Incredibil, ce poate sa scoata omul asta din el...
Incredibil, ce poate sa scoata omul asta din el...
A glumit si el.
"Stan m-a sunat si mi-a zis: <Bai Gigi, nu am zis eu asa ceva>. Dacă el m-a sunat, inseamnă că iși recunoaste greseala. Ce, noi stam să ne certam la televizor? Avem meci joi! Trec cu vederea declaratiile pe care le-a facut aiurea. Asta e, ne-am impacat"
A glumit si Stan.
Defapt Gigel a devenit optimist in legatura cu returul si de asta si-a schimbat declaratiile. Stati sa vedeti dupa meci in caz de necalificare, vai de jucatori si antrenor.
Abia astept glumele celor doi dupa returul cu Twente. Am inceput sa rad de pe-acum...
A glumit si el.
A glumit si Stan.
Numai glumeti la echipa asta!Bietul Lutu pare un amator pe langa astia doi...
De fapt tot staff-ul Stelei e de tot rasul,doar ca noua numa´ de ras nu ne arde...
Becali ar fi trebuit demis demult de la Steaua. Sau trebuia să se autodemită de cand a inceput să-și bată joc de fostele glorii ale clubului. Dar ca să te retragi cand gresesti flagrant, iți trebuie o faramă de bun simt iar bunul simț lipseste cu desavarsire la Ciobanul. Hagi, Lacatus Piturca Ilie Dumitrescu, Boloni au trecut prin gura spurcată a celui care, de fapt, imprumută clubul, nu investeste efectiv. Ilie Stan e deja o miză mica un soricel care poate fi strivit oricand sub talpa groasă a latifundiarului. Nici nu se compară cu numele mari care au fost facute praf in ultimii ani.
Becali e maestru in crearea tensiunilor gratuite, inutile, asa cum s-a intamplat si in ultimele zece zile. Totul putea fi evitat cu putin tact, cu putină diplomatie, dar, ca să detii aceste calități, ai nevoie si de putină educatie. Patronul Stelei a ramas cu educatia de la blana oii. Degeaba a ajuns in Parlamentul European, degeaba are bani multi (nu stiu insă câți o mai avea, pentru că nu e in stare să-și platească angajatii), degeaba se dă mare credincios. Un credincios adevarat nu-și umileste si jigneste aproapele, nu-l calcă in picioare. Prin ceea ce face zilnic la televizor, Becali iși bate joc de propria echipă si de munca unor oameni care incearcă să-și facă treaba cum stiu ei mai bine. Becali nici nu-și dă seama: de fapt, el iși bate joc si de el insusi.
E foarte posibil ca meciul cu Twente să fie ultimul pentru Stan la Steaua. Și-a primit si el lectia de umilință. Ramane de vazut doar care va fi urmatoarea victimă a lui Ciobanul. Cine va fi urmatorul cobai in experimentul nesfarsit care a devenit Steaua?
Ce ti-e si cu ziaristii astia, vad ca in articole mai au si ei ceva sange dar cand sunt la TV tac smirna , mai sa-i pupe picioarele. Daca se supara ne'a Gigi pe noi si nu mai intra in direct ?
Exact la asta ma gandeam si eu. E adevarat, frumos ce spune in articol, dar cand e in studio si intra magnificul in direct de ce nu are tupeu sa-i spuna in fata asta? Sau barem acum, sa le spuna colegilor de ziar, de trust, care se manjesc incontinuu, sa o lase mai moale cu ofrandele la adresa ciobanului...
"Nu ma duc la Nesu, am si eu o varsta... Nu mai am rabdare sa merg o ora cu masina. Pai, initial trebuia sa aterizez la 160 de kilometri de Enschede si sa platesc 2.000 de euro biletul la avion, dar ca sa nu fac acest lucru am dat 20 de mii de euro si am inchiriat un avion privat. Acum aterizez la 60 de kilometri, tata!", a explicat Becali.
"Daca vine la meci, o sa-l imbratisez pe Nesu. Cred ca i-ar prinde bine! Voi nu credeti?", a incheiat Becali.
Olandezii nu stiu ce sa mai faca sa-l ajute pe Nesu si el nu are rabdare sa mearga o ora cu masina.
Auzi la el, il imbratiseaza numai daca vine Nesu la el. Nici macar invitatie la meci nu i-a dat.
Astfel intelege clubul Steaua sa trateze un jucator care a dat ani de zile acestei echipe...
Becali a sustinut ca nu merge la Nesu pentru ca e drumul lung , dar ca poate sa vina Nesu la el pe principiul ca e mai tanar. ![]()
In final ciobanul a concluzionat : "Daca vine la meci, o sa-l imbratisez pe Nesu. Cred ca i-ar prinde bine! Voi nu credeti?"
Normal ca i-ar prinde bine vindecatorule !
Cata nesimtire poate avea...
Ma mir ca n-a zis de ce n-a venit Nesu si la meciul tur daca e asa mare stelist...
Nici sa nu te duci ba Jiji la el, ca mai mult rau o sa-i faci, te-apuci si tragi de el ca ciobanul, faci tu ceva sa te dai in stamba la presa...
Simpla lui prezenta in aceeasi incapere cu Mihaita si o sa-i provoace rau...
Nebunul :
"Gafa lui Tatarusanu, gafa lui Tatarusanu... I-am zis lui Vali Argaseala sa caute un portar de rezerva. O sa apere Stanca, iar Tatarusanu afara. O sa faca figuri si n-o sa-i convina pe banca, el este instigator. Cand esti nedrept cu Stanca si-l crezi prost nu-ti ajuta nici Dumnezeu. Tatarusanu oricum nu cred ca mai poate sa joace titular la nationala, asa ca de ce sa-l mai bag? De acum incolo o sa doarma in patul lui acasa. Stai sa gasesc portar si o sa doarma acasa! Greseala mea a fost ca i-am luat apararea si am spus ca am luat milioane. Iar el cand a venit la palat mi-a zis ca a adus milioane. Si-a luat lumea in cap! Am pierdut 1.5 milioane,asta e, dar o sa-i distrug toata viata. Am auzit ca jucatorii fac sedinte, ca nici staff-ul n-are voie sa participe. Ce naiba, si-au facut sindicat? O sa vorbesc eu cu ei!", a spus Becali la gsptv,citat de Onlinesport.ro
![]()
Ghinionul pe care Tatarusanu l-a avut la golul lui Twente nu este important. Chiar nu conteaza! Cel care este vinovat pentru situatia actuala se numeste Ciobanul. De ce?
Pentru ca Steaua este acum o echipa care nu are stadion propriu!
Pentru ca Steaua este acum o echipa care nu are baza de pregatire!
Pentru ca Steaua este acum un club cu organigrama mai mica decit cea a magazinului oficial al lui Twente!
Pentru ca Steaua sta in toanele unui patron incapabil intelectual sa o gestioneze!
Pentru ca Steaua a ajuns din cauza acestui Ciobanul sa nu mai aiba legatura cu Steaua!
Continuati voi linia pentru ca sunt convins ca mai gasim un milion de motive! Steaua din mina lui Ciobanul nu mai are nici o legatura cu ceea ce a insemnat cu adevarat Steaua!
http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/Steaua-nu-...ele-310354.html
Steaua nu se mai respectă » Brand de 5 stele la hotel de 3 stele !
Roș-albastrii sunt de ieri la Constanta, intr-un ministagiu de pregatire si au fost de acord cu oferta Farului, de a sta intr-un stabiliment modest, de doar 3 stele, unde sefii echipei nici n-au avut curajul să lase echipa să manince.
După Poiana Brasov si Antalya, Steaua face si al treilea cantonament al iernii. De această dată la Constanta, chiar lingă plaja Marii Negre. Spre deosebire insă de hotelurile in care a locuit in precedentele două stagii, Alpin la munte si Royal Holiday si Mardan Palace in Turcia, de 5 si 7 stele, acum Steaua a renuntat definitiv la confort si a acceptat un stabiliment de doar 3 stele.
Cameră de 100 de lei
Ilie Stan si elevii sai s-au cazat ieri la Flora, din Mamaia, unul dintre hotelurile de mina a doua de pe litoralul romanesc. O parte din hotel a ars in vara lui 2010, motiv pentru care a fost renovat, noua față fiind inaugurată in vara trecuta dar chiar si asa ramine un stabiliment mediocru. Pretul unei camere e cel mai bun argument: putin peste 100 de lei.
Nu există piscină interioară
Hotelul nu numai că e unul modest, dar nici nu are dotari care i-ar fi absolut necesare unei echipe de fotbal intr-un cantonament. Nu există centru SPA la Flora si nici macar o piscină interioara singura fiind cea din afara hotelului.
Vezi mai jos o Galerie FOTO
cu stelistii la
receptia Hotelului Flora
Farul a propus, Steaua a acceptat
Cum s-a ajuns la această varianta Patronul Farului, Giani Nedelcu, bun prieten cu Ilie Stan, le-a propus celor de la Steaua să joace un amical miercuri pe terenul lor central, să-și desfășoare acolo inclusiv antrenamentul de ieri si tot el le-a oferit ca variantă de cazare hotelul Flora, acceptat fară rezerve. Jucatorii insă au ramas surprinsi si dezamagiti ieri, după ce au ajuns la Constanta si au vazut unde vor locui.
Manincă in altă parte, la Melody
Tocmai pentru că hotelul in care stau arată rau, sefii si antrenorii echipei au decis să nu manince cele 3 mese zilnice acolo, ci să caute un restaurant in apropiere. Le-a sarit in ajutor unul dintre apropiatii lui Ciobanul din Constanta, care e proprietarul unui salon de nunti din Mamaia, Melody, salon care va fi deschis in fiecare zi special pentru ca fratii Costea si compania să manince.
Hotel unde se rafuiesc interlopii
Locul in care locuiesc stelistii pe Litoral e acelasi in care au avut loc mai multe evenimente dubioase in trecut. În urmă cu cîțiva ani, la hotelul Flora, două grupuri rivale de interlopi din Constanta au generat un conflict urias in care mai multe persoane s-au taiat cu sabiile si a fost nevoie de interventia "mascatilor". Printre actionarii hotelului se află primarul Constantei, Radu Mazare, si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.
Altadată stateau la 5 stele plus
Au mai fost cazuri in care Steaua a mers la Constanta, fie pentru a juca impotriva Farului, atunci cind gruparea de pe Litoral se afla in Liga 1, fie pentru meciul cu Valerenga, din 2005, din Cupa UEFA, sau pentru alte amicale. De fiecare dată a ales hoteluri de minimum 4 stele, iar de cele mai multe ori a stat la 5 stele, inclusiv la IAKI, hotelul care ii apartine lui Gică Hagi si care e unul dintre cele mai luxoase si mai scumpe de pe Litoral.
Un fost turist: "Totul e jalnic!"
Pe forumul site-ului viaromania.ro, unde turistii comentează pe marginea conditiilor de cazare la diverse hoteluri, in privinta stabilimentului in care stau stelistii, aproape toate comentariile sunt extrem de nefavorabile. Ultimul mesaj postat datează din 18 octombrie 2011, după ce hotelul a fost renovat: "Personalul se comportă cu clientii ca si cum acestia ar fi ultimii oameni de pe pamint, intr-un cuvint jalnic. În prima zi, la micul dejun am avut omletă din albusuri, care la jumatate era nefacuta si ceai deja indulcit, mentionez că am mai cerut zahar si mi-a sarit personalul in cap, cum am indraznit să mai cer si zahar. Am stat doar două nopti si nu a venit nimeni să facă curățenie cit am stat acolo. În concluzie, cazarea la acest hotel a fost jalnica iar eu nu m-aș mai duce acolo sub nici o formă! NU RECOMAND ACEST HOTEL!".
885 de euro e costul total al stagiului de la Constanta, de la hotelul Flora, cel mai ieftin la care a stat Steaua in ultimii ani
http://blogsport.gsp.ro/ioanitoaia/2012/02...%C8%99i-Steaua/
Pițurcă și Steaua
February 27th, 2012 | Blogroll, Fotbal, Fotbal intern, Steaua
Steaua a fixat pentru miercuri un amical la Constanța nu atit ca să-și masoare forțele cu Farul, cit ca să poată juca pe un teren uscat. Pare aberant ca o formație cu palmaresul cîștigatoarei CCE 1986 să n-aibă unde se pregati in condiții rezonabile, dar necazul durează de 8 luni.
În vreme ce arena din Ghencea stă degeaba, trupa lui Ilie Stan umblă cu traista-n băț, din cioc in boc! Pentru ea nu există acasă! E permanent pe drumuri, mai lungi sau mai scurte, iar această necontenită haituială ii deranjează pe fotbaliști. O spun chiar ei, ii streseaza ii obosește fizic și mental.
Mai nou, Steaua arată cu degetul catre Pițurca Îi reproșează ca adunind lotul in vederea testului cu Uruguayul, i-a scos pe roș-albaștri din complexul FRF de la Mogoșoaia, ba i-a și silit să parcurga in cautarea unui gazon acceptabil, 250 de kilometri! Unii vor spune că selecționerul a exagerat, că și-a facut numarul. Că putea gasi, cu un pic de bunavoință, o soluție care să le fi permis steliștilor să se antreneze in paralel cu tricolorii. Atit insa N-ar fi corect să-l acuzam pe Pițurcă de rea-credință din moment ce, atunci cind Steaua a fost primită la Mogoșoaia, conducatorilor acesteia li s-a pus in vedere că echipa va trebui să parasească baza la fiecare acțiune a naționalei. Așa s-a convenit și ințelegerea trebuia respectată fară comentarii.
O lume intreagă il sfatuiește pe Ciobanul să readucă Steaua in Ghencea. Vorba lui Puiu Iordanescu, să mai lase fițele și să cadă la pace cu MApN. Finanțatorul reclamă insă că ministerul vrea să-l tragă in piept cu niște datorii inventate, de aceea refuză să mai negocieze.
De remarcat că pină și Mihaiță Neșu, care a purtat tricoul Stelei timp de 6 sezoane și jumatate, i-a sugerat deunazi lui Gigi să nu mai amine reintoarcerea, ci s-o urgenteze. Cu discreția-i bine cunoscuta fostul internațional i-a atras atenția că tinerii jucatori steliști au nevoie ca de aer de un stadion propriu, adică de Ghencea.
În sfirșit, fară să-l iau iarăși in balon, știu că Becali n-ascultă de nimeni. O știu și ceilalți, asta e omul și-i greu de banuit că se va mai schimba.
Dacă n-a ascultat de Hagi și de Lacatuș, de Pițurcă insuși și de Duckadam, pare totuși posibil să plece urechea la indemnul lui Mihaiță Neșu, fie și pentru că pe acesta nu-l suspecteaza ca pe alții, de vreun interes, de vreo viclenie. N-are de ce. În cazul in care se va in-timpla așa, Steaua va ieși in cîștig. Adică și Ciobanul.
nu inteleg cum de suporta atatea umilinte jucatorii. se pare ca nu mai au nici un dram de personalitate. cu alte cuvinte, isi merita soarta...
pe de alta parte, prostii care inca sustin ca Behaila baga bani la echipa, ce mai spun de data asta? cu astfel de conditii de pregatire, Ilie Stan s-ar putea sa regrete ca a plecat de la Branesti! cred ca ii e jena sa recunoasca
http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/Steaua-a-a...lui-310394.html
Steaua a ajuns la Badea Cirtan » Roș-albastrii nu se mai pot antrena nici pe arena Farului
Oficialii Farului i-au anuntat pe stelisti că astazi nu se mai pot antrena pe terenul central pentru a nu strica gazonul! De aceea, ei au ajuns să se pregatească pe baza echipei Carioca Constanta.
Roș-albastrii au fugit la Constanta pentru a avea un teren bun pe care să se pregatească inaintea primei etape din această primavara de duminica de la Mioveni.
Chiar si asa, planurile din Bucuresti ale stelistilor nu s-au potrivit prea bine cu ale celor de la malul marii. Ieri după-amiaza după sosirea pe Litoral, stelistii au fost scosi la antrenament de Ilie Stan pe arena centrală de la stadionul Farul. Aceasta a fost prima si singura sedință de pregatire pe care roș-albastrii o vor sustine pe terenul principal. Asta pentru că oficialii constanteni le-au comunicat celor din staff-ul roș-albastrilor faptul că vor trebui să protejeze gazonul pentru partida amicală de miercuri, de la ora 11:00!
Vezi mai jos o Galerie FOTO
cu terenul echipei
Carioca Constanta!
Conducatorii "rechinilor" au venit insă si cu o propunere de compromis pentru stelisti, care astazi au programate două antrenamente. "V-am pregatit terenul secund pentru antrenamentul de dimineață, iar pentru cel de după-amiază puteti merge in Complexul Badea Cirtan, pe stadionul ITC!", le-au transmis "marinarii" stelistilor.
Le ocupă terenul celor de la Carioca Constanta ![]()
Pe terenul pe care se vor pregati stelistii se disputa de obicei, meciuri ale formatiilor de juniori din zona Constantei. În plus, mai multe echipe din ligile a treia si a patra iși dispută meciurile de pe teren propriu. Cea care a jucat cele mai multe meciuri pe acest teren este echipa din Liga a patra Carioca Constanta. "Terenul e inchiriat de mai multe formatii din zona dar e cel mai bun dintre cele cinci care sunt in complex", a comentat un oficial constantean.
Piti plinge după Constanta
Unul dintre cei mai mari fani ai terenului din Constanta este selectionerul Victor Piturca În mandatul precedent de la echipa nationala Piturcă ducea echipa natională pe Litoral pentru a disputa meciurile oficiale. "Și acum aș fi preferat Constanta, dacă aveam National Arena acolo", a declarat selectionerul.
"Terenul secund este unul foarte bun, e tavalugit si aranjat. La Constanta nu mai e zapadă demult, deci gazonul e foarte bun. La fel si pe ITC" (Marcel Lica presedinte Farul) ![]()
http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/foto-steli...nta-310773.html
Elevii antrenati de Ilie Stan s-au pregatit pe o vreme destul de rece, la Constanta ningind in această seara
Cel mai cel portret al iubitului nostru conducator:
daca era cu un topor infipt in dinti si o sabie trecandu-i prin ambele urechi, pe cuvant ca mi-l inramam!
George Becali trebuie sa plece fiindca imaginea clubului de fotbal Steaua Bucuresti este asociata cu infractionalitatea!
Va mai aduceti aminte cand acest individ fugea cu un geamantan plin de bani prin fata camerelor de luat vederi sau cand spunea ca face cadouri nu-stiu-carei echipe?
De ce face ''cadouri''?
Pentru ca acest individ a condus echipa Steaua Bucuresti pana intr-acolo incat succesul nu mai depinde doar de aceasta,trebuie sa apeleze la fel si fel de tertipuri.Putini ''o mai stiu de frica'' pe Steaua,acum Steaua joaca ''de la egal la egal'' cu CS Mioveni. De fapt,de ceva timp Steaua joaca astfel cu ultimele clasate!
NOI nu suntem de acord!
Sentinta in "Cazul Valiza" se va da pe 20 martie, la fel ca si in "Dosarul Transferurilor". Ciobanul a fost foarte dezamagit si l-a criticat pe procuror: "Am ris cind l-am auzit cum argumenteaza Ma simt copilul vitreg al Romaniei''. ( Sursa )
ESTI mult mai mult de atat!
Procurorul a propus o pedeapsă pentru Ciobanul de 4 ani pentru dare de mită şi 2 ani pentru fals în înscrisuri, cu executare, dar pedepsele nu se cumulează. De asemenea, propunerea procurorului prevede ca suma de 1.700.000 de euro să nu-i fie restituită lui Becali. ( Sursa )
George Becali trebuie sa plece fiindca imaginea clubului de fotbal Steaua Bucuresti este asociata cu infractionalitatea!
as spune, nu doar cu infractionalitatea, ci si cu prostia, adica ceea ce definea esenta clubului Rapid!
Gigi behaila la Steaua esta ca un c.a.c.a.t. asezat in varful unui tort frumos. de-aia nu se potriveste! oricat s-ar spala, oricati bani ar da pe haine, bijuterii, el ramane tot un taran prost, cu gatul ros de traista, si care are in cap un singur lucru: vidul!
Bineinteles ca nu doar cu infractionalitatea.Era doar unul din multele exemple negative.
Bineinteles ca nu doar cu infractionalitatea.Era doar unul din multele exemple negative.
clar ca nu era singurul. motivele pentru care Behaila trebuie sa plece de la Steaua sunt la fel de nenumarate ca si felurile in care as vrea sa il vad murind pe prostul pamantului :-)
unul singur imi revine mereu si mereu in gand: sa-l vad primind in direct la TV un topor infipt in gura aia spurcata cu care a otravit o natiune intreaga!