maxim Marius cine esti tu??oierul sau sclavul de Argaseala???
Pai si ce am zis eu ca-mi doresc sa piarad Steaua?E o realitate,Brasovul e peste Steaua sezonul asta...
Pai cam asa ai spus. Realitatea este doar a ta. Steaua este peste Brasov ca lot de jucatori. Daca vom avea liniste, cu siguranta echipa va juca mai bine, si rezultatele vor veni. Brasovul are 1 puncte peste noi. Un punct si nimic mai mult. Daca arbitrajul va fi corect - stim cu toti cat de mult au fost ajutati brasovenii in acest inceput de campionat -, cu siguranta nu vom pierde sub Tampa.
Brasov - Steaua 0-2, sa moara dusmanii de necaz!
CUM POT FACE SI EU ROST DE 4 BILETE PT DEPLASAREA DE LA Brasov?
MULTUMESC!
CUM POT FACE SI EU ROST DE 4 BILETE PT DEPLASAREA DE LA Brasov?
MULTUMESC!
1. De acum incolo vei scrie numai on topic, fara sa pui aceeasi intrebare in topicuri care nu au legatura cu ceea ce vrei tu sa afli.
2. Biletele destinate suporterilor Stelei au pret de 50 ron si vor fi puse in vanzare la o casa speciala, pe langa stadiona. Asa a fost si in primavara trecuta.
Pai cam asa ai spus. Realitatea este doar a ta. Steaua este peste Brasov ca lot de jucatori. Daca vom avea liniste, cu siguranta echipa va juca mai bine, si rezultatele vor veni. Brasovul are 1 puncte peste noi. Un punct si nimic mai mult. Daca arbitrajul va fi corect - stim cu toti cat de mult au fost ajutati brasovenii in acest inceput de campionat -, cu siguranta nu vom pierde sub Tampa.
Brasov - Steaua 0-2, sa moara dusmanii de necaz!
Cum, ma, fara cicalaca?!
DE CE FRATE SA TE INJUR,EU AM ACEEASI PARERE CU A TA DE Becali NU AVEM CUM SA SCAPA ASA CA MAI BINE NE INCURAJAM ECHIPA.TE FELICIT CA NU FACI PARTE NICI DIN CEI CARE IL SUSTIN PE Becali DAR NICI DIN CEI CARE IL CONTESTA TU TII INTRADEVAR CU Steaua ADICA CU ECHIPA SI SE VEDE CA NU AI INTERESE.
mersi ca m-ai inteles ![]()
ia sa vezi cum i-a Steaua campionatul anul asta
sa-i vad atunci pe cei care fac scandal ![]()
100% de procente ca esti de prin Basarabia mea... majoritatea aici au asa mentalitate ![]()
Va spun incodata nu-l mai contestati pe Becali.. pana la urma sunt banii lui... daca ati baga voi banii in vreo echipa, n-ati face ce ati vrea? hai sa fim seriosi... Si vreau sa va mai zic ca Becali a avut de multe ori dreptate, dar a si gresit uneori... mai bine sustineti echipa si pe Becali.. atunci va fi totul super la Steaua... nu am nici o indoiala
Cand batea 2-0 pe Valencia unde erati voi, cei care il contestati pe Becali?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps: din scandaril voastre sufera numai echipa, pe care ziceti ca "o iubiti"...
@best.ro
vrei sa incetezi cu sfaturile ?
tine-le pentru tine !
@best.ro
nici eu nu am nicio indoiala ca esti batut in cap..sunt sigur de asta
o furam serios
Va spun incodata nu-l mai contestati pe Becali.. pana la urma sunt banii lui... daca ati baga voi banii in vreo echipa, n-ati face ce ati vrea? hai sa fim seriosi... Si vreau sa va mai zic ca Becali a avut de multe ori dreptate, dar a si gresit uneori... mai bine sustineti echipa si pe Becali.. atunci va fi totul super la Steaua... nu am nici o indoialaCand batea 2-0 pe Valencia unde erati voi, cei care il contestati pe Becali?
Ce gandire de copil dobitoc.
Normal ca nu am face ce am vrea bai omule. Am face ce trebuie.
Baga odata asta in cap. Si tu si ceilalti ca tine, bagati in cap ca un patron de echipa nu trebuie sa faca ce vrea, trebuie sa faca ce e corect. Trebuie sa aibe grija ca echipa sa mearga, sa aibe grija sa aduca doar cei mai buni jucatori si antrenori, sa fie liniste la echipa, sa nu aibe angajatii nici o grija, etc.
Doar asa se face performanta.
Nu cu scandal, reduceri de salarii, aducerea antrenorilor in functie de gradul de sclavime, aducerea doar a jucatorilor liberi de contract, etc.
Nicaieri in lumea asta nu face un patron ce vrea cu firma lui, face ce trebuie.
Iar la faza cu "sufera jucatorii", cu ce il deranjeaza pe Nicolita faptul ca e injurat becalii? Asta il impiedica sa fie fotbalist?
Du-te bai de aici si scuteste-ne de toate prostiile pe care le scoti din tastatura.
mersi ca m-ai intelesia sa vezi cum i-a Steaua campionatul anul asta
sa-i vad atunci pe cei care fac scandal
Tu ori esti prost, ori te prefaci.... ASTA NU MAI E Steaua, E Fc Steaua. Si de ce am vrea noi sa castige Fc Steaua? Noi suntem stelisti, nu becalisti. Prin aia ca tine se distruge Steaua.....
Adrian, n-ai cu cine ... Sunt multi care gandesc la fel ca respectivul! ![]()
Va spun incodata nu-l mai contestati pe Becali.. pana la urma sunt banii lui... daca ati baga voi banii in vreo echipa, n-ati face ce ati vrea? hai sa fim seriosi... Si vreau sa va mai zic ca Becali a avut de multe ori dreptate, dar a si gresit uneori... mai bine sustineti echipa si pe Becali.. atunci va fi totul super la Steaua... nu am nici o indoialaCand batea 2-0 pe Valencia unde erati voi, cei care il contestati pe Becali?
Care Steaua s-o sustinem? Aia condusa de un gibon care schimba trei-patru antrenori pe parcursul unui sezon? De un berbec care spune (de fapt behaie) el cu Gurita aia lui si cu privirea aia tampa ca e dictator la club? De o cacareaza care spurca tot ce ii iese in cale (jucatori, antrenori, suporteri, legende ale clubului etc) si crede ca Steaua si lumea a inceput si se termina cu el? Ce sa sustinem, un club la care nu exista niciun management, nicio strategie, ci doar "saru-mana sefu'"? Si va rog frumos sa mai terminati cu eterna placa "datorita lui ne-am calificat in Liga Campionilor", ca vin si va intreb: CE MAMA NAIBII AM FACUT ACOLO? Da, in primul an am prins, taras-grapis, locul trei si ne-am calificat in primavara Cupei UEFA, dar apoi? Am terminat pe ultimul loc, cu un singur punct!!!
OK, nu spun ca avem forta sa ne luam la tranta cu marile puteri ale fotbalului european, dar vreau sa vad ca facem si noi ceva in Liga in afara de a tine capul de afis la capitolul "echipe dominate copios". Anul trecut, Anorthosis Famagusta a fost prima echipa din Cipru calificata in grupele Ligii Campionilor. N-a mers mai departe, dar a acumulat 6 (SASE) puncte intr-o grupa cu Inter Milano, Werder Bremen si Panathinaikos Atena. Acum, actuala campioana a Ciprului, Apoel Nicosia, a terminat 0-0 partida din deplasare cu Atletico Madrid. Mai e nevoie sa amintesc ca echipele cipriote erau pana nu de mult carne de tun pentru noi si pentru majoritatea cluburilor din Europa? In ultimul timp, insa, s-a investit mult in ele si (MAI ALES) au existat strategii, planuri pe termen lung. Si, ceea ce e mai important, CLUBURILE CIPRIOTE NU AU UN PATRON CA INFECTUL DE Becali!!! In aceste conditii, cum sa ma mai pot bucura de Steaua si, mai ales, cum sa-l incurajez pe interlopul de Fecali? De ce? Pentru ce?
Imi cer scuze pentru micile greseli de ortografie aparute in articolul de mai sus. Pur si simplu sunt foarte nervos din cauza acestui gibon.
Si eu care aveam impresia ca stelistii sunt mai destepti decat alte natii de suporteri.Probabil voi astia care il sustineti pe Jiji nu sunteti stelisti, de aici reiesind dobitocenia voastra.Cred ca va plictisiti acasa de aia stati pe forum si scrieti prostii.
Steaua nu mai poate continua cu Jiji.PUNCT.cine nu intalege asta sa tina cu rapidu.vorba aia decat multi dar prosti....mai bine ...
Daca Steaua joaca duminica la valoarea ei normala bate sigur la Brasov,dar pacat ca nu prea mai realizeaza lucrul asta de ceva timp. ![]()
Meci dificil, Brasov e destul de solida pe teren propriu, oricum cred ca e de X2 daca apara Zapata , si de 1X daca apara Tatarusanu ...
mersi ca m-ai intelesia sa vezi cum i-a Steaua campionatul anul asta
sa-i vad atunci pe cei care fac scandal
Si daca, printr-o minune a naturi, Fc Steaua ar castiga UCL, tot l-as contesta pe infectul asta. Steaua nu o sa ia nici un campionat cat timp Jiji e patron si se baga peste tot. Ce e asa greu de inteles?
100% de procente ca esti de prin Basarabia mea... majoritatea aici au asa mentalitate![]()
sunt din tg-mures dak vrei sa stii si poti sa vii si aici sa vezi ca Becali nu este menajat nici in tg mures...cu totii vrem sa scapam de oier,numai unii ca voi( copii de 12 ani),care nu stiti inca ce a facut Becali din Steaua nu vreti sa-l vedeti plecand...dar o sa va dati seama mai tarziu !
N-au cum sa-si dea seama, ei sunt stelisti din 2003. Daca se duce de rapa Steaua, vor tine cu alta echipa mare. Ca-i intereseaza doar rezultatele si popularitatea echipei, si banii pe care ii au investitorii, bineinteles.
as merge si eu in deplasare....dar raman pe acolo
....cine trece in jos spre Bucuresti si are un loc in masina ...si cel mai important
daca doreste sa ma ia si pe mine ...un PM pe privat...altfel raman prin Brasov
... ![]()
am gasit ....
....haideti sa-l dam afara din Ghencea pe cioban.... ![]()
la cioban
Greu de crezut ca batem...cel mult un x.Mo,ce zici,ai pregatit banner-ul impotriva lui Jiji?![]()
Nu am sperante la o victorie,cel mai probabil ca meciul se va termina nedecis,un egal cu putine goluri.
Voi veni si eu la meci,de la 3 ani si ceva de la ultima mea deplasare,voi fi acolo sa ii dau multa mu.ie ciobanului,cum vor face toti stelistii ce vor fi prezenti maine.
Steaua suntem noi!
Stau si ma gandesc ce a reusit sa faca R.Lucescu sa faca din Brasov...Era o echipa de Liga a II-a .Iar acum este o echipa ce joaca in viteza in pase scurte si pe jos gen FC Barcelona.O sa fie un meci greu...Dar sper ca ne vom impune.Acum sa vedem ce poate Stoichita...
Ce poate Stoichita?sa fie un sclav ascultator.
Stau si ma gandesc ce a reusit sa faca R.Lucescu sa faca din Brasov...Era o echipa de Liga a II-a .Iar acum este o echipa ce joaca in viteza in pase scurte si pe jos gen FC Barcelona.O sa fie un meci greu...Dar sper ca ne vom impune.Acum sa vedem ce poate Stoichita...
Dupa cum gindesti de Stoichita inseamna ca Bergodi a fost demis pe drept caci Steaua nu ajucat nimic cu Sherif (asat nu inseamna ca la acel meci am vazut ce poate Bergodi ), sigur ca bergodi a schimbat jocul echipei dar nu avea constanta .....Cred ca ajunge traim din amintiri acum echipa trebuie sutinuta cu jucatorii care sunt acum in teren ............Credeti ca daca scandam ''Lacatus,Hagi ''' asat ajuta inr-un fel echipa ? Cu atit mai mult ca atit Hagi cu atit mai mult Lacatus auavut ocazia sa demonstreze ce pot si? joc combinativ ca alta data(ca barselona) =0 Daca mai era Lacatus antrenoracum nu jucam in El ,eram exlusi din cupa si aveam 7 puncte in Campionat
NU!!! Categoric...Bergodi a fost singurul antrenor care ia tinut piept gibonului (daca nu ma insel) el a dat dovada de caracter.Cand am zis "sa vedem ce poate Stoichita" M-am referit sa vedem ce o sa faca sclavul lui becal ...oricum fac pariu ca in alcatuirea primului 11 gibonul are coada bagata...