicktziganu: din cate imi aduc aminte, au fost ceva probleme la ultima ta participare in campionat.
Cat despre treaba cu vechimea, mi se pare normal sa acceptam useri vechi ai forumului, cu activitate PE ALTE SECTIUNI, care doresc sa joace pentru prima data in campionat.
Campionatul li se adreseaza LOR si atat. Vorbim de campionat de fifa pe forumul FCSTEAUA, nu de discutii despre Steaua pe forumul fifa. Faceti diferenta si veti intelege. Poate situatia ar fi fost totusi alta daca nu ne confruntam - in trecut - cu multe personaje de-a dreptul diabolice, care si-au facut n-shpe mii de conturi doar pentru a juca aici. Cum e mai simplu sa fim prevazatori decat vanatori, consider ca modul de inscriere/testare de acum este cel mai potrivit.
hahaha, bubutza, nu stiam ca te gasesc si aici. multam pt pila. ![]()
Cred ca oamenii si-au facut deja divizia.
Poate ma aveti in vedere pentru sezonul urmator.
bafta all
Vesti noi de la userii abilitati
?