FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua ?!

«1343536373853»
Gandalf the White07.01.2012 10:57

Becali si Zavoranu, primii in topul aparitiilor in mass-media

Top 10 celebrități
În luna decembrie, topul primelor 10 celebrități de sex masculin din Romania după numarul de aparitii in mass-media este, la fel ca in luna precedenta dominat de personalități din lumea sportului. De această data din top a ieșit Victor Pițurcă și a intrat pe a noua poziție designerul de modă Catalin Botezatu, cu un numar de 78 de apariții. Smiley a ramas in top, insă a urcat un loc, pe poziția a cincea, cu 100 de aparitii. Faptul că a devenit imaginea parfumului Perfect Strength de la Avon și că elevul sau de la Vocea Romaniei a câștigat concursul l-au facut pe cantareț să urce in clasament.

Ciobanul, patronul echipei de fotbal Steaua București, continuă să fie prima celebritate din top, cu 515 aparitii in decembrie (mai multe decat urmatorii 4 luati la un loc). Becali a fost menționat in articole in care acesta iși exprimă sentimentele de dezamagire pe care le are referitoare la relatia dintre Daniela Crudu si Mihai Costea, unul dintre jucatorii Steaua București, in articole referitoare la transferul lui Wesley Lopes de la FC Vaslui, dar și la alte transferuri posibile, precum și in cele legate de evoluția echipei Steaua in Cupa UEFA.

Razvan Lucescu ramane in top și in decembrie, avand 164 aparitii in mass-media. El este mentionat in media ca urmare a evoluției echipei pe care o antreneaza Rapid București, in campionat și in Cupa UEFA, dar și pentru că apare in articole care anunță intențiile patronului echipei de a vinde Rapid.

Primele 10 celebrități de sex feminin din Romania provin, in principal, din lumea showbiz-ului. Oana Zavoranu ocupa in continuare, locul intai, cu 119 aparitii in mass-media in decembrie, iar articolele in care este mentionată fac referire la faptul că aceasta a apelat la serviciile unor vrajitoare. Andreea Marin, care s-a clasat pe al doilea loc in noiembrie, cu 66 de apariții, a coborat abia pe poziția a noua, cu 49 de apariții. În schimb, fosta doamnă Columbeanu, Monica Gabor, a intrat in top direct pe locul doi, numarand 97 de apariții. Imediat după aceasta se situează Daniela Crudu, cu 96 de apariții.

Luna trecuta Crudu i-a luat fața Biancai Dragușanu, care a reușit să ocupe abia locul șapte (53 apariții). Înaintea sa le gasim pe Adela Popescu, Inna și Mihaela Radulescu.

Celebrități pe coperți
Din punct de vedere al numarului de apariții de pe coperțile revistelor și ziarelor, Ciobanul ocupa la fel ca și luna trecuta primul loc, cu 37 de apariții. Însă acesta nu este urmat in top de alte personalități din lumea fotbalului autohton, ci de catre Smiley, care a aparut pe coperțile a 26 de publicații. Oana Zavoranu deține a treia poziție, cu 16 apariții. În decembrie, mai multe vedete din țară au aparut pe coperțile publicațiilor de atatea ori ca altele.

Forbes Romania
Forza Steaua!09.01.2012 10:03

dA MA si nu tot noi ii scandam numele prin 2006 cand am ajuns in semifinale in Cupa UEFA??

Forza Steaua!09.01.2012 10:08

la bicfalvi pariez ca daca ar sta Oli un an la Steaua ar ajunge peste tanase. Problema e k de cand a venit bicfalvi au fost numai niste prosti :

Hagi , care o fi fost mare fotbalist da ca antrenor e 0

Cartu ,care e mai rau ca ciobanul

Stoichita, care ne aduce jucatori din armenia

Sau levy , un prost care face 1-1 cu larnaca

Oli nu se pune ca N-A Stat nici o luna

red&blue_boy09.01.2012 10:32
dA MA si nu tot noi ii scandam numele prin 2006 cand am ajuns in semifinale in Cupa UEFA??

Zau? Esti asa sigur ca toti?

Al1nn09.01.2012 14:00

De ce sa plece?

Cosmin Matei cumparat azi de Dinamo :)

Gandalf the White12.01.2012 08:43

"Nea Imi spunea mai demult că avem cel mai bun lot, că facem transferuri bune.

Acum, din cauza faptului că l-am laudat pe Lucescu, a inceput să ne critice, să spună că s-au facut transferuri fară cap", a afirmat omul cu banii de la Steaua.

Omul cu banii de la Steaua e bolnav la cap.

"Eu cred că acum Lucescu este cel mai important roman. Nadia, Ilie Nastase au fost, dar acum nea Mircea tine steagul sus" . Vă dati seama ce transmite patronul clubului Steaua, stelistilor. Pe tigan nu-l stie nici dracu in lumea asta mare, de Nadia au auzit toti, de Ilie au auzit o gramada Țiganul e cel mai important roman la el, in Aparatorii Patriei. Auzi, "nea Mircea".

Lucescu laudat, Jenei scuipat, asta-i Steaua!

Symmy15.01.2012 14:29
ebonyc15.01.2012 18:36

Mai in detaliu:

Ciobanul: "Am fost scarbit cand am vazut că mii de romani au iesit in stradă ca să-i ia apararea unui arab"

15 ianuarie 2012 " 19:04

Twitter Facebook Email Imprimă

Foto: Razvan Pasarica / Intact Images

Isonul jignirilor la adresa romanilor atinge apogeul printr-o declaratie a lui Ciobanul. "Am fost scarbit cand am vazut că mii de romani au iesit in stradă ca să-i ia apararea unui arab impotriva presedintelui Traian Basescu. Chiar dacă ar fi gresit Basescu, n-ai voie să-i iei apararea unui arab! M-am uitat cu scarbă la televizor! Mi-e scarbă de romanii care au iesit in stradă! Arafat să se ducă la el in tara la arabi, acolo! Cum să tin cu un arab impotriva presedintelui țării mele? Să nu mai pună ministru arab in viata lor!", a spus Ciobanul la GSP TV."Ce proteste, 500 de insi? Sunt manipulari, sunt oameni din galeria Stelei care mă injurau pe mine la Peluza Sud. Sunt manevre facute de PSD. Cei care mă contestau pe mine s-au dus acum la protest. O să mă duc la Jandarmerie să le spun cine sunt!", a mai spus Ciobanul.

drvladyk15.01.2012 19:17

qed ebonyc, qed

red&blue_boy23.01.2012 20:41

"" În ultimii 9 ani, noul patron a schimbat in bine fata echipei in participarea externă si a marit considerabil bugetul, insă a pierdut monopolul trofeelor pe plan intern si a instaurat instabilitatea pe banca tehnicăSeara zilei de 23 ianuarie 2003. În sala de sedinte de la etajul 2 al tribunei oficiale a stadionului Ghencea, 79 de persoane au participat la cea mai furtunoasă Adunare Generală din istoria Stelei după ce clubul s-a rupt de Ministerul de Apararii.

Urma să se voteze transformarea clubului in societate pe actiuni, iar cel care lua peste 50 la sută prelua puterea totală de decizie. Ședinta a degenerat, Ciobanul si oamenii sai intrind intr-un conflict verbal violent cu George Constantin Paunescu si bodyguarzii acestuia.

Becali vs fratii Paunescu

S-a trecut la vot, iar rezultatul a fost: Ciobanul 51%, AFC Steaua 36%, Viorel Paunescu, fostul presedinte, 6%, Victor Piturcă 4% si Lucian Becali 3%. Din cele 79 de voturi, 74 au fost pentru ca Becali să detină pachetul majoritar, Viorel Paunescu si Viorel Cataramă s-au abtinut, iar George Constantin Paunescu si doi dintre bodyguarzii sai au fost impotriva Ședinta s-a incheiat mult după miezul noptii, iar la final Ciobanul l-a atacat violent pe George Constantin Paunescu, după care a semnat procesul verbal in calitate de patron al Stelei. Se intimpla fix acum 9 ani.

LUCRURI BUNE ÎN CEI 9 ANI CU BECALI

- Steaua a urcat aproape 100 de locuri in clasamentul coeficientilor UEFA

» 163 era locul ocupat de Steaua in topul coeficientilor UEFA in 2003, cea mai proastă pozitie in ultimii 25 de ani pentru gruparea roș-albastră

» 67 e locul ocupat de Steaua in topul coeficientilor UEFA la startul acestui sezon european

- bugetul clubului a crescut de 4-5 ori

» Capitolul la care Steaua a avut de cîștigat cu Becali patron a fost cel financiar. La finalul anilor '90, dar si in perioada 2000-2002, bugetul clubului n-a depășit 3,5-4 milioane de dolari. Cu Gigi patron, au fost sezoane, in special 2007-2008 si 2008-2009, in care bugetul a depășit chiar si 15 milioane de euro.

25 de mii de dolari a fost cea mai mare primă oferită jucatorilor Stelei, in perioada 1994-2003, pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor

150 de mii de euro a fost cea mai mare primă oferită jucatorilor Stelei, in perioada 2003-2011, pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor

- Steaua a avut performante mai bune in cupele europene

În Europa fară Becali

» 3 calificari in grupele Champions League

» zero calificari in primavara europeană

» două sezoane fară participare in Europa

În Europa cu Becali

» 3 calificari in grupele Champions League

» 4 calificari in primavara europeană

» o semifinală de Cupa UEFA (2006)

» zero sezoane fară participare in Europa

LUCRURI RELE ÎN CEI 9 ANI CU BECALI

- cinci ani fară nici un trofeu

» una dintre marile contraperformante din "mandatul" lui Becali e perioada mare pe care Steaua a parcurs-o fară să cîștige nici un trofeu. Între 2006 si 2011, Steaua lui Becali n-a adus nici un trofeu in vitrina clubului, lucru care nu s-a intimplat in precedentii 9 ani fară Gigi patron.

3 trofee interne a cîștigat Steaua in precedentii 9 ani pină să preia Becali echipa: 6 titluri, 3 Cupe ale Romaniei si 4 Supercupe ale Romaniei

4 trofee interne a cucerit Steaua cu Ciobanul patron in ultimii 9 ani: două titluri, o Cupă a Romaniei si o Supercupă a Romaniei

- instabilitate pe banca tehnică

» 5 antrenori a avut Steaua in precedentii 9 ani pină să preia Becali echipa, adică in perioada 1994-2003: Dumitru Dumitriu, Stoichiță, Ienei, Piturcă si Iovan

» 16 antrenori in 2003-2012, in cei 9 ani cu Becali patron: Piturca Zenga, Dumitriu, Protasov, Olaroiu, Hagi, Pedrazzini, Lacatus Dorinel Munteanu, Bergodi, Stoichiță, Ilie Dumitrescu, Edi Iordanescu, Cirtu, Levy si Ilie Stan

- a jignit sau si-a batut joc de fostele glorii ale clubului: Ion Alecsandrescu, Tudorel Stoica, Emeric Ienei, Liță Dumitru, Anghel Iordanescu, Ilie Dumitrescu, Gheorghe Hagi, Gabi Balint, Ladislau Boloni, Marius Lacatus Lucian Balan ""

""Gigi spunea acum 12 ani că-l interesează doar să facă performanță la Steaua, "nu să-mi fac publicitate si nici să mă duc la emisiuni sau să ies in față" În vara lui 2000, la citeva luni după ce investise primii bani la Steaua, fară să detină actiuni sau să aibă vreo functie, Ciobanul oferea primul interviu in calitate de apropiat al roș-albastrilor. Dialogul l-a avut cu Catalin Țepelin, actualul Digital Manager al Gazetei Sporturilor. Iată-l:

- Domnule Ciobanul, de ce v-ati hotarit să investiti in fotbal?

- Nea Viorel Paunescu este prietenul meu, echipa nu prea mergea bine anul trecut si se vehicula ideea să se ia niste bani imprumut de la o bancă din strainatate. Atunci am zis ca dacă tot sunt prieten si cu Piturca dau eu banii, să ajut Steaua. În plus de asta, nu prea imi convenea mie ce se intimpla in fotbalul asta romanesc. De 10 ani incoace, de la Revolutie, a facut cineva ceva? S-a spus că vine patronul cutare, investeste, face echipa dar nu s-a facut nimic! Sintem tari aici, intre noi. Steaua bate pe Dinamo, Dinamo bate pe Rapid, dar cind iesim afara zero.

- Și cum veti schimba starea asta de lucruri?

- Dacă vreti echipă adevarata o să vedeti de-acum inainte. Au plecat sute de jucatori, in loc să fie tinuti in tara să le crească valoarea. Dacă de ani de zile nu s-a facut nimic, inseamnă că oamenii din conducerile echipelor nu sunt buni sau nu vor să faca A fost mai mult fuga după publicitate a unor patroni. Pe mine nu mă interesează publicitatea, nu mă duc la emisiuni, nu ies in față. Eu vreau să fac treabă la Steaua.

- Cum veti face o echipă redutabilă in Ghencea?

- De la Steaua nu se mai pleaca Jucatorii nostri au contracte mari, aproape duble față de restul echipelor, pentru că am bagat bani.

- Este fotbalul profitabil?

- Eu stau pe o avere imensa ce pot să cîștig de la Steaua? Poate doar publicitate, dar nu acum, mai tirziu. Bine, fotbalul poate fi profitabil, dar este si un risc mare. Dacă vrei să faci ceva, risca bagă bani, două-trei milioane de dolari pe an. Nu, gata, cum a venit o oferta vinzi să-ți scoti banii. Ții jucatorii ca să faci o performanță, apoi ai si profit. Pină acum, oamenii care au intrat in fotbal au intrat pentru publicitate si cîștig imediat. Eu nu mă pricep prea tare la fotbal, dar sunt negustor bun. Cind incep o treaba stiu să-l aleg pe cel mai potrivit om. Eu i-am ales pe Paunescu si Piturca

- Sinteti sponsor al Stelei sau doar imprumutati bani clubului?

- Eu sunt finantator, nu sponsor. Sponsor inseamnă să dai cadouri, iar eu nu fac cadouri.

- Cit ati investit pină acum?

- De la inceputul anului am bagat peste două milioane de dolari. Steaua nu o să mai ducă lipsă de bani niciodata

- Ce obiective aveti?

- O să fac tot ceea ce tine de mine, de bani, astfel incit la anul Steaua să facă o chestie bună in Champions League. Și va face, pentru că Steaua va juca in Champions League, să fie clar! Nu mă gindesc la grupe, eu vreau sferturi, semifinale! Poate ziceti că sunt nebun, dar eu sunt doar optimist.

- Pe ce se bazează optimismul dumneavoastra

- Avem cea mai bună echipa cel mai bun manager si cea mai bună conducere. Și cei mai multi bani, pentru că in 6 luni Steaua a cheltuit cit au Dinamo si Rapid bugetele anuale la un loc. În vară am facut cele mai tari achizitii. Parerea mea e că nici o echipă din tară nu poate să o bată pe Steaua. Nici campionatul asta, nici vreo 25 de ani de-acum incolo.

- La cit se ridică averea dumneavoastra

- Peste 100 de milioane de dolari. Bogăția materiala combinată cu cea sufleteasca e un lucru extraordinar. De bani nu mă satur niciodata vreau mereu să avansez. Mie imi plac numai lucrurile mari. Și Steaua va fi iar mare, pentru că unde pun eu banii, pune Dumnezeu mina. '''

gsp.ro

mountytoma23.01.2012 23:11
» Capitolul la care Steaua a avut de c"știgat cu Becali patron a fost cel financiar. La finalul anilor '90, dar si in perioada 2000-2002, bugetul clubului n-a depășit 3,5-4 milioane de dolari. Cu Gigi patron, au fost sezoane, in special 2007-2008 si 2008-2009, in care bugetul a depășit chiar si 15 milioane de euro.

daca socotim bugetul clubului dupa cat de mare este gura patronului, sigur Steaua are un buget aproape la fel de mare ca si Bayern Muenchen sau Chelsea, pentru ca, sa nu uitam, in gura lui au intrat cam 11500 deodata, la meciul cu Bistrita, poate cel mai frumos meci din era behaila.

daca socotim insa bugetul clubului dupa datele oficiale, de la ministerul de finante, oare ce aflam? eu unul am aflat ca Steaua nu are datorii deloc mari.

asa ca behaila trebuie sa plece. este pur si simplu mult prea prost.

edynho01.02.2012 18:18

Tarfa de cioban a anuntat ca il da pe Geraldo la Vaslui murirar toti becaliotii , si chiar in timpul in care scriu mesajul asta l-a injurat pe unu la digisport :)) sper sa il calce tirul in timp ce isi ia ziarul din fata palatului :))

blindica04.02.2012 21:04

Sa nu uitam,Ciobanul ar trebui sa plece si pentru ca in Conducerea clubului avem oameni care :

http://www.youtube.com/watch?v=tw6UK7BK8og

Lari06.02.2012 19:26

Nu putem să ne intoarcem in timp, trebuie să avansam. Dacă e să ne intoarcem in Ghencea, trebuie să modernizam stadionul. Dar eu nu mai vreau. Ce să caut acolo, sunt prost?! Am vrut să bag 20 de milioane de euro si să modernizez stadionul pentru că eram orgolios, veneau strainii, venea Calderon, venea Real Madrid... Mi-era rusine cu Ghencea. Degeaba le aratam eu palatul să le arat că sunt mai tare decat ei, dacă Ghencea era cum era... Cand mă duceam cu ei in Ghencea vedeau scaunele alea vestejite, albite, cojite, am vrut să fac...

Nu mi-au dat atunci să fac, ca să vezi idiotii! Acum mai sunt prost să fac? Dacă am Arena Nationala de ce să bag eu cand a bagat Primaria? Oricum stadion mai frumos ca Arena Natională nu fac. Joc acolo, m-ati vazut vreodată idiot? Arena Natională este stadionul nostru, tata Orice ministru vine la Armata se rezolvă toate problemele. Nimeni nu o să vrea să distrugă Steaua, pană acum asta s-a vrut

red&blue_boy06.02.2012 19:40

Pentru toti naivii, de la Jiji fara numar ! :)

blindica17.02.2012 20:41

Trebuie sa plece pentru ca un conducator respectabil al unui club cu palmaresul Stelei nu face urmatoarele :

''Ei au avut ocazii ca le-a dat Dananae cadou. Si la gol a fost cadou de la Prepelita, in combinatie cu Brandan si Tatarusanu. Acest scor de 1-0 este bun pentru noi psihologic. Ei vor incerca sa tina de acest rezultat cu gandul ca nu le putem marca doua goluri. Putem sa-i batem si cu 3-4 la zero. Brandan nu mai este fundasul stanga care a fost, trebuie sa-si revina pentru ca s-a obisnuit cu mijlocul. Martinovici, bai tata, tot respectul pentru el! A urcat, a centrat, a facut toate nebuniile! De ce l-a bagat pe Dananae?", a spus Ciobanul la gsptv.

"In retur o sa joace Brandan cu Bourceanu la mijlocul terenului si o sa fie altceva. Bourceanu e distrugator si initiaza foarte multe atacuri, nu pierde mingea... Lui Nikolici o sa-i multumesc toata viata pentru ca ne-a calificat, dar la nivel inalt ai nevoie de atacanti care sa dea goluri. Cu Twente va fi un alt atac pentru ca Nikolici n-a contat. Tatu este fotbalist, daca avea langa el un atacant, marcam doua-trei goluri. Tanase nu va juca in centru pentru ca nu e locul lui acolo. Prepelita nu e nici el mijlocas central, va juca in dreapta de acum inainte. O greseala inseamna un an de joc, iar la mijloc trebuie jucatori care sa nu greseasca. Sa stea in banda dreapta si sa alerge pana-i vine rau" ,a adaugat Becali .

Sursa : Onlinesport.ro

greenyes17.02.2012 21:03
Trebuie sa plece pentru ca un conducator respectabil al unui club cu palmaresul Stelei nu face urmatoarele :

''Ei au avut ocazii ca le-a dat Dananae cadou. Si la gol a fost cadou de la Prepelita, in combinatie cu Brandan si Tatarusanu. Acest scor de 1-0 este bun pentru noi psihologic. Ei vor incerca sa tina de acest rezultat cu gandul ca nu le putem marca doua goluri. Putem sa-i batem si cu 3-4 la zero. Brandan nu mai este fundasul stanga care a fost, trebuie sa-si revina pentru ca s-a obisnuit cu mijlocul. Martinovici, bai tata, tot respectul pentru el! A urcat, a centrat, a facut toate nebuniile! De ce l-a bagat pe Dananae?", a spus Ciobanul la gsptv.

"In retur o sa joace Brandan cu Bourceanu la mijlocul terenului si o sa fie altceva. Bourceanu e distrugator si initiaza foarte multe atacuri, nu pierde mingea... Lui Nikolici o sa-i multumesc toata viata pentru ca ne-a calificat, dar la nivel inalt ai nevoie de atacanti care sa dea goluri. Cu Twente va fi un alt atac pentru ca Nikolici n-a contat. Tatu este fotbalist, daca avea langa el un atacant, marcam doua-trei goluri. Tanase nu va juca in centru pentru ca nu e locul lui acolo. Prepelita nu e nici el mijlocas central, va juca in dreapta de acum inainte. O greseala inseamna un an de joc, iar la mijloc trebuie jucatori care sa nu greseasca. Sa stea in banda dreapta si sa alerge pana-i vine rau" ,a adaugat Becali .

Sursa : Onlinesport.ro

Epic.

red&blue_boy20.02.2012 13:14

Inca o mostra de profesionalism, fara imixtiuni in treburile antrenorului :

" Ciobanul iși "motivează" cum nu se poate mai bine jucatorii inainte de returul cu Tewnte: Tatarusanu e amenintat cu banca de rezerve pentru că s-a simtit jignit de criticile venite după golul primit in meciul tur, iar strainii sunt anuntati că vor "zbura" in cel mai scurt timp de la Steaua.

Becali e insă bland cu Martinovic si Iliev, care "au suflet bun" si Tatu, care "are clasă de fotbalist".

"Tatarusanu e suparat pe Duckadam?! Bine, bă! Poate mă supar eu pe el si-l tin la bancă la meciul cu Twente.

Ilie Stan mi-a zis că n-ar mai vrea straini si cred că are dreptate. Sunt cei mai in figuri si câștigă si cel mai multi bani! Lasă că scapam noi de ei acum. Pe Ilie il tin.

Martinovic si Iliev s-ar putea să ramana că sunt caractere frumoase. Și Tatu e fotbalist, are clasă", a declarat Becali.

Geraldo, Brandan, Machado si Nikolic sunt strainii vizati de anuntul lui Becali. "

ebonyc20.02.2012 13:45

Santaj pentru revenirea in Ghencea

Telenovela revenirii Stelei in Ghencea continua. Dupa ce cele doua parti au ajuns la un acord, pe care Ciobanul l-a spulberat public, finantatorul ros-albastrilor isi doreste acum ca echipa sa revina in Ghencea.

Conditia pe care Becali o pune pentru a readuce Steaua in Ghencea este anularea datoriei de aproximativ 400 de mii de euro pe care instanta a hotarat ca trebuie sa o plateasca.

Pentru a anula aceasta datorie, Becali apeleaza la un santaj la adresa ministrului MApN Gabriel Oprea, pe care il anunta ca are doua saptamani sa rezolve situatia.

In caz contrar, Becali promite ca ii va distruge viata politica, folosindu-se de influenta pe care o are Voluntari.

"O sa ma intalnesc cu Gabi Oprea si o sa-i zic 'Bai Gabi, gandeste-te ca o sa candidezi la Voluntari. Daca nu-mi dai stadionul, sa nu te gandesti ca iesi senator sau deputat!' O sa-i fac numai strambe, o sa-l distrug! Daca nu-mi da stadionul in doua saptamani, sa nu se mai gandeasca la politica! Il nenorocesc!", a spus Becali.

Convins ca va avea castig de cauza, Becali se pregateste sa anunte revenirea Stelei in Ghencea.

"Daca e ministru, se da un ordin si se rezolva. O s-o rezolve, sa fiti siguri, ca doar nu e fraier sa-si piarda locul!", s-a laudat Becali.

Onlinesport

drvladyk20.02.2012 13:56

stiti ce nu inteleg eu? din toti oamenii politici balacariti, care cum necum or avea si ei ceva "greutate", nu se gaseste nimeni sa-l infunde pe maimutoiul asta?

*Alecs*20.02.2012 15:22

Pai multi politicieni cu greutate au facut cu el afaceri ilegale cu schimburi de terenuri...

Ronnie20.02.2012 15:26

Si ca politician daca esti mai destept te aliezi cu Becali, un om indragit de multa lume, decat sa fii impotriva lui. Mai ales ca mi-e greu sa cred ca e vreun stelist pur-sange pe-acolo fixat ca scopul sau sa fie salvarea Stelei.

DanStan20.02.2012 15:49

Art. 207. - (1) Constrângerea unei persoane să dea, să facă, să nu facă sau să

sufere ceva, în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine

ori pentru altul, se pedepseste cu închisoarea de la unu la 5 ani.

(2) Cu aceeasi pedeapsă se sanctionează amenintarea cu darea în vileag a unei

fapte reale sau imaginare, compromitătoare pentru persoana amenintată ori pentru

un membru de familie al acesteia, în scopul prevăzut în Alin. (1).

(3) Dacă faptele prevăzute în Alin. (1) si Alin. (2) au fost comise în scopul de a

dobândi în mod injust un folos patrimonial, pentru sine sau pentru altul, pedeapsa este

închisoarea de la 2 la 7 ani.

MoWeed20.02.2012 17:17

@DanStan

Pai doar nu e pe bune. Facea si el o "aroganta", cum face de obicei

In alta ordine de ideei, de pe onlinesport:

"Am ramas blocat! Asta e! Si ce sa fac!? A luat-o razna! De unde sa stiu ca are caracterul asta? A innebunit lumea! Nu mai este lumea sanatoasa! Cand iti dau Steaua pe mana, iti fac achizitii de milioane de euro, in loc sa taci din gura vii si spui ca nu e bine asa? S-a nenorocit, sa vedeti ce-l asteapta! Daca n-are rezultate, e pa! E obligat sa castige fiecare meci, e vai de capul lui! Nu putem sa lucram asa cu cearta! La primul meci pe care nu-l castiga, e la revedere! Pana atunci, il exploatez ", a spus Ciobanul la Digi Sport.

Becali a explicat modul in care se prezinta situatia financiara a lui Stan si a colaboratorilor sai si a dezvaluit ca antrenorul a vrut sa demisioneze inaintea meciului cu Twente.

"Eu am plecat in Vrancea cu tot cu banii pentru staff-ul tehnic. L-a sunat pe Teia si a zis ca daca nu-si vede banii, el pleaca alaturi de tot staff-ul. Eu eram in Vrancea, i-am zis sa plece!", a explicat Becali.

Seria dezvaluirilor a continuat, Becali afirmand ca i-a transmis lui Ilie Stan inca de la inceput ca va trebui sa accepte sfaturile sale.

"Bai, Ilie, tu ma cunosti pe mine, da? Stii ce fac eu la echipa, da? Poti sa antrenezi Steaua cand eu ma bag? A zis ca da, dar sa ramana intre noi! Sa zica mersi ca nici nu m-am bagat!", a povestit Becali.

Becali a subliniat ca si inaintea returului cu Twente i-a ordonat lui Stan modificarile tactice pe care sa le pregateasca.

"L-am sunat pe Stan si i-am zis ca Rusescu trebuie sa joace in atac, Brandan la centru si in dreapta sa vada ce face cu Florin Costea. El a zis ca sa vedem! Cum sa vedem, ma? N-am avut o conventie? El trebuie sa faca ce spun eu!", a tunat Becali.

Apoi, Becali a sustinut ca Ilie Stan i-a dat afara de la echipa pe toti oamenii sai apropiati: "Cine stie ce vrea sa instaureze el acolo, ce-o vrea sa faca? Mi-a dat afara toti oamenii! E multa lume nebuna pe pamantul asta! Daca mai castiga doua meciuri, vine sa ma ia la bataie. Poate provoaca un Consiliu de Administratie si vrea sa-mi ia echipa."

gio_stgloria20.02.2012 17:37

Daca in cazul lui Ilie Stan pot sa prevad ca va pleca cat de curand de la Steaua ( cel mai posibil dupa meciul cu twente), tu ciobanule cand pleci ? Ma uit la interviul asta de pe onlinesport si desi il cunoastem cu totii atat de bine tot nu-mi vine sa cred cat de senil este. A pus antrenorul sub o presiune imensa si jucatorii la fel.

"La primul meci pe care nu-l castiga, e la revedere! Pana atunci, il exploatez ". Contractele antrenorilor impreuna cu prevederile cuprinzatoare nu se supun Dreptului Muncii ?

«1343536373853»