FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fc Brasov - Steaua 0 - 0

«12345»
David27.09.2009 06:33

Daca scoatem x,sau 2 merita apreciati anumiti jucatori.Avem totusi vreo 3 jucatori demni.

MoWeed27.09.2009 06:35
Mo,ce zici,ai pregatit banner-ul impotriva lui Jiji?:D

Uite-te la avatarul meu :))

Fane27.09.2009 10:15

M-au sunat cei care au ajuns deja in Brasov, sa-mi spuna ca biletele pentru noi nu se dau decat in prezenta unui reprezentant AISS care sa semneze pentru ele. WTF ?

mitica,nu te-ar mai rabda pamantu`!!!

Maye27.09.2009 10:35

Inca un meci taiat de pe lista.

M-au sunat cei care au ajuns deja in Brasov, sa-mi spuna ca biletele pentru noi nu se dau decat in prezenta unui reprezentant AISS care sa semneze pentru ele. WTF ?

mitica,nu te-ar mai rabda pamantu`!!!

Sa te vedem rece puscariasule!!!**** Liga si Dragomir!

cornisa5827.09.2009 11:48

chiar dacã e revelația sezonului de pînã acum eu cred cã îi putem învinge .

Hai Steaua !!

:steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:
El ragazzo STELIST27.09.2009 12:14

Avem un meci greu dar consider ca trebuie sa`l castigam.Nu stiu ce sa cred in privinta gibonului: sa fie oare mai bine daca ma pierde meci de meci si`am retrograda ? m-am gandit la asta da` totusi,cred ca pot exista si alte solutii de inlaturare a infectului de la conducere !

pentru ca totusi sunt STELIST inrait,imi doresc ca Steaua sa castige.As merge pe un 2-1 pentru echipa noastra

FORZA Steaua !

SEMPRE SVPERIORES ! :steag_cruce_invers:

:steag_sah_mic:

regret ca nu pot fi prezent la meci da` sper ca galeria sa arate ce`nseamna spiritul stelist fularultras si sa`l conteste neincetat pe oier !

ci0bane,LASA`NEEE !!!

Guardian27.09.2009 12:38
Sper sa pierdem si cu Brasov si cu Twente.

si uite asa scapam de cioban . Bravo !

Fan FC Steaua27.09.2009 16:11

Si eu as vrea sa ne dea brasovul vreo 3... De fapt, nu sa ne dea, sa LE dea, celor de la Fc Steaua. Mi-e si mila de acei jucatori ca au venit la echipa in timpurile astea....

Ronnie27.09.2009 16:41

Aseara a jucat si Barcelona si Real Madrid. Daca Banel a prins Digisport in camera la hotel iar marcheaza.

ros-albastru4ever27.09.2009 18:19

Doamne Dumnezeule Surdule,vai de capu meu ce ratare :|

ThEaser8827.09.2009 18:50
Doamne Dumnezeule Surdule,vai de capu meu ce ratare :|

mare dreptate ai!!!!ce ratari "Hai Steaua"

SS Lazio27.09.2009 18:52

Vor veni Becaliștii și vor face tapaj cum cã am jucat frumos, cã ghionionul - mare, recunosc asta și eu- ne-a privat de o victorie, cã suntem pe un drum ascendent, cã e antrenor mare Stoichițã, etc.

Asta e, ne lamentãm de ghinion și ne bucurãm pe ascuns de un egal cu o echipã ce s-a mai perindat prin B, condusã de un mafiot și protejatã de arbitri și relații mafiote. Ca sã nu mai zic de scârba țigãneascã de Lucescu ce se potrivea perfect în decor.

NOAPTE BUNÃ, AFC Becali! VINDE Steaua, ORDINARULE

ros-albastru4ever27.09.2009 19:01

repriza a 2-a chiar mi-a mancat toti nervii pe care ai mai aveam... incredibil cat am putut sa ratam,incredibil bai baiatule... si cand ma gandesc ca ciorile de sub pod conduc,ma face sa ma simt si mai naspa... poate totusi reuseste brasovu sa-i bata pe tigani si pe javre :|

1uLy4Nn27.09.2009 19:01

de ce nu jucam si noi ambele reprize la capacitate maxima? daca si prima repriza aveam determinarea din repr a 2-a sigur inscriam..una peste alta meciul a fost foarte frumos, deschis oricarui rezultat

ss lucki27.09.2009 19:05

s-a adeverit ce preisimteam mai demult: Surdu nu e atacant!!! Stiam ca problemele pe care le-a avut anul trecut la Steaua nu puteau disparea peste noapte. Cand l-am vazut cum a luftat cu Motherwell la 3-0 si a cazut in nas, cum a ratat pe Stade de France si acum 3 ocazii monumentale, m-am lamurit, e f. slab. Pacat de Tanase, daca ramanea in teren ar fi fost mult mai bun ca surdu.

axl27.09.2009 19:07

Suntem pe val! Pe val, va zic!

Maye27.09.2009 19:08

Stoichita e viitorul Ferguson.

David_Steaua200727.09.2009 19:20

Am jucat cu 4 echipe semi-serioase si am luat 2 puncte (Cluj,Urziceni,d.inamo si Brasov)

Trageti si voi concluziile...de fapt, o sa le trageti joi!!

M..e multa bekkali!!

Forza Steaua (oriunde ai fi)!!

red&blue_boy27.09.2009 19:25

Rezultat echitabil pana la urma.Ocazii de ambele parti.Repriza a doua destul de buna.Dar sa ratezi ca Surdu,sa le pui pasa de gol adversarilor ca Nicolita,e totusi cam mult.Si preferatul lui Becali,Tanase,iar s-a rupt.

mircea_1027.09.2009 19:38
sa le pui pasa de gol adversarilor ca Nicolita,e totusi cam mult.

bucura-te ca nu i-a bagat-o in ate lui zapata ca eu unu ma asteptam sa o faca...

Stryker27.09.2009 19:48

In prima repriza Coman putea sa bea linistit o cafea, sa citeasca un ziar ca in afara de kapetanos la o faza nu l-a deranjat nimeni !

red&blue_boy27.09.2009 20:05
bucura-te ca nu i-a bagat-o in ate lui zapata ca eu unu ma asteptam sa o faca...

Da,ai dreptate,putea sa fie mai rau,cu Nicolita in careul tau nu se stie niciodata.

MoWeed27.09.2009 20:14

Tudor e un jeg de arbitru care tot meciul a tras cu blatistii lui Vama

Maye27.09.2009 20:46
Tudor e un jeg de arbitru care tot meciul a tras cu blatistii lui Vama

El alaturi de numarul 16.

Stryker27.09.2009 21:18

Pana la urma acest egal era logic , Zapata la inaltime, din pacate si Coman la fel, prima repriza am fost slabi rau, a doua am avut o cutotul alta fata ... ratari multe , dar totusi mai mari ale noastre, Surdu a aratat ca merita sa fie in continuare rezerva !

Si un comentariu anti ca de obicei , cica : "la un pas de o lovitura de teatru!" , la o semi-ocazie pe care am avut-o in prima repriza la o faza din corner

«12345»